Şimdi Ara

Series x hataları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Series x'im tuhaf davranmaya başladı. Bir oyunu indirirken %3 veya %60'ta takılıyor veya kendi kendine "duraklatıldı" diyor. Neredeyse 2-3 haftadır böyle. Oyunları veya uygulamaları açmaya çalışırken oyunun logosunu tam ekran gösteriyor ama açılmıyor. Oyunlar donmaya başladı ve hatta bazı oyunlar beni aniden ana sayfaya geri attı. Microsoft Store'u veya sadece ayarları açamadığım bir noktaya kadar benim için önemli değildi. Sadece logoyu tam ekran gösteriyor ama açılmıyor. Hard reser denedim, mac'i temizledim, konsolu sıfırla ve oyunlarımı ve uygulamalarımı koru ve sonunda hepsini sıfırla ve sil, ne yazık ki hala aynı. Xbox desteği benden 2024 yılına kadar garantim olduğu için servis siparişi oluşturmamı istedi. Aynen yaptım ve konsolu kendi kutusuna koydum ama microsoft yenilenmiş konsol mu gönderiyor yoksa yeni konsol mu? Veya yeni konsol alma şansınız var mı? Dürüst olmak gerekirse, yenilenmiş bir konsol almak istemezdim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Yenilenmiş gönderiyor. Bana kalırsa sizin probleminiz internetiniz ile alakalı olabilir. Başka bir ağa bağlanıp denediniz mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denedik hocam maalesef aynı. Mesela aynı anda 3-4 tane indirme yapıyorsa kendiliğinden birini en sona atıp diğerni indiriyor onu durdurup başkasını indiriyor sonra konsol donuyor başka oyun indiriyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takmayın bu kadar hocam yenilenmiş ürün olsa dahi tüm testleri yapılıyor size sıfır gönderiyorlar yine. Cihaz sorunsuzsa mağdur etmezlerse en güzeli.

  • Garantiye göndermedim çünkü oyun indirildikten sonra tekli oyunlarda veya çevrimiçi oyunlarda sorun yaşamıyorum. Menü ve her şey oldukça iyi çalışıyor. Ama mesela forza ve deathloop indirmeye başladım. Her biri için birkaç gb indirmeye devam ediyor, sonra duraklatıyor ve başka birini indiriyor, sonra tekrar tekrar aynı. 65-70 mb/s hızında indiriyor indirme kuyruğunda yalnızca bir oyun varsa aniden hız göstermeyene kadar düşüyor ve 1-2 dakika bu şekilde takılı kalıyor ve duraklatıldı diyor sonra kendi kendine yeniden indirmeye devam ediyor..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.