Şimdi Ara

Serverlarınızdaki ping durumları hakkında bir sorum var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar.

    Oyunu TarrenMill serverında oynamaktayım. Son 2 aydır gecikme süreleri 450-550 civarında. Dün akşam Alterac Valleyde bana sabit 650 ms ile oyunu oynatınca ne heves kaldı ne zevk. İlk migrate ettiğim zamanlarda böyle bir sorunum olmamıştı. 300-350 arasında (her ne kadar rezilde olsa) en azından oynanabilir düzeyde oynayabiliyordum. Ancak dediğim gibi son 2 aydır latency barım yeşili görmedi. Aynı şekilde 4 Türk arkadaş benzer gecikme oranlarıyla oynuyoruz. Burning Crusade ile gelecek arenaları göz önüne alırsak bu gecikme oranı ile rezil oluruz :) Mevcut serverların bulunduğu yerler Paris1, Paris2, Hamburg ve bir Almanya şehri daha vardı unuttum :p. En eski serverlar sanırım Paristeler. Az önce burning legionda lvl1 char ile yaptığım denemede 250 ping aldım orgrimmarda sabit. Server pariste. Tahminim Almanya serverlarının geneli ile ilgili bir sorunumuz var.

    Benim öğrenmek istediğim, sizlerin hangi serverla kaç ping ile oynadığınız, günün değişik saatlerinde ne gibi artış yada düşüş olduğu.

    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corruptedmagi -- 21 Aralık 2006; 15:18:54 >







  • geçtiğimiz 3-4 günde bu sornları daha yoğun bir şekilde yaşamış olduğunuzu tahmin ediyorum. çünkü mükemmel hizmet veren Türk Telekom un yurt dışı çıkışlarında bir arıza var. Ne hikmetse bu arıza son 5 gündür bir türlü giderilemedi. Dün gece saat 2 civarında 1500ms gibi komik bir rakkamla yarım saat kadar IF de beklemek zorunda kaldım. En düşük 250-300 aralığında ms değeri alıyorum ancak bazen 2k ya kadar çıktığı bile olabiliyo. Server Shadow Moon. ancak dediğim gibi sorun asıl kaynağı türk telekom.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.