Şimdi Ara

Ses Sistemi Uzmanlarına,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Ses sistemi için karar vermek adına dönüm noktasındayım. Bu meyanda naçizane araştırmalar yapmaktayım ve fakat halen daha cevap bulamadığım yahut emin olamadığım hususlar var. Müsaadenizle aktarmak ve varsa değerli fikirlerinizi öğrenmek istiyorum.

    * Amfi Seçimi: Giriş seviyesinin bir tık ilerisi sınıfta konumlandırılan Pioneer VSX-1223 model bir AVR edinerek hem ev sineması hem de stereo seslerde kullanmak gayesindeyim. Bu amfiyi Magnat 1002 set ile kombine ederek kullanmayı planlıyorum.
    * Hoparlör Seçimi: Stereo ile ev sineması hoparlörü farklı mı olur? Tek bir hoparlör seti ile her iki tarzdan da optimum düzeyde yarar sağlanabilir mi?
    * Kaynak Seçimi: Media Player yahut Blu-Ray DVD Player seçeneklerinden hangisine meyletmeliyim. Müziği orijinal CD'den, filmi ise keza orijinal diskten izlemeyi tercih ediyorum. Filhakika diğer kaynaklar noktasında konuya hakim olmadığımdan mütevellit yorum getiremedim.
    * Son olarak deneyimlenmiş Plazma TV tavsiyesi istirham ediyorum. 3D destekli fiyat/performans ürünü arıyorum.

    Hâlihazırda kullanmakta olduğum donanım;
    Panasonic 42PV80P Plazma tv,
    Sony DAV 640 DVD'li 5 +1 Sinema sistemi,
    PS3 fat kasa 80 GB,
    D-Smart Hd

    Bu donanım birbirine son derece uyumsuz ve keyif vermez nitelikte olması hasebiyle yapmak istediğim bir çok manevraya izin vermiyor. Misal; Tv ve Ses sisteminde usb yok, coex yahut optik kanal yok. Hdmi bağlantı sayısı sınırlı...

    Teşekkür eder esenlikler dilerim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.