Şimdi Ara

Shadow of the Tomb Raider (2018) [PC ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
3
Favori
18.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abidig

    Son yorumlardan anladığım kadarıyla yalnız değilim . Bu oyun gerçekten insanda bir olmamışlık hissiyle , yer yer sıkılarak ama kendini yine de oynatmayı başararak devam eden bir oyun olmuş sadece. Önceki oyunlara göre daha sönük olduğuna katılıyorum. 1994 veya 1998 tam hatırlayamıyorum o yıllardan beri yani Tomb Raider 1 'den beri tüm oyunları oynayan biri olarak söylüyorum bunu ve bu oyunların 1-2 si hariç hepsini bitirdim. Bu son oyun ile bazı şeyler sıkmaya başladı. Örneğin yer yer Uncharted takı gibi akıcı oyun hissini tam alıyorum ama oyun buna izin vermeden tempoyu düşürüyor. Sürekli telsiz ile konuşması ve bunu sürekli yapması oyundan düşürüyor. Çok sık ara sahne giriyor . Bazen saniyelikte olsa sürekli ara sahne giriyor. Bu bazen o kadar fazla oluyor ki sıkılıp atlıyorum hepsini. Hiç birini izleyemiyorum. Film gibi yapacağız diye oyun akıcılığı baltalanıyor tabi benim adıma. ( Bu arada çoğu oyunda ara sahneleri eksiksiz izlerim ) Bir süre sonra oyun şu şekilde hissettirdi bana : Telsiz konuşması , arada 1-2 yürü , zıpla , tırman , suya dal çık , dar bir zeminden geç ki bu da ara sahne aslında sen sadece play tuşuna basar gibi ileri tuşuna basıyorsun , bu şekilde oynadım. Tamam bu oyunun özü bu ama eskisine göre bu oyunda mekanikler çok fazlasiyla bunu hissettirdi bana. Artık bir değişiklik şart. Ve mübarek oyunda geniş geçiş yok neredeyse :) hoş bir görüntü yakaladık diye hep daracık yerlerden geçiyor . Beni açıkçası boğdu bu kadar fazla olması. Örneğin bir köyde kapı da 2 kişi var onlarla konuşuyorum ama tam arkalarında , dibinde yani kapı aralık bırakılmış ordan bile süzülerek geçiyor yani çok fazla yapılmış oyun içinde bu sahne. Etrafa o kadar çok şey yerleştirilmiş ki hepsini toplaması baya sürer. Oyun birde nedense sürekli ağır ilerliyor tamam bende çat çat diye çok hızlı giden fps oyunlarından nefret ederim ama bu oyunda fazlasıyla ağır ilerliyor bilmiyorum. 90 lı yıllardan beri tüm seri de en beğenmediğim oyunlardan oldu. Daha yarısındayım %40-50 civarı , sonra değişir mi bilmiyorum ama bu kadar şans verdikten sonra artık bunu da tamamlayamayacağım gibi duruyor. Son olarak fikirlerim tabi ki bana göre. Sevenlere ne mutlu . Herkese iyi forumlar.
    O sürekli geçtiği dar yerlerde oyun yükleniyor,ilkkez oyun içi yüklenme ekranını kaldırmak için geliştirilmiş ve benzer tasarımlı çoğu oyundada kullanılmaya başlanmıştır.(Jedi Fallen Order gibi)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TORU-NAGA -- 28 Nisan 2020; 18:2:36 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TORU-NAGA

    O sürekli geçtiği dar yerlerde oyun yükleniyor,ilkkez oyun içi yüklenme ekranını kaldırmak için geliştirilmiş ve benzer tasarımlı çoğu oyundada kullanılmaya başlanmıştır.(Jedi Fallen Order gibi)

    Alıntıları Göster
    Hocam onu anlıyoruz zaten ama bunun dışında yani o ara yerlerden geçmesi ya da sürünmesi vs dışında diğer ara sahnelerde de bol bol sürekli yükleme yapıyor ve bu belli de oluyor . Sorun bunu çok sık ve rahatsız edici şekilde yapması . Beni rahatsız etti açıkçası . Birçok oyunda bu olay insanı rahatsız etmiyor ya da kendini belli etmeden oluyor. Birçok iyi örneği var bunun hatta bir önce oynadığım evil Within 2 de mesela , orda direk loading ekranı gibi sadece yürüme sahnesi geliyor ama hem konuya çok iyi yedirilmiş hemde çok sık sık olup bunaltmıyor. Oyunun akıcılığını bozmuyor. Ya da God of War 4 te ki gibi yada bir sürü iyi örnek verilebilir tabi bu benim fikrim beni rahatsiz etti ve beğenmedim diğer bazı arkadaşların değindiği gibi. Tüm seriyi oynamış ve 1-2 si hariç bitirmiş biri olarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2015 oyununu sevmedim ama bunu bitiremedim bile.
    Dünyanın en uyduruk hikayesi, en kötü yetenek ağacı, saçma bulmacalar, bitmeyen mağaralar, faydasız jonah, hiç duygu veremeyen baş karakter...
  • Oynadığım en kötü optimizasyonlu oyunlardan birisi de bu oyundu. Grafikler ultra seviyede bile yer yer çamur gibi. Bu seviyedeki grafiklere rağmen oldukça kötü derecede frame per second oranı vermesi de hakikaten oyunun ne denli kötü optimize edildiğinin bir tezahürü. 2015 yılı standartlarındaki grafikleriyle, bozuk antialiasing ayarıyla, social justice warrior tayfasının lincini yemek korkusuyla yoğun bir şekilde kezbanlaştırılmış Lara karakteri ile ortalama bir oyun ancak olabilmiş Shadow Of The Tomb Raider. Ama yiğidi öldürüp hakkını yemeyelim. Grafikler her ne kadar 2019 yılı standartlarından kötü olsa da yaratılan çevre ve atmosfer hakikaten şahane olmuş. Müzikler de fena olmamış. Duruma uygun yaratılmış, eğreti durmayan melodilerle donatılmış müziklere sahip. Credits müziğini özellikle çok beğendim. Oynanış ise bir gram bile değişim göstermemiş, neredeyse bire bir aynı tutulmuş önceki oyunlarla. 2013 yılında çıkan Tomb Raider ve Rise Of The Tomb Raider'ı oynadıysanız bu oyunuda oynamış sayılırsınız. Çokta yabancılık çekmeyeceğiniz, sözde yeni ve farklı bir oyun gerçekte ise dlc kalibresinde olan bir yapım bu.


    6.5/10


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu bir oyun değil bu bir SANAT ESERİ. Hakikaten ama hakikaten oyunu çok beğendim. Çok oyun delisi biri değilim, artık işten güçten ara ara oynayabiliyorum, bu oyunu da bir öncekiler gibi Steam indirimine denk geldiğimde alıp köşeye koydum ve zaman bulunca oynadım. Orta karar bir diz üstüne sahibim iş odaklı aldım arada da oyun oynatması artı bir şey. Orta ayarlarda oynadım ve gittikçe de grafikleri güzelleşti, zorlamadı. Kalabalık köy ve şehir sahnelerinde fps düşüşleri evet fazla oldu ama en düşük ayarlar diye bir başka seçenek bile koymaları güzel. Oyun oldukça uzun aslında ne zaman bitecek diye düşünmeden edemedim. Bitince de yan görevler veya extra oyunlar eklenmiş, bu harika. Beni asıl büyüleyen hikaye, karakter tasarımları, atmosfer, doğa, mimari yapılar, aksiyon yüklü kimi sahnelerin olağan üstü tasarımı, oyunun hiç bug vermeden ve akıcı oynanması. Bulmacaların sizi deli etmemeye çalışması ve bir çok seçenek. Açıkçası bir trainer kullanarak bir çok şeyi açıp kısıtlı zamanımı çok da harcamadan oynamak artık benim için elzem. Ve o kısıtlı zamanımda bana çok güzel sahneler hediye ettiği için tüm yaratıcı ekibe teşekkür ederim. Bu tür oyunlar seviyorsanız çok da mızlıklık yapmadan ve dünya dışı bir beklentini içinde size cennetin kapılarını açmasını beklemeden alın ve oynayın. Elinden gelenin en iyisini yapmış bu insanlara da saygı duyalım, lütfen. Benim puanım 10/9,5  

    Not: Oyunu kesinlikle Türkçe alt yazı ile oynayın yoksa hiç bir şey anlamıyorsunuz. Oyunda Türkçe desteği yok bu büyük bir ayıp. Ama bedava ve kurma işlemi yapmadan direk oyun dosyası içine atacağınız dil dosyası veren siteyi aşağıya ekliyorum. Muhakkak ekleyin ve Türkçe oynayın. Çeviri ekibine ayrıca teşekkür ederim çeviri olağan üstü güzel olmuş.


    https://yamatr.com/shadow-of-the-tomb-raider-definitive-edition-turkce-yama//





  • Oyunu oynadım gtx1080ti de 4k herşey ultrada oyun akıp gidiyor . Oyun çok güzel ama artık bana oyun oynamak çok saçma geliyor onun için artık oyunları yüklüyorum az oynayıp siliyorum eskiden olsa başında sabahlardım
  • Kendime sözüm vardı, oyun 50 TL altına düşmeden almayacağım diyordum. 2-3 indirimdir 50 TL altına iniyor ama bu kez de ilk iki oyunun kopyası yorumları yüzünden elim gitmiyor.

    Yapımcı firma da farklı olduğu için beklentim düşüyor doğal olarak.

  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

    Oyunun Steam'de ücretsiz bir deneme sürümü bulunuyor.Eğer kararsız kalıyorsanız önce onu bir deneyip daha iyi fikir sahibi olabilirsiniz çünkü herhangi bir oyunu kendi deneyiminizle başkalarından okumanız arasında bazen farklılık olabiliyor. Oyunu tüm paket olarak çıktığı dönem aldığımdan dolayı fiyatını göremiyorum fakat tüm paket olarak eğer 50 TL altındaysa açıkcası her türlü bu fiyata alınabilir bir oyun,ana oyunu bitirmiştim ve geriye ek paketlerdeki içerikler kalmıştı.Yakın zamanda New Game+ ile tekrar başlamayı düşünüyorum çünkü PC de bu tarz oyun sayısı çok fazla değil ve görselliğide gayet iyi olan bir oyun,bu nedenle deneme sürümünü bir oynayın ve ona göre beklentinizi karşılarsa tercih edebilirsiniz. 





  • Demosunu deneyin yerine öneriyorum ben deseniz yeterliydi hocam. Daha makbule geçerdi. 

  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

    Mesajımı alıntılayıp yazsanız daha makbule geçerdi en azından haberdar olurdum. 


    Öneririm önermesinede gayet uygun fiyata düşmüş bir oyuna bu kadar kararsız kalıyorsanız bu durumda yapacağım öneri yerine deneyip almanızın çok daha iyi olacağını belirtmek istiyorum.Deneme sürümleri zaten bunun için değil mi,kararsız kalıyorsanız denersiniz ona göre tercih edersiniz diğer türlü zaten bu fiyata kaçmayacak bir oyun  

  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

    Bu oyun hakkında mesajınızı görmedim, genel olarak demiştim hocam. Oyuna ve seriye aşinayım, demosunu oynarsam zaten yeni bir şey göremeyip beğenmeyeceğimi biliyorum. Bir diğer sıkıntı da Ana Yapımcısının bu oyunda Yardımcı Yapımcı olarak yer alması. Neyse Lara'nın hikayesini devam ettireyim/tamamlayayım diye alacağım büyük ihtimal.

  • merhaba arkadaşlar


    oyunu r5 3600 32 gb ram ve rtx 2060 lı sistemde oynuyorum.bütün ayarlar ultrada rtx ultra ve dlss de açık olmak üzere 60 fps veriyor.ama bu sabit değil haritanın çeşitli yerlerinde ve bazı bölümlerde 4o lara kadar düşebiliyor.bu bir sorunmudur fps i stabil edip sabitlemenin yalu yokmudur?

  • Oyun hakkındaki 2. oynayışımdan sonraki yorumum:


    Bulmacayla oyuncuyu boğan ve çatışmanın eser miktarda olduğu oyun arıyorsanız Shadow of the Tomb Raider tam size göre.

    3 düşman vur 45 dakika bulmaca çöz, 5 dakika düşmanla çatış 8 saat mezar görevi yap, yetmedimi haritada sağa sola saklanan 250 mezar görevi daha seni bekliyor ama oralara ulaşana kadar yolu bulmak içinde ayrı bulmacalar çözmen gerekiyor. Adamlar bulmaca olayını o kadar abartmış ki oyunun başlarında bir yerde 1 bulmacayı çözmek için 2. bir bulmaca ve 2. bulmacayı çözmek içinde 3. bulmacayı çözmen falan gerekiyor.


    Adı mezar hırsızı olan bir oyunda tabikide o mezarlara ulaşımda bulmacalar olur Tomb Raider oyunlarının doğası bu zaten ama dün başına oturdum 7-8 saat oynadım ve bu sürede toplasan silahlı çatışmaların tamamı yarım saat sürmemiştir. Oysa ilk oyundaki bol çatışma ve 2. oyunun ortalarına kadar süren çatışmalar çok iyiydi.


    Adamlar oyun süresini uzatmak için oyuna kabile eklemişler gel gelelim kabileli kısmın %95i bulmaca bulmaca bulmaca. Oyunun başındaki çocuğu kurtardığımız yan görev dışındaki npclerin verdiği yan görevlerde bulmaca. Çocuktan yan görev alıcam çocuğun dediği şey bilmeceyi çöz. Velete bak. Ulan ben 72 saattir bulmaca çözüyorum aksiyon yokmu aksiyon diye haritada adım atmadığım toprak parçası kalmamış 5 yaşındaki veletin bana verdiği yan görev yoldan çekilmek için istediği ödüle ulaşmada karşılaştığı bilmecenin çözümü.


    Böylesi güzel bir grafik ve yaratılan doğa bu kadar bulmacaya kurban gitmemeliydi. Grafikler güzel, orman ve ormandaki doğal yaşam güzel, tsunamilerdeki görsellik harika ama bu güzel atmosfer içinde çatışmanın zevkine varamıyorsunuz. 5 saat bulmaca çözdükten tam çatışmaya giriyorum, 2 zırhlı 5 normal düşmanı öldürüyorum hoop aksiyon bitti bu kadar. 5 dakika çatışıyorum 2 saat ne 2si 4-5 saat tekrar bulmaca çözerken buluyorum kendimi. Arkadaş böyle güzel grafik ve böyle güzel atmosferde bassana aksiyonu bassana 2 saat ormanda düşmanla dişe diş çatışalım. 5 saatte 5 dakika zor süren aksiyon bitmesin diye nerdeyse aksiyon sırasında boş boş ekrana bakıcam. Oyunda zibilyon tane yükseltme var. Ama bu yükseltmelerin karşılığı olan çatışma yok. Silah yükseltiyorsunuz, kıyafetinizi bile verdiği farklı avantajlara göre değiştiriyorsunuz, ağaca düşman asma, çift okla 2 düşman öldürme, patlayıcı ok vs. dünya kadar geliştirilecek şey var hatta bazı noktalarda satıcılar bile var. Bunlardan gidip silah, silah eklentisi, mermi vs. alabiliyorsunuz peki bunca silah, bunca mermi, Lara'nın Rambo'ya özenmesi, bu kadar karakter geliştirme neye yarıyor? Bulmaca çözmeye. oyunun ilk çatışmasından sonra toplanabilir şeyleri toplayamaz hale geldim. Önüme ne çıkarsa Lara zaten dolu diye söyleniyor. E tabi dolu olur. Kullanmayı gerektirecek bir aksiyon kısmı yok ki oyunda. Tüm silahlar özel mühimmatlarıyla beraber ağzına kadar dolu ve geliştirmelerinde çoğu yapılı ama pat pat pat çatışacağım düşman bulamıyorum ki oyunda. O güçlü silahlar, verilen giysiler vs. aslında oyunda hiçte gerekli değil. Okunuz ve yayınız varsa gerisine ihtiyaç duyacak aksiyona giremiyorsunuz zaten.


    Bu oyuna en güzel tabir konsol üssü videosunun kapağındaki "silah var çatışma yok" cümlesi olur. Bol bol silah var, bol bol karakter geliştirme var, mekaniklerde hazır ve zevkli, ortamda çok uygun ama yapımcılar oyuna 386 tane bulmaca koyacaz diye kafa yorunca koca oyuna toplamda 1-2 saatlik çatışma koymayı reva görmüşler. Lara Croft sırtındaki silahların hamallığını yaparak bulmacadan bulmacaya koşuyor. Son olarakta şu oyuna faydalar faydasızı Jonah'ı koymaktan yeni oyunlarında vazgeçerler umarım. Far cry 3ten beri serideki her oyunda olan mal zıpçıktı yan karakter bir, The Last of Us p 2deki pendejo diyen senarist Neil Druckmann iki, Tomb Raider serisindeki jonah 3. 3üde birbirinden faydasız, ana karaktere 1 gram yardımı olmayan kuru gürültü. Artık oyunlarda olayın en heyecanlı yerinde ortadan kaybolan, kafa şişiren, faydasız yan karakterler görmek istemiyoruz. Ulan adamla bulmaca çözmeye binaya giriyoruz ama herif boş boş duvara bakıyor, bulmacayı Lara çözüyor. Bu faydasızın oyundaki amacı ne o zaman? Patronun yeğenini falanmı modellediniz naaptınız?


    Oyunda bulmaca çözmekten 5 yaş yaşlandım anasını satayım. Tam şunuda çözeyim şimdi aksiyon olur, bu bulmacada aradan çıksın şimdi çatışırız diyorum arkadan tak bi bulmaca daha, sonra şak bi bulmaca daha, sonra 45 saniyede 3 kişiyi öldür bu kadar aksiyon yeter hadi diğer aksiyona kadar 32 tane bulmaca daha var. Herifler yememiş içmemiş Lara'nın çocukluğunu bile yapmış ve işe bakın ondada napıyoruz? Tabikide bulmaca çözüyoruz. Lan yeter lan ruhum daraldı.





  • yerlerden birseyler almaktan bel fıtığı oldu Lara,oyun sonunu makyajı bozulmadan getirebildik ya bravo valla..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun şu an Definitive Edition olarak 50 TL Steam'de, bu fiyata değer mi ? İlk iki oyunu severek oynamıştım, özellikle de ilk oyunu. PC'de bu tarz oyunlar az olduğu için almak istiyorum aslında, 50 TL'nin altına inmez herhalde bu oyun ne dersiniz ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venom59 -- 23 Mart 2021; 10:45:24 >
  • Venom59 V kullanıcısına yanıt
    2.oyunun devamını anlatıyor bnce değer

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Venom59

    Oyun şu an Definitive Edition olarak 50 TL Steam'de, bu fiyata değer mi ? İlk iki oyunu severek oynamıştım, özellikle de ilk oyunu. PC'de bu tarz oyunlar az olduğu için almak istiyorum aslında, 50 TL'nin altına inmez herhalde bu oyun ne dersiniz ?

    Aksiyon bekliyorsan sakın alma. Aksiyonu boşverip bol bol bulmaca istiyorsan al.


    Oyun 15 saat sürüyorsa aksiyon kısmı 2 saat falan sürüyor. Bu 2 saate ara videolar dahil. Geri kalan 13 saat bulmaca çözüyorsun. Oyun aşağı yukarı şöyle ilerliyor: 15 dakika çatışma+3,5 saat bulmaca+5 düşman vurma+4 saat bulmaca+2 güçlü, 3 güçsüz düşman öldürme+8 saat bulmaca. En baştaki çocuğu kurtarma yan görevi dışındaki yan görevlerde bulmaca. 15 saatte ortalama 100-150 düşman falan öldürüyorsun. Geri kalanı tamamen bulmaca. 6 saat bulmaca çözüyorsun hadi artık aksiyon ver yetti artık 2 adam vuralım diyorsun önüne çocuk çıkıyor ve sana yan görev olarak bilmece bulmaca görevi veriyor. Bol bol silah veriyor, kendini geliştirmenin alası var ama oyunda bunları kullanacağın bir ortam eser miktar seviyesinde. Hani kuruyemiş ambalajının arkasında eser miktarda kaju çıkabilir falan yazıyorya bu oyununda ambalajına eser miktarda aksiyon çıkabilir yazsalar cuk otururmuş. Oyunda hiç mühimmat sıkıntısı çekmiyorsun mesela. Hatta ilk 2 saatten sonra geri kalan 10 saatte bulduğun hiçbir mermiyi alamıyorsun. Çünkü bu içine ettiğimin oyununda ne mermi nede geliştirmeyi harcayacak doğru düzgün bir içerik yok. Yapımcılar oyuna bulmaca eklemekten çatışma eklemeye uğraşmamışlar. Silahlar ve karakter gelişimide önceki oyunlardan gelmese onlarıda bu kadar koymayabilirlermiş bence. Oyunun sunduğu şey bulmaca bulmaca bulmaca daha çok bulmaca dahada çok bulmaca oh oramada bulmaca buramada bulmaca yan görevdede bulmaca. Başka bi şey bekleme.





  • gokhans19 kullanıcısına yanıt

    Anladım ama bir şey sormak istiyorum. Lara Croft aksiyondan ziyade bulmaca ve keşif yönleriyle ön plana çıkan bir oyun değil miydi ? Eski oyunlarından sadece Underworld'u oynamıştım, orada da aksiyondan ziyade hikaye ve bulmacalar ön plandaydı sanki. Onun öncesinde çıkan oyunlar da bu tarzdı herhalde tam bilmiyorum.


    2013te çıkan oyun bize harika bir aksiyon sundu, keza Rise of the Tomb Raider'daki aksiyondan da kısmen memnun kalmıştım. Ama bahsettiğinize bakılırsa bu oyundaki aksiyon önceki iki oyuna göre daha az. Bulmacaları arttırmaları iyi güzel de keşke aksiyondan kısmasalarmış.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Venom59

    Anladım ama bir şey sormak istiyorum. Lara Croft aksiyondan ziyade bulmaca ve keşif yönleriyle ön plana çıkan bir oyun değil miydi ? Eski oyunlarından sadece Underworld'u oynamıştım, orada da aksiyondan ziyade hikaye ve bulmacalar ön plandaydı sanki. Onun öncesinde çıkan oyunlar da bu tarzdı herhalde tam bilmiyorum.


    2013te çıkan oyun bize harika bir aksiyon sundu, keza Rise of the Tomb Raider'daki aksiyondan da kısmen memnun kalmıştım. Ama bahsettiğinize bakılırsa bu oyundaki aksiyon önceki iki oyuna göre daha az. Bulmacaları arttırmaları iyi güzel de keşke aksiyondan kısmasalarmış.

    2013teki oyun aksiyon olarak harika. Hikaye ve ortamlarıda güzel. Sonraki oyunda fena değil. Ama bu oyun benim gibi aksiyon severlere pek birşey sunamıyor. Bulmaca seveni zevk sarhoşu yapar orada sıkıntı yok. Ama aksiyon arayan, uncharted gibi çatışma bekleyeni 3 hayırla uğurluyor. Birde oyun dinamikleri 2013 üzerine kurulu olduğu için artık bayağı sırıtıyor. Mesela uncharted 4 bundan önce çıktı ama o oyunun uncharted 3ten ne kadar geliştiğine bak birde bu oyunun önceki 2 oyundan ne kadar dinamiksel olarak kopamadığına bak. Oyun zaten hikayesel olarakta birşey sunamıyor. Yan karakterlerde tırt ötesi. Yanımızda yan karakter olarak boş bidon Jonah var. Tamamen etkisiz eleman. En ihtiyaç olan yerlerde ortadan kayboluyor. Neyse oynarsan görürsün zaten.


    Oyunun başına öğlen oturupta akşam yemeği yeneceği zaman bile yeter artık bi bulmaca daha çıkarsa kusucam artık aksiyon çıksında 2 adam vurayım derken buluyorsun kendini. Peki oyun ne yapıyor? Sana aralıksız 6-7 saat bulmaca çözdürdükten sonra birde önüne çıkan npcler yan görev olarak bulmaca görevi veriyor.  Oyunda yay dışında silah ve karakter gelişimi olmasa içeriğinden hiçbirşey kaybetmezmiş. Oyun boyunca yerden alamadığım mühimmatları alma şansım olsaydı oyunu 2 kamyon mühimmat artırarark falan bitirirdim. O seviye aksiyonsuz. Oyunda yan görevlerde dahil öldürdüğün düşman sayısı 200ü bulmaz bile.


    Şu videoyuda izleyebilirsin:





  • gokhans19 kullanıcısına yanıt

    Animasyonlar falan her şey 2013'te çıkan oyunla aynı zaten göründüğü üzere. Vuruş hissi hiç yok deniyor. Gizlilik mekanikleri fena değil aslında. Tomb Raider Underworld oyununda bile araç kullanma imkanımız vardı motor kullanıyorduk bir bölümde. Şimdi ise yeterince gelişmeyen, fazla bir yenilik barındırmayan, neredeyse aynı bir oyun var anlaşılan. Uncharted 4 oyununu kuzenimin PS4'ünde oynamıştım gerçekten mest olmuştum. Şimdi bu tarzda Indiana Jones oyunu geliştiriliyor PC'ye de çıkacak. Umarım güzel bir oyun olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venom59 -- 23 Mart 2021; 22:7:26 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.