Şimdi Ara

Shadow priest ile az da olsa biligisi olan varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkeze hayırlı ramazanlar.Wowa başlıyalı 2 hafta oldu ve tüm karakterleri ortalama 50 lvle kadar oynadım.Oynanış biçimi olarak yakın dövüş sevmiyorum.

    Bütün karakterleri denedikten sonra shadow priest denemek istedim.Şimdi diceksiniz ara internette.Vallahi birsürü okuyorum hergün oyunla ilgili.Ama hep eski tarihler
    bu nerf olayı var ya merak ettim.

    Shadow priest nasıldır pvpde şuanki durumu ile bilgisi olan paylaşabilir mi.


    Yani warlock da oynadım 50ye kadar warlock ile shadow pri arasında kaldım.

    Shadow prinin shadow formu hoşuma gitti ama.Sanki damage konusunda yetersiz mi.Ne düşünüyosunuz



    Şimdiden Teşekkürler



  • 2v2 için çöp desek yanlış olmaz sanırım, 3v3 compları ise çok sınırlı eğer bir frost mage bir de resto druid veya holy paladin arkadaşın varsa iş yapabilirsiniz. Class olarak ise alışması kolay ama uzmanlaşma zor bir class.
    Bide 6.2de yediği DP nerfi çok ağır etkiledi diyorlar ancak ben henüz denemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım.Teşekkür ederim.
  • Warlock gitmenizi öneririm, kolay olduğundan (tam tersi daha zor) veya iyi vurduğundan değil shadow priest'e göre daha çok zevk vereceğinden (bence).
  • Warlock da oynadım da.Şimdi bende item falan yok ya.Herkezde var hemen hemen.Adam yan charına aktarmış.Onlar çok dps çıkarınca ben az cıkarınca.Stres yapıyom benim karakterde mi sorun var diyom :D.Yeni konu açmadan sorsam olur mu acaba.Outlandda görev yapıyorum.Gelip gelip kesiyorlar.Her seferinde 10 dakika beklemek zorunda mıyım.Parayla iyileştirme falan yok mu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akagac6464

    Warlock da oynadım da.Şimdi bende item falan yok ya.Herkezde var hemen hemen.Adam yan charına aktarmış.Onlar çok dps çıkarınca ben az cıkarınca.Stres yapıyom benim karakterde mi sorun var diyom :D.Yeni konu açmadan sorsam olur mu acaba.Outlandda görev yapıyorum.Gelip gelip kesiyorlar.Her seferinde 10 dakika beklemek zorunda mıyım.Parayla iyileştirme falan yok mu.

    Aman hocam lockdan uzak durunda.. summon summon diye beynini yerler summonlarken yardim etmezler. Aman diyim


    Oynicaksansa ismini notsummoning falan koy

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haha :D Galiba bana hitap eden en iyi karakter mage.Şu shadowa çok özenmiştim ama sağlık olsun.Kendini healliceksin absord atıp damage atıcak nee güzel olurdu
  • akagac6464 A kullanıcısına yanıt
    Çok hoşunuza gidiyorsan priest gidin, sonuçta zevk almak daha mühim.
  • Bildiklerimi anlatayım sizlere hocam.

    Şimdi 2s gidecekseniz yanınıza mage, feral yada holy paladin alın. Fakat holy paladin alırsanız çok rahat edersiniz. Aksi halde gerçekten de zor anlar sizi bekliyor olacak. 3s için mage-spri-resto druid şeklinde gidin. Google üzerinden diğer grp lara da bakabilirsiniz ama bu dediğim iyidir. Ki yeni başladığınız için 3s e el atmayın desem de yeri olabilir.

    Gelelim arena da yapmanız gerekenlere. Sizin önceliğiniz Mind Blast ile 3 orb yapmak. 3 orb oluştuktan sonra sizin Horror skill iniz ile saldırıya başlıyorsunuz. Akabinde pet inizi de çıkarın ve trinketiniz de kullanın. Zaten free olarak 1 - 2 tane mind spike gelecektir. Onları da kullanın. Bunları yaparken de diğer adamı cc lemeyi unutmayın. Sizin 4 set bonusunuzdan ötürü kısa zamanda o 3 orb geri gelecektir. Bunları ve ürettiğiniz diğer orb ları Devo. Plague için harcayın. Böyle böyle saldırın.

    Bunlara ek olarak kime nasıl dot atmanız gerektiğini de söyleyeyim. Asıl amacınız M.B atmak. Eğer size saldırmıyorlarsa herkese VT ve SW:P atın. Fakat size dalıyorlarsa MB ve SW:P atın herkese.




  • melee oynamayi sevmiyorsunuz ve warlock ile priest arasinda kalmissiniz . bakin pvp de priest karsisindaki adam oynamayi bilmiyorsa rahat alir. ama karsisina classina hakim biri ciksa ezer gecer. priest , feral druid gibi dot uzerine calisir sueekli adamin uzerine buyu atar . priest healer olarak iyi. cok iyi degil tabi. bir druid kadar iyi healer olamaz. priest dps icin yani damage icin cok dusuk diyebiliriz. warlockta iyi bir rangedps diyebiliriz bir mage kadar iyi olmasada . karar senin tercihin priest ve warlock arasiysa warlocku sec pisman olmazsin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok net bir şey söyleyeyim, ne zevk veriyorsa onunla oyna.yanlış anlamadıysam oyunda yenisin, hemen arenada iş yapma hırsına kaptırma.zamanla başka classlara yönelirsin çok sıkarsa, level kasmak zor iş değil sonuçta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkeze teşekkürler.Önerilerinizi dikkate alıcam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.