Şimdi Ara

Shadowlands (Lore) saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle şunu belirteyim oyunu pvp, pve vs. için oynayanlar için konuşmuyorum; mutlaka aranızda Warcraft 3'ten gelen, oyunu hikayesi için oynayanlar vardır, yazacaklarım onlara.

    Ulan çok sinirliyim ya, bu adamlar resmen alay ediyorlar aklımızla. Şimdi hikaye dediğin tutarlı olur, tutarlıysa kendine bağlar falan. Son çıkan traileri vs. izledğinizde size de saçma gelmedi mi bir şeyler? Lich King Kil Jaeden tarafından yaratılmış bir varlık ve o yaratıldığında Frozen Throne diye bir şey yoktu, Ner zhul Azeroth'a gönderildiğinde nereye düştüyse orayı Frozen Throne yapıyor, sonra Arthas tekrar inşa ediyor kale male yapıyor. Icecrown ne ara bu kadar önemli bir yer oldu? Yeni gelen herif Void Lord desek, Void Lord zaten Old Godları yaratan şey, gidip de kendi adamına Nzothu durduracak şeyler yaptırmaz, o yüzden legion Void Lord'u durdurmak için bilerek duvar ördü vs. geyiği saçma. E bu lavuk Death desek, legion ne alaka death diyarı ile Azerothu mühürlesin taca, ne alaka? o da saçma. Bu adamlar bütün bildiğimiz hikayeyi bir günde değiştirdi ses etmedik de bu ne abi? Sürekli aynı saçma şeyler, sürekli uu Azeroth şimdi yandı, yanmıyor işte lan biliyoruz, yine kurtaracağız, daha doğrusu kurtaracaksınız.

    Abi ayıp ya resmen hakaret, niye takip ediyorsunuz ki mesela artık bu oyunun hikayesini? Yarın uyanacaksınız ve hooop şakacıktan öyle dedik meğerse böyleymiş diyip yine hikayeyi değiştirecekler belki. Yaparlar lan bunlar, vampirler. Adamlar yenilik diye Baykuş şovalye gösterdi olm farkında mısınız? Nerede derinlik, nerede Warcraft? Hakikaten artık pes. Siz cidden bu zorlama hikayeyi umursuyor musunuz? ciddiye alabiliyor musunuz? Oynama sebebiniz kaldı mı hala?

    Baykuş lan baykuş, yenilik...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Revan -- 2 Kasım 2019; 4:50:29 >







  • Epeydir lore fln kalmadığı için artık ciddiye alıp sinirlenemiyorum da.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaskı taksa silvanas ozaman derdik hadi bakalım olaylar olaylar. azerothta yeni ada koyacak yer kalmadığından böyle bir yola başvurduklarını düşünüyorum.
  • gerçekten büyük saçmalık, cinematic inanılmaz ama inanılmaz kötüydü. lore öldü resmen.
  • Yoooo ciddiye almıyoruz. adam gibi game play versinler istiyoruz. afedersiniz de şey edeyim lore muhabbetine! Lore falan zaten WOD çıktıgında bitmişti.
  • Light yaparken alkış

    Shadow yaparken ooowwww
  • Fakat yazınızda yanlıs var. Frozen throne , azeroth da shadowlands e en yakın yer, geçiş görevi gibi bir şey goruyor. oyunda görevler bahsediyor zaten. chronicle da zaten biraz blgi veriyorlar. ayrıca Death ve void lordlar aynı şey degil.

    3 sister çizgi romanında Alleria nın kafasındaki sesler sylvanası öldür diye baskı yapıyordu sürekli, çok tehlikeli varlık oldugu icin.
    ve gelelim helm of domination ve frostmourne a. bu iki alet kiljeanden tarafından yapılmadı. Nathrezim tarafından yapıldı. ondan sonra kiljeaden, nerzulu armora hapsetti.

    Biliyoruz ki tbc deki retcondan sonra Sargeras ,nathrezim tarafından karanlık yola itildi. bu vampirimsi arkadaslar evrende hangi güç varsa hepsine hizmet ediyor sanırım. Tabii hikayede baska acıklarda var fakat shadowlands hakkında detaylı bilgimiz olmadıgı icin yavas yavas ögrenicez


    tekrar yazıyorum DEATH ≠ VOID LORDS
  • Aha lore cahilleri kudurmuş yine

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @WhoIsYourSummoner Doğrudur cahilimdir de, dalga geçmek yerine bilgi verseydiniz beni cehaletten kurtarmış olurdunuz.

    @Onvious Ben FT önemsiz bir yer demiyorum, sıkıntı şu; Lich King öncesi Frozen Throne yoktu ki, bunu anlatmaya çalışıyorum. Bunca yıl kim bekçilik yapıyordu o zaman? Ayrıca ben Death = Void Lord demiyorum ki zaten, bunu nereden çıkardınız?

    Doğru Dread Lordlar yaptı, arkadan başka işler çeviriyorlarsa biraz mantıklı olabilir.

    Edit: The Frozen Throne was the receptacle of the soul of the Elder Shaman Ner'zhul following his transformation into the dreaded Lich King.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Revan -- 2 Kasım 2019; 17:50:3 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darth Revan

    @WhoIsYourSummoner Doğrudur cahilimdir de, dalga geçmek yerine bilgi verseydiniz beni cehaletten kurtarmış olurdunuz.

    @Onvious Ben FT önemsiz bir yer demiyorum, sıkıntı şu; Lich King öncesi Frozen Throne yoktu ki, bunu anlatmaya çalışıyorum. Bunca yıl kim bekçilik yapıyordu o zaman? Ayrıca ben Death = Void Lord demiyorum ki zaten, bunu nereden çıkardınız?

    Doğru Dread Lordlar yaptı, arkadan başka işler çeviriyorlarsa biraz mantıklı olabilir.

    Edit: The Frozen Throne was the receptacle of the soul of the Elder Shaman Ner'zhul following his transformation into the dreaded Lich King.
    öncelikle mesajınızı yanlıs okumusum bunun icin özür dilerim. The jailer a void lord olabilir demissiniz oradan oyle cıkardım.


    frozen throne oldugu yer her zaman shadowlands en yakın olan yermiş. fakat dediginiz bekçilik olayı dogru. Tabii bir de baska bir olay var Arthas, lich king iken shadowlands e gidip bir şeyler yaptıgını biliyoruz. Büyük ihtimalle o yüzden valkry yaratma gucu vardı zaten lich king in.


    bekçilik olayı şuan icin loophole. Blizzard ın writing konusunda ne kadar yetenekli(!) oldugunu bildigimiz için şu anlık bir şey soylemek yanlıs olur




  • Tüm lk paketinde ağlayan karıyı Tanrı yaptılar ya lore de geldiğimiz nokta fiyasko.

    Tüm azerorhun yok edemeyipte hapsettiği gücü sylvanas ter atmadan bitirdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fluox -- 2 Kasım 2019; 19:59:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4

    Bu mesaj silindi.
    Evet katılıyorum, Helm of domination scourge sahibsiz kalmasın, ortalığı karıştırmasın diye yok edilmedi. Yeni exp başlangıcında ilk scourge temizleyeceğiz zaten....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4

    Bu mesaj silindi.
    Helm of Domination yokken Shadowlands yok muydu? Ben Bolvar ile ilgili hiçbir şey söylemedim zaten, yazımı okursanız nelerin saçma olduğunu belirtmiştim orada. Karşı fikir sunarsanız neden saçma olmadığını anlayabiliriz. Hayır işi yapmış olursunuz hem.

    Shadowlands varsa bunun HOD ile bağlantılı olması saçma çünkü zamansız bir boyut orası, yaratılan taç ile bir bağlantısı olmamalı. Ha, varsa da mantıklı bir şekilde anlatılmış olması gerekir. Adamlar ne söylerse doğru o evet, ama bunu tartışmıyoruz. Tutarsızlıklarından bahsediyoruz.

    Ner Zhul öncesi Frozen Throne yoktu, bekçi de yoktu. Olay neden taç kırılınca bunlar oluyor falan değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Revan -- 2 Kasım 2019; 21:46:29 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4

    Bu mesaj silindi.
    Bu anlattıklarınız çok güzel ve mantıklı ama bağlantı Frozen Throne ile alakalı diyorlar. Ekşide bir arkadaş da söylemiş bunu hatta alıntı yapmış Bowansamdi'den;

    "i be havin' many rivals when it comes to claimin' souls. but it takes some serious mojo to do to vol'jin what ya describe. dat kind of power smells of old magic. icecrown. it be more dan a pretty throne. "it be an anchor dat holds dis world to da next, ya might say."
    i gonna open a death gate, and ya can go through and ask da lich king if he be treadin' on ol' bwonsamdi's ground."

    Umarım sizin dediğiniz gibidir, bu şekilde mantıklı görünüyor. Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Revan -- 2 Kasım 2019; 22:51:6 >
  • bir şey ekleyeyim frozen throne ile alakalı. Nerzul , buyuk ihtimalle shadowlands hakkında cok fazla şey biliyordu. Bunu WoD da gormuştuk. Gerci ben hala Nathrezim in helm ve frostmourne yaparken extra bir şeyler kattıklarını dusunuyorum tabii bir de nerzul'un shaman iken shadowlands hakkında bilgileri eklenince frozen throne kacınılmaz oldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4

    Bu mesaj silindi.
    Yok Bowansamdi alıntısından yaptım çıkarımı da doğrudur demiyorum, sizin haklı çıkmanızı çok isterim.

    Bence Kil'Jaeden bunu bilmeden yapmış olamaz.

    Tekrar teşekkürler.

    @Onvious

    Doğru Ner Zhul'un Death vs. bağlantıları var. Belki de Ner'zhul planlamıştır bunları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Revan -- 2 Kasım 2019; 22:59:8 >
  • Sylvanas, edge of night dan hikayesinden beri the jailer ile ortak calısıyormus.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.