Şimdi Ara

Shingeki No Kyojin (Attack on Titan) manga.Seri tamamlandı. (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
578
Cevap
12
Favori
104.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tam anlamıyla hayal kırıklığı.

  • Fingolfin kullanıcısına yanıt

    Hocam zorlama olmuş dediğiniz gibi. O parazit her titanda yok. İlk sezonda Female Titan'ın kafası kopuyordu öyle bir şey olmuyordu. Aynı şekilde 3.sezonda Reiner'ın kafası kopuyordu yine parazit yoktu.
    Shifterlar güçlerini zaten saf devken başka shifterı yiyince alıyorlar, tüm eldialılarda 9 titanı alma yeteneği var.
    13 yıl yaşamalarının sebebi açıklandı, Ymir öldüğünde 13 yıldır dev yetenekleri vardı, o yüzden.
    Bir tek 4.mantıklı geldi bana. Parazit path aracılığıyla aktarılıyor ve bence sadece founderda bulunuyor. Ama o zaman da şunu derim, Frieda Reiss niye Grishayla savaşırken bu gücü kullanmadı?
    Umarım şu parazit olayının mantıklı bir açıklaması vardır. Daha önce Eren'den başka kimsede bu paraziti görmedik.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Fingolfin kullanıcısına yanıt

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Hocam bu bölüm millet eren'in ölümüne taktığından önemli bir şeyi kaçırdı. İlk sayfalarında bildiğin bir organizma olduğundan bahsetti isayama. Önceki bölümlerde ben o paraziti ymir'in gücü gibi bir şey zannediyordum; ama bu sayı öğrendik ki her şeyin başı bu arkadaş. İsayama bitmesine 2 sayı kala bu arkadaşı süs olsun diye koymamıştır herhalde, bir şeyler çıkacak bundan. Peki bu arkadaşın özellikleri neler ?*Dediğiniz gibi ymir normal bir kız çocuğuyken bu parazitin olduğu havuza düşüyor. Bu parazite ev sahipliği yapmaya başlıyor*Bu sayının başında da denildiği gibi bu parazitin amacı her canlı gibi üreyip çoğalmak. Bu durumda rdlsln hocamında belirttiği üzere bu parazit geninden olmayan insanları doğal düşman kılıyor (marley ve diğer dünya ırklarını). Çünkü parazitin çoğalmasının önünde birer engel bu insanlar*Peki parazit niye bu zamana kadar yok etmedi bu doğal düşmanları ? işte burada da erenin karakteri devreye giriyor. Erenin dünyaya olan nefreti parazit için ortak amaç olup, ereni mükemmel bir ev sahibi yapıyor parazit için. (diğer titan kullanıcılarında olmaması bu yüzden, parazit için mükemmel bir aday değiller çünkü, zaten bir titan kullanıcısı öldüğünde başka bir yeni doğmuş eldia'lıya geçtiğinden titan gücü parazit için sorun teşkil etmiyor)*Şimdi path diye bir yer var ölüm ve yaşam arasında zamanın olmadığı bir yer tabiri caizse araf denebilir.*Bu durum paraziti normal dünya parazitinden farklı olarak daha ilahi bir güç gibi resmedildiğini söyleyebiliriz.(mangada hayat gibi bir kavrama oturtulmuş bu arkadaş)*Eren geleceği tam anlamıyla göremiyor belli anlarını görebiliyor, ya parazit ereni manipüle ediyorsa geleceği değil de olabilecek malum senaryoları erene gösterip, çıkmayan senaryoları erenin beyninden siliyorsa ( evet burasını bende tam toparlayamadım)*Şimdi burada 4 taraf var. Ymir- parazit-eren ve kurtarıcılar. Kurtarıcılar haricinde diğer üçü birbirini kullanıyor. Ymir paraziti yok etmek için kurtarıcılarla son sayıda işbirliği yaptı, parazitte dünyanın yok olması için erenle iş birliği içinde. Hatta erende dünyanın sonu için ymir'i manipüle etmeye çalıştı...*Geçmişi manipüle etmeye benimde bir cevabım yok şuan....*Gerçekleşme olasılığının %10 olduğu teori kasmaya geldim şuan... Ya parazit erene eğer dünya ırklarını yok etmezse, dünyadaki diğer milletlerin paraziti yok edeceğinden, parazitin yok olması ise eldia'lıların yok olması anlamına geleceğini göstermişse. Yani demek istediğim kurtarıcılar paraziti yok ettikten sonra birer birer ölürse yada belki ölmeyecek ama parazit erene öyle gösterdi geleceği dünya yok olsun diye (biliyorum biraz saçma oldu ama)*Gelecek sayı ymir-parazit- eren üçgeninde büyük açıklamalar olacaktır. Her şey zemine oturacaktır diye düşünüyorum. Şuan çok boşluk var hikayede. Hayır arkadaş bu solucanımsı arkadaş bildiğin reiner'la savaşıyordu erene dönmek içinShingeki No Kyojin (Attack on Titan) manga.Seri tamamlandı. 




  • Ahahahaha. İsayama senseinin parazit tasarımı soyu tükenmiş olan gerçek bir canlıya aitmiş. İsmi Hallucigenia. Google'da aratın gerekli bilgiler çıkıyor youtube sağolsun video tavsiyesinde pat diye bunun hakkında bir videoyu önüme düşürdü ve videonun aot ile hiç alakası yok. Tamamen bilimsel bir video.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rdlsln kullanıcısına yanıt

    Hakikaten direkt aynısı çıktı.

  • Chapter 138 Leakler. Sizce game of thrones kadar kötü mü? Shingeki No Kyojin (Attack on Titan) manga.Seri tamamlandı. 


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    - Gabi ailesini kucaklar, Pieck ve Annie babalarını görür.- Reiner tekrar yere düşer, Colossal Titan Armin Reiner'e doğru yürür.- Armin'in arkasında bir patlama oluşur, UZUN SAÇLI COLOSSAL EREN'DİR- İkisi Savaşır, Eren ezici bir şekilde yener.- Mikasa ve Levi Falco'yu sürer.- Mikasa atkısını sarar ve ikisi Eren'in olduğu alana gelir- Levi Eren'in Colossal Titan'ın dişini kırarak Mikasa'nın girmesini sağlar.- Eren Mikasa'ya bakar ve Mikasa Eren'in kellesini alır.- Mikasa Eren'in kopmuş kafasının dudaklarını öper- Kurucu Ymir onları izliyordur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okeanix -- 4 Mart 2021; 15:20:26 >




  • Bu erken leak'lar bazen fake çıkabiliyor beklemek lazım 2 gün daha. Ama şimdiden aldım patlamış mısırımı titanfolk'un ağlamasını izliyorumShingeki No Kyojin (Attack on Titan) manga.Seri tamamlandı. . Geçen ay biri yok eren wifi ile titanlara bağlanacakmış, gidecekmiş historia'nın yeni doğan çocuğu beast titan olacakmış dokunacakmış gürleme devam edecekmiş gibi saçma salak bir teori ortaya attı. Herkeste buna inandı, doğru düzgün tartışma olmadı forumlarda, birazcık tartışılsa biri gelip abi eren orada değil ki yeaaaaaa wifi ile titanlara bağlandı gürleme devam edecek vs diyordu. Sıçıp batırdı bu teoriyi ortaya atan kimse ortama; buradan ona selamlarımı iletiyorumShingeki No Kyojin (Attack on Titan) manga.Seri tamamlandı. . Geçmiş mangaları incelerken manga 134. bölüme denk geldim. Oradaki ilk sayfalarda bir bebek var ve elden ele dolaştırılarak umudu temsil ediyor orada..... ben o zaman anladım gürlemenin başarılı olmayacağını. İsayama o sayfalara bebek koyduysa o bebeği öldüremez. Eğer gürleme başarılı olacak olsaydı , isayama hiç bebek olaylarına girmeyip dramatize etmeden ezerdi hepsini. Leak doğruysa mikasa için mutlu oldum sonunda bir şeyleri başardı.(dudaklarından öpmesi biraz iğrenç amaShingeki No Kyojin (Attack on Titan) manga.Seri tamamlandı. )





  • Shingeki No Kyojin (Attack on Titan) manga.Seri tamamlandı.
  • Annie sees her dad, Reiner looks at a vapor-generating spine (not sure which)

    The battle is not over yet. Levi asks Mikasa and Pieck to get on Falco and fight

    People are titanized by the vapor and, together with "the spine", attack Reiner

    Reiner looks at Gabi Jean Connie and motherfucking Karina who are titanized Pieck and Annie help Reiner

    Armin says something to Eren then fight


    Ne oluyor arkadaş ? bazıları sadece reiner'a saldırıyorlar diyor (annie ve pieck yardım etmiyormuş). Zekken genel hatlarını söyler ama arada çok önemli olaylar olur daha onları bilmiyoruz bakalım


    Edit: Mikasa kafayı yedi sanırım arkadaşlar, 2 gerçeklik yarattı kız beyninde

  • Okeanix kullanıcısına yanıt

    bunu veren kişi neredeyse tamamen değiştirdi özetini Shingeki No Kyojin (Attack on Titan) manga.Seri tamamlandı. 

    fena trollüyorlar milleti.

  • ilk görsel sızıntısı geldi. görünüşe göre bu şahıs sağlammış.


    edit: nedense twitter linkini göstermiyor site.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdlsln -- 4 Mart 2021; 17:39:59 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rdlsln

    bunu veren kişi neredeyse tamamen değiştirdi özetini  

    fena trollüyorlar milleti.

    Mikasa leaki bence %100 gibi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Okeanix

    Chapter 138 Leakler. Sizce game of thrones kadar kötü mü?  


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    - Gabi ailesini kucaklar, Pieck ve Annie babalarını görür.- Reiner tekrar yere düşer, Colossal Titan Armin Reiner'e doğru yürür.- Armin'in arkasında bir patlama oluşur, UZUN SAÇLI COLOSSAL EREN'DİR- İkisi Savaşır, Eren ezici bir şekilde yener.- Mikasa ve Levi Falco'yu sürer.- Mikasa atkısını sarar ve ikisi Eren'in olduğu alana gelir- Levi Eren'in Colossal Titan'ın dişini kırarak Mikasa'nın girmesini sağlar.- Eren Mikasa'ya bakar ve Mikasa Eren'in kellesini alır.- Mikasa Eren'in kopmuş kafasının dudaklarını öper- Kurucu Ymir onları izliyordur.

    Olaylar böyle gelişirse üzülürüm gerçekten çok kötü.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ainz Ooal Gown

    Olaylar böyle gelişirse üzülürüm gerçekten çok kötü.



    Alıntıları Göster

    Doğru çıktı. Paneller düştü. Spoiler içinde paylaşamadığım için atmadım ama çok rahat bulabilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. -- 5 Mart 2021; 15:35:21 >
  • D. kullanıcısına yanıt

    :(

  • Leak doğru gençler rip eren diyoruz. İnternette redditte geziniyorum millet kudurmuş.Shingeki No Kyojin (Attack on Titan) manga.Seri tamamlandı.  Hayır ciddi ciddi erenin mikasa ile mutlu mesut hayat süreceğine inananlar varmışShingeki No Kyojin (Attack on Titan) manga.Seri tamamlandı. Shingeki No Kyojin (Attack on Titan) manga.Seri tamamlandı. . Arkadaşlar adam soykırım yaptı anlamını biliyor musunuz bu kelimenin ?(haklı haksız tartışılır ama bu yaptığı soykırım). Üstelik sadece marley değil dünyadaki tüm ırklara soykırım yaptı adam. Birde reiner'a takanlar olmuş, umarım o da mutlu mesut yaşar bundan sonraki ömrünü de iyice kudurursunuz.

    Hayır eren benim favori karakterim ama yeminle soğutur bu aot fanları bu adamdan insanı. Reiner dolaylı olarak insanları öldürmüştür (şurada insan var dur şunun üstüne atlayım öldüreyim şeklinde değil, duvarları yıkarak dolaylı yoldan ölümüne sebep olmuştur). Ama eren ilk marley saldırısında, çoluk çocuğun olduğunu bildiği binayı dönüşüm geçirirken yok etmiş insanların üstüne atlayıp karınca gibi ezmiştir.... işte bu doğrudan katliam oluyor. Zophia ile udo'nun ne suçu vardı soruyorum size ?. Reiner marcoyu öldürdü çünkü marco onları gizlice dinlemişti.... gitmesine izin verseler keşif birliği onları serbest mi bırakacaktı ? hayatları tehlikeye girecekti. Zaten reiner dolaylı olarak sebep olduğu ölümlerin vicdan azabı çok ağır bir biçimde hissetti. Arminin aksine (hatırlatırım armin liberio'yu yerle bir etmişti)


    Yani demek istediğim jean, eren bile reiner'ı ve warriorsları affetmişken ve hatta onlar kadar hatalı ve kötü olduklarını söylerken bu nefret iyice sinirini bozuyor insanın. Şu leak'lar hakkında 2 yorum okuyayım diyorum '' abi reiner nasıl ölmez yeaaaa", " abi eren mikasayla sevişmeden nasıl ölür yeaaaa" " eren mikasa, historia ve arminle 4'lü sevişmeden nasıl ölür yeaa" , "eren çoluk çocuğa karışmadan nasıl ölür" şeklinde yorumlardan farklı yorum göremiyor insan


    Hikayenin gidişatını beğenmezsin söylersin, ben mesela ittifak gurubundan levi,connie,pieck hatta reiner ve jean'ın ölmesi gerektiğini düşünüyordum. Dünya kurtarılsa bile büyük fedakarlıklar sayesinde kurtarılmalıydı bu bana göre büyük bir eksi. Eren pov'unu gördük ama bir tık daha işlenmeliydi bence. Geçmiş bölümlerde ateş başında olan toplantıda marco'nun konusunun geçipte bertolt'un hiç lafının edilmemesi çok saçmaydı (marcodan daha önemli bir karakter ve reiner için büyük öneme sahipti). Armin-annie ilişkisi çok saçmaydı bıktırdı. Aynı şekilde mikasanın delüzyonel sanrıları da bıktırdı insanı vs. Bazı bölümler çok boştu, eren yenilecekse çok daha önce yenilmeliydi doldurma bölümler vardı vs




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 5 Mart 2021; 16:12:13 >




  • Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Yalnız ilk gelen spoilerları attınız. ayrıntısı aslında daha karanlık. rumbling durunca gabi, annie falan ailesini aramaya gidiyor. connie ile jean da yere iniyor. reiner parazitle mücadele ediyor. o sırada sis gibi bir dumanın yükseldiğini görüyor. bu duman insanların olduğu yere varınca herkesi(ymir halkından olanlar tabi) titan haline çeviriyor(ackermanlar ve titan shifterlar hariç). buna gabi, reiner'ın annesi, jean, connie vs de dahil. bunlar hep birlikte parazitle savaşan reiner'ın üstüne gidiyor. tabi bunlar olurken arkada bir patlama gerçekleşiyor, eren tekrar colossal titan formunda ayağa kalkıyor. rumbling kaldığı yerden devam ediyor. armin de colossal oluyor eren'den küsküyü yiyiyor falan onları biliyorsunuz.Kritik ve trajik olan bir diğer nokta. eren colossal olarak ortaya çıkınca levi, mikasa ve falco'dan eren'e karşı mücadele etmeye çağırıyor. bu sırada mikasa'nın çok feci baş ağrısı tutuyor ve bir hayal görüyor(çok büyük ihtimalle eren'in alternatif evrende bir geleceği mikasa'ya gösterme şekli bu). Burada eren ile mikasa uzaklardaki bir dağda bir kulübenin önündeler. orada eren mikasa'yı uyandırıyor. mikasa ağlayarak uyanıyor(birinci bölümün ilk sahnesinde eren'in uyandığı gibi bir durum ve konuşmalar da aynı). niye ağlıyorsun falan filan sorarken eren sadece ikisi beraber her şeyi bırakıp kaçtıklarını, marley'in savaşı bitirdiğini, çok yakında paradis'e saldıracaklarını, eğer paradis'dekiler kaçmazsa hepsinin öldürüleceğini, armin'in kendilerini bulmak için her şeyi yaptığından emin olduğunu, historia'yı cehennem gibi bir duruma sokmak istemediğini ve insanların birbirini öldürme trajedisini sonsuza kadar devam ettirmek istemediğini(3. sezonda kurucu titan gücünün nasıl çalıştığını anladığı bir sahne var oraya atıf bu) ama aynı zamanda adanın dışındaki insanların hepsini katletmek konusunda kararlılık kazanamadığını, bu yüzden kalan 4 yıllık hayatını sessizce, burada ıssız ve kimsenin olmadığı bir yerde sadece Mikasa'yla geçirmeyi tercih ettiğini söylüyor. en sonunda da bunu isteyen, bana söyleyen sen değil misin zaten diyor Eren.Ondan sonra eren mikasa'nın bir konuda söz vermesini istiyor. öldükten sonra verdiği atkıyı atmasını istiyor. kendisi öldükten sonra önünde uzun bir hayatının olduğunu, özgürlüğü bulmasını ve kendisini unutmasını söylüyor. Bu noktadan sonra günümüze dönülüyor ve mikasa cebinden atkıyı çıkarıp takıyor. "özür dilerim bunu yapamam" diyor. kız seni unutamam diyor işte. orada levi'nin yardımıyla eren'in devinin içine giriyor eren'in kelleyi buluyor, o ilk bölümde eren'in gördüğü rüyadaki sözleri(güle güle, elveda eren) söylüyor, öpüyor vs. Ymir de arkada gülümsüyor.


    olayın daha fazla ayrıntısı geldikçe ve bölüm çıkınca daha da trajik ve üzücü olacak gibi görünüyor. ben şu ana kadar tatmin oldum. son bölümü nasıl bağlayacak ya da isayama-sensei son bölüme başka bir twist daha yerleştirecek mi onu da gelecek ay göreceğiz yaşarsak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdlsln -- 5 Mart 2021; 17:57:0 >




  • Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Mikasanın ereni öldürmesi bir bana mı garip geliyor yaw ?
  • Bölümün sonunda "özgürlüğünün peşinden giden adam hoşçakal " yazıyormuş

  • victor zsasz kullanıcısına yanıt

    Isayama Game of Thrones sonu gibi olmayacak demesi baya güldürdü. Bana bildiğin aynı son gibi geldi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okeanix -- 5 Mart 2021; 18:25:4 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.