Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2023 (14450. sayfa)

11 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 65 Misafir (14 Mobil) - 58 Masaüstü18 Mobil2 iOS
5 sn
291.252
Cevap
4.665
Favori
47.356.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1049 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
26. Sırada  bugün en iyi #2
Giriş
Mesaj
  • acquiles kullanıcısına yanıt

    Ben arabalar satmıyor piyasa durgun diyorsunuz sandım ondan örnek vermiştim. Kusura bakmayın ;) Kiradan mevzu oraya gelmiş şimdi gördüm.

  • Mr.Misterr kullanıcısına yanıt
    5 yil sonra bir bayi beni de aradı nasılsınız araç almayı düşünüyor musunuz diye.. Kartımı bırakıp bilgi almıştım o zaman. :) eski defterleri acmislar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @ASJV06


    hakeret ediip engellemiş sonrada kaçmışsın. anca o işte.

  • ankarali321 A kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • acquiles kullanıcısına yanıt

    daha bunlar iyi günleri. çok şımarmışlardı millete dirsek gösterirken iyiydi hiç kimse unutmasın bunları.

  • Mr.Misterr kullanıcısına yanıt
    Bende de öyle ,408 ÖTV muaf a sokmuşlar, hem Whatsapptan hem sms den hem Facebook’tan ,email den tüm kanallardan saldiriyorlar :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Peugeot 408 Allure, ÖTV muaf seçeneği ve araç bedelinin tamamı için kredi kartına 12 taksite kadar ödeme imkanı ile Peugeot Yetkili Satıcısi Çetaş Büyükçekmece' de. Sınırlı sayıda araç için geçerli bu fırsatı kaçırmamak için Tlf: 0212 863 54 54,https://www.cetas.com.tr/peugeot/arac-modelleri-peugeot
    Sms almak istemiyorsanız CETAS RET yazıp 7889'a gönderiniz. Mersis:242032709100034 B331Sms almak istemiyorsanız CETAS RET yazıp 7889'a gönderiniz. Mersis:242032709100034 B331 B002

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • temlik kullanıcısına yanıt
    48 ay vadeli ödeme seçeneğiniz varsa düşünebilirim dedim, mümkün değil BDDK var dedi. Senet yapalım ben sizin araca güveniyorum siz de bana güvenin yılların surucusuyum dedim :)

    Bu devirde cepteki bilmem kaç milyonu 4 teker bir cihaza neden vereyim, 3 ay sonra delinin biri gelip park halinde vursa aracın değeri yarıya düşse ne yapacaz..dellik dedim.

    Sessizliğin ardından iyi günler dedi satıcı :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 27 Nisan 2024; 11:11:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AlperInTheHouse A kullanıcısına yanıt
    geçmişte örnekleri var pejo citroen işine dikkat etmek lazım. alanlar kar ettim sanırken zarar yazabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • acquiles kullanıcısına yanıt

    millet talebi biraz daha azaltsa orayada gelecek hepsi. kampanyalar hediyeler havada uçuşacak. şimdilik çoğu kişi faizden mutlu faiz sevmem diyende katılımdan aynısını yapıyor. faizler düşmediği sürece araba konut alımı yerlerde sürünecek.ev arabada nakiti olan bastırıp alabiliyor iyice sıkıştı piyasa.

  • acquiles kullanıcısına yanıt

    bir işletmenin ne kadar kar edeceğini aylar önceden bilmek ve karına ortak olmak sadece bizde var SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2023 

    ev araç satışlarıda zaten hülle yolu ile. katılımdan aldığın araç ev kredisinde sen günaha girmiyorsun SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2023 

  • YURTDISI FIYATLARINDAN YERELE FIYAT HESABI YANLISTIR.

    Surekli olarak bununla ilgili mesajlar goruyorum. Tum gelismis ulkelerde liste fiyatindan %3-25 arasi indirimler mevcutken ve ayrica elektrikli araclara alim sonrasi cesitli tesvikler yapilabiliyorken burada yaptiginiz hesaplarin bir anlami yoktur arkadaslar. Hatirlatmak istedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xedos. -- 27 Nisan 2024; 11:28:52 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • acquiles kullanıcısına yanıt
    Otopark.com un kurucularindan and mehmet cetin bu isleri birakip kolombiyaya yerlesti ve ara ara youtube yayinlari yapiyor.Son yayininda otomobil gazeteciligini anlattigi yaklasik 1 saatlik bir yayinda bu konulari anlatiyor.

    Ozetle yurtici ve yurtdisi lansmanlara katilan gazetecilerin en iyi otellerde kaldigini,cok iyi muamele gordugunu,bunun da surmesi icin asla objektif olamayacaklarini,kendisinin objektif yorumlar yaptigi icin markalardan gelen tepkileri,objektif yorum yaparim dedigi icin ornegin volvo tarafindan iptal edilen projesini vs gayet guzel anlatiyor.

    Lansman gecesi raki iciyorsun yoneticilerle,sabah onun temsil ettigi markayi nasil elestireceksin diyor.

    Kisaca lansmanlara katilan otomobil gazetecisi,o agin icine girmistir ve asla objektif olamaz diyor.

    Ben de sahsen turk otomobil gazetecilerinin yayinlarina artik pek itibar etmiyorum.Kendi kullanicisi oldugum araci inceleyen dogan kabak,arabanin en zayif yeri olan,dunyada da en cok elestirilen yeri olan yalitimi konusunda muthis bir yalitim var diyebiliyor..

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • bayii de bugün ford kuga'yı inceledim. araç güzel alıp almamak konusunda kararsızım. beklesem acaba fiyatlar daha da yukarı gider mi bilemiyorum.


    ford kuga SUV, 1.5L EcoBoost 182PS, 8 İleri Otomatik, Benzin

    Titanium paket + ( teknoloji + led paket )

    1milyon 950 bin fiyat aldım. ne dersiniz ? değerlendiriyim mi ? yoksa beklesem tesla olayından sonra başka fırsatlar olabilir mi?

  • Çok doğru tespitler. Bugüne kadar hiçbir Türk bir otomobil inceleme kanalı/yorumcusu vb. fikri ile araç tercihi yapmadım. Birkaç tanesini izlerim ama sadece aracın iç-dış görünüşüne, özelliklerine bakmak için izlerim, yorumları umurumda olmaz. Alttaki izleyici yorumları da zerre ilgimi çekmez. İngilizce Youtube kanalları, inceleme siteleri (onlarda da yanlı olanlar var tabii elbette) genel olarak en objektif incelemeleri yapıyor.

  • 26.04.24

    Cherry yüzbaşıoğlu


    1-Omoda 5 Excellent 1400 tek renk-1410 çift renk

    2-Omoda 5 Luxury kredi kampanyalı olan 1300 tek- 1315 çift renk

    3-Tiggo 7 pro avantgarde 1550 ellerinde yok mayıs stoğundan mayıs fiyatıyla haziran başı teslim araç bulabileceğini söyledi.


    Omoda 5 ile test sürüşü yapma şansım oldu ancak çok kısa ve trafikli bir parkurdu oturma ve sürüş pozisyonunu beğendim, Sony müzik sistemi Corolla passion x pack aracıma yakın sayılır aşırı bir farkını göremedim. Kamera çözünürlükleri muhteşem, sürüş ekranı zayıf diyenler olmuştu ancak çözünürlüğünü beğendiğimi söyleyebilirim. Sonrasında Nissan bayisine uğradım ve Qasqhai pp pack dahi çekici gelmedi omoda sonrasında eski nesil Qasqhai kullanmıştım ve hemen hemen aynısı.

  • Xedos. kullanıcısına yanıt
    Bu çok doğru. Burada öyle hesaplar yapılıyor ki sanki ana fabrikada malların standart, açıklanmış bir toptan liste fiyatı var, kolombiyadaki distribütör de türkiyedeki distribütör de o fiyattan alıyor. Getirip burada üstüne kar koyup satıyor. Böyle bir şey yok.

    Firmalar her ülkede ayrı satış politikaları güderler. O piyasada başka hangi markalar var, hangi segment arabayı kaça satıyorlar. Vergiler ne kadar? Bunlara bakıp, kendi arabasına bunlara göre ve o piyasaya özgü bir değer biçer, ortalamadan 100 bin aşağı satması yetiyorsa öyle yapar. Maliyet+kar koyunca 500 bin altına geliyor diye 400 binden feragat etmez. Pazara hızlı girmek istiyorsa bu ederden düşük de satabilir, ya da o fiyattan yukarıda da satabilir, yüksek gelir grubunda yer edinmek istiyorsa. 3-5 az satmış, bunlara bakmayabilir.

    Mesela Tesla ne fiyattaydı, bir anda pazar edinmek için fiyatını nereye çekti. Bu operasyonda dünkü standard range ile bugünkü arasında üretim maliyeti farkı neredeyse yok. Ama fiyat bambaşka. Şimdi diğer markalar da çekmeye başladı. Demek ki onlarınki de düşebilirmiş,

    Piyasa fiyatını maliyet mantığıyla anlamak mümkün değil. Bu, bir fikir verebilir, ama yüzde 15-20 yukarı aşağı oynar ve o yüzden bunlara bu kadar dalmak yanıltıcı olur.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Fiyat performans alınabilecek otomobil tesla dır, gerisi cacıktır, Çinli, vag grubu hatta mercedese bakmaya gerek yoktur, merso online da araçları çıkartmış ama nafile kimse gidip tesla dan daha düşük menzilli elektrikli almaz, otomobil camiasına geçmiş olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redferrari -- 27 Nisan 2024; 12:17:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tolgauslu06 kullanıcısına yanıt

    Hocam Grandland'i 1665'e aldım 2 gün önce. Hazırda birkaç renk araç vardı, siyah tercihim için bekleme süresi 1 aya kadar çıktı o yüzden gümrükte hazır olan Gri renkte bir araç tercih ettim. Mevcuttaki aracım da 2023 Mokka idi Vavacars a güzel bir fiyata verdim.


    Benim için en belirleyici olan 300K 12 Taksit %1,99 oranındaki kredi idi. Sigorta ve dosya masrafı -5.386,49 TL oldu, ilk taksit de gelecek aya. Yapı kredi üstünden digital imza ile kağıt imzalamadan kullandırdılar.


    Bu modelde Dizel/Benzinli düşünen arkadaşlara kendi varsayımımı yazayım.


    Aslında dizel için çok uğraştım ama hem araç yok hem de fiyatta çok indirim yapmıyorlar. ÖTV muafiyetli fiyat biz muafiyetsiz alacaklara da yarıyor.

    1.2 Mokka kullandığımdan pek düşünmüyordum ama bir an "Test aracı var mı" dedim ve 1.2 Grandland ile teste çıktım. Motor gücünü biliyordum, bana bu kasa için de yeterli geldi. Yakıt ekonomisine gelecek olursak yıllık 10 Bin KM yapıyorum bana şu 40 TL'li yakıt fiyatlarında dizelin avantajı taş çatlasın 12-15 Bin TL olacaktır (benzinlinin dizelden 3 Litre fazla yaktığını varsayarsak). 1880 Dediler minimum dizel fiyatına aradaki fark 215 Bin TL.

    Yeni Grandland'i beğendim, Hybrid modelini bekliyorum geldiğinde kredinin sonlarına doğru da ona bakarım.





  • CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt
    Gözü kapalı VW alırım diyenler şımarttı bu firmaları. Yoksa yazık o paralara kolay kazanılmıyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.