Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (14506. sayfa)

299.294
Cevap
4.837
Favori
48.664.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1081 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
Mesaj
  • Opel Arden Otomotiv kullanıcısına yanıt
    2024 model mi ve kredi kampanyası mevcutmu bu araçta.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FFRRTT -- 4 Mayıs 2024; 17:48:14 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • FFRRTT F kullanıcısına yanıt

    evet 22 inch ekranlı olan versiyon

  • Opel Arden Otomotiv kullanıcısına yanıt
    Süleyman Bey, Grandland Gs donanım yine değişmiş sanırım; sadece led pixel farlar eklendi sanıyordum. Adaptif cruise ve şerit ortalama da gelmiş görünüyor. Tavan çıtası var görünüyor, ama bazı yeni alanlar bunun eksik geldiğini de söylüyor. En doğru ve net bilgi sizde?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • konu bayilerin algı operasyonuna dönmüş birçok fake hesapla yıllardır konudalar algı yapıyor bayi çalışanı burdakilerin çoğu bedava reklam yani kısaca :D

  • Opel Arden Otomotiv kullanıcısına yanıt
    Kredi kampanyası mevcutmu bu araçta. Ek olarak özelliklerini belirten bir görsel varmıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FFRRTT -- 4 Mayıs 2024; 18:1:50 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Opel Arden Otomotiv kullanıcısına yanıt

    iyide normalde telefonla verirdiniz fiyatlari hatta elimizde yok diyerek gemiyle yola cikan oldu derdiniz simdi direk indirimle satttiginiza göre baya bir arac var elinizde,kia bayisi bile suv dan tut her türlü model duruyor orda..hepinizde durum sanirim öyle bir kac al satci ile ayakta durmaya calisiyorsunuz,ben bile 90 bin tl maasla,sattiginiz fiyata araba almam,ömür boyu devam etmiyecek bu eflasyon,eninde sonunda inecek,matrah ve ötv düzenlemesi getirilecek,kredi musluklari acilacak, hatta al satcilara karsi bir takim kanunlarda gelince,o eski düzeni tekrarliyamiyacak siz bayiler..

    Ötv,matrah ve verilecek kredilerde bir takim sartlar kosacak devlet,onu yerine getiremiyen yani al satcilar tamamen piyasadan arindiginda,sanirim makül fiyatlara geri döneceksiniz.

    Simdi suda olacak,kredi imkanlari olusunca,bayilere devlet bir uyari cekecek,önce ihtiyac sahiblerine vereceksin,fazladan kalirsa al satciya sat diyecek yani fiyat firlamiyacak,stokta yapamiyacaksiniz,söyle kenarda tutayim zaten millet krediye ulasti biz gene okkali zam yapariz..o dönemler bitecek,devlet eski hatasini tekrarliyacagini sanmiyorum,yoksa fazla tüketim ve bol kredi gene devleti eflasyona iter..


    Hem üretici fabrika sizin elde ettiginiz kari elde edemiyor,birak yurtdisindaki bayiler bile türkiyedeki bayiler kadar asiri kar etmiyor..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin345 -- 4 Mayıs 2024; 17:54:53 >




  • otherworld O kullanıcısına yanıt

    2024 Skoda Kamiq 1.0 Premium için 1530 Fiyat aldım bugün.

    2024 Tiguan Life 1997 fiyat beyaz renk için.


    Bu ÖTV illeti olduğu sürece bu enflasyon da fiyatlar nasıl düşecek bende bilmiyorum


    Edit: Skoda Kamiq için 150 bin 12 ay Sıfır faiz kampanyası var ayrıca.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecguven -- 4 Mayıs 2024; 17:58:53 >
  • ecguven kullanıcısına yanıt

    ötv ve matrah düserse gene al satcilar bir yolunu bulub,bayiden alib sana gagaliyacak,mehmet simsek bilerek %80 ne tutuyor,yoksa iki yildir yasanan olaylar gene yasanir,suan dünyada en pahali arac satan ülke türkiye,fabrika fazla kar etmiyor,kar eden türkiyedeki ithalatci ve bayi,eskiden döviz yalani ile kandiriyorlar zam yapiyorlardi sonra o yalanda tutmadi,megersem bunlarin ekmegine yag süren al satcilar yüzünden firliyor fiyatlar,suan kac kisi ayda 5% faizle araba almaya kalkar,elindeki maasin bile faizini ödüyemiyor ana parayi nasil ödüyecek.

    zaten sari sayfalara bak gene al satci zibidileri firsat bekliyor satmak icin,gene 6001 yazmis,gecen opel kismina baktim corsa modelden 1000 tane satis vardi coguda 6001 km olan,zaten 6001 yaziyorsa bilki al satci zibidileri..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin345 -- 4 Mayıs 2024; 18:0:50 >
  • ersin345 E kullanıcısına yanıt

    Burada kazancın en büyüğü maalesef devlette oluyor bazen 1 bazen 2 araba parası. Arada bayiler ve ithalatçılar alıyor. Aksesuar ve diğer extralardan.

    İkinci el için düzenleme koymak kolay 0 fiyatın üstüne satamazsın olarak bir düzenleme okumuştum zaten. Bu gibi işlemler ve alım satım için extra vergiler eklersen farklı süreçler olur. Neyse.

    Ben araç değiştirmeyi düşünüyorum 1,5 max 2 bütçem var. Araştırmanın sonu yok. çeşit çok ama bakalım bir yerde yenilemem lazım..

  • Opel Arden Otomotiv kullanıcısına yanıt

    yeriniz nerede sizin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barakuda1 kullanıcısına yanıt

    uşak opel bayisiyiz

  • umut5566 U kullanıcısına yanıt
    Temmuz 2023 te 2300 e satmaya çalışıyorlar Dı sarı sitede

    Napiyor o arkadaşlar acaba

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ASJV06 A kullanıcısına yanıt
    Cupra Alfa Ds premium marka degildir hocam. Ayni segmentteki bmw-mercedes-audi araclarin rakamlarindan sikayet edenlerin mantikli rakama premiuma biniyorum diye yarattiklari dusuncedir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • B sınıf araç bakıyorum, almadım halen. Bugün tekrar bayileri gezdim. Hepsi şahsen aldığım fiyatlar ordan burdan duyma değil.

    C3 ü çok kötü buldum, malzeme kalitesi berbat, hayatta tercih etmem. İbiza keza bu paraya kim alıyor bu ibizayı ben hayret ediyorum, berbat malzeme kalitesi. Clio nun orta ve alt paketlerini hiç beğenmedim ama Alpine paketin donanımı iyi, koltuk döşeme direksiyon vs malzeme kalitesi iyi, beğendim. 2. beğendiğim araç ise Fabia oldu, hem dolu hem görsel iyi hemde malzeme kalitesi iyi. Polo yu zaten biliyordum, kullanmıştım daha evvel, normalde gitmeyecektim sadece fiyat avantajı olduğu için onu da listeye aldım. Fabia ve Clio ya göre son derece boş bir araç ama başka artıları var. Şu durumda muhtemelen Fabia alacağım gibi gözüküyor, Clio yu 1.100 teklif edeceğim, kabul ederlerse onu da alabilirim.

    C3 Shine - 1.025
    Opel Corsa GS - 1.245
    Opel Corsa UltiMate - 1.390
    Skoda Fabia Premium - 1.205 (nakit) / 1.244 (150 bin 12 ay 0 faiz)
    VW Polo Life - 1.145 (ascot gri ve beyaz, diğer renkler +20 mi 25 mi ne dedi) - 16 Mayıs a kadarmış bu fiyat sonrası belirsiz.
    Seat ibiza Style - 1.176
    Clio Esprit Alpine - 1.150

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ersin345 E kullanıcısına yanıt

    Diğer bayiler için bir şey diyemem, Arden Otomotiv burada ne zaman görsem fiyat ve stok bilgisi paylaşıyor. Kendisini tanımam ama biraz haksız bir eleştiri olmuş.

  • 19can84 1 kullanıcısına yanıt

    Bahsettiğiniz testi okursanız, farkın büyük çoğunluğunun ileri geri kaydırılabilir koltuklardan kaynaklandığını öğrenebilirsiniz.


    Adac test yaparken eşit ve kullanılabilir pozisyonda test yapmış. Bu sebeple kızaklı koltuklara sahip modellerde büyük farklılıklar varken, küçük(kızaklı koltuğu olmayan) modellerde üretici ile benzer rakamlar bulunmuş..


    ornek olarak olayı sizin anlattığınız şekilde yorumlarsak Toyota suv olunca, 100 litre yalan atmış ama küçük modeli aygo da yalan atma ihtiyacı gütmemiş. Hatta bagajı 3 litre eksik söyleyerek emniyet payı koymuş.


    Gercekte olan ise birinde kızaklı koltuk var diğerinde ise yok.

    İkisi de tek hacimli araçlar. Yani Toyota bir modelinde tavanına kadar hesaplayıp diğerinde cam hizasına kadar olan kısmı hesapladı demiyorsunuzdur sanırım.


    Gercege dönersek suvler sanıldığı kadar c hb ve sedanlardan geniş değiller. Biraz genişler. Kızaklı araçlarda hb bir aracın koltuk konumuna yakın bir şekilde koltukları ayarlarsanız, bir parca geniş bir araca bindiğinizi fark edebilirsiniz. Hatta 3008 gibi dar modeller leon gibi, civic gibi hatta golf gibi araçlardan daha dar bir iç hacme ve belki biraz genis bir bagaja sahip.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARES007 -- 4 Mayıs 2024; 18:39:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Opel Arden Otomotiv kullanıcısına yanıt

    Hocam bence YouTube videonuzu da ekleyin. Hatta donanımları her seferinde paylaşın. Opelin araçlarını takip etmek zor oluyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Polo alir gecerim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    sarı siteden 1300 tl ye Astra elegance (10 bin km altı,hatta sıfır km)alın geçin bu paralara

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    B sınıfı şart değilse Megane 4 alırdım bu paralara.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.