Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (14507. sayfa)

296.961
Cevap
4.791
Favori
48.315.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1074 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
Mesaj
  • Şu Huawei Türkiye de bir tezgah açsa da alsak şu arabayı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ariic -- 4 Mayıs 2024; 18:57:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tugi-uA

    B sınıfı şart değilse Megane 4 alırdım bu paralara.
    Eşime alacağız. Sıfır yada sıfır yakın km de maks 6-7 bin araç bakıyorum ama genelde bu seviyedeki 2.eller, sıfırla çok yakın seviyede ondan mecburen sıfıra yöneldim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Ibiza'nın hangi malzeme kalitesi berbat ya da hangi modele göre kötü sence?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: memocan2468

    Ibiza'nın hangi malzeme kalitesi berbat ya da hangi modele göre kötü sence?
    Polo, Fabia premium ve hatta Clio espirt alpine içinden geçer onun. C3 e göre iyi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Opel Arden Otomotiv kullanıcısına yanıt

    Siz zor zamanlarda da yazdınız. Forumu takip etmeyen bilemez. Üç beş gereksiz yoruma takılmayın hocam. İyi işler, kolay gelsin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayilerde 2023/2024 model mercedes a200 sedan fiyatı alan oldu mu? Nereye sorsam stok yok

  • umut5566 U kullanıcısına yanıt

    Bu fiyatlara E-power veriyorlar 2023 skypack, geçen hafta İstanbul'daki bayiler bu fiyat bandında teklif verdi bana aklınızda olsun düşünüyorsanız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 4 Mayıs 2024; 19:29:48 >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Fabia ve Polo'ya göre bir tık altta olabilir ama İ20 gibi bahsetmişsin Ibiza'dan.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ARES007 A kullanıcısına yanıt

    Madem öyle neden c segmenti bagaj hacimlerini kıyaslarken tiguanın koltuklarının en öndeki haliyle diğerlerinin normal pozisyonundaki halini mukayese ediyorsunuz.


    tiguanın koltukları en öndeyken c segmenti standartında veya veya diğer modeller kadar arka koltukta oturanlara yaşam alanı sunuyor mu?


    ayrıca kızaklı koltuk-tavav-cam hizası değişkenlerinin söz konusu olmadığı arabalarda da bagaj hacimleri çoğunlukla hatalı ve yanıltıcı. ölçüm metodolojisi eksik belirlenmiş durumda.

  • Arkadaş hiç mi okuman yok. Ne tiguan demişim, ne tiguani başka araçla kıyaslamışım.


    tiguan dahi yazmayan bir mesajda tiguani nasıl başka bir araçla kıyaslayabilirim?


    bence siz kafayı tiguanla bozmuşsunuz. Umarım kısa sürede kavuşursunuz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARES007 A kullanıcısına yanıt

    Arden oto forumda amacına en uygun bilgiler veren kullanıcıdır. Bugüne kadar hiç opel almadım tanımam etmem ama takdir ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ecguven kullanıcısına yanıt

    senin yapacan birden cok bayileri gez,cogu araclarin üzeri tozlu,baya uzun zaman önce gelmis satamamislar,fiyat asiri kir,onlarin fabrikadan aldigi fiyat ayni türkiyeye geldiginde basiyorlar %200 ile %300 zam alisti cogu,o yüzden fiyat kirmaya calis,cogu bilincliyüksek tutuyor,fiyat kiracani bildikleri icin,zaten tozlu araclari görünce anlarsin caresiz kaldiklarini,cogu kapilarinin önünde,ben bugün gördüm cogu tozlanmis sekilde bekliyordu..


    Fabrikadan aldiklari fiyat belli,devlet onu gümrükte görüyor asil mesela üzerine koyduklari kara serbest piyasa adi altinda koyduklari icin devlet birsey demiyor,yoksa avrupadaki bayiler gibi kar marji koysalar,suan fiyatlar daha düsük olurdu,alisti cogu okkali yemeye,ortadakanunlarda dogru dürüst yok devlet alt limit ve üst limit belirlese fiyatlarda ayni avrupadaki gibi yani,kontrollü en yüksek fiyati devlet belirlese ve bu alt ve limit su fiyattan satarsin desen inan al satcilar cirit atliyamaz,o tür kontrollümekanizma olmadigi icin cogu bayi basiyor 200%zami,sonucta istedigim zammi koyarim kimse karisamaz,serbest piyasa adi altinda..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin345 -- 4 Mayıs 2024; 20:28:30 >




  • Tiguan Life metalik renk 2007. Ankara Arca



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Supernova78 -- 31 Mayıs 2024; 10:0:53 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt

    citroen c3 stellantis gurubunun en ucuz markasiydi digerlerine oranla,opel,peugeout,fiat vsvs onlara oranla biraz daha düsük aksesuarlari..

  • illiustr kullanıcısına yanıt
    .

    Ornegin,her direksiyonunun deri dikimi el isciligi ile 45 dakika olan(kaynak:top gear),tavani alcantara kapli,gogus ve orta konsolu inci dikisli deri kapli,orta konsolun bacaklara denk gelen bolumunun tamami yumusak hali kapli,sogutmali masajli koltuklari nappa deri kapli,arka koltuklarinda masaj sogutma ve yine nappa deri kapli kolcagi olan bir ds 9 premium degil mi ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ersin345 E kullanıcısına yanıt
    Opele,Kiaya,Hyundai'e hepsine giydirim..marka bazlı olmasın.Eyvallah.

    Ama şunu unutmayalım, bayilerin araba stoklaması,memurun al satçı olması, marketin şeker stoklaması, lokantaların zam yapması...Bunların hepsi sonuç.

    Lafınız önce BU SONUÇLARI DOĞURAN SEBEPLERE OLSUN.

    Milletçe ödüyoruz, ödettiriyorlar. A8 makam arabası kiralayana sitem et, servisler kalkıyor diye artık toplu taşımaya binecek olan memurun bu karara olan itirazına değil. (Misal)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEVENİNTEORİ -- 4 Mayıs 2024; 20:44:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ayyildiz01 A kullanıcısına yanıt

    biz arden otomotivdeki sahisa birsey dedigimizyok,zaten onlar satici asil sahibleri sahtekar,ordaki satici patronu ne derse onu yapar,yoksa senin kara kasina kara gözüne asik degil saticilar :))),kia bayisinde neden okadar cok tozlu arac var,opel okadarmi cok satan bir markada ellerinde hic birinin yok,vardir kesin ama niye satmiyorlar onuda arastirmak gerek,ama gitsen kesin gizliyorlardir araclari,kia hic olmazsa ne sakliyor ne gizliyor ama bir sürü kia vardi..her cesit modelden..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin345 -- 4 Mayıs 2024; 20:47:44 >
  • THEVENİNTEORİ T kullanıcısına yanıt

    a8 binecek param olsa ama onlar ayri namussuz ama halka bu sahtekarlik yapilmaz,sonucta bu araclar halk arabasi zengin arabasi degilki..


    surdan bi bakin opel mokka ispanyadada,italyadada,almanyadada opel mokkanin fiyatina..

    ÖTV devletin aldigi birde ithalatci ve bayinin bindirdigi karlari unutmayin,onlar ne kadar kar bindirirse ötv de okadar cikar..

    Bu avrupadaki ülkelerdeki ople mokka fiyatlarimsizce tüprkiyedeki opel bayisi veya ithalatcisi neden bu kadar doyumsuzlar,fiyatlar her ülke icin fabrika cikisi ayni,almanyadan gemiyle ispanyayda gidiyor italyayada..hem gemi ile giden araclarin transport fiyati arac basi 750 dolar,alis fiyatlarina 750 dolar eklesede okadarmi pahali olur..

    Alin bakin neden ispanyadaki fiyatla italyadaki fiyat ayni veya almanyadaki fiat,hepsininde ötv oranida farkli sonucta ama bir nevi ayni oranda fiyatlar...türkiyedeki ac gözlü bayi ve ithalatci yüzünden bu ülkenin halki hak etmiyor bunlari..


    #Gümrük birligi ile avrupa arasindaki anlasmada fazladan vergi yok,sadece ötv ve kdv var,mtv felan yok,avrupa birliginde ülkeler arasi fiyat ne ise türkiye ile yapilan gümrük birligide ayni sekilde avrupa birligindeki üyelerle..


    Arden opel ciksin desin yok efendim biz fabrikadan dahapahaliya aliyoruz,bir kiyaslama yapsak inanin dersinizki,neden fabrika cikisi fiyati üzerine okadar cok kar koyub ötvnin yükselmesine sebeb oluyorsunuz,sizler o ülkelerdeki bayilerden fakriniz ne,onlar 3 bin euro kar yaparken sizler neden 10,15 bin kar ediyorsunuz arac basina diye sorun bir tanesi cevab veremez,halkimizi malesef bayiler ve ithalatcilar soyuyor..


    2021 de avrupadaki fiyatlarla türkiyedeki fiyatlar ayniydi,sonra ne olduysa bayiler,önce galaricileri kullandi sonra al satci üzerinden karlarina kar kattilar,anlatmayin su bayileri bize,milletin anasini aglatiyor bunlar..


    alsatcilarla bunlar ortaklasa calisiyor,al satciya belirlioranda kar veriyorlar,bizde yok dedirtib al satcinin kucagina gönderiyorlar,sari sayfalar neden dolu saniyorsunuz amaclari sizleri onlara yönlendirmek,yarin al satcilar ciksa,biz bayilerle ortaklasa kar anlayisi ile onlardan alib sattik deseler,bayileri dünyanin cezasi yagar..bakmayin gene iliskileri ayni al satcilarla,onlara belirli oranda kar komisyonuödüyorlar,size satilan fiyattan almiyor al satci..





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin345 -- 4 Mayıs 2024; 21:7:39 >




  • ASJV06 A kullanıcısına yanıt

    Otomobilin anavatani ABD'de satilmayan bir marka sittin sene premium olamaz. Cupra ne la? Kac yillik marka? DS'nin incelemerine baktiniz mi? Pek olumlu degil genel olarak

  • ersin345 E kullanıcısına yanıt
    Halen aynı sayfadasınız...Ben bir kaç sayfa ileriyi anlattım ama anlayana.

    Paşabahçe aynı bardak takımını Avrupa'da 10 euro'ya satarken neden ülkemizde 20 euro'ya satıyor? Bunun cevabı 10 sayfa ileride.

    İyi akşamlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.