Şimdi Ara

Sıfır araçta DSG Arızası (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.048
Cevap
30
Favori
133.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
309 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sıfır A5 alacaktım ama bu konuları okudukça çekiniyorum artık. Ya DSG'li araçlar çok sattığından bu kadar çok arıza konusu açılıyor ya da gerçekten kronik bir sıkıntısı var çözemedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yusuffirat

    Bu arada audi Almanya ilede irtibata geçtim ve olan biteni anlattım.Konuyla ilgileneceklerini söylediler.3-4 gün sonra doğuş otomotivden aradılar Almanya ya yazmış olduğumu Almanya'nın onlardan bilgi talep ettiğini onlarında verdiğini söyledi.Gerekenleri yapmamızı istiyorlar bizde yapıyoruz dediler.Kısacası boşuna kendinizi yormayın distribütör biziz ne dersek o olur dediler telefonda.

    Kim bilir Almanyaya ne cevap verdiler. Muhtemelen sizi suçladılar. Adamlara bak biz cebimizde olmasa bile eger hata bizde ise hatta bizde olmasa bile 3-5'e bakmıyoruz adamlar milyoner kaybedecekleri kur farkını vermemek için kılı kırk yarıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • !sTaNbLuE ! kullanıcısına yanıt
    Şenyıldız banada kapısı hasarlı arabayı sıfır diye sattı 2 saat sonra fark ettim. Siz yapmış olabilirisiniz mahkemeye bıyrun dediler. Doğuş kaale bile almadı ben aracımdan soğudum ve piyasanın çok altına sattım.
  • Aman diyim hocam aman. 100 lerce şikayet var herkes yanılıyor olamaz.
  • dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Benimki de öyle manuel alıyor sürekli
  • Para yoksa ayri bir rezillik para var ayri bir rezillik.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yusuffirat

    Konu fake diyen arkadaşa cevabımdır fotoğraflarla.

    Sıfır araçta DSG Arızası

    Sıfır araçta DSG Arızası

    Sıfır araçta DSG Arızası

    Hocam araban güzelmiş ne verdin buna




  • Birkaç arkadaş var maaşlı ile falan övünmüş. F1 pilotu gibi yorumlar yapan muhtemel maaşlı eleman adeta bloklanmak için yaratılmış. Beyefendi ilk gün aldım yolda arıza verdi diyor yok kullanmayı bilmiyorsunuz falan diyorlar. Alüminyum birkaç düğme, konsoldan çıkan ekranı görünce sanki skorski veya f16 sandılar aracı galiba işte Çinde bile ancak 10 yıllık garanti ile satılan dgs bu araç altıüstü. DGS ile ilgili herkesin duyduğu bir sorun mutlaka var ve barizki bu şanzıman sıkıntı ve özürlü.Şu anki aracımda vag grubu ama manuel bu grubun satış ekibine o kadar güvenmem ki aracı teslim alırken boya kontrolü yaptım karış karış inceledim aldım. Eğer dgs ucuz bile olsa yinede tercih etmem.
  • 5.20d düşünmez misiniz hocam
  • Gecmis olsun. Ayipli mal kapsaminda olmasi gerekiyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyide kardeşim araba deüişse ne olacak aynı arıza yine çıkacak. zaten bu aracı alarak arızayı kabul ettiniz

    adamlara verin mekatronik değişsin bide bakımdı hediye mediye olayı kapatın gitsin

    güzelim audi niye kapıda yatsın
  • Yusuffirat Y kullanıcısına yanıt
    Hocam, sorunu uzun yolda yasadigini yazmissin. O anı anlatabilir misin? Otoyolda giderken mi oldu mesela? Aracin tepkisi nasildi, gaz mi yemedi? Yoksa moladan sonra araba mi calismadi..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gözünü seveyim 25bin liralik arabamin. Maşallah tık demiyor. Geçmiş olsun yerinizde olsam psikolojim bozulurdu. Türkiye'de artık buyuk firmalar bile üç kağıt yapıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drkayzer

    5.20d düşünmez misiniz hocam

    Borusan şuanda 5 satmıyor. Kasası değişti onu bekliyolar muhtemelen. Zaten 3.20 kullanıyorum, değişik markaları da denemek istiyorum.
  • Takip
  • Geçmiş olsun, son durum nedir ?
  • Doğus bana bedava araba verse almam arkadan kesin bişey geçirir diye bunlar. Vazgeçin yav vw sevdasından da adamlar kendine çeki düzen vermek zorunda kalsın. Çok mu eksiği var japonların bunların sattığı arabalardan?



    Geçmiş olsun arkadaşım sana da. Bence de pes etmezsen paranı alırsın. Almanyayla iletişimi de kesme bence...
  • Gecmis olsun, Gel Gelelim Kullanici hatasi bariz DSG kullanmayi bilmiyorsun diyen arkadaslara

    Siz Aklinizi mi kacirdiniz ?

    DSG Nasil kullanilir diye bir ders mi var ? Kullanim Kitapciginda kullanma talimati basit, P R N D S var D al gitsin, R Al geri , p Park S Sport +/- Manuel gudumlu kullanim'dan baska bunu yaparsaniz bozulur mu yaziyor.
    Haraket halinde D-S-+/- haricinde vites haraketi yapti ise zaten arac kayit tutuyor olmasi lazim.100.000TL+ veren Kimse 0.KM aldigi arabada giderken Bosa atmaz ilk gunden,
    Gerci Bu VAG yazar, ekstra olarak siparis edilen AFL Xenon donanimli aracta Farlar cok bugulaniyor olmasina ragmen kitapta da yazar olur oyle diyerek tum fark ayarini bozan bir servisten bahsediyoruz.

    Sanziman da Kullanici hatasi falan degil, Yazilimi yok mu bu sanzimanin Manuel Kullanimda sorun bile olsa O mekatronik kutusu takilmayacak,



    Sert kullanimlarda aracin Sarf malzemeleri yipranir, Sanziman Kontrol Kutusu Degil. Balatalar, Hareketli Volan, Kavrama, Enjektorler, Lastikler v.b. yipranir ama bunlar sarf malzemedir, Hic Vites kutusu yipranan arac ben gormedim. Gel gor ki VAG Sanzimanlari mekatronik kutusu yaglamasi yetersiz oldugundan bozuluyor.



    Volkswagen Satis Temsilcisi arkadas gelmis, Gecmis olsun ZF Sanzimanli Honda ile yolda kaldim demis,
    ilk soru ZF sanzimandan mi kaldiniz ? Eger Gercek ise Honda ile Yolda kaldiginizda telafi edilmistir. En azindan bakim hediye edilmistir. Problem devam etti ise Honda o araci geri bile alir.


    Mantikli olun biraz, tabi ki Uretici firma hatasi ve en guzel sekilde telafi etmeliler, Tuketici Dayanismasini saglamazsak biz gelen vurur giden vurur. O marka da oldu bunda da olur normaldir mantigi, sen kullanamamissin mantigi mi var ? Biraz Hakkini bilen kullanici olun. Satis Temsilcisi Sapkanizi bir kenara birakin en azindan bu forumda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 14 Ocak 2017; 10:4:15 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bursalıtimsah


    quote:

    Orijinalden alıntı: Yusuffirat

    Konu fake diyen arkadaşa cevabımdır fotoğraflarla.

    Sıfır araçta DSG Arızası

    Sıfır araçta DSG Arızası

    Sıfır araçta DSG Arızası

    Hocam araban güzelmiş ne verdin buna

    Anahtar teslim 123.700 tl hocam araç bedeli.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

    Hocam, sorunu uzun yolda yasadigini yazmissin. O anı anlatabilir misin? Otoyolda giderken mi oldu mesela? Aracin tepkisi nasildi, gaz mi yemedi? Yoksa moladan sonra araba mi calismadi..


    Araçla Trabzon'dan İstanbul'a gelirken seyir halinde tam olarak Samsun şehir merkezine yakın Çevreyolunda seyahat ediyordum.Hız 70-80-90 o civarlarda idim bir anda araç gaz kesti arıza ikazı yandı kesinlikle gaza bastığımda en ufak bir gitme yoktu araçta hemen sağ şeride zar zor attım kendimi ve durdum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.