Şimdi Ara

Sıfır panelvan önerisi hangi marka alınmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kargoda kullanılması için panelvan alacağız boyutları uzun şasi olacak yüksekliği önemli değil en az 11m3 olması lazım.
    Fiat Ford Renault a baktım Ford transit 170 beygir olan modeli güzel ancak internette araştırdığımda kronik sorunları varmış araç hor ve günde 100km yapacak dayanıklı olsun 5 sene çalışacak sizce hangi marka almalıyız yardım eder misiniz ?
    Ekstra not: kargo dağıtıldığı için kısa mesafede bir duracak ve 2 3 ton tahminimce yüklenir bunu baz alarak önerirseniz sevinirim.
    Birde kargo firması 5 senelik araca kadar alıyor sizce ikinci el mi alınmalı, sıfır 2020 model mi alınmalı yoksa 2021 modeller geldiğinde mi alınmalı fiyat farkı fazla olur mu ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyar155 -- 20 Aralık 2020; 0:37:2 >



  • Yanlış yere mi konu açtım kimse cevap vermedi 😓
  • hocam bizim de şirkette l300 var. satıp büyük araç almamız lazım ama paramız yok şimdilik araba almaya. ben de araştırıyorum arada sırada panelvanları ve mantığım arkadan itişli ford transit 350L den yana. piyasası çok güçlü ve yerli üretim olduğu için parçası kolay tedarik ediliyor ve yedek parça fiyatları nispeten ucuz. 2-3 tonu da çok rahat taşır. fiyat konusuna bir şey diyemem. sürekli pusuda olmak lazım fırsat araçları için.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 20 Aralık 2020; 14:59:52 >
  • İveco vardı eski çalıştığım yerde uzun yıllardır sürüyorlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatırladığım kadarıyla @sinoplu kendi işi için aradığınız tarzda araç kullanmakta. Müsait olduğunda cevap verebilir.

  • Meticulous kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler bende sizin gibi düşünüyorum ama araştırdığımda 2018 den sonraki Ford transitlerde sorunlar varmış bu konu hakkında bilginiz var mı ?
  • ben yeni kasa crafter bakardım,şekil itibariyle tam yük için birebir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servis aracı olarak bir tanıdığım Ducato kullanmakta. Yükte nasıl tepki verir bilemem ama trafikte oldukça fazla panelvan versiyonu mevcut.

    Tanıdığım herhangi bir sorun yaşamadı bu arada. Araç 2011 model
  • Kasa uzun süre aynı kaldığı için Ducato alınabilir. Hem parça bulmak kolay olacaktır hem de uzun süredir piyasada olduğu için kronik problemleri çözülmüştür. İş için kullanacaksanız yıl farkına takılmayın. 2020 alın geçin.

  • drknl35 kullanıcısına yanıt
    Kendimiz iş için kullanacağız ama çalıştığımız firma 5 senelik araçlara kadar alıyor.
  • PoloClassic75 kullanıcısına yanıt
    1)Fiyatı Ford transitle aynı gibi parçaları nasildir pahalı mıdır ?
    2)Hor kullanılmaya dayanıklı mı ?
    3)Ford transit'in 170 beygirlik motoru var crafter'ın ise 140 2 ton yükün altından gelebilir mi ?
  • -BUR@K- kullanıcısına yanıt

    Tesekkur ederim


    Oncelikle yaş siniri yok ise euro4 renault master öneririm bildigim kadariyla 2015 2016 ya kadar vsr euro4 ler

    Veya 2008-2011 arasi 2.4tdci transitlerde sorunsuz araclardir

    Onun haricinde piyasadaki bütün yeni araclar sikintili dpf si adbluesi ozellikle sehir icinde kisa zamanda basiniza bela olacaktir


    İlla sifir dusunuyorsaniz ducato master arasinda secim yapmanizi tavsiye ederim daily ile ducato ayni motor kullaniyor ama suspansiyon cok sert rahatsiz bi arac


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyar155 S kullanıcısına yanıt

    Crafter 140 ps yürümüyor ayrica onden cekere döndüler ve pazarda pay kaybettiler

    Transitin 170 leri güzel gider sorunsuzluk olarak 2012 ve2017 arasi 2.2 tdci motorlarda piston delme sorunu vardir 80 100 binde motor yiyen bolca 2.2 155 ps transit hikayesi okuyabilirsiniz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinoplu kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler baya detaylı anlatmışsınız merak ettiğim sıfır Ford transit 170 PS arkadan çekişli olanını alsak 5 sene kullansak 200.000 km yapsak başımızı ağrıtacak pişman olacağımız bı arıza mı verir yoksa ufak tefek serviste hemen halledilebilir arızalar mi verir çünkü arabayı biz kullanmayacağız aracı kullanacak kişilerinde arabaya iyi bakacaklarını sanmam hor kullanılacaktır.
  • hocam al geç Ford 350 l panelvan hem elinizde kalmaz değer kaybı diğerlerine nazaran daha az olur hem de istenildiği kadar hor kullanilsin sağlam araç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Siyar155

    Teşekkürler baya detaylı anlatmışsınız merak ettiğim sıfır Ford transit 170 PS arkadan çekişli olanını alsak 5 sene kullansak 200.000 km yapsak başımızı ağrıtacak pişman olacağımız bı arıza mı verir yoksa ufak tefek serviste hemen halledilebilir arızalar mi verir çünkü arabayı biz kullanmayacağız aracı kullanacak kişilerinde arabaya iyi bakacaklarını sanmam hor kullanılacaktır.

    Hocam almak istediginiz arac nerdeyse 200.000 tl lik bi arac ve siz gidip bi şoföre hor kullansin diye teslim edeceksiniz

    Egerki yaş olayi varsa kurtarcak en dusuk yaşi en uygun araci alin geçin derim cunku aşiri hor kullniliyor kargolarda araclar

    Fazlaca deger kaybina da ugrar araciniz kargo cikmasi oldugundan ve harita gibi olacaktir en son


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevcutta 4 yıldır Renault master kullanıyoruz kendi işimize (2 yıl tek teker 2 yıl çift teker). İşimiz gereği yüklü şekilde şehirdışı ağırlıklı çalışıyoruz. Ayrıca komşumuzda Fiat Ducato var.Çevrede de Ford, Iveco vs. mevcut. Yakıt olarak master en az yakan bunların arasında ama çekişi diğerlerine göre daha zayıf. En narin Fiat çok arıza çıkardı komşuda. Benim tavsiyem Iveco olur Ford çok pahalıydı biz bakarken ama fiyat önemli değil ise arkadaşların dediği gibi Ford derim.

  • ciko1984 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yanıtınız için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.