Şimdi Ara

ŞİFRE GEREKTİREN SAYFALAR AÇILMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar,

    Hem firefox hem de explorer kullanıcısıyım. ADSL hattımı adres değişikliğinden sonra değiştirdim ve yeniden bağlattım. İnternette şifre girilen hiç bir siteye giremiyorum. Mesela bankanın ana sayfasına girebiliyorum ancak bireysel bankacılık sayfasına girdiğimde bekliyor....bekliyor.... ve [B]sunucu çok geç cevap veriyor [/B]diyerek sayfayı açmıyor. Aynı şekilde hotmail ana sayfasına giriyorum, kullanıcı adımı ve şifremi yazıp giriş yapmaya çalıştığımda sayfa görüntülenemiyor, aynı hatayı veriyor. Gmail.com'a ise hiç giremiyorum. Yani o kullanıcı bilgilerini girmem gereken sayfa bile gelmiyor.

    İşletim sistemim XP, ethernet kartımın driver'ını da güncelleştirdim, güvenlik duvarını kapattım, AVG virüs programını kaldırdım ama sorun yine çözülmedi. Türk telekom adsl teknik destek hattını arayıp dedim ki; [B]acaba kablo bağlatılarında bir sorun mu var, nasıl çözebiliriz bu problemi? [/B]dedim. O da bana demesin mi herşey normal, ADSL sinyalini alıyorsunuz her siteye giriyorsunuz, sadece şifre gerektiren sitelere giremiyorsunuz, işletim sisteminizi yeniden yükleyin...

    Yuhh dedim kapattım :)

    Her neyse, benim sizlerden ricam böyle birşey acaba kimsenin başına geldi mi? Bir fikri olan var mı? Bu sorunu nasıl çözebiliriz, sorun acaba ethernet kartından yada modemden kaynaklanan donanımsal bir sorun mu?

    İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum,

    Sevgiyle kalın, saygılar...







  • Sorunumu çözdüm arkadaşlar. Eğer şu an TTNET'ten Airties RT-205TT kablosuz modem alanların büyük ihtimal karşılacağı bir sorun. Modemin firmware versiyonu 1.0.0.17 olanlar bu sorunla karşı karşıya kalmakta. Airties firmasının download sitesinden 1.0.0.19 versiyonunu yüklemek gerekiyor.

    Sevgiyle kalın,

    Saygılarımla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.