Şimdi Ara

Sigara Başlamak? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
5.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pisrabbit

    Hayatımda duyduğum en saçma şeylerden biri daha.
    Haklısın.Sanırım.
  • Ne sorunun var ki de sorunu çözmek için hap ve sigaradan medet umuyorsun? Merak ettim cidden.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22 yaşında sigaraya mı başlanır?
    Derdin varda alkol iç.
    Sigara anca lisede cehalet döneminde başlanacak bişey.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrsmrc

    Ne sorunun var ki de sorunu çözmek için hap ve sigaradan medet umuyorsun? Merak ettim cidden.
    Baba sevgisi görmediğim için yaşadığım sorunlar kısaca.
  • Sigaraya başladım bıraktım. Bir faydası oldu mu dersen tabiki hayır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırakalı 4 yıl oldu. Hala her gün aklıma geldiğinde şükrediyorum. Zamanında insanlara ne kadar çok rahatsızlık vermişim inanamıyorum. Resmen lağım gibi dolaşmışım ortalıkta.
  • Hayatında kendine ve çevrene yapabileceğin en büyük kötülük olacak ve 30 una gelmeden yaşlanacaksın. Bulaşma aman kardeşim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: macsimust

    Bırakalı 4 yıl oldu. Hala her gün aklıma geldiğinde şükrediyorum. Zamanında insanlara ne kadar çok rahatsızlık vermişim inanamıyorum. Resmen lağım gibi dolaşmışım ortalıkta.
    Teşekkür Ederim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mulina

    Hayatında kendine ve çevrene yapabileceğin en büyük kötülük olacak ve 30 una gelmeden yaşlanacaksın. Bulaşma aman kardeşim.
    Teşekkür Ederim
  • Ben içiyorum ama yanında antidepresana başlasam daha iyi olacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben askere gittiğimde öğrendim sigaranın cidden masraflı bir alışkanlık olduğunu ailede içen kimse olmayınca fiyatını günde kaç tane içilir falan hiç bilmiyorsun abartmıyorum cidden bilmiyordum hani biri sorsa 3-5 lira paketi ancak derim çünkü hiç gidip almadım millet deli gibi birbirinden otlanma çabası içinde olunca anladım ne kadar tuzlu bir bağımlılık olduğunu.

    İki öğün Mc Donalds'da menü yesen ekonomik bir menü 25 tl'ye çıkar 2 paket sigara içse aşağı yukarı aynı para, yani yemeğe harcanan bir para gibi ekstra bir yük biniyor yok yere, hakikaten enteresan.
  • Hayatın boyunca yapabileceğin en büyük yanlışlardan birini yaparsın. Bırakması çok zor.
  • Sigara falan kesmez, daha etkili olanları var onları dene
  • Türkiye'de sigara lobisi hükümet ve sağlık bakanlığını istediği gibi oynatarak sigara üstüne saçma sapan resimler koyuyor, sigaranın zararlarını göstermekten cok "bakın sigara aslında o kadar zararlı birşey değil yaaa" intibası oluşturmak üzere stüdyoda özel olarak cekiliyor. Sonuçta bu zıkkımı iyi birşey zannediliyor ve "acaba bu sigaraya başlasa mı" diye sorular oluşuyor.
    Sigara lobisinin istediği gibi at oynatamadığı ülkelerde bu zehir zıkkımın nelere yol açtığı paketlere basılıyor:

    Sigara Başlamak?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • AnotherPlanet kullanıcısına yanıt
    11 yıldır içiyorsunuz demek... Ağız kanseri nin No.1 sebebi olduğunu biliyorsunuz okey fakat nasıl bişe old biliyor musunuz?
    Bunları medyada göstermezler, 5 yabancı sigara firması Türkiye'den her yıl milyarlarca dolar nasıl kaldıracak?
    Sigara Başlamak?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçme güzel kardeşim.
    Ben asker de başladım. Lanet olsun içtiğim her güne.
    Bırakmaya çalışıyorum. Sakın başlama. Toplum içine çıkarken bile sürekli sigara kokuyormuyum diye düşünüyorsun. Üstün sigara kokuyor. Dışarıda içmemeye özen gösteriyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun unutulmaz cözmeye calıs.antidepresan ise agır travmalarda faydalı olur onlarda seker gibi en ufak seyde alınmamalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

    11 yıldır içiyorsunuz demek... Ağız kanseri nin No.1 sebebi olduğunu biliyorsunuz okey fakat nasıl bişe old biliyor musunuz?
    Bunları medyada göstermezler, 5 yabancı sigara firması Türkiye'den her yıl milyarlarca dolar nasıl kaldıracak?
    :)

    Ah be vonder şaşırdın iyice kendini, bunları göstermezler dersin bunlara inanırsın, ama gösterilen 144 piksellere inanmazsın ama. :)

    Bak kamuoyu (yani sen) rahatsız olduğun için 144 px. te 144 px. dediğin için bütün yayın organları medya bir araya gelmiş seni ikna etmek için kamuoyuna (yani sana) bilgilendirme için aydınlatmak için yeni bilgiler servis etmişler.
    https://www.ntv.com.tr/video/turkiye/emine-bulut-cinayetinde-yeni-goruntu-oldurmeden-once-darp-da-etmis,bnxNPLP2WkSAg26H5Nfhwg

    144 px 'ten daha büyük bu ha buna da inanmazsın.
    https://www.ahaber.com.tr/video/gundem-videolari/emine-bulut-adim-adim-olume-boyle-goturuldu-yeni-goruntuler-ortaya-cikti-video
    https://www.tv100.com/emine-bulut-cinayetinin-yeni-goruntuleri-ortaya-cikti-video-472367

    Buradaki insanlarda dizi çekimi ya da film var diye bedavadan ya da 50 tl 'ye 5 dakikalığına senaryo için çekime katkıda bulunmuşlar dimi ambulans geliyor tıpkı dizlerdeki gibi insanlar etrafında 50 tl alacaklar ya senaryo çok güzel çekilmiş dimi.

    Böyle tuhaf şeylere imza atmazsın umarım, paylaştığın resmin gerçekliği çok düşük internette bunlar özellikle geziyor cirit atıyor yok maytap patlamasından ağzı parçalanan adam olarak atılan fotoğrafı sigaradan oluyormuş gibi yedirme bize. Sigara en büyük düşmanlardan biri insan için ve en fazla koah yani en etkili koah kadar etki bırakıp adamı götürüyor ya da kadın neyse ama bu kadar da ileri gitmiyor. Eeeee gerçi emine bulut cinayeti sana göre yok devletin sistemin oyunları bunlar halkı yönlendirme bunlar ama sigara içende böyle şeyler var. Sen çık biraz gez toz hava al güneş görmemişsin anladığım kadarı ile uzun bir süre.

    Yollarda kavga eden insanları gör tartışanları gör birbirine katlanamayan insanları gör pompalı ya da tüfeklerle hava ateş eden içince sapıtan insanları gör. Her gün 300 500 insan ölüyor bu ülke de ve ölenlerin hepsinin hikayeleri farklı, kimisi içki içip arabası ile yollarda kral benim diye ortada gezinirken karşıdan karşıya geçmeye çalışan kızcağızı ezerek ölüme götürürek ölüyor kimisi kocasından sürekli şiddet görüp canıma tak etti deyip başka şehre yerleşip çocuğu ile yeni hayata başladım diye sanırken saplantılı kocası onun azrail i olup karşısına çıkıp seni öldürürüm öldürürüm deyip bıcağı bir pastane içinde boğazına çekerek şah damarını keserek kızının ikisininde kızının önünde öldürüveriyor. Sen o yok bu yok dersen anca kendini kandırır, 9 11 eylül bir senaryo idi ortada gezinirsin.

    Başka da diyeceğim yok.




  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Bu da mı maytap patlaması ::::)

    Sigara Başlamak?


    Hükümetten sonra sigara firmalarını savunmak için de her türlü takla atarım diyorsun yani :)

    Konumuz Emine Bulut değil bu arada. Fakat durup dururken o olayla ilgili ntv, a-haber vs haber taşıyıp onu doğrulamaya çalışman da ilginç.

    Konumuz sigara ve sigara kangrene yol açar. Kanser ve Multpile Sclerosis'ten pis hastalıktır. Böyle hastalıkları tetikleyen sigarayı, masum göstermeye çalışma. Maytap patlamış hehe. Maytap patlamadı da maytap geçtin galiba :::)
    Sigara Başlamak?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sigara dert unutturmayla yakından uzaktan alakası yok. En fazla zamanı öldürür 1-2 dakikalığına. :) Bende lise hayatımda özentilikle başlamıştım sanırım hayatımın en büyük hatalarından birisi. Bırakamadım bir türlü o yüzden uzak dur.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.