Şimdi Ara

Sigara Başlamak? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
5.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

    Bu da mı maytap patlaması ::::)



    Hükümetten sonra sigara firmalarını savunmak için de her türlü takla atarım diyorsun yani :)

    Konumuz Emine Bulut değil bu arada. Fakat durup dururken o olayla ilgili ntv, a-haber vs haber taşıyıp onu doğrulamaya çalışman da ilginç.

    Konumuz sigara ve sigara kangrene yol açar. Kanser ve Multpile Sclerosis'ten pis hastalıktır. Böyle hastalıkları tetikleyen sigarayı, masum göstermeye çalışma. Maytap patlamış hehe. Maytap patlamadı da maytap geçtin galiba :::)
    Sen inanmak istediklerini anca bana ya da buraya atabilirsin sorunda bu bir iki tane olayı gerçeği ki gerçekse sigaraya karşı olan kuruluşların abartı yaptığını özellikle bunları medyaya servis ettiğini bilmeyen yoktur. O açıdan dedim, neyse dedem sigara içti sağa sağlam kalp krizinden öldü 84 85 yaşında rahmetli oldu zayıf olduğu için şekere ya da bir şeye yakalanmadı tek sıkıntısı sigarası var idi bir kere köhh köhhh dediğini duymadım ben ondan daha fazla öksürüyorumdur sigara içmediğim hal de. Merdiven çıkarken tıkanıyorum ama kendisi şuan ki evimizin merdivenlerini çok rahat çıkardı eskiden bende çıkardım zayıftım ne zaman başladım kilo almaya etkisini görmeye başladım. O yüzden sigara kötüdür sigaraya en karşı olanlardan biriyim ama bana bunları yutturmaya kalkma bende sana sigara içen ama hala sapa sağlam olan insan örneklerini gösteririm ki göstermeye gerek yok çık piyasaya bakın ülkende futbolcu olup iyi bir takımda koşturup sigara bile içenlerin olduğunu görürsün ki sen o futbolcunun yaptığı antrenmanın onda birini yapamazsın belki de.




  • Alkole başla sigaraya başlama.Alkolü bırakırsın sigarayı bırakamazssın.
  • 15 yaşında başladım, 25 yıldır içiyorum. Başlamazsan bırakmak zorunda kalmazsın bu kötü alışkanlığı, keşke hiç başlamasaydım. Bizim lisenin önündeki büfe dal sigara satardı, param yok alamıyorum derdide yoktu o zamanlar. Sigaranın vücuduna verdiği zararları geçiyorum, kimse küllük gibi kokan birini öpmek istemez. Sağlığını düşünmüyorsan kısmetini düşün :)
  • 12 yil sigara ictim hic bir yardimini görmedim ve biraktim. 8 yildir icmiyorum biraktigim icin cok mutluyum. Kendine bir ugras, hobi bul. Sigaraya bosa para verip sagligindan olma ve les gibi kokmaktan bahsetmek bile istemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.