Şimdi Ara

Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
13
Favori
8.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tokyo Game Show Konami MGS3 + SH2 yap bir güzellik Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU 

  • Asahi Breweries kullanıcısına yanıt

    Güzel bir Gameplay ve Çıkış aralığı versinler yeterli. :) Merakla bekliyoruz altından ne çıkacak.

  • Bloober team.ne yapıyormuş piyano oyunu mu ?

    Yani gelecek olan sh ile alakalı birşeyde piyano çocuk ne alaka. İlk oyunda piyano var okey de ikinci oyun ne alaka bu gönderme ile ?
    Bağlantı kuran var mı ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasatka kullanıcısına yanıt

    Bence ilk oyuna da remake gelecek. Burada ilk oyuna gönderme yapmışlardır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk oyunun remakesi var aslında Wii ye çıkan shattered memories diye geçiyor.

    Neden bilmem oyunun hayranı biri olarak sh2 neden bu kadar hyple li anlamıyorum bence serinin en iyi oyunu 1. Oyundur bana göre.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasatka kullanıcısına yanıt

    Değiştirilmiş bir versiyonmuş. Zaten ben Shattered Memories'i bitirdiğimde aklıma hiç ilk oyun gelmemişti. Hem mekanlar farklıydı, hem de oynanış farklıydı. İlk oyunla pek alakası kalmamış.

  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Abi olur mu ya.
    Oyunun karakteri Harry kaybolan shery trafik kazası aynı sonra aramaya baskiyor baba işte.

    Bir remake gibiydi Capcom remakeleri gibi farklı yorumlara açık. Moto mot basit bir last of us remakesi gibi değildi yani anlaman lazım di :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasatka kullanıcısına yanıt

    Shattered Memories'i unuttum zaten. Çok oldu oynayalı. Ama oynanış mekanikleri çok farklıydı. Okul bölümü ve piyano bölümü de yoktu diye hatırlıyorum. Hiç ilk oyuna benzetemedim.

  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Okul bölümü falanda var ancak bu sefer sanırım ilk okul değil de lise ye gidiyorsun ve orda ki fen labarotarinda bı kaç şey yapıyorsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt

    Shatteried memories psp deydi sanırım.Bende zamanında oynayıp bitirmiştim ama şimdi silent Hill 1 denilince şaşırdım.Aklimda kalan pek bir benzerlik hatırlayamadım açıkçası Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dante06 kullanıcısına yanıt
    Önce Wii sonra ise PS2 ile PSP ye çıkmıştı evet doğru hatırlıyorsunuz.

    Hatirlayamamanizin sebebi belli 1. Oyunu çok önceden oynamış olmanızdır belki çünkü ilk oyun yanılmıyorsam 1999 yapımı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasatka -- 13 Ekim 2023; 10:49:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloober Ekibi lideri Silent Hill 2'nin Remake yapımını ve "korku sanatında ustalaşmayı" anlatıyor


    Röportaj | Medium stüdyosunun kanıtlaması gereken çok şey var ve tam da bunu yapmayı planlıyor.


    Bloober Team, on yıldan kısa bir süre içinde art arda altı korku oyunu göndererek ve merakla beklenen Silent Hill 2'nin yeniden yapımında bitiş çizgisine yaklaşarak korku oyunu geliştiricileri panteonunun zirvesine oynuyor. Polonya merkezli stüdyo, en iyilerle başa çıkabileceğini kanıtlamaya kararlı, ancak büyük ölçüde kararsız olan korku topluluğu, şimdiye kadarki en büyük sınavının bir smaç mı yoksa hayal kırıklığı mı olacağını görmek için endişeyle izliyor.


    Bloober Team'in prodüksiyon şefi Kacper Michalski, "Korku sanatında ustalaşmak, izlediğimiz ve her zaman tutunmak istediğimiz yoldur," diyor. "Stüdyomuz son birkaç yılda önemli ölçüde büyüdü ve artık en büyük projelerin bile üstesinden gelebilecek olgunluğa eriştiğimizi hissediyoruz.


    "Konami, tüm zamanların en önemli korku oyunlarından biri olan Silent Hill 2'yi yeniden yapma ayrıcalığını bize vererek büyük bir onur verdi. Böyle bir ayrıcalık, stüdyomuzun korku soluduğunu kanıtlıyor. Önümüzdeki büyük projelerimiz sayesinde hedefimize ulaşacağımıza ve değerlerimizi koruyarak önümüzdeki yıllarda korku yaratıcıları panteonunun zirvesine ulaşacağımıza inanıyorum."


    Büyük bir güçle



    Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU

    Tüm zamanların en sevilen korku oyunlarından birinin anahtarlarını teslim almak gerçekten büyük bir onur, ancak aynı zamanda Silent Hill 2'nin 2001'de ilk kez piyasaya sürüldüğü zamana kıyasla bugün geliştiricilerin sahip olduğu teknik yetenekler arasındaki derin uçurumun yarattığı zorluklarla dolu göz korkutucu bir görev.


    Michalski, "Oyun sanatının geldiği nokta inanılmaz bir hızla ilerlemeye devam ediyor," diyor. "Geliştiricilerin yaratıcılıklarını kullanmaları ve orijinal oyunları güzelleştirmek için en son teknolojileri sınırlarına kadar zorlamaları hayret verici. Ancak bu durum, herkesin sevdiği orijinal oyunun büyüsünü korurken tamamen yeni bir oyunun nasıl yapılacağı gibi yeni zorlukları da beraberinde getiriyor."


    Bloober Team'in bu göreve cevabını öğrenmek için Silent Hill 2'nin yeniden yapımının yayınlanmasını beklememiz gerekecek, ancak diğer önde gelen korku geliştiricilerinin son zamanlardaki başarılarını inkar etmek mümkün değil. Capcom, Resident Evil serisini beğenilen yeniden yapımlar ve orijinal devam oyunlarından oluşan istikrarlı bir klip ile muzaffer bir şekilde yeniden canlandırdı, Dead Space geri döndü ve bu yılki yeniden yapımla her zamankinden daha iyi ve Nightdive Studios'un System Shock yeniden yapımı, 1994 kült klasiği orijinalinin sadık bir yeniden yaratımı.


    Sezon içinde bir sezon



    Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU

    Sadece Cadılar Bayramı sezonu değil, daha geniş anlamda bir korku hayranı olmak için de harika bir zaman. Alan Wake 2'nin daha bu hafta mükemmel eleştirilerle piyasaya sürülmesi, bağımsız sahnenin Signalis ve Dredge gibi takdir edilmeyen patlayıcılarla yığılması ve hatta Dead by Daylight ve Texas Chain Saw Massacre oyunuyla çok oyunculu tarafın tüm hızıyla devam etmesiyle, dişlerinizi içine batırmak için korku sıkıntısı yok. Michalski'ye göre bu korku rönesansı tek bir zorluk yaratıyor: hepsini oynamak için yeterli zaman yok.


    "Genel olarak bir 'korku sezonu' yaşadığımızı söyleyebilirim. Şu anda sektörde olanlardan gerçekten çok mutluyum çünkü bir tür olarak korku oyunları her zaman hak ettikleri ilgiyi ve sevgiyi görmedi" diyor Michalski. "Göz atmaya değer tonlarca yeni materyal var, ister tek oyunculu deneyim ister çok oyunculu hayatta kalma oyunları olsun, her zaman herkes için bir şeyler vardır. Ayrıca pek çok harika bağımsız korku oyunu da var. Korku hayranları için en büyük sorun, tüm bu harika oyunlar için zaman bulmak."


    Gizli korku



    Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU

    Orijinal Silent Hill 2 tüm zamanların en korkunç oyunlarından biri olarak kabul ediliyor ve bu terim öznel olsa da Michalski bir şeyi gerçekten korkutucu yapan şeyin karanlıkta saklanan şey olduğuna inanıyor.


    "Oyunlarımız daha çok hikaye, atmosfer ve ses üzerine odaklanıyor. Çalışmalarımız için psikolojik korkunun bir alt türü olan 'gizli korku' terimini icat ettik ve hayranlarımız bu kategoriye giderek daha derinlemesine dahil olduğumuza tanık oldular" diyor. "Bizi en çok korkutan şeyin bilinmeyen, keşfedilmemiş olan olduğuna inanıyoruz. Oyunlarımızda karakterlerin karmaşıklığına ve tedirgin edici bir atmosfer yaratmaya odaklanıyoruz. Oyuncuların kendi seçimlerini sorgulamaları, tedirgin edici kararlar vermeleri ve ahlaki ikilemlerle yüzleşmeleri gerekiyor. Hayatta sizi neyin beklediğini ve kararlarınızın kötü bir şeye yol açıp açmayacağını bilmediğinizden daha korkutucu bir şey var mı?"


    Tüm gözler Silent Hill 2'nin yeniden yapımına çevrilmişken ve hala bir çıkış aralığı görünmüyorken, Bloober Team'in kendi köklerine sadık kalmak, bir başyapıtı yeniden canlandırma vaadini yerine getirmek ve nihayetinde sizi korkutacak bir oyun yapmak gibi dengeli bir eylemi gerçekleştirmek için zaman ayırdığı açıktır. Umarım başarılı olur.



    Kaynak : https://www.gamesradar.com/bloober-team-lead-talks-remaking-silent-hill-2-and-mastering-the-art-of-horror/




  • A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

    Güzel açıklamalar yapmışlar. Çok güzel bir Remake olacak gibi.

  • Silent Hill 2 Remake yapımının ön siparişleri GameStop ve Video Games Plus'ta başladı.


    Resmi GameStop hesabı da Silent Hill 2 haberlerini sunuyor.



    Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU
  • Hadi artık bir resmi açıklama gelsin

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt
    oyun aralık’ta çıkabilseydi keşke

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • M0meNtS kullanıcısına yanıt

    Bu yıl biraz zor 2024'ün başlarında göreceğiz gibi oyuunu. Ama Ön-siparişler açılmaya başlanmış.

  • Sjw, feminist trendine uyup Abstract Daddy ve Angela gibi karakterlerin hikayelerini, Pyramid Head ile ilk karşılaşma sahnesini oyundan çıkarmak gibi şeyler yapmazlar umarım. Silent Hill 2 çok başka bir oyundu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön siparişe açılsa da alsak. Umarım Game Awards etkinliğinde güzel bir oynanış videosu ve çıkış tarihi gelir. 2024’ün başlarında gelir diye düşünüyorum bakalım. 🤔



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 4 Kasım 2023; 15:47:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.