Şimdi Ara

Silvermoondaki guildimize daha fazla sığır aranıyor !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar;

    Silvermoon Alliance tarafında kendilerini sığırlar diye adlandıran aile ortamını tamamen hissedebileceğiniz, yardımlaşmaya ve muhabbete dayalı bir ortamın olduğu guildimize(Veni Vidi Wipe)
    ;Pve yapmak isteyen ve tecrübesi olan,classının özelliklerine hakim aynı zamanda sohbeti seven 20 yaş üstü arkadaşları bekliyoruz.Range dps ve Healer arkadaşlar önceliklidir.

    Guildimiz şu an için Myhtic progress aşamasında olduğundan, katılacak kişilerin fightlarda taktiksel denemelere açık olması, ihtiyaç duyulduğunda online olabilmesi ve ilerleme zorluğu yaşanıldığı durumlarda hassasiyet gösterip anlayışlı olabilmesi gerekmektedir.Yeterli seviye ve kişi sayısına ulaşıldığında, ortadan kalkması yüksek ihtimalli olan bu problemleri göz önünde tutarak guilde başvurmanız ricamızdır.

    Bu arada raidlerde kasmadan,espri yaparak,eğlenerek,kahkaha atarak oynanması zorunludur:)))
    BattleTag Catrex#2165 Turfoodle#1885

    DİKKAT SIĞIR ÇIKABİLİR HAZIRLIKLI OLUN !!







  • Eve geçince bi mesaj atayım, keşke full tauren olsaymışınız Defias Brotherhood'da. RpPvP realmde yeni bi tauren druid açıp 100'e boostladıydım daha yeni.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada yazılmamış bir kuralları varmış, ilgilenen arkadaşlara duyrulur


     Silvermoondaki guildimize daha fazla sığır aranıyor !!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kril -- 2 Nisan 2016; 1:25:10 >
  • Adam sığır arioz die konu aciyor elestiri yok biz mystic yerine mistic yazdik die paraladilar yala!
  • Kril kullanıcısına yanıt
    Bu ne lan Seni çok sevmişler galiba.
  • Türk guildine girmiyodum, arkadaşlar laf ediyodu.
    Yıllar sonra Deniz Abi'(deniztns)nin kurduğu Donanım Haber guildinden sonra ilk kez bi' Türk guildine gireyim dedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kril -- 2 Nisan 2016; 4:40:54 >
  • Bi1ReD kullanıcısına yanıt
    Oradaki olay mystic yerine mistic yazmanız değil ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bi1ReD

    Adam sığır arioz die konu aciyor elestiri yok biz mystic yerine mistic yazdik die paraladilar yala!

    Olay o değil de mythic kardeşim mythic, mystic ya da mistic değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kril

    Burada yazılmamış bir kuralları varmış, ilgilenen arkadaşlara duyrulur


     Silvermoondaki guildimize daha fazla sığır aranıyor !!!

    Arkadaşlar hakkatten beyan ettikleri gibi sığır olabilir mi gerçekten? Ben latife yapıyorlar zannediyordum. Hiçbir guildde "tüm karakterler bizim guildde olacak, battletag vermezsen almayız." Gibi saçma bir kural duymadım.

    Guild yönetimine sesleniyorum: Benim alliance tarafında tek karakterim, horde tarafında 7 karakterim var diyelim. Siz de beni guilde almak istiyorsunuz. Napıcaksınız? 7 karakterin faction change ve realm migration parasını verecek misiniz? Sırf hepsi aynı guildde olması lazım diye?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChaosBreed -- 3 Nisan 2016; 10:56:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • ChaosBreed C kullanıcısına yanıt
    Hocam tahmin ettiğim üzere bunlardaki korku şu, bi tane elemanla arıza çıkınca, guilddeki ona ait olan bütün karakterleri bilmek için.
    Küfürleşmeli action olmuş galiba önceden.
    Arkadaş da biraz paranoyaya bağlamış diye tahmin ettim.
    Veyahut nikah basarcasına bir dedication istiyorlar, ondandır.
  • Her guildin kendilerine göre kuralları vardır. Eğer bu kuralları kabul ederseniz sizi alırlar, etmezsiniz sizi almazlar. Buradaki karar size ait. İster bunu kabul eder guilde girersiniz ister girmezsiniz.

    Guilde arkadaşlık ilişkileri çok ilerde olduğu içinde bu kurullar var. Online olarak akşamları teamspeakte ve oyunda 50+ oyuncu bulunuyor.

    Dediğiniz Donanımhaber guildinde yaklaşık 2.5 sene oynadım. Deniz- tolgalar ile. Ayrıca 2 senedir de bu guildteyim. Oyundaki nickim Meltzelder.
  • Bana guild kuralları pek de paronayak gelmedi sanırım biraz kril arkadas liseli trollemesi yapmaya calısmıs. 6-7 yıldır bi ordayım bi burdayım diyen birini ben de reddederdim :)) bu arada sosyal player nedir ya go back to 101okey.
  • Arkadaşalar merhaba..
    Öncelikle bu kurallar guildde ki herkes için geçerli olan kurallardır ki Metzelder'in dediği gibi beğenmeyen guilde gelmez olur biter...
    Sanırım buarada işi olmayan ve polemikten beslenmeyi seven arkadaşlar var :) ki basit bir konu buralara gelmiş..

    Ben de guildin yaklaşık 3 yıllık bir üyesi olarak belirtmeliyim ki polemik yapmak yerine aklına takılan mantıklı soruları olan herkese verilecek bir cevap vardır..
    Yeter ki niyet halis olsun...

    Ha bu arada sığır kelimesinden dem vuran arkadaşlar olmuş, onlara demem şudur ki :
    Baş sığır diye kendini adlandıran raid liderinin, kendi ile dalga geçebilme tevazusunun ve dahi karakterinin % bilmemkaçı başka insanlarda olsa keşke...
    O yüzden biz o tip adamları değil, sığırları üye yapıyoruz...
  • Öncelikle zaten burda yapılan hareketin hoş olmadığını bi çok arkadaşımız farketmiştir.Tek tek herkese cevap vererek konunun uzamasını istemiyorum.Charecterlerin guildde bulunması gerek durumuna gelirsekte, eğer siz bir guildle birlikte oyun oynuyorsanız zaten ''O serverda bulunan tüm charecterlerin'' bu guildde bulunması kadar olağan bi durum yoktur.Bi çok arkadaşında tahmin ettiği üzere burda yapılan olay guilde gelmek istemek vs. gibi bi durum değil sadece bizi karalamak ve insanlar üzerinde kötü bi ilk izlenim yaratmak için yapılmış basitce bi saldırıdır yoksa zaten kendisi beğenmediyse girmez ve konuyu buralara kadar uzatmazdı.Yapıcak iş bulamayınca sanırım oraya buraya insanlarla olan özel konuşmalarını paylaşan bir arkadaş kendisi.Guildimize donanımhaber'den de bi çok arkadaşımız geldi ve guildde ki aile ortamını gördü.Bizim tek amacımız bu ortamı ayakta tutmak ve eğlenerek oynamaktır.Neyse herkesten özür dilerim bu şekilde bi durum yaşandığı için.Son olarak tek birşey söylemek istiyorum, herkesin her olaya bakış açısı farklıdır gelin görün ve kendi değerlendirmenizi yapın.




  • Akla takılan mantıklı sorulara cevap verilecekse ben birkaç soru sormak istiyorum.

    1) PvE konusunda tecrübeli, classına hakim ve oyun bilgisine sahip, raid yapmak için istekli bir oyuncu, hali hazırda en az 5 mythic kesmiş 25 Türk guildi varken (bazıları dağıldı, hadi 15 tanesi aktif olsun) Haziran 2016'da gelmiş bir contenti heroic olarak 6 ay sonra temizleyebilmiş, takibinde ilk mythic bossunu bundan 3 ay sonra kesebilmiş bir guilde neden katılmak istesin?

    2) PvE konusunda tecrübeli, classına hakim ve oyun bilgisine sahip, raid yapmak için istekli oyuncuyu guildinize dahil edip bu arkadaşın raidlere katılmasını istiyorsunuz. O akşamki planınlarını erteleyip sizlerle raid yapmak için raid saatinde bilgisayar başında olan bu arkadaşımızın bu titizliğini ve sorumluluğunu, kasmadan cıvıkça raid yaparak suistimal etmiş sayılmaz mısınız?

    3) Eğer oyundan muhabbet ederek, arkadaş ortamı oluşturarak samimi diyaloglarla raid yapmak istiyorsanız, PvE Yapma konusunda hevesli, tecrübeli ve aynı zamanda classının tüm özelliklerine sahip bir oyuncunun böyle bir guildde oyun zevkini tatmin edebileceğini gerçekten düşünüyor musunuz?

    4) Her ne kadar gevşek, kasmadan, geyik yaparak raid yapan bir guild olsanız da oturmuş bir çekirdek kadroyla Haziran 2016'da gelmiş bir contentte ancak 9 ay sonra mythic progresse başlayacak beceride olup, PvE konusunda tecrübeli, classına hakim ve oyun bilgisine sahip, raid yapmak için istekli bir oyuncuyu guildinize beklemek biraz ayıp değil mi?


    Guildinizin ismini yeni duydum. Guildinizdeki hiçbir üyeyi tanımıyorum, dolayısıyla da kimseyle de şahsi bir problemim yoktur. Fakat ben bir çok karakteri tauren olan bir kişi olarak bu piyasanın ilk sığırlarından birisi bendim, bunu da kendimle bağdaştıracak espri kabiliyetine sahibim, o konuda da şüpheniz olmasın. Guild ortamında da aranızdaki en komik arkadaştan iki tık fazla geyiğin dibine vurabileceğimi iddia edebilirim.

    Sonuç olarak, sizlerden çok da farklı anlayışta değilim. Fakat herkes şapkasını çıkarıp, kafasını kaşıyıp düşünsün. Eğer birileri raid saatinde sizleri yalnız bırakmamak için fedakarlık yapıp raidlere devam gösteriyorsa, o raiddeki hiçkimse, guild master dahil, sırf geyik yapacak diye bir kişinin dahi oyun hevesini kıramaz, oyun süresini çalamaz, her bir bireyin raide gelmek için gösterdiği fedakarlığı kendi eğlencesi için suistimal edemez.

    Çünkü, ortak yapılan bir eğlence varsa, ortak harcanan bir zaman varsa (raid yapmak gibi) bu, alt tarafı bir oyun yahu eğleniyoruz ne olacak diyemezsiniz. Benim şahsi görüşüm bu şekilde.

    Bu oyuna herkes aynı parayı veriyor, isteyen istediği gibi oynar. Oyun tarzınıza saygı duyuyorum ama guildinize adam ararken lütfen kendi tarzınızda adam arayınız. PvE'de bilgili tecrübeli, classınıa da hakim bir oyuncunun sizin guildiniz gibi bir guildde mutlu olması mümkün değildir.

    Herkese saygılar, guildinize progressta ve oyuncu bulma konusunda başarılar.

    Ekleme: Sosyal oyuncu kavramından bihaber arkadaşların guild kuralları konusunda yorum yapması bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya girer, hoş değildir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Symphatic kullanıcısına yanıt
    Server'da bulunan bütün karakterlerin aynı guild'de olması kadar olmaması da olağan bir durum. Olağan olmayan bana kalırsa birilerinin bunu şart koşması. Sen topun sahibi olarak bu kuralları koyuyorsan benim de eleştirmeye hakkım var, şimdi adımıza yapılan bir saldırıdır felan demeyin, kimse işkembe-i kübradan sallamıyor oturduğu yerden Konuşmanın burda paylaşılması sevimsiz bir durum olabilir ama aynı arkadaş çıkıp "yahu bu nası iştir, tüm karakterler aynı guild'de olmak zorundaymış" felan diye buraya yazsaydı da verilecek tepki değişmeyecekti.

    Guild'deki aile ortamına bişey diyemem, benim bütün karakterleri aynı guild'e sokma gibi bi durumum olmadığı için gelip görmem mümkün değil. Ama eminim güzeldir tabi.
  • Enteresan yazılar yazılmış bu bir guild davetidir oyuncu ihtiyacı yüzünden açılmış bir post. Aranızda ben yıllardır oynuyorum tarzı idrar yarışına giren arkadaşlar var birde maddelemis çok güldüm. Basin açıklaması gibi guild davetini hemen hemen editliyorum karakterine hakim olamayan beceriksiz hayatında bilgisayar tuşuna basmamis diye. Komik olmayın arkadaşlar hardcore raid yapmicaz oyun oynuyoruz tanışıyoruz arkadaş oluyoruz aile oluyoruz gear peşinde değil eğlence peşinde koşuyoruz. Zaten wow dediğiniz oyun solo da oynanıyor. Gerilim yaratmayin begenmiyorsaniz zorla değil gelin görün beğenirseniz kalırsınız istemiyorsanız zorlayacak halimiz yok zaten. Garip garip polemilere sokmayın insanları. Saygı göstermek daha mantıklı karakterle de tabiki guildde olacak her işin doğru bir yolu var adam bir gün seninle başka bir gün başka bir guildle oynamasın senin raid saatlerinde aktif olsun diye. Ben bu oyunu 10 yıldır oynuyorum çok adam gördüm niyeti belli olanlar yukarda yazdıkları gibi problem cikarmasinlar diye belirli kurallar konuluyor. Herkesten kendini akıllı sanan adamlarla pek işimiz olmuyor zaten. O yüzden kötü niyeti olmayan oyunu bilen insanları arıyoruz bence uzatacak birşey yok ilgilenmeyen lütfen konuyla ilgili negatif geri dönüş yazmasın. Kurallar açık ve basit.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sosyal oyuncu kavramını bilmediğim için üzgünlükten geberiyom su an . Bu arada guild kuralları hakkında yorum yapabilmek için son 3 ayda 8 kere guild degiştirip "sosyal player'ım kardiiiş" demem gerektiğini şimdi ogrendim. Thanks bro. Herkes keyfine uyar gerisi trash talk.

    Düzeltme: Komik oldugun konusunda hemfikirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quantumtrax -- 4 Nisan 2016; 15:59:11 >
  • Bir donanim haber klasigi yasanmis yine. Konu ile alakasi olmayan adamlar, camur surmeye gelmis. Simdi arkadasim paylastigin whisper da sana karsi yazilmis bir hakaret veya kotu baska bir soz var mi? Yani bunu paylasma nedenin nedir? Butun karakterlerinin bizim guildda olmasini istememiz neden bu kadar batti sana? Bunu istemeye tabii ki hakkimiz var. Malum bu oyunu oynayan Turklerin cogu isin cakalliginda oldugundan bi karakteri bizim guildda iken ve bizim guilddan faydalaniyorken diger karakterleriyle aslinda baska bir guildda oldugunu ogreniyoruz.

    Simdi biraz da suna degineyim, bir tane hardcore progressci tauren arkadas cikip bizim oyunculugumuzu elestirmis ya, emin ol oyuna yeni baslamis adami sifirdan yetistirmis baska bi guild zor bulursun. Zaten bazilari gibi progress delisi olsak bunu hic yapmazdik. Bu konuda bir kisi de cikip "yok arkadas ben sizin guildda oyuna basladim, beni hic raidlere almadiniz" diyemez. Yani amacimiz hardcore progress olsaydi oyuna yeni baslamis insanlari guild a alip raid yaparak vaktimizi harcamazdik. Ayrica sunu da gonul rahatligi ile soyleyebilirim, guildimizda oyun hayatinda nadir rastlayacagin cok cok iyi oyuncular bulunmaktadir. Bir tane bile raidimizde bulunmamis bir kisi olarak bizim ne yapip ne yapamayacagimiz hakkinda soz sahibi olabilecegini sanmiyorum.

    ilk sigirlardan biri oldugunu iddia etmissin, geyigi sizden daha iyi yaparim demissin ama yukarda uzun uzun yazdigin saldirgan yazidan pek ayni kafada oldugumuz sonucu cikmiyor, en azindan bana gore.

    Neyse benim soyleyeceklerim bu kadar, "benim yok onun da olmasin" kafasindan cikmasi lazim artik bireylerin. Herkese iyi oyunlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pardahun -- 4 Nisan 2016; 19:03:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bütün guild foruma üye olup bizi desteklemek zorundadır, yeni guild alım şartı olarak ekleyiniz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.