Şimdi Ara

Sizce eşcincel evlilik özgür olmalı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ben olmamalı diye düşünüyorum çünkü eşcinsellerin çocuğu olmaz eşcinsel evlilik özgür olursa yarın öbür gün eşcinsellik yaygınlaşırsa nüfus sorunları yaşayabiliriz



    edit: düşüncemi değiştirdim özgür olmalı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 18 Şubat 2024; 0:51:42 >



  • özgürlük tanımını yedi sülalenden daha iyi bilen biri olarak söylüyorum ki tartışmasız özgürlük. sana da tavsiyem avrupa insan hakları sözleşmesi, istanbul sözleşmesini okuman ve bildiğin konular hakkında dogmatik fikirlerini yaymaman dostum. bahsettiğin iki örnekte konu ile son derece alakasız bu da bu konuda herhangi bir tahsilin ve bilgin olmadığını gösteriyor. argüman sunmayı öğrenmen için makale önerebilirim

  • evet ama taşıyıcı annelik sperm bankası vs ile çocuk yapmalarına izin verilmemeli

    zaten eşcinselliğin bu kadar pompalanmasının nedeni küreselcilerin nüfusu azaltmak istemesi, nüfusun azaltılması herkesin işine gelir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eşcinsel evlilik yasak olmalı.


    eşcinseller sağlık olarak hasta. hormon vs problemi var. gidip tedavi olmalılar.

    tedavi olmuyorsa ve o şekilde yaşamak istiyorsa onun seçimidir karşıdaki onaylıyorsa yaşasınlar fakat o yaşantıları kapalı kapılar ardında olmalı. toplumun gözüne soka soka da olmaz. toplumun içinde öpüşme gibi hareketler yapıyorlarsa tutuklanmalılar her seferinde. 1 hafta kodes dikkat edicem derse dışarı.


    evlilik falan tamamen yasak.ozaman ben masa yada monitör ile yada evcil hayvanımla evlenip onları kütüğe kaydettiriyim böyle saçmalık olamaz.

    bu toplumu ahlaki ve dini olarak çökertme, insanları sapkın şeylere yönlendirme, toplumda bölünmeler iç karışıklıklar çıkartmak için çıkartılmış şeyler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silence999 -- 12 Mayıs 2023; 13:30:6 >
  • Olabilir türk kızı aldatmıyor mu?

  • Hiçkimsenin LGBT olup veya olmamması sizleri ilgilendirmez umarım 2 gün sonra hukuk devletine Adalet devletine geçtimi geçersek sizin LGBT hakkında düşündüklerinizin hiçbir önemi yok.Sevmiyebilirsiniz saygı duymayabilirsiniz ama saygı göstermek zorundasınız Neden: Hukuk devletlerine göre bir insanı eşcinsel die yargılayamassın Siyah die yargılayamassın Engelli die yargılayamassın.Bir kişinin kendi tercihi ise ve baska hiçkimseye zararı yoksa bu kişiyi yargılayamassan.Yargılarsan gerici ve yobazsındır İslam Ülkesisindir çöp ülkesindir.Yolsuzluğun Adeletsizliğin tavan yaptığı Ülkesindir.İyi insanları cehennemde yaşadığı Ülkesindir.Masum bir insanı yargıladığın zaman böylesindir aynı zamanda kötüsündürde kötü insansındır.Hukuk devletlerinde LGBT liler sizin gibi insanlara karşı güven altındadır devlet güvenliğini sağlamak zorundadır.Benim gibi düşünmüyor işte asın yakın dışlayın yok böyle birşey.Umarım artık böyle bir Ülkede yaşarızda ruh sağlığımız düzelir artık. Evlilik gelirse sorununa ise meclisde oy birliğiyle kabul edilirse gelir bukadar basit nokta.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Onada veriyim efendim Dünyanın nüfusunun azalamasının sorunu Eşcinseller olamaz.Robotlarda Dünyanın nüfusunun azalmasına sebep olucak.İnsanların büyük bir bölümü açlıktan yoksulluktan ölüceği için.Neden sadece Eşcinseller suçluymuş?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 12 Mayıs 2023; 16:46:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Modern Family'deki Cam ile Mitchell çifti çok tatlı. Bence hiçbir sakıncası yok fakat benim gördüğüm Türk eşcinselleri evlenecek kalibrede değil. Çoğu gizli ve anlık zevk peşinde. Birbirlerini çok kolay aldatıyorlar. Evlenseler bile anında boşanırlar. Sizce eşcincel evlilik özgür olmalı mı? 

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.