Şimdi Ara

Sizce Vram mi GPU mu Arızalı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • kunGFu kullanıcısına yanıt

    Arkadaş haklı keşke fırında pişirme poşeti kullansaydınız, sağlığınız açısından tehlike oluşturabilirsiniz fırını elinizden geldiği şekilde temizlemenizi öneririm.

  • 2 Yıl sonra durum nedir?

  • Rindaman kullanıcısına yanıt

    Tarih 14.03.2024 şuan bu cevabı size 03.03'de yazıyorum. Son durum olarak şunu yazayım. Kart hala çalışıyor :) 1 kere fırına attım zaten yukarı da yazmıştım o günden sonra bir daha asla sıkıntı yaratmadı bana. Üstüne rahat 100 tane de oyun bitirmişimdir o kadar diyeyim. Özel fan ayarı falan yaptım hatta 60 dereceyi bile gördüğünü hatırlamıyorum kartın. Şuan emekli ettim gerçi dolabım da duruyor güzelce. Başka bir ekran kartı aldığım için ihtiyacım kalmadı. En son merak ettiğim için geçen gün tekrar taktım kartı acaba hala çalışıyor mu diye sürücülerini falan kurdum oyun falan açtım benchmark vs yaptım bana mısın demiyor inatla çalışmaya devam ediyor.

  • Baya şanslısın. Ben de zamanında zotac gts250 kartıma uyguladığın tekniği uygulamıştım pc çalışırken elektrikler kesilmişti, geri geldiğinde kartta yine mavi mor artifact sorunları baş gösterdi  

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.