Şimdi Ara

Sizce Vram mi GPU mu Arızalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar lütfen sadece bilenler cevaplasın.


    GPUZ görüntüsünü ekliyorum.


    Bir çok yerde '' Unkown '' ve '' N/A'' yazıyor. Sizce sorun nerede? Sürücü de kuramıyorum bu arada siyah ekranda kalıyor. Kart R9 270X 2GB.



    Sizce Vram mi GPU mu Arızalı?







  • "Lütfen sadece bilenler cevaplasın" Sizce Vram mi GPU mu Arızalı?  eskiden iletişim içindeyken saygısızlık olurdu şimdi iletişim başlamadan saygısızlık başlıyor.

  • JeaLeusy kullanıcısına yanıt

    Bilmeyen insan neden gelip konuyu kirletip akıl bulandırsın ki? Bilenler den kastım daha önce bu tarz sorunu yaşayıp nasıl çözüme kavuşturmuş onu öğrenmek. Şimdi birisi gelip konuya abuk subuk şeyler yazarsa ne olacak? Saygısızlık bu mu yani?

  • genelde reballing ile çözülüyor oda olmazsa vramlerde hata olabilir artık bozuk kartlarda yüksek fiyata satılıyor satıp geçin derim 450 ye falan

  • Sürücü kurarken hata veriyorsa %99.9 sorun gpu çipinin kendisi.

    Ya ısıl işlem uygulayıp geçici bi çözüm saglıycaksınız gpuyu yakana kadar ısıtıp ıstıp kullancaksınız.

    Yada ısıtmayada tepki vermiosa yine sürücüyü görmüosa bit pazarında 50-100liraya okutabilirsiniz.

  • @şoray uzun yolda Ya tamam ama şu gpuz görüntüsü kafamı bulandırdı. Vram konusunda sorun yok onların bilgisi var ama gpu da her şeyi yok gösteriyor. 450-500 ₺ arasına satılır mı?


    @GenqhisKhaan89 Sürücü kurunca siyah ekranda kalıyor. 100 liraya niye vereyim ki o paralara HD 1 serisi kart bile yok. AGP vermiyorlar.

  • alip tamirde sansini denemek isteyen cikart kart gidik sonucta 350 bile birakirdim ben olsam ama 450 ye ilan acin letgodan

  • Sürücü kurulmadığı için böyle göstermesi normal. Muhtemel GPU çipi arızasına benziyor sürücü kurulduğunda görüntü vermemesi nedeniyle.


    Sizce Vram mi GPU mu Arızalı?HaQQuS - Hakan BALCIyoutube
    Bu Viodemuzda 5 TL' Ye aldığımız arızalı Ekran kartına Isı vererek Çalıştırdık ve GTA5 - Valorant - CS Go - PUBG Mobile Gibi oyunları Sorunsuz Oynadık. Videoyu Beğenmeyi paylaşmayı Ve Kanalımıza Abone Olmayı unutmayın. SİSTEMDE Kullanılan Ekran Kartı Modeli: Sapphire HD6850 1 GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartının Test edildiği sistem. Ryzen 5 1600Af Prime B450M-K 8GB 3000Mhz Ram 650W 80 Kingston 240GB M.2 SSD Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UCLdwTmuTyvQobD2ZkjLsYNg/join ByNoGame BAĞIŞ LİNKİ ; https://bit.ly/2UpW51X Sosyal Medya: Instagram ► www.instagram.com/haqqus Twitter ► @BaLCi_HaQQuS Discord : https://discord.gg/SzSECec Facebook Grubumuz: https://www.facebook.com/HaQQuSTuBe Merhaba, ben Hakan Balcı. Kanalımda Toplama bilgisayar, Gaming ekipman, Teknolojik cihazlar, yardım videoları oyun gaming , eğlence , Pc challenge , PC komedi, PC vlog , PC montaj , PC tepki ve benzeri bir sürü video paylaşıyorum. Takipçilerimizin kasalarını topladığım videolar yapıp, Pc Toplama KonusundaYardıma ihtiyacı olanlara Sistem tavsiyeleri veriyorum. Ve Sizide her gün dahada büyüyen bu ailenin bir parçası olmaya davet ediyorum. Sevebileceğiniz videolarıma aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz: ➤ Vatan Bilgisayar Çalışanına 2900TL Oyun Odaklı Sistem Topladık 👉Çekiliş: https://bit.ly/35otnEY ➤ Babamı HaQQuS'a götürdüm 1700 diye girdik 2700'e PC topladık. : https://bit.ly/36s8FDF ➤Bakkalda Çalışıp 5700₺ Yayıncı PC Topladı. Bir Emekçinin Hayali. https://bit.ly/35oohZz ➤ Oğluna 17 BİN TL EBA PC Alan Baba - Baba Parası 2 : https://bit.ly/35jWedH ➤Adana'ya Gidip Takipcime PC Topladım - 2500₺ Düşük Bütçeli Apu Toplama: https://bit.ly/35nfS8P ➤ İnşaatta Çalışıp Pc Topladı. Vatan Bilgisayar'dan 5500 TL Full Set Dizdik: https://bit.ly/38xTYS3 ➤ ENES BATUR 20.000 TL Bağış attı Hemen Pc topladı - Hayal mi? Gerçek mi? : https://bit.ly/3lpq1aD ➤ Taşkafa'ya 23K'ya Ryzen 9 RTX2070 Super'li Yayıncı Bilgisayarı Topladım: https://bit.ly/3ePdlXS ➤ Baba Parası İle 7400 TL RTX PC Toplama - Efsane ROBOT Kasa (ÇEKİLİŞ) : https://bit.ly/2K1vxlV ➤Netten Gelen Sistemi Toplama Rehberi - BAYRAMDA 4500TL PC TOPLAMAK: https://bit.ly/35mOLKY ➤Anakart ön panel bağlantıları: https://goo.gl/UrRVii Sizde aileye katılın ne duruyorsunuz abone olun ! https://goo.gl/XfwDHL İzlediğiniz için teşekkürler! İş Teklifleri (Business) haqqusreklam@gmail.com Bir sonraki videomuzda görüşmek üzere, kendinize iyi bakın hoşça kalın!
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DDtCk7hFWaK0&q=EgQuLZpEGIvz840GIhDhS9_EIr6-kipuYEEjiIG5MgFy


    Şu videodaki yöntemi dikkatlice uygulayın, işe yararsa bir süre idare eder.

  • @KOKTURUK


    O videoyu izledim hocam öyle çakmakla olacak iş değil. 2 gün sonra yine bozulur gerek yok. Tamir olacağı varsa da olmaz artık. Bu arada belirtmeyi unuttum ekran da çizgiler de var.


    @şoray uzun yolda


    Şöyle bir baktım da hadi bunu o fiyattan versem alacak kartta yok millet dandik HD4850 gibi kartlara bile 500 lira istiyor gerek yok. En kötü sağlam bir servis bulursam vereyim tamire. TKA Servis diye bir yer buldum nasıldır sizce?

  • Sizce Vram mi GPU mu Arızalı?www.profixelektronik.com
    Ekran Kartı Onarım Tamir | profixelektronik.com
    https://www.profixelektronik.com/tr/menu/ekran-karti-onarim-tamir/6

    Şu servise de bir göz atın, bir süredir ekran kartı tamiriyle ilgili olumlu mesajlarda adının geçtiğini görmekteyim.

  • KOKTURUK K kullanıcısına yanıt

    aynen piyasanın ahlak anlamında en iyisi profix adamlar müşteriye adam gibi davranıyor

  • CPU Z + Radeon + 0 MHZ gerçekten görmekten bıktığım 3lü zamanında servise yollayıp 3 kere tamir ettiklerini iddia ettikleri rx470imi en son değiştirdiler sorun öyle çözüldü sorunuza gelirsek GPU arızalı

  • Çetooooo kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim cevap için. Benim de içimden öyle geçiyordu. Sanırım reballing yapılacak gpu'ya.

  • Reballing işlemi gpunun kendisininden pahalı onu söyliyimde.

    ELinde gtx 980 ti- RX 580 590 - 1060 1070 1050 Tİ falan yoksa

    Eski gpulara reballing = gpunun parasıyla eşdeğer:D

    Fiyatları araştırınca hak vericeksin.

    Yani 1000 TLye R9 270x almak ile R9 270Xe reballing yaptırmak neredeyse aynı para.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 18 Aralık 2021; 12:0:44 >
  • GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt

    Fiyat araştırması yaptım ben merak etme napayım şimdi bu kartı çöpe mi atalım? Sarı sitede dolaş bu kartı 2k'dan aşağı veren yok. Mecburen verip yaptıracaz. 300 lira falan istediler bu arada tamir için. +3 ay garanti.

  • 300 liraya tamir ediolarsa 3 ayda garanti veriolarsa işkillenmek lazım.

    300 Liraya kartı ısıtma işlemi bile yapmazlar bu devirde:D

  • GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt

    Buradan ve 2-3 yerden aynı fiyatı aldım.


    Napalım yani kartı aldım 900 liraya 1000 lira verip tamir mi ettirelim.

  • Valla beyler kartı fırına attım 200 derece de 4 dakika sonra soğumaya bıraktım topladım geri macunu falan sürdüm çizgiler de gitti görüntü de güzelleşti sürücü de kuruluyor gpuz da ki 0 mhz sorunu da düzeldi bakalım gittiği yere kadar kullanıcam. Neden böyle yaptın derseniz de eğer 300 lira fiyat çeken tamirciler 500 lira istemeye başladılar gerek görmedim.

  • Hocam yüksek isi sonucu komponentlerden firina yayilan agir metal ile ilgili bir konu vardi, nasil söyleyecegimi de bilmiyorum, lakin eger firin eski ise yakin zamanda yenisini alin demek istiyorum. Sizin sagliginiz icin, bu konuyu biraz arastirin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.