Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (737. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.796
Cevap
530
Favori
1.194.742
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 735736737738739
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Daha önce kristal kullanan biri olarak tavsiyeniz üzerine gaia aldım. Gaia'nin kokusu güzeldi ama keskinliği az. Salatalarda kullandığımız için gaianin tadını pek alamadım, kristal salatalarda daha iyi tad bırakıyordu sanki


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahkum021 M kullanıcısına yanıt
    Evet hocam. Gaia Oliva Trilye, geçen sezonlardaki Ayvalık ürünü gibi güçlü değil. Ama fiyatına göre iyi aldık. Kristal dolgun da güzel bir yağ.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anarchist_xx kullanıcısına yanıt
    İyi yapmışsınız hocam. Güven Asa'nın siyah etiketlisi daha iyi. O da Migros'larda çok yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Askaparta kullanıcısına yanıt

    Gaia trilye ile Kristal 100 tl fark vardı, Kristalle mukayesse edilemez dediğiniz an siparişi geçtim ama Kristal dolgun güçlüyü tercih ederdim... Sanırım siz ayvalık olana aldandınız, trilye olan sizin de beklentinizin altında kaldı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahkum021 M kullanıcısına yanıt
    Evet dediğiniz gibi. Gaia Oliva Ayvalık 2 yılımızı kurtarmıştı. Bazen isimler yetersiz kalıyor, bütçeler yeni tecrübelere kapıyı aralayamıyor, bilindikten şaşılmıyor ve bu yıl daha zor geçiyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Migros sanal market.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba hocam. Dediğiniz gibi bu ürün sıcak sıkım. Kendi internet sitesinde aynı renk etiketli ürün, sıcak sıkımın iyisi anladığım. Litresi 198 lira iyi ama banma keyfi olmaz. Market kampanyası vb birleşirse daha yerinde olacaktır. Bilhassa yemeklik ve sıcak yemek üstü için düşünürseniz alın derim şahsi fikrimce. Çünkü rivieranın bile 5 litresi lira 1000 tl genelde.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Askaparta kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim hocam, evet yemeklere kullanacağız. BİM de az stok vardı gidip alayım en iyisi. Yüzde 20 market kampanyası vardı BİM Paraya atmıştım o bakiyeyi harcayacağım

  • Stereo Palma kullanıcısına yanıt
    Kampanyayla patlatın gitsin hıcam. Afiyet olsun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Elif Cafe Yenifoça Natural Sızma Zeytinyağı 2 Adet 5 lt Pet Şişe
    https://www.hepsiburada.com/elif-cafe-yenifoa-natural-sizma-zeytinyai--2-adet-5-lt-pet-ie-p-HBCV00004U0MAX?magaza=Elif+Cafe&url_src=ios-product-detail

    Nasıldır?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DevilHektor D kullanıcısına yanıt

    geçen senenin ürünüdür bu seneki maliyetler belli.

  • moza80 M kullanıcısına yanıt
    Ben daha çok kullanılabilir bir yağ mıdır, merak etmiştim. Marka, kalite vs.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Villa turqan da yeni sezon yağlarını satışa çıkarmış. 3lt memecik erken hasat 1250, bu sezonun şartlarında görece fena olmayan bir fiyat. Daha önce bu ürünü deneyen var mıdır?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sansar64 kullanıcısına yanıt

    aynen hocam, bende bugün gördüm ailem için almayı düşünüyorum.. yorumları bekliyorum.

  • DevilHektor D kullanıcısına yanıt

    Kaliteli hiçbir zeytinyağı firması 5 litrelik yağını plastik şişede satmaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DevilHektor D kullanıcısına yanıt

    marka kalite? hocam yağ için üretilmeyen plastik ambalajda fiyatı uygun yağ sana göre kullanılabilir olur bana göre değil yani.orjinal midir diyorsan bu senenin yağı olmadığı garanti ama belki tağşişli belki değil.

    ben geçen senenin yağlarını bile 1500 den vermiyorum


    yani bu yağın toptanını tariş litresi 250den aşağı almıyorken niye fabrikaya toptan döküp para kazanmak varken perakende de plastik şişelerde tek tek müşterilerle uğraşıyor ve ucuza satıyor bir düşünmeniz lazım tüketici olarak ondan sonra cevabını siz verirsiniz zaten

  • Ben de uzun yıllardan beri selatin evo erken hasat ürnünü kullanıyorum. Burdaki yazışmalardan görüp başlamıştım. Maalesef bu seneki ürünlere yetieşemedim, hemen bitmiş. Benzer kalitede önerebileceğiniz marka var mıdır?

  • Barerkican kullanıcısına yanıt

    Selatin Evo web sitesi sinir etti beni,bu nasıl ihracat firması. 1997 senesinde lisedeyken mynetin verdiği bedava sitemynet uzantısı olarak yapıyordum böyle acemi siteleri.

    Ne ürün tanıtımı yapılabilmiş ne online satış sunulabilmiş. Klasik "dededen zeytinciyiz" edebiyatı var sadece. Umarım resimlerde görülen kasada yeşil zeytinlerin arasındaki siyah zeytinleri ayırıp erken hasat yağı sıkıyorlardır. Detaylar kaliteyi ve titizliği ele verir.

    Kendi bahçelleri yok sanırım,yöreden toplama edremit zeytini yazılmış.

    Polifenol olarak Memecik ve Domat ile asla aynı seviyede değil Edremit ve Ayvalık.

    Tabi vasat,bakımsız memecik değilse. İyi dolgun Ayvalık zeytini tabiki bakımsız verimsiz Memecik zeytinden daha iyi yağ sunar,bu durumlar istisna.


    Ethem Bey,Hilmi Yıldırım,Villa Turqan,Olea Mea, Hermus,Duet firmalarının erken hasatlarını araştırın,bütçenize göre seçin. Bana göre en uygun fiyat/kalite Hilmi Yıldırım ve Villa Turqan.

    Bütçe sıkıntı değil derseniz Hermus kalırsa alın deneyin,kısıtlı sayılı satışı var,bildiğim kadarıyla Hermus sadece çok üst seviye zeytinleri topluyor,fiyatı da yüksek.

    Ege bölgesine ait başarılı firma çok,en az 25 tane sayılabilir. Her firmanın farklı kalitelerde yağı var,şu firmanın yağları çok çok kalitelidir deyip genelleyemiyorum. Mesela Güven Asa, mesela Alhatoğlu,mesela Özem,Mavras,mesela Boztepe,Bozelli,Seroliva,Orfion,Köklü,Kavlak,Kavalan,Villa Turqan,Hilmi Yıldırım vb.. böyle devam eder.

    Ege bölgesi,kısmen Marmara güneyi,kaliteli zeytinyağı hasadı için uygun,isteyen emek harcayan yatırım yapan,insan gücüne de modern makinelere yatırım yapan firma isterse çok iyi ürünler sunar. Kimisi iyi zeytinle orta kalitedeki zeytini karıştırır sıkar,kimisi kalite kalite titizlikle ayırır sıkar,ayrı ayrı kalitede ambalajlar satar.

    Berrak net yeşil erken hasat yağ titizle toplanmış,yeşil olmayan zeytinlerin ayrılıp sıkıldığı erken hasat yağdır mesela.

    Bazı erken hasat yağlar daha kasım ayında bile kirli yosun renginde yeşil görünse de titizlikle toplanmamış ayrım yapılmamış araya kahverengi zeytin yada ezilmiş beklemiş renk değiştirmiş zeytinler karışmış sıkım yağlardır genellikle. Ben bu detaylardan firmanın ne kadar gayretli,kaliteyi önemseyen firma olup olmadığını anlarım.

    Şu linkteki konumuzda fiyat/kalite/piyasa açısondan sızma naturel zeytinyağı fırsatları duyuruyoruz.

    👇


    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/116881979




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 21 Aralık 2023; 4:52:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar merhaba çok yakın bir tanıdığımdan yaklaşık 75lt tağ aldım tamamen söze itimat ederek. kezzap testi yaptım renk vermedi boğaz yakımı yok ki iyi değil bu durum ama daha ilginç olan yağ eksi 6 derecede dahi donmuyor yorumlarınız nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kezzap testinin bir hükmü var mı bilmiyorum ? Boğaz yakmıyorsa erken hasat değildir diyebiliriz, -6 da donmuyorsa zeytinyağı değildir diyebiliriz.

  • 
Sayfa: önceki 735736737738739
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.