Şimdi Ara

Skoda Yükselişini Sürdürüyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2010 yılında modellerinde gerçekleştirdiği dönüşüm ile hedeflerini yükselten Skoda, 2011 yılının ilk çeyreğinde satışlarını bir önceki yıla göre yüzde 282 oranında arttırdı. Skoda, Mart ayında gerçekleştirdiği 806 adet ile bir önceki yıla göre satışlarını yüzde 321 oranında arttırarak rekor kırdı.

    2011 yılına satış rekorları ile başlayan Skoda, ilk çeyrek satışları sonunda Pazar payını yüzde 1.6’ya çıkartarak, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 0.77 olan Pazar payını yüzde 1.6’ya çıkarttı.

    2011 yılı Ocak-Mart döneminde otomobil satışları bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 82.87 artarak 122 bin 895 adede ulaştı. Toplam pazarın büyüme hızından daha fazla yükseliş başarısı gösteren Skoda’nın 2011 yılı ilk üç aylık satışları Ocak 507, Şubat 652, Mart ayında ise 806 olarak toplam bin 965 adede ulaştı. Skoda bu sonuçla 2010 yılı aynı döneminde gerçekleştirdiği 515’lik adede göre satışlarını yüzde 282 oranında arttırmış oldu.

    Dönüşüm Başlıyor konseptiyle 2010 yılını atılım yılı olarak ilan eden ve belirlenen stratejiler çerçevesinde global çapta satışlarını arttıran Skoda, hedeflerini tek tek tutturarak dünya pazarlarında da rekor kırmaya devam ediyor.

    Skoda dünya pazarlarında 2011 yılı Mart ayında gerçekleştirdiği 85 bin adetlik satış ile yeni bir rekor daha kırdı. Ocak-Mart döneminde toplam 217 bin 100 adetlik satışa ulaşan Skoda’nın Pazar payı bir önceki yıla göre yüzde 21.4 arttı. 2010 yılı ilk üç ayında Skoda 178 bin 900 adetlik satış gerçekleştirmişti. Skoda’nın satışlarını en çok arttırdığı ülkeler arasında Türkiye’de yer alırken, Hindistan, Rusya ve Belçika pazarları da artış yaşanan ülkeler olarak dikkat çekti.


    http://www.traraba.com/2011/skoda-yukselisini-surduruyor/







  • bilgi için teşekkürler bu yükseliş ivmesi sabitlenirse araçlarımız daha da değerlenecektir.
  • benim octavia nın en sevdiğim taraflarından biri, aracı bir yere park ettiğimde kaçamak bakışların arabayı önce gizliden sonra açıkca incelemeye alıp, ya beyfendi bu ne böyle ya diye tepki vermeleriydi. e şimdi her yer octi olunca ben bu heyecandan mahrum kalmayacak mıyım ?
  • octavia hakikaten yükselişte her yerde görüyorum. valla benim fabia komşuların çok hoşuna gidiyor hele motorun vw olduğunu duydukları zaman iyice hasta oldular. hala insanlar vw grubunu iyi tanımıyolar bence bu iyi tanıtılsa skodayı kimse tutamaz. motorun vw olduğunu söylediğim zaman insanlar bön bön bakıyolar hatta inanmıyorlar.

    bu arada superb'nin 1,6 tdı motoruda çok tutulmaya başladı onuda yavaş yavaş yollarda görmeye başladım. yeti'nin 1,6 tdı motoruda gelirse piyasaya skoda damgasını vurur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.