Şimdi Ara

SLI - Crossfire > ne yapacagimi sasirdim PLS yardim !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar benim ana kart : a8n32 - sli deluxe

    bu ana karta: ati x1900xtx ekran karti aldim

    simd bu ana karta bu ekran kartini takabilirim degilmi? peki ilerde bi ekran karti daha takabilirmiyim ? ana kart SLI oldugu icin bitanedahami ati x1900xtx takicam?? ayrica ekran kartinda crossfire muti-gpu ready filan da yaziyor ??

    power supply bekledigim icin makineyicalistiramiyorum.. arica ekran kartinda ilginc bi power grisi war benim power supply zalman 400watt > bu powerda o girise girecek bi kablo yok.. ?? yeni power almalimiyim yoksa donusturucu warmi ??



  • birincisi bu anakartla Crossfire yapamazsın.
    ikincisi o ekran kartıyla gerek yok zaten...
  • yani 2. ekran kartininda x1900xtx olmasi lazm degilmi ?? peki sizce anakart dogru bi tercihmi ? yoksa crossfire bi na kartmi aliyim? bie nasil bir power supply almam gerekiyr ilginc bi power girisi war ekran kartinin ?
  • gönül rahatlığıyla o ekran kartını o anakarta takabilirsin. ati ekran kartını nvidia anakartına takabilirsin. tam tersi de geçerli. fark çift ekran kartı takmak istediğinde ortaya çıkıyor. nvidia chipsetli anakartlarla "nvidianın çift ekran kartı sistemi olan sli" yapabilmek için iki tane nvidia ekran kartı gerekir. aynı şey ati için de geçerli "atinin çift ekran kartı sistemi olan crossfire" yapabilmek için bir tane sıradan ekran kartı bir de crossfire editon ati ekran kartı gerekir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faati2222 -- 11 Nisan 2006; 0:18:18 >
  • hmm peki ana karti degisitirsemmi? degermi ? ilerde yani cok kisa bi zman sonra degil ama blki 1 sene sonra bu zamanlar 2. biekran karti neden olmasin ozaman bu ana karta takamicam.. yoksa 1 sene sonra bidami ana kart degistirrim cok ii teknolojilermi cikar ??
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Rainmax

    hmm peki ana karti degisitirsemmi? degermi ? ilerde yani cok kisa bi zman sonra degil ama blki 1 sene sonra bu zamanlar 2. biekran karti neden olmasin ozaman bu ana karta takamicam.. yoksa 1 sene sonra bidami ana kart degistirrim cok ii teknolojilermi cikar ??

    İlerde Direct X 10 çıkar ekran kartını da değiştirmen gerekir.
    Sen en iyisi fazla ileriyi düşünme çok güzel bir kart almışsın onun keyfini çıkar.
  • eywallah sagolun
  • eğer her zaman öyle pahalı anakart ve ekran kartları alan birisiysen emin ol elindekini değiştirmeni hissettirecek teknolojiler her zaman çıkacaktır. burada senin monitöründe önemli eğer 19inc lcd kullanıyorsan o ekran en fazla 1280*1024 destekler. sendeki ekran kartı da her ayarda her oyunu o çözünürlükte oynatır. hiç gerek olmaz o zaman. yani demem o ki sisteminden ne beklediğin daha önemli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.