Şimdi Ara

SnowRunner (2020) [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
17
Favori
24.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Syn7ax S kullanıcısına yanıt
    Bir nokta da zaten tıkanıyorsunuz, yani araç çamurdan çıkamıyor hatta vinç desteği olduğunda bile, Paranız varsa kesinlikle kamyonu değiştirin.
    Oyundaki upg mantığı garip işliyor bug değilse, atıyorum 60000 para birimi ile aldığınız çekici yaptığınız upgrade ile 80000 satıyorsunuz, yani bir zararınız olmuyor aslında, yada yaptığınız upg başka bir kamyon destekliyorsa onu ücretsiz kullanabiliyorsunuz.(lastik mesela aynı boyutta ise x1 x2 olarak yazıyor ve ücretsiz kullanabiliyorsunuz)
    Yoldan bulduğunuz upg ise zaten hangi araçları kapsadığı yazıyor bir kere açtığınızda bahsi geçen araçlar için sürekli açık ve satın alınabilir oluyor.
    Aklıma gelmişken kamyon kaybolma sorunu vardı multide, nasıl becerdiysem buga sokup sattığım halde kamyon garajda tekrar cıkıyordu, bende dayanamayıp bir iki kere bu işlemi yapınca 600000 gibi bir para oldu tadı kaçtı açıkcası, para var diye rahat rahat trailer alıp satmaya başladım felan, yani demem o ki kesinlikle easy mod yapıcak bir eklenti vs kurmayın oyunun butun espirisi kaçıyor.
    Zaten teşvik/tahrik eden oyunun zorluğu ve sizi bir üst araç/haritaya sürüklemesi diyebilirim.




  • bir kaç şey daha merak ediyorum..

    1.haritada bulduğum trailerları garajıma getiriyorum..üzerinde yükler var..onlar ı bir yere boşaltamıyor muyuz? trailer store a geldiğimde üzerindeki yükleri değil, direk trailer ı satıyor..

    2.awd ile diff lock arasında fark nedir? hatta diff lock nedir ne işe yarra?

    3.garajda 6 araç sınırlaması var sanırım..fazla aracımız olduğu zaman ne yapmalıyız..dışarda herhangi bir yer emi parkedeceğiz?
  • enesemre kullanıcısına yanıt
    1 Trailerları satabilirsin yükleri senden istenilen yere yani kontrat yaptığın yere götürebilirsin. Bazen asıl yükleme yerleri uzak oluyor onlardan temin et.

    2 Avd tüm tekerlerin çeker hale gelmesi demek. Çok önemli ve etkili. diff lock diferansiyel kilidi. Normalde zeminle bağı az olan tekerler diferansiyel nedeniyle boşta döner diğer tekerin döneceği gücü de alır ve dahada hızlanarak boşta döner. ama dif kilit diferansiyeli kilitleyerek bütün tekerleklerin eşit şekilde dönmesi sağlar bu şekilde çamurlarda ve karda daha etkili olur. Yani baya etkili olur işte. Bakınız diferansiyeli öğrenmenin en iyi yoluhttps://www.youtube.com/watch?v=LbGcuwiHzBQ

    3 6 araç mevzusunu bilmiyorum kaç araç var saymadım. zaten dışarıda kalıyor. dursun koy bir gölgeye keyfine bak.

    4 ha dört yokmuş.




  • garipkatip kullanıcısına yanıt
    eline sağlık çok tşk ederim..
  • SnowRunner (2020) [ANA KONU]
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tropeus77

    Lastikler super

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Contest veya diğer görevleri alınca haritada gösterememe yani aktif olmama BUG ını yaşayan oldu mu ?


    Bir de Cdx den oynayanlar DLC vs sonradan yüklenebiliyor mu ? (Save dosyasına bir şey olmadan)

    Oyunu alsak CDX deki Save dosyamızı kullanamayız sanırım
  • Oyunu xbox one s'im için almak istiyorum. microsft store de 218 tl. Daha uyguna bulabileceğim bir yer varmıdır. Birde bu oyunu konsolda veya kol ile oynayan arkadaşlar yorum yapabilirlermi kamera açısı belirlemede vs. sorun yaşıyormusunuz?
  • aduyar12 kullanıcısına yanıt
    xbox one da ben kamera açısı sorununu sadece arkamdaki trailer büyük ise, bazı dar geçitlerde yaşıyorum..ama saç baş yoldurtacak derecede değil
  • Coop oynayamıyorum bir türlü your nat type is strict hatası alıyorum.Çözümünü bilen var mı bu hata bir tek bana mı geliyor.
  • Çamurlar kanser ediyor ama güzel oyun
  • Böyle oyun mu olur? Yapılır mı bir insan evladına bu? Saatlerce dağ bayır yük taşıyorum araba kurtarıyorum vs. Mudrunnerda böyleydi, manyak rahatlatıcı ve bağlayıcı.

    İlk başlarda lastiklerden dolayı zorluk çekenler; international 5070'in daha ilk başta ya da başlarda büyük offroad lastikleri açık. Hangi araçta hangileri açık bakmak için satın almadan preview yapıp upgradelerine bakın.

    Vitesleri manuel olarak kendiniz değiştirirseniz daha çabuk hızlanır, vites küçültmelerinde daha az hız kaybedersiniz. Gaza basarken "Shift" 'e basmak vites yükseltir, gaza basmazken ise düşürür. Tabi devir uygunsa.

    Yeni bulduğunuz araçlar hiç birşey yapmadan direkt olarak recover diyerek garaja gönderebilirsiniz.

    Her "m" ye bastığınızda açılan haritayla birlikte oyun save edilir.

    Arkanıza vinçle bağladığınız araç eğer hasarlı değil ve benzini varsa, onu çekmezsiniz, sizi takip eder.

    Low gear dik yerleri tırmanırken işe yaramasından çok daha fazla çok dik yerleri inerken işe yarıyor.

    Motor çalışmıyorkende vinç çalışmasını sağlayan upgrade scoutlarda kesinlikle elzem.

    Oyunda en büyük düşman bence kayalar ve büyük taşlar. Çok sinir sıkışıyor tekerlerin arasına falan.

    Oynarken aldığım birkaç ekran görüntüsü;

    SnowRunner (2020) [ANA KONU]
    SnowRunner (2020) [ANA KONU]
    SnowRunner (2020) [ANA KONU]




  • mudrunner ile karşılaştırdığımızda tabiki çok büyük harita, çok daha fazla detay, fazla araç, görevler, upgradeler vs vs çok çok daha iyi ama ben mudrunner ile "dangerous road" haritasında falan o eski rus kamyonlarıyla hem yükün ağırlığını, kamyonun zor çekmesini, yoldan uçurumama düşmeme gayretini heyecanını daha fazla hissediyordum.
    ikinci olarak mudrunner da otomatik viteste gittiğniz zaman kotü yollarda gerçekten de gidilmemesi gerektiği gibi hasar alma, aracın yavaşlaması vs oluyordu. bunda bastıkça gidiyor biri iki motor süspansiyon arıza yükseltiyor, sonra bas devam et.
    ama sonuç olarak güzel bir oyun.
    son update 5.0 ı kirik oyuna update yapabiliyor muyuz?
  • Thrustmaster ts pc bu oyunda kullanabilen var mıdır?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyuna 5 güncellemesi ile,bir kamyon ve jip olmak üzere iki tane ücretsiz araç geldi.İkisi de çok güçlü.
    -Jiple haritayı rahat rahat keşfedebilirsiniz;dağ,bayır,batak demeden gidiyor.
    Kamyonla da taşıma işlerini çok rahat yapabilirsiniz oda kolay kolay çamura saplanmıyor.

    Araçlar bunlar,garajdan erişebilirsiniz.
    https://hizliresim.com/6OPoHJ
    https://hizliresim.com/d9Puh6

    Diğer güncellemede yolda.
    -Yeni harita
    -Yeni araç
    -Harita ve araç editörü ve daha fazlasıhttps://www.simulasyonturk.com/snowrunnerin-harita-modlamasi-basliyor-6-0-acik-beta-guncellemesi-yayinlandi/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 25 Haziran 2020; 11:6:44 >




  • Oyunda G29 ayarları otomatik olarak çıkmıyor, kontrol tuşlarını da manual ayarlayamıyorum.Bu durumla karşılaşan oldu mu çözüm nedir acaba?
  • SnowRunner (2020) [ANA KONU]
    SnowRunner (2020) [ANA KONU]
    SnowRunner (2020) [ANA KONU]
    SnowRunner (2020) [ANA KONU]




  • Offroad, Snowrunner gibi şanzumanlardaki "H" kesinlikle süper bir olay. Özellikle alaska gibi çok sık bozuk yolların olduğu yerlerde. Low veya Low+ çok yavaş kalıyor, Auto mode'unda da vitesi büyütüp büyütüp en sonunda yavaşlayıp 1'e alıyor, manuel müdahalede de yine kafasına göre davranıyor. Ama "H"'ye aldığınızda sabit bir hızda ve viteste gidiyor. Bu oynanışı oldukça hızlandırıyor. Ayrıca ileri geri manevralarda vitesi manuel olarak geriye alırsanız hem kilitli diff açıksa açık kalıyor hemde Auto mode'undan çok daha hızlı (kamyon daha durmadan anında) vites değiştiriyor. Buda çok zaman kazandırıyor. Vitesleri ben klavyede "F"lerin altındaki numaralardan 2-3-4-5-6-7 yaptım. Low-, Low, Low+, High, Auto, R şeklinde.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.