Şimdi Ara

SnowRunner (2020) [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
17
Favori
24.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Co-op da ki olay nedir tam olarak?

  • mczaga kullanıcısına yanıt

    4 arkadaşla beraber oynanabiliyor, görevleri tamamlamaya çalışıp mazot römork getir götür yapıyoruz vs. Şimdilik sorunlar yaşanabiliyor 12.0 güncellemesini beklemekte fayda var.

  • Arkadaşlar Pirahna Monza direksiyon setim var. Mudrunner de çalışıyordu. Ama Snowrunner de bir türlü çalışmıyor. Bu hususta bilgisi olan var mı?

  • Arkadaşlar Coop girerken Your NAT type is STRICT hatası alıyorum yardımcı olur musunuz?

  • Epic 'i çözemedim gitti, oyuna 7 GB a yakın güncelleme geldi ne olduğu belli değil. Steam gibi açıklama bölümü varmı Epic 'de

  • bozcaadalı kullanıcısına yanıt

    Bana 6 GB geldi. Güncellemedeki nelerin değiştiği burada yazıyor.


    https://forums.focus-entmt.com/topic/59909/steam-switch-phase-4-is-live




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reiskonen -- 18 Mayıs 2021; 18:5:5 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reiskonen

    Bana 6 GB geldi. Güncellemedeki nelerin değiştiği burada yazıyor.


    https://forums.focus-entmt.com/topic/59909/steam-switch-phase-4-is-live

    Sağolasın SnowRunner (2020) [ANA KONU] 

  • snowrunner'ı bitirmiştim. sonra oyunu sildim. dün yeniden başladım ve sürekli hatalar verip beni oyundan atıyor. oyunda son kaldığım yeri kayıt etmiyor. save dosyalarında sorun var. lütfen AMUR - Russia haritasını oynayan arkadaşlar bana Snowrunner save klasörünü gönderebilir mi? herhangi bir siteye tüm oyun datasını yüklerseniz sevinirim.


    %USERPROFILE%\Documents\My Games\SnowRunner\base\storage\

    yada

    x :\Users\Public\Documents\Steam\CODEX\1465360 yada klasördeki en güncel tarihli klasördür.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem_61500 -- 20 Mayıs 2021; 22:47:38 >
  • ilaçlı halini 2 kere deneyip beğenmemiştim, game pass'e gelmiş yine beğenmeyip sildim. son bir şans vereyim dedim bu oyun euro truck'dan daha eğlenceli, awd kamyonu alınca keyifli hale gelmeye başladı. oynarken stres yaptırıp aynı zamanda o stresi boşaltan bir oyun yok sanırım. oynamayan herkese tavsiye ediyorum.

  • Arkadaşlar merhaba bende oyunu xbox game pass ile aldım. Para hilesi yapmak istiyordum ancak save dosyasını bulamıyorum. Ve gamepass den indirdiğim oyunun belgelerimdeki klasörü snowrunnerbeta olarak geçiyor. Documents\My Games\SnowRunnerBeta\base\storage

    klasöründe olması gereken completede dosyası bende yok ne yapmam lazım ?

  • bu gta bozması oyuna birkaç ay tahammül ettikten sonra dayanamayıp tekrar mudrunner'a döndüm. bu oyunda mudrunner ve spintires'daki offroad ruhundan eser yok (seride en iyi sürüş fizikleri açık ara spintires'da fakat onun da grafikleri eski moda kaldı biraz) özellikle mudrunner'da gerçek offroad hissini veren haritalar, arabanın leş gibi çamura bulanması, bazı döküntü araçlar, gerçekçilik hissi... bunların hiçbiri snowrunner'da yok. resmen lego offroad oyunu gibi bişey mudrunner'ın yanında. çamura suya girdikten sonra tekerlek doğru düzgün kirlenmiyor bile.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: LastStand

    bu gta bozması oyuna birkaç ay tahammül ettikten sonra dayanamayıp tekrar mudrunner'a döndüm. bu oyunda mudrunner ve spintires'daki offroad ruhundan eser yok (seride en iyi sürüş fizikleri açık ara spintires'da fakat onun da grafikleri eski moda kaldı biraz) özellikle mudrunner'da gerçek offroad hissini veren haritalar, arabanın leş gibi çamura bulanması, bazı döküntü araçlar, gerçekçilik hissi... bunların hiçbiri snowrunner'da yok. resmen lego offroad oyunu gibi bişey mudrunner'ın yanında. çamura suya girdikten sonra tekerlek doğru düzgün kirlenmiyor bile.

    Yorumunuz için teşekkürler ben snowrunner alıp almamakta kararsız kalmıştım. Mudrunnerda sadece challengelarla uğraşmak bile epey keyifli gelmişti. Hatta ilk uğraştığımda römorku geri geri milimetrik yanaştırayım derken aynı yerde debelenip durduğum için çamuru kazıp olduğum yere batmıştım. Bunun zevkini veremeyecekse snowrunner hiç almayayım. Ama bir yandan da multide ve yayınlarda snowrunner oldukça popüler. Mudrunner ise multi açısından sanırım artık pek popüler değil. En son denediğimde herkese açık odalarda dahi kimse yoktu? Yoksa ben mi online oyunda yanlış bir ayarlama yaptım diye düşündüm.





  • Tekere çamur yapışmıyo diye yabana atılacak oyun değil. MudRunner zamanında iyiydi ama günümüzde bu grafikler çekilmez, SnowRunner’ın yanında esamesi okunmaz. Manzara ve detaylar olsun, harita ve araç çeşitliliği olsun bambaşka seviye olmuş 300 saatten fazla oynamışım hala gram sıkmadı, eksikleri hiç can sıkmadı. Mod çeşitliliği de MudRunner’a göre çok fazla, özellikle Rng3r arkadaş çok kaliteli modlar çıkardı oyuna bambaşka hava getirdi. Sistemi iyi olan herkes böyle oyunu deneyimlemeli.


    Epic indirimlerinde kuponu da denk getirebilirseniz temel oyun 30₺ gibi çok uyguna alınabiliyor. Modlarla oynamak için oyunun orijinal olması şart.




    Imandra haritasından selamlar.

    SnowRunner (2020) [ANA KONU]




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reiskonen

    Tekere çamur yapışmıyo diye yabana atılacak oyun değil. MudRunner zamanında iyiydi ama günümüzde bu grafikler çekilmez, SnowRunner’ın yanında esamesi okunmaz. Manzara ve detaylar olsun, harita ve araç çeşitliliği olsun bambaşka seviye olmuş 300 saatten fazla oynamışım hala gram sıkmadı, eksikleri hiç can sıkmadı. Mod çeşitliliği de MudRunner’a göre çok fazla, özellikle Rng3r arkadaş çok kaliteli modlar çıkardı oyuna bambaşka hava getirdi. Sistemi iyi olan herkes böyle oyunu deneyimlemeli.


    Epic indirimlerinde kuponu da denk getirebilirseniz temel oyun 30₺ gibi çok uyguna alınabiliyor. Modlarla oynamak için oyunun orijinal olması şart.




    Imandra haritasından selamlar.

    mudrunner'da grafik modu var ve grafikler baya iyi oluyor





  • Reiskonen kullanıcısına yanıt

    Valla kardesım dönem indirimiyle bunu en fazla 60 liraya indirebildim kuponla. Hani belki 30 40'a dediğiniz gibi bulabilsem düşüneceğim ama kesinlikle bulamadım. Saglık calısanı olarak 60 fazla benım ıcın ne kadar daha iyi olsa da. Mudrunner'a devam ederim zaten vakitte bulamaz oldum. Mudrunner bizim gibi fakir fukara ıcın daha uygun SnowRunner (2020) [ANA KONU] 

  • Aleyk83 kullanıcısına yanıt

    Dürüst olmam gerekirse tam olarak kaça indiğinden emin değilim. Fırsatlar konuşulurken Standart versiyonun kuponla 30₺ alınabiliyor gibisinden muhabbet döndüğünü anımsıyorum. Ben 1.5 sene önce 180₺ gibi fiyatla almıştım sonrasında fiyatları takip edemedim zaten sahibim diye. Vaktiniz kısıtlı ise belki de SnowRunner’a başlamamanız en doğrusu çünkü başından kalkmamızı izin vermiyor, görevler sadece tomruk taşımaktan ibaret değil çünkü. :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reiskonen kullanıcısına yanıt

    Sizin PC de oynadığınız online bir komunite veya türk grubu da olabilir var mı acaba? Ona göre satın almayı düşünebilirim

  • Aleyk83 kullanıcısına yanıt

    Ben genelde tek takılıyorum ama elbette beraber oynamak isteyen arkadaşlar olabiliyor Discord da falan yazıyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reiskonen -- 19 Haziran 2021; 21:5:48 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reiskonen

    Ben genelde tek takılıyorum ama elbette beraber oynamak isteyen arkadaşlar olabiliyor Discord da falan yazıyorlar.

    Bende aslında edinirsem onlarla veya sizle oynamak isterdim. Peki onları bulabileceğim bir grup var mı TR den simulasyoncuların olduğu veya nerede toplanırlar acaba discord da?

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.