Şimdi Ara

solaryum süresi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar yarın solaryuma gitmeyi düşünüyorum bn tek seferlik gitmeyi düşünüyordum ama bi arkdaşm tek seferde sonuç almassn dedi ten rengim beyaz giden varsa kaç seasns yapmalıyım süreleri ne kdr olmalı ? yardm eden arklara şmdiden tşkr.



  • ??????????????????????
  • Aklıma son durak filmi geldi. Kızlar solaryum'a giriyorlar ve sonra vitrindeki tahta düşüyor, yan yana olan solaryum makinelerinin tutma yerlerine sıkışıyor ve kilitliyor yani açılmıyor artık. Sonra elektrik kaçağı oluyor iyice ısınıyor ve en sonunda alev almay başlıyor makine. Yanarak ölüyorlar ne acı ama dimi?
  • dostum ten rengine göre ayarlamalısın mesela cok acık tenliysen ilk seansta 8 dk girip ertesi gün girmiceksin ilk hafta 3-4 gün gir.sonraki hafta seans süresini ve günleri arttırarak dewam et.
  • Eğer açık tenlıysen ılk basta 8 yada 10 dakıka gır bırgun aradan sonra bıdaha 10 dakıka gır ertesı gun 12 yap sonra 15 yap sureyı gıderek arttır yanı.gerçi senın bunları yapmana gerek yok solaryum çalışanları ayarlıyorlar seans surelerını onların tavsıyelerıne uyman yeterlı ha bu arada gırmeden once hızlı sonuc almak ıstıyorsan mutlaka bronzlasmayı hızlandıran kremler var onlardan almanı tavsıye ederım.Solaryumdan cıktıktan sonrada mutlaka nemlendırıcı krem kullan yoksa cıldın kupkuru olur buda sana acı verır.Tek seferde sonuc alman ımkansız ıyıbır sonuc ıcın 5 seans falan gırmelısın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MuTLu.

    Aklıma son durak filmi geldi. Kızlar solaryum'a giriyorlar ve sonra vitrindeki tahta düşüyor, yan yana olan solaryum makinelerinin tutma yerlerine sıkışıyor ve kilitliyor yani açılmıyor artık. Sonra elektrik kaçağı oluyor iyice ısınıyor ve en sonunda alev almay başlıyor makine. Yanarak ölüyorlar ne acı ama dimi?

     solaryum süresi?


    2 sene geçmiş aradan ama koyasım geldi




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.