Şimdi Ara

Son dk Bruma Rb Leipzig de!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tomthejeer


    quote:

    Orijinalden alıntı: ucabor

    Bence haber %90 yalan. Bruma o kadar etmez. Üstelik seneye sözleşmesi de bitiyor. 1 sezon Türkiye liginde iyi oynayan bir oyuncuya o kadar para vermez kimse. Hadi verdi diyelim. Gs'de 1.2 maaş alan oyuncuya 6.6 milyon euro maaş verilmesi tamamen uydurmadır.

    10-12 arasında bir fiyata gider giderse. Leipzig para sıkıntısı olan bir kulüp değil yüksek bonservis verebilir ama o maaşı vermez. Takımın yıldızları Werner Forsberg felan 2 milyon kazanıyor daha.

    12 ile 18 arasında o kadar da fark yok aslında. Bence bruma galatasarayda değilde borussia dortmundda bu şekilde oynasa 30 40a da giderdi. küçümsenecek bir oyuncu değil.

    Bruma iyi oyuncu zaten ben çok beğeniyorum. Bu oyunu Bundesliga'da oynasa zaten dediğin rakamları görürdü. Leipzig de zamanında abartı bonservisler ödedi. Atınç'a 6 Selke'ye 8 verdiler. Bruma'ya da o kadar verirler belki.

    Ama haberin kaynağı 6.6 maaş verilecek diyor. Bu rakam tek başına haberi olduğu gibi geçersiz kılıyor benim için. Lewa Müller Götze felan o kadar alıyor.




  • 18 çok iyi hemen ittirsinler.
  • Şimdi bu adamlar Atınça vermediler mi bir dünya para , hiç bir şey oynamamasına rağmen ? Ayrıca verilmez diyenler var açın bakım bakayım Forsberg'in ne kadar ucuza gittiğine ve şimdi ne olduğuna

    Bu işler belli olmaz yani , orada gider bir bakarsın 1 sene Sonra Bayern'e gitmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reikideiki kullanıcısına yanıt
    O ayrı sözleşme maddesi. Sporting'in aldığı FIFA'nın ya da UEFA'nın koyduğu bir kural tam emin değilim kimin koyduğundan.
  • Bruma o kadar etmez diyenler maçları izlemiyorlar mı? Bir Fenerli olarak ağzım açık izliyorum adamı. Gerçek bir yetenek. Şuan Monaco'da olsaydı ve Bayern Madrid Juve 60 milyona alsalardı kim şaşırırdı?
  • Şöyle bi mesajları okuyorum da Bruma yerine seneye Serdar Gürler gelir inşaallah.Yasin Serdar Eren ölümcül üçlüsü layık sizin gibilere.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsterse 25 e satalım hiç bir anlamı yok bence o paralar yönetici hatalarından dolayı sağa sola dağılacak , adam birde utanmadan sinirlendim sözleşmeyi feshettim diyor , tabi para cebinden çıkmıyor nasıl olsa . Degerlerimizi içerde tutsak daha faydalı olur
  • Lithium kullanıcısına yanıt
    sezon başı psv 6 verdi bizimkiler 7,5'ta ısrar etti.

    daha sonra sezona iyi başlayınca bruma devre arasında 10-15 arası fiyatlar konuşulmaya başladı.

    sözleşmesine 1 sene kalmış adama verilir o para. çünkü o vermezse 3 5 aşağısını başkası verecek ya da takım ikna edip yeni sözleşme imzalayacak. yada sözleşmesi biterken başka takım gelecek attıracak imzayı.

    roma sevilla vs vs böyle boşta kalan oyuncuları kaçırmazlar genelde onlar varkende bruma leipzig'e falan gitmez. eğer bu sezon bitseydi sözleşmesi durmadan haberlere çıkardı bu 2 takım.

    ama leipzig 18m ile büyük kumar oynadı. bruma mental olarak düşük bir oyuncu, topla hızlı karar veremiyor vs vs

    ki aynı özelliklerde 2 oyuncu bu sene almanyada yokları oynadı. birisi emre mor diğeri leon bailey. bu 3 oyuncuda hızlı teknik ama düşünce oyun zekası olarak zayıflar.

    ama yine almanya ya bu sene giden dembele 10 gol 20 asist falan yaptı. yani kısacası iş hızlı olup teknik olmakta bitmiyor artık. 3 adım sonrasını göreceksin futboldaki bi yerlere geleceksin.




  • 18 milyon euroya satabilirlerse başarıdır. Adamın seneye sözleşmesi bitiyor zaten , bu sezon avrupadada yoktuk , türkiye ligindeki performansa göre bu para piyango gibidir. Ama dursun bu parayı çarçur eder orası kesin . Giderler tolga gibi sabri gibi çöplere bağlarlar paraları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelen paraya Mahmut Tekdemir mi Pakdemir mi , onunla birlikte Mehmet Battal alınır. En az 5 yıllık sözleşme imzalanır. Bir yıl sonra da göndermek için çabalar durursun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atinc gibi bir çöpe 5-6 milyon Euro veren Leipzig aynı mantıkla giderse bruma yada onun 3-4 katı vermesi gerekir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monaco, porto, Dortmundta falan olsa brumayı en az 40-50 den satarlardı. Maalesef memleketimizin prestiji çok düşük.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolpaaaa haberrr.Quakerbot kimseden böyle bir bilgi almadığını yazmış

    Büyük komisyon olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sherlock Domates


    quote:

    Orijinalden alıntı: avianca

    geçiniz bu çapsız yönetim brumayı 18 e satsın hemen kombine ve forma alırım. ama bunlar göreceksiniz brumayı 7-8 milyona satacaklar. sattıkları günde aslında galatasarayın çöküşünü hızlandırmanında adımlarını atmış olacaklar. bunların amaçları riva ve floryayı satıp gs ın elinde maddi olarak gayrimenkul kozunu bırakmayarak kulübü dışa açılabilir hale getirmek. uyan galatasaray taraftarı gelme bu oyuna! birilerinin maşası bu yönetim, ve neden geldikleri de neden gitmemek için direttikleri de ortada..

    o kadar yönetici var, sözde gs lisesi mezunu galatasaraylı o kadar üye var , bunların hiç birini bu adamlar dert edip bir şey yapmıyor, belli bir sayıda imza toplayıp seçime bile gitmiyor, eee oturup araziyi ben mi dert edeyim. Herkesin keyfi yerinde ki kimseden ses çıkmıyor.

    olay siyasi kim karşısına alacak ? hele ki divan hala temizlenememişken?




  • Evet cunku maas sinirlandirmalari vardi gecen sezon kendi iclerinde. Onumuzdeki sezon icin bu siniri kaldirdilar, herkesin maasi artacak 4-6 milyon kazanan bir cok futbolcu olacaktir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah sözleşme uzatırız şu adamla ya. Gitmesin şu herif.
  • Doğru ise yine yönetimin beceriksizliği olmuş

    Bu adam seneye 40milyonun altınında gitmez ahanda bu mesaj burda dursun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cogman -- 31 Mayıs 2017; 21:35:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan iyisini alamayız tr de neler yapıyor görüyoruz çoğu maçta tek başına maçı izleme sebebimiz oluyordu bu adama 70-80 verilir deriz tamam çok para ama bize maliyeti vs derken artı transferler saçma sapan para saçarken bruma 18 civarına giderse yazıktır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DinoCrocetti

    Şimdi bu adamlar Atınça vermediler mi bir dünya para , hiç bir şey oynamamasına rağmen ? Ayrıca verilmez diyenler var açın bakım bakayım Forsberg'in ne kadar ucuza gittiğine ve şimdi ne olduğuna

    Bu işler belli olmaz yani , orada gider bir bakarsın 1 sene Sonra Bayern'e gitmiş.

    . adamlar demba bayla atinci super fiyata satip 1 yil sonra bedava kiraliyorlar hersey normal bruma 18 olunca auww yersen tabi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yillik 4 milyon versinler ya kimlere ne paralar saciyoruz.. serbest bedelini de 40 yapsinlar.. kesinlikle kabul eder de bizimkilerde bunu yapacak kafa yok.. chedjou-podolski gibi 2 tane yuk sozlesmeden kurtuluyoruz bir de yanlarinda de jong gitse bruma + gomisin yillik parasi cikar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.