Şimdi Ara

Son dk Bruma Rb Leipzig de!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Gelsin serdar gürlerler titiler chilaslar hadi dursun yap şu büyük transferleri..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lithium

    Ben hala anlamadım bu işi 1 sene sözleşmesi kalmış bir oyuncuya niye 18m euro verirler ki? Hayır 9-10 verseler GS satardı zaten para yok. Devre arası Sociedad 3m euro filan önermemiş miydi öyle haberler filan çıkmıştı sanki

    Sizin defansın içinden tek başına geçmişti bruma.defansınızdakilerin bonservisleri 100bin euro o zaman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasin'i yine ilk sezonki gibi solda oynatırlar, Sinan da sağ tarafta parladı biraz tamam. Bruma ayarında genç hızlı kanat oyuncusu getiremessin.



    Fenerbahçe kanatlardan randıman alamadi bizim kadar. Beşiktaş 32 yasinda Quaresma yi oynatıyor. Ligin en etkili kanat oyuncusu bizde. Normalde satılmaması lazım fakat oyuncu gitmek istiyor ya da zam istiyor. Seneye bedava gitme tehlikesi var. 15 üzeri teklife verilmeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leipzig CL de bu sene kadro yapmaya çalışıyor, CL de oynayacak bir Bundesliga takımı için büyük paralar değil bunlar verir alırlar. Muhtemelen de ikinci bir Dembele gözüyle bakıyorlar ama işin gerçeği Drmbele futbol vizyonu olarak Bruma ve muadillerinden oldukça üst düzeyde, beklenmedik olumlu hamleleri ve finish özellikleleri çok daha kaliteli Brumaya göre.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah gider de kurtulur kara çocuk. Şu kafaya bak, bazı arkadaşlar bu paralar çok demeye kalkıyor. Buradan giden oyuncunun piyasasının artması ülke için iyidir. Bu tarz paralara oyuncu satma olayı genele yayılırsa, bir süre sonra portekizdeki gibi o 15-20 milyonlar 30-40 milyonlara çıkacaktır.

    Diğer açıdan bakarsanız, brumayı sattığımızda, yerine adam alamayacağımız için çok da iyi bir hamle olmaz. Muslera ve bruma dışında herkesi satsınlar ama bu ikisini satmasalar keşke.
  • Oo iyi satın satın

    Brumadan gelecek parayla artık sabriyle hemen bir sözleşme daha imzalarsınız. Bi ferrari alır artık

    sabriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  • bruma fena topcu değil Galatasarayın bu sene hücüm yükünü üstlendi.üstüne üstelik şimdi poldi'de gidiyor,galatasarayın kanatları iyice zayıfladı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.