Şimdi Ara

Son gün Kota 4 Gb artmış !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Uybdunet 10 Mbit/5 GB kotalı kullanıcısıyım, daha nisan ayında bağlattım, biraz önce online işlemlerden kotama bakıyordum. Bütün ay toplamda 1 GB iken son gün olan 31 Mayıs'ta 2,5 Mb uploada karşılık 4.111 Mb (4,1 GB) download görünüyor... Öncelikle o günü çok net hatırlıyorum, arkadaşlara yemeğe gittim ve gece 23:00'da geldim. Olsa olsa bir saat mail filan bakmışımdır. Zaten indirme işlemlerinin hepsini büromdan yapıyorum. 1 saat boyunca download yapsam bile bu kadar olamaz. Diğer taraftan 4 GB download yaparken sadece 2,5 Mb upload yapılmış olması bildiğim kadarıyla imkansız. Bu arada siz sormadan söyleyeyim, wireless WPA 2 şifreli. Birisi kırdı desem bile 10 günde kotam sadece 100 Mb, kaçak kullanan yine kullanırdı.

    Ne olduğunu anlamadım. Bu durum nasıl açıklanabilir??? Telefon ettim kayıt aldılar ama nasıl çözülecek bilmiyorum.



  • Kablosuz modem kullanıyormusunuz ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • arkadaşım sorunun çözüldümü?
    bu uydunet kesin kota takibini bazen kafadan atıyor.sen söylemişin krm-iks sormuş wireless mi diye.ama benim olayım ne wireless ne bişey.
    4-4 lük kampanya dahilinde uydunetin vermiş olduğu kablolu modem var elimde.
    bak sen 31mayıs diyosun benim daha dün bu olay başıma geldi.daha dün...ne yedim,internette ne yaptım,internete ne kadar girdim,internete saat kaçta girdim hepsi aklımda.
    bak söylüyürum.face den ve birkaç siteden video izledim.toplasan 6-7 tane ve bu videoların toplam süresi en çok 20-25dakika.4-5tane maile baktım.2-3 tane de mp3 indirdim.
    ve 1gün boyunca bunları yaptım diye 1032,.. mb internet kullanmışım.eğer benim dün yaptıklarım 1032,.. mb tutuyorsa yuh bana.
    video mail olayını abartarak söyledim.muhakkak bunda bir yanlışlık var uydunet sapıtmaya başladı bence.
    sorunu çözeersen buraya yazarsan sevinirim.
    bende mail attım bugün aramadım.ama yarın arıcam.cevap mailinde "sorununuz ilgili birime aktarıldı" falan yazılıydı.sonuçu yazarım.tabi sonuç alabilirsem...




  • okumustum bende konuyu sonuc ne oldu ? merak ettim bende?
  • Walla ilgili birime aktardık diyip duruyorlar hala bu sırada 62-TL'yi ödedik anlamadım walla. ama peşindeyim olayın...
  • Bugün yine görüştüm, itirazım genel müdürlükteymiş, hala inceleniyormuş. Telefondaki teknik elamanla konuşurken 4.216 Mb download yapılırken 2,5 Mb upload yapılması normal mi diye sordum, o da mümkün olmadığını bir yanlışlık olduğunu düşündüğünü söyledi. sonra da destek@uydunet.net e-mail adresine tekrar itirazımı yollamamı, oradan daha hızlı sonuç alındığını söyledi.
  • Özel olarak şişiriyorlar tek çözüm sınırsiza üye olmak.
  • Benzer bir durum bende de oldu, ben fatura kesiminden önce kota takipten farkettim. Müşteri hizmetlerini aradım, destek@uydunet.net mail adresine itiraz maili atmamın yeterli olduğunu söylediler. Mail atıp durumu anlattım. 1 hafta içinde faturaya geçmeden düzelttiler.
  • Geçen gün Haziran ayı faturam geldi, baktım yine kota aşım ücreti eklenmiş 29-TL olması gereken fatura 45-TL gelmiş. Adeta çıldırdım gittim internetten kotaya baktım sadece ve sadece 1 GB download yapılmış. Bu nasıl iştir arkadaş 5 GB kotam var, 1 GB kullanmışım üstüne bir de kota aşım ücreti istiyorlar. Böyle rezillik olmaz ya. müşteri hizmetlerini aradım yaklaışk 30 dakika sonra (ki bu arada da zaten telefon faturası girdi) birine ulaşabildim ve düzeltme yapacaklarını bir sonraki faturada görebileceğimizi söyledi. Peki Mayıs ayı itirazım ne oldu dedim, halen inceleniyormuş. Neyi inceliyorsun arkadaşım anlamadım ki
  • İncelendiği falan yok sıraya koymuşlardır bir ara bakılır diye... Birinin kafasına eserse açıp bakar itirazına. Adam kekliyolar...
  • şu konuda içiniz olsun, yanlışlık geç de olsa anlaşıldığında ister para iadesi isterse bir sonraki dönemde faturadan mutlaka düşülüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.