Şimdi Ara

Son kale yıkıldı: Amazon Prime ücretine yüzde 400 zam geldi! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
5
Favori
12.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 8 Lirada çok para değil, 40 Lirada çok para değil fakat ne hizmet aldığımıza bir bakmak lazım. Alışveriş kısmında trendyol n11 hala çok daha uygun, Gaming kısmında verdikleri oyunlar çel çöp alıpda oynadığım wrc 9'dan başka oyun olmadı, Dizi film desek kütüphaneleri bomboş bir kaç dizi film izledim bitti artık izleyecek bişey bulamıyorum. Son 3 5 aydır boşu boşuna 8 TL veriyordum hiç kullanmıyordum , zamlandığı iyi oldu bahaneyle aboneliğimi sonlandırdım.

  • İPTAL Kararı Aldım. Bu artış kabul edilemez. 👎

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gene iyi dayandılar teşekkürler...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 25 Nisan 2023; 12:48:5 >
  • "büyük yankı uyandıran Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri" ??



    1 milyar dolara dizi yaptılar kimse izlemedi. yankının sebebi bu, yoksa dizi berbat.



    20 TL altında tutsalardı tamam derdim, 40 çok malesef. Prime Video'da izlenilecek yeni içerik geldiğinde bir aylığına abone olurum yine.



    Yeni ekledikleri James bond ları izlemek için 30 günüm var ??

  • 8 liradan 39 liraya bence çok.

    ama veren verir, hizmeti kullanır. amazon hızlı teslim hizmeti çok çok iyi. iade süreçleri de çok çok iyi. amazon genel olarak iyi firma. diğer yerli muadilleri gibi değil diyebilirim.

  • Amazonun şu olayı var ürün alacaksın kargo ücreti sana 35tl çıkartacak sende diyeceksin ki en azından prime olayım kargo bedavaya gelsin prime game oyun içeriği yada bedava oyun oynarım prime video ile video izlerim 1 ay diyerek o parayı verirsin ama ürün almaz kargo olayın yoksa 35tl vereyim de dur şu içerikleri kullanayım diye düşünmezler birde bunun twitch olayı var prime ile yayıncılara üye oluyorlardı daha ucuza oda sonlandı

  • hatırlatmakta fayda var.


    Son kale yıkıldı: Amazon Prime ücretine yüzde 400 zam geldi!
  • Yapacak bir şeyleri yok açıkcası. Bence iyi dayandılar.

  • AwJeezRick kullanıcısına yanıt

    Tabi kimin ne için kullandığına ya da ne kadar alışveriş yaptığına göre değişir. Bir anda psikolojik olarak yüzdeden ötürü tepki gösterenlerde çok olacaktır. Ama mantıklı yaklaşırsak zaten geçen sene 20 lira, şimdi 40 lira olması gerekirdi. Adamlar durabildiği kadar durdu. Bana göre hala uygun. Çoğu ürünü y.içindeki fiyatların çok çok altına almışımdır. Artı genelde çok müşteri dostu. Misal arada alışveriş yapıyorum. 2 hafta 3 hafta geçiyor. Bildirim geliyor hesabınız 15 lira yattı, 30 lira yattı diye. Neden diye bakıyorum. Sizin şu bir kaç hafta önce aldığınız ürün ucuzlamış, aradaki farkı hesabınıza veriyorum diyor. Normalde kimse kolay kolay takip etmez. Geri yatırmak durumunda değil. Normalde böyle büyük firmalar aksine 3-5 lira takma peşinde olur, 100 bin kişi fark etmese, itiraz etmese ayda yapar 500 bin. Ama amazon tam tersi beklemeden üste para bile dağıtıyor.


    Samsung Ssd lerden sırf bana zaten 2 senede 3 binlira falan kazandırdı. Prime gaminden 2-3 oyun oynamışımdır. Prime video dan, bir kaç dizi bitirdim, film izledim. Ha normalde y.dışında prime video kısmı maşallah netflix gibi. Burada da zamanla artacaktır diye düşünüyorum. E tabi ne kadar ekmek o kadar köfte. Ama bence sonuç olarak 2 dolar verdikleri hizmet için makul.


    Yani yiğidi öldür hakkını yeme demişler. Ki hangi parti gelirse gelsin, doların çok zor tutulduğu söyleniyor. Sene sonuna doğru 30-40 liralar konuşuluyor. Eğer öyle olsa bile amazon hala 40 lirada tutacaktır bir kaç sene daha bence.





  • adamlar topu topu 2 dolarcık yapmışlar zammı yapana değil de 2 doların 40 Tl olmasına laf etmezsen daha çok zam görürsün.

  • Buna zam denmez. Adamlar hayır işi yapıyordu daha fazla sürdürememişler.

  • Video üyeliğim olmasına rağmen içerik yetersiz olduğu için malum yerlerden izlemeye devam ediyordum, alışveriş bağımlısı olmadığım için o ayrıcalıklardan pek yararlandığım söylenemez ve oyunlarda ise kaliteyi düşürüp Legacy Games gibi ne idüğü belirsiz platformun oyunlarını vermeye başlamıştı. Yine de üyeliği devam ettirip GTAO, RDO ve PUBG ganimetlerini topluyordum bitti, geriye beni tutan pek bir şey kalmadı.


    Başka baharda görüşmek dileğiyle, güle güle.

  • Sadece twitch için kullanıyordum prime üyeliğini ne hoşuma giden dizi var nede film yılda 2-3 ürün ya almışım ya almamışım neden 39 tl vereyim ki bu hizmete.

  • MaximillianFoe kullanıcısına yanıt
    Yıllardır amazondan alıyoruz kitapları zaten de artık hepsiburada da aynı fiyatlara hatt bazen daha uyguna bulunuyor. Şu an o tarafa kayıyorum ben . İlerde amazon avantajlı olur döneriz. Kaybeden şimdilik amazon

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cimere şikayet edin, böyük devletimiz ceza kessin amazona. XD

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü olmuş, gereksiz abartı bir zam yapılmış en fazla 19.90 yapsalardı mevcut abonelerin çoğu devam eder hem de prime geliri artardı. İptaller ile mevcut gelirin altına bile düşebilir. Şimdi bu zam sonrası Amazon prime hizmetlerine yeni eklemeler yapılırsa Amazon music gibi işler değişir para çokomel eğrisi bu kadar şaşmamış olur. Bir de bu işe uyanan bir banka ya da uygulama %50 iade kampanyası yaparsa iyi müşteri toplar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • akinmaya A kullanıcısına yanıt
    Bende baştan ters anladım da diğer e ticaret siteleri için demiş galiba.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadobay kullanıcısına yanıt
    Mayıs ayına diye mail yollanmış

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 39 liraya kahve bile içilmiyor artık.

    Makul fiyat en aşağı 89 filan olmalı. Bu fiyat fırsat.

  • Hıyar tiplere çok bile dayandılar.Adamlar tr yi bırak amazon almanyadan ürün siparişi veriyor gümrükten geçmeyeceğini biliyor niye sipariş verdin diye sorduğunda da geri iade ederim diyor.Yani o ürün paketleniyor trenle merkeze geliyor oradan zaman zaman uçakla başka yere aktarılıyor sonra gümrüğe geliyor o sıra geçmeyince iade ediyor pc başından.8 lira verip esir alıyor adam ahlaksız iyi olmuş 100 lira yapsalardı keşke

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.