Şimdi Ara

Son kale yıkıldı: Amazon Prime ücretine yüzde 400 zam geldi! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
5
Favori
12.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İçerik zayıf. 39 TL çok geldi maalesef.

  • %400'ü görünce tırstım ama 39 lira fiyatıyla halen dünyadaki en ucuz prime üyeliği bizde. Fiyat 1-2 sene boyunca hiç artmayacaksa bunu tercih ederim. Her ay artan fiyatlar görmekten iyidir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Olabilir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • oKsyqeN kullanıcısına yanıt
    Gayet güzel oyunlar da verdiler. Hepsine çöp falan dememek gerekir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İçeriğe göre pahallı, sürekli alışveriş yapmayana göre pahallı. Üyeliği iptal ettirmenin zamanı geldi anlaşılan.

  • -SKYNET- kullanıcısına yanıt
    Aynen. Sık alışveriş yapmam. Ve sevdiğim diziler Türkçe dublaj yok. Böyle bir tercih sunulmamış. Bilgisayar da yok. Oyun faydası yok. Amazon Müzik Türkiye'de yok. Yani çoğu insana hitap etmiyor. Ucuz fiyat sayesinde düzenli abone olmuştuk.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sene2024 -- 25 Nisan 2023; 14:39:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sadece alış veriş için tutuyordum .Prime ayda 1 bile açmıyorum , oyun hiç oynamadım . 8TL diye önemsemiyordum ama bu fiyata da durmam .Hepsiburada premium daha avantajlı oldu.

  • Oyun oynamam, alışveriş için amazonu tercih etmem. Haftada 1-2 bölüm dizi veya film izlerim, değer mi bilemiyorum.

    Aile üyeliği gibi bir sistem getirirlerse belki devam edilir.

  • Spider_hip kullanıcısına yanıt

    Evet, bu söylediğine ben de arada denk geliyorum. 15-20 lira iade olmasa da, 3-5 lira yaptığına denk gelmiştim. Ancak benim de başıma iadeler de olumlu durumlar gelmişti, farklı zamanlarda fazlalık olduğu için iade etmem gereken birisi 40 lira değerinde birisi de 25 lira değerinde ürünleri iade için talep oluşturdum, işlem sonunda "ürün sizde kalabilir, iadeniz tarafınıza yapılacaktır" şeklinde bilgi vererek ürünü iade almadan ücreti iade etmişlerdi.


    Şahsen kıyafet dolabımı Amazon'dan yeniledim, normalde mağazaya gitsem toplamda 8-10 tişört alabileceğim paraya Amazon'dan 30 adet tişört aldım. Gidip mağaza mağaza gezip, kabin sıraları bekleyerek ve başımda sürekli "hadi al da git" dercesine bekleyen bir reyon görevlisi olmadan, evime kargoyla gelen tişörtleri deneyip, olmayanları veya beğenmediklerimi yine adresten iade ile evimden aldırtarak geri gönderip çok rahat bir alışveriş yaptım.


    Bu arada "hııı bunu trendyolda yapıyoo" diyecek olanlar vardır, insanlar Trendyol'dan ürün alıp 2 hafta kargo beklerken, iade için şubeye gitmeniz gerekiyor diyip bir de şubede "kodunuz geçerli değil" denilip yine saatlerce müşteri hizmetlerinde bekletirken Amazon bu hizmeti Türkiye'ye getirmişti. Benzer şekilde Hepsiburada da bir ara ücretsiz kargo limitini 250 liraya kadar yükseltmişti yanlış hatırlamıyorsam.


    Yani kısacası bizim yerli ve milli E-Ticaret devlerimiz bu iki marka, kendilerinin E-Ticaret devi olmalarına katkı sağlamış olan müşterilerini ne kadar söğüşlersem kardır mantığı ile tokatlarken, Amazon bir anda gelip "durun yahu" diyerek olması gereken hizmeti neredeyse bedavaya vermeye başlayınca bir anda bizim E-Ticaret devlerimiz de kalite yükseltme gereksinimi duymuştur. Bundan olsa gerek, ilk zamanlarında çok sevdiğim HB ve başladığı günden beri sevemediğim Trndyl bana hiç samimi gelmiyor, 3-5 lira pahalı olsa bile ilk tercihim daima Amazon olacaktır.





  • kendı mesajımı cevaplıyım dun etıler marması bufeden doldun guyya ayvalık tost ve gpralı sossıslı aldım 2 ser adet verdıgım rattam 197 tl. ıcıme oyurdu. bırseyede menzemıyorlardı.

    sonuc olar arkasdaslar sız sız olun bu zamanda dısardan yemek sıpearısı vermeın. evınızde ıse kendınız uapın bıseyler.

    kalın saglıcakla.

  • Orada biftek tost mu öyle bir şey vardı   fiyatı evlere şenlik içinde 3 adet kuşbaşı (bence serçebaşı) et var

  • UçamayanSüperKahraman U kullanıcısına yanıt

    Bence siz yanlış yorumlamışsınız, herkes 8tl olduğu için kullanmadığı halde iptal etmiyorlardı, şimdi sadece kullanacakları zaman alacak çoğu kişi.

    Yoksa dediğiniz gibi ekmek olmuş 5tl.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla babamızın şirketi gibi savunmaya geçtiysek, demek ki adamlar iyi iş çıkarmış bu güne kadar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hıyarın kilosu olmuş 29,99 tl amazon prime 39,99 tl olmuş çok mu

  • Eğer Amazon servislerinin tamamı gelecekse ve cihazları da getirmeye baslayacaklarsa ben fiyatı sindirebilirim. Müzik-film-oyun ve Amazon cihazlari hepsi olmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu rezil ekonomiye anca bu kadar dayanabildiler.

    Asıl, yerden kalkmayan futbolcularıyla, kokuşmuş karanlık ilişkilerle, şaibelerle dolu yerli ve milli futbol ligimizi izleyebilmek neden bu kadar pahalı onu sorgulayın. Yerli ve millisi bile fahiş fiyata satılırken ithal olan servisin fiyatına zam yapması normal.


    Jeff Bezos'un askerleriyiz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala ucuz bu arada Allah razı olsun, bol bol faydalandık. Onca kitabevinde bulamadığım kitabı bile oradan sipariş etmiştim

  • Adil fiyat bence.

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.