Şimdi Ara

SONY BRAVIA KDL-40V3000 LCD TV ve Alternatifleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
3
Favori
7.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 10 yıl garanti hiç duymadım arkadaşım, bak anadolu sitesindeki garanti şartlarını ekliyorum. dediğin gibi sony de 2+3 yıl +3 yıl ücretsiz onarım ve parça garantisi var. yani cihaz fiyatının içinde , bir zaman ben Bosch çamaşır mak aldım. onda da 3 +3 vardı. +3 için 70YTL para ödemiştim. 600YTL lik makina için buradan hesap et. cihaz fiyatının %10 civarı bir maliyet rakam yapar bu ekstra garanti.

    linkini de yazayım
    http://www.anadoluelektronik.com.tr/destek.php
    Garanti Süreleri
    TV : 2 yıl
    DVD : 2 yıl
    AUDIO : 2 yıl
    EV SİNEMA SİSTEMLERİ : 2 yıl
    VİDEO KAMERA : 2 yıl
    MP3 ÇALAR : 2 yıl
    BEYAZ EŞYA : 2 yıl
    KLİMA-İÇ ÜNİTE : 2 yıl
    KLİMA-DIŞ ÜNİTE : 3 yıl



    Garanti Şartları
    Anadolu Elektronik A.Ş. satışını yaptığı ürünler için garanti belgesinde belirtilen şartlar çerçevesinde üretim hatalarına karşı sorumludur.
    Garanti süresi fatura tarihinden itibaren başlar ve 2 (iki) yıldır.
    Ürün garanti süresi içerisinde üretim hatalarından dolayı arızalanması halinde ücretsiz olarak onarılır ve müşteriye teslim edilir.
    Malın garanti süresi içinde arızalanması durumunda, onarımda geçen sure garanti süresine eklenir. Malın onarım süresi en fazla 30 iş günüdür. Ürünün azami onarım süresi ürünün servise ulaştığı tarihten itibaren başlar.
    Malın garanti süresi içerisinde gerek malzeme ve işçilik, gerekse montaj hatalarından dolayı arızalanması halinde, işçilik masrafı, değiştirilen parça bedeli ya da başka herhangi bir ad altında hiçbir ücret talep etmeksizin onarımı yapılır.
    Garantili bir üründe, onarımın garantili olabilmesi için müşteri garanti belgesini (onaylanmış ve doldurulmuş olması esasdır) ya da satış faturasını ibraz etmekle yükümlüdür. Aksi durumda ürün garantili onarılmaz.
    Malın kullanma kılavuzunda yer alan hususlara aykırı kullanılmasından kaynaklanan arızalar, garanti kapsamı dışındadır.
    Ortaya çıkabilecek anlaşmazlıklar firmamıza yazılı olarak bildirilmelidir.
    Garanti şartları ile igili olarak çıkabilecek sorunlar için Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin ve Rekabetinin Korunması Genel Müdürlüğü'ne başvurulabilir.


    Garantinin Geçerlilik Koşulları ve Kapsamı
    Garanti süresi İKİ YIL olup, garantiden yararlanmak için GARANTİ BELGESİ'nin ibrazı şart olduğundan, Garanti Belgesi, garanti süresince saklanmalıdır.
    Sağlanan garanti süresi içinde meydana çıkacak anlaşmazlıklarda Fatura tarihi dikkate alınacağından onaylı Garanti Belgesi ile faturası ve/veya fotokopisinin ibraz edilmesi şarttır.
    Fatura ve garanti belgesi üzerinde herhangi bir tahribat yapıldığında, cihazın üzerindeki orijinal seri numarası kaldırıldığında ya da tahrip edildiğinin tesbitinde garanti geçersiz kılınır.
    Cihazın montaj ve/veya onarımlarının Anadolu Elektronik A.Ş.yetkili servislerinin haricinde yapıldığının ya da cihazın açılıdığının tesbiti halinde garanti geçersiz olacaktır.
    Firmamız tarafından verilen GARANTİ, söz konusu cihazın amaçları dışında veya anormal kullanılmasından doğacak arızalarının giderilmesini kapsamadığı gibi aşağıda belirtilen arızalar da garanti dışıdır.
    Cihazın kullanma kılavuzunda veya montaj kılavuzunda yer alan hususlara aykırı kullanım hatalarından meydana gelen hasar ve arızalar.
    Voltaj uyumsuzluğu, hatalı elektrik donanımı ile cihaz etiketinde yazılı voltajdan farklı voltaj kullanım nedeniyle meydana gelecek hasar ve arızalar.
    Yangın, sel, su basması ve yıldırım düşmesi gibi afetler sonucu meydana gelecek hasar ve arızalar, tüketiciye tesliminden sonra cihazın nakli, yükleme, boşaltma ve taşıma sırasında meydana gelecek hasar ve arızalar.
    Cihazın Fatura ve Garanti Belgesindeki kimliği belirtilen tüketiciden başka hiç kimse hak ve/veya tazminat talep edemez.


    İade Şartları:
    Teslim tarihinden itibaren garanti süresi dahilinde bir yıl içerisinde, aynı arızayı ikiden fazla tekrarlaması veya farklı arızaların dörtten fazla ortaya çıkması halinde üründen yararlanamama ve tamir süresinin aşılması durumlarında yetkili servisin düzenleyeceği rapor ile arızanın tamir olamayacağının belirlenmesi durumlarında ücretsiz olarak ürün değişim işlemi yapılacaktır.
    Almış olduğunuz ürün kargo şirketi aracılığı ile size ulaştırılmış ise teslim alma sırasında ürünün ambalajında hasar kontrolü yapınız. Montaj kapsamı dışında ürünleri kutusuna zarar vermeden açarak kontrolünü yaptıktan sonra teslim almalısınız. Eğer kargoda meydana gelmiş bir eksiklik veya hasar var ise kargo görevlisine tutanak tutturmalısınız. Ambalajı hasarlı ürünler teslim alınmamalıdır. Kargodan oluşabilecek problemlerden firmamız sorumlu değildir.
    İade şartlarını sağlayan ürünün iadesi için servis tarafından servis formu doldurarak ürün, varsa hediyeleri, fatura (iade faturası), garanti belgesi ve tahsilat makbuzu ile birlikte Anadolu Elektronik A.Ş. yetkililerine başvurunuz.
    Ürün ya da bedel iadelerinde faturanın aslının ibrazı gereklidir.


    quote:

    Orjinalden alıntı: h.cindorul

    .SONY GARANTİSİ 5 YIL DEMİŞSİN AMA BEN İYİCE İNCELEDİM SENDE BİR BAK İSTERSEN:2+3PARÇA GARANTİSİ ANADOLU GRUP BU GARANTİYİ ZATEN VERİYOR...HEMDE 10 YIL OLARAK BEN İYİCE ARAŞTIRIP ALDIM.40 F HAKKINDA TAM BİLGİNİZ OLMAYA BİLİR AMA ,DEDİKLERİNİZ DOĞRU OLABİLİR FAKAT 25000:1+PARLAK EKRAN YANİ(SİYAH VE BEYAZIN TAM RENKLERİ)SİYAH DAHA SİYAH,BEYAZ DAHA BEYAZ:SİZ BU İKİ CİHAZI YANYANA GÖRDÜNÜZMÜ BİR BAKIN FIRSATINIZ VARSA +100 HZ OLUŞU DA BİR ARTIDIR.AYRICA BU TÜR CİHAZLAR İNTERNETTEN ALINMAZ.HERZAMAN SORUN YAŞATIYORLAR NAKLİYEDE BİLE.DİKKATLİ OLUN ONCA PARA VERİYOSUNUZ!!!BU CİHAZ HAKKINDA BİLGİ İSTERSENİZ VE FİYATINI TABİKİ LİNK VERİYORUM BAKIN DERİM.http://www.teknomix.com.tr/




  • lütfen doğru bilgiler verelim sony nin paneli samsungla ortaktır ve sony spain fabrikasında üretilir bu sony yapıyor anlamı taşımaz veya samsung ayrıca f serisi muadili x 3500 dür (kaldıki x 3500 serisinin kalitesi tartışılamaz) kıyasladığınız ürünler farklıdır bu arada 5 yıl garanti meselesi parça üretim şeklinde her markada zaten 10 yıldırdır sony 2+3 şeklinde ilk 2 yıl değiştirme ve son 3 yıl servis ve parça ücretsiz olaraktır.bilginize



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinyildiz -- 18 Nisan 2008; 14:34:17 >
  • ben yine diyorum ki X3500 karşılığı 10 bit panel olmadığı için F86 değildir. 100hz özelliğinden ve samsung un şimdilik en üst serisi olmasından dolayı böyle bir yanılgıya düşülüyor. Philips 9 serisi dahil , Türkiye de X3500 serisinin karşılığı bu iki markada yoktur.
    10 bit panel , bir LCD tv için 100hz den çok daha büyük bir maliyet getirir. Önümüzdeki yıl çeşitli markalarda 10bit paneller görüldüğünde fiyat karşılaştırmalarını tekrar yaparsınız.
    ama x 3500 yakınında fiyat veren tüm markalar eğer 10 bit değilse asıl o zaman işin içinde büyük kar vardır. buna göre mukayese edelim.

    quote:

    Orjinalden alıntı: ersinyildiz

    lütfen doğru bilgiler verelim sony nin paneli samsungla ortaktır ve sony spain fabrikasında üretilir bu sony yapıyor anlamı taşımaz veya samsung ayrıca f serisi muadili x 3500 dür kıyasladığınız ürünler farklıdır bu arada 5 yıl garanti meselesi parça üretim şeklinde her markada zaten 10 yıldırdır sony 2+3 şeklinde ilk 2 yıl değiştirme ve son 3 yıl servis ve parça ücretsiz olaraktır.bilginize




  • Arkadaşlar şöyle bir araya gireyim dedim. Galiba Sony ve Samsung'u sadece panel seviyesinde kıyaslıyorsunuz. Halbuki LCD'ler sadece panellerden oluşmazlar. Bu kıyaslamanın içine LCD'lerde kullanılan işlemcilerinde dahil edilmesi gerekir. Ki bana göre bu konuda Sony ile boy ölçüşebilecek LCD üreticisi sayısı sınırlıdır.

    Sony'nin İspanya'da üretim yapması konusuna gelince. Doğrudur burada bütün Avrupa Birliği üyesi olan batı avrupa ülkeleri için üretim yapılır. Türkiye'ye de bu fabrikada üretilen Sony LCD'ler gelmektedir. Sony'nin bunun dışında doğu avrupa ülkeleri için üretim yapan Ukrayna fabrikasıda bulunmaktadır. Bir aralar bunlarında satıldığını gördük (sanıyorum bazı toptancılar halen buradan getirip ucuz fiyatla satıyorlar).



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dammak -- 18 Nisan 2008; 14:45:46 >




  • SÖYLEDİKLERİZE SONUNA KADAR KATILIYORUM
  • BAHSETTİĞİN KONUYU BEN ANLATMAYA ÇALIŞTIM İLK SAYFADA SENDE DOĞRU BİLGİLERİ AKTARMISIIN VE HAKLISIN TEK BAŞINA PANEL YETMEZ YAZILIMLARDA ÇOK ÖNEMLİDİR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinyildiz -- 18 Nisan 2008; 14:47:01 >
  • sevgili dammak ,
    çok iyi bir noktaya değindin ama daha oraya gelmemiz için önce muadil diyebileceğimiz ürünü doğru tespit etmek gerek. doğrusu burada ilk baştan beri yazılarımı takip edenler bilir, x2000 zamanından beri gözüm X serisindeydi. ama imkanım olup da alamadım. şimdi artık eski kalan V serisinden almıştım. yine de çok memnunum. ama arada ciddi fark olduğunu da çok iyi biliyorum.
    X2000 satılırken de yine Samsung da buna muadil ürün yoktu. X serisi gerçekten çok özel bir seri ve fiyatlı da olsa bence hakediyor. tabii ki bu karar kişilere göre çok değişkendir. Eğer imkanım olsa bugün alacağım tek LCD X3500 olurdu. Zaten arada 500YTL filan oynasa kim alır ki d3500 yada v3000 modelini o zaman da herkes x3500 alır.

    X 3500ün 2 boyutlu DRC ekranını gören var mı acaba? hangi LCD de görüntü ayarlarında hem keskinlik hem de berraklık 2 boyutlu yapabiliyorsunuz ki gerçekten incelediğimde çok etkilenmiştim. çok iyi bir alet. bunun üzerine ne gelecek çok merak ediyorum.

    quote:

    Orjinalden alıntı: dammak

    Arkadaşlar şöyle bir araya gireyim dedim. Galiba Sony ve Samsung'u sadece panel seviyesinde kıyaslıyorsunuz. Halbuki LCD'ler sadece panellerden oluşmaz. Bu kıyaslamanın içine LCD'lerde kullanılan işlemcilerinde dahil edilmesi gerekir. Ki bana göre bu konuda Sony ile boy ölçüşebilecek LCD üreticisi sayısı sınırlıdır.

    Sony'nin İspanya'da üretim yapması konusuna gelince. Doğrudur burada bütün Avrupa Birliği üyesi olan batı avrupa ülkeleri için üretim yapılır. Türkiye'ye de bu fabrikada üretilen Sony LCD'ler gelmektedir. Sony'nin bunun dışında doğu avrupa ülkeleri için üretim yapan Ukrayna fabrikasıda bulunmaktadır. Bir aralar bunlarında satıldığını gördük (sanıyorum bazı toptancılar buradan getirip ucuz fiyatla satıyorlar).





  • SN 077 BEN F86 10 BİT OLARAK BİLİYORUM EĞER YANILIYORSAM BU KONUDA BİZİ BİLGİLENDİRİRSEN SEVİNİRİM 10 BİT M87+F86 HDMI 1,3 DİYE BİLİYORUM BU ARADA YAZILAN YAZILARI OKUDUM MÜTÜŞ BİR SONY SAMYY KIYASI VAR FAKAT KIYASLAR FARKLI X3500 VE F86 KIYAS YAPANLAR FİYAT FARKINDAN DOLAYI MUADİL TUTMUYORLAR KAÇIRILAN BİR ŞEY VAR SAMYY HERZAMAN DAHA UYGUN FİYATLA DAHA ÜSTÜN TEKNOLOJİ SATAN BİR FİRMA VE ÖNDE GİTMESİNİN SEBEBİ BUDUR BEN RESMİ BİR KURUMDA ÇALIŞIYORUM FAKAT SON BİR YLDA TR BÜYÜK KURUMLARIN HEPSİ BUNUN İÇİNDE TSK DA DAİL HEP SAMYY ALIMI YAPILIYOR DEMEK Kİ FİYAT OLARAK DAHA UYGUN KALDIKİ BİR ARKADAŞIM GARANTİ İLE YANLIŞ BİR ŞEY SÖYLEMİŞ OLMALI EVET ANADOLU 2 YIL SONY 2+3(AÇILIMINI BİLMİYORUM)fakat samyy daha önce 3 yıl veriyodu diye biliyorum.BİR ARKADAŞIM DEMİŞ Kİ 2000 YTL SONY İSMİ İÇİN VERMEM BENCE SONUNA KADAR HAKLI BUNLAR ESKİDENDİ ARTIK KÜÇÜK BİLİNEN ÇOĞU FİRMALAR CİDDİ ÜRETİCİLER VE İNSANLAR ESKİSİ KADAR SAF DEĞİLLER.VE BAKIN BU SİTENİN KURUCULARI İYİ BİR İŞ YAPMIŞ ŞURDA BİLE NASIL BİR BİLGİ ALIŞVERİŞİ VAR.HEPİNİZE İYİ ALIŞVERİŞLER




  • 120 Hz X 4500'ler bekleniyor. Ancak tabii ki ABD piyasası için. Çünkü Avrupa'da böylesi panellere uygun yayın mevcut olmadığı gibi, Avrupalı tüketici tercihinde sadelik birinci sırada yer alıyor. O nedenle Sony'nin Avrupa'da en çok satılan LCD serileri D3500/3550 ve V3000 olmuştur.

    quote:

    Orjinalden alıntı: bigmaster077

    sevgili dammak ,
    çok iyi bir noktaya değindin ama daha oraya gelmemiz için önce muadil diyebileceğimiz ürünü doğru tespit etmek gerek. doğrusu burada ilk baştan beri yazılarımı takip edenler bilir, x2000 zamanından beri gözüm X serisindeydi. ama imkanım olup da alamadım. şimdi artık eski kalan V serisinden almıştım. yine de çok memnunum. ama arada ciddi fark olduğunu da çok iyi biliyorum.
    X2000 satılırken de yine Samsung da buna muadil ürün yoktu. X serisi gerçekten çok özel bir seri ve fiyatlı da olsa bence hakediyor. tabii ki bu karar kişilere göre çok değişkendir. Eğer imkanım olsa bugün alacağım tek LCD X3500 olurdu. Zaten arada 500YTL filan oynasa kim alır ki d3500 yada v3000 modelini o zaman da herkes x3500 alır.

    X 3500ün 2 boyutlu DRC ekranını gören var mı acaba? hangi LCD de görüntü ayarlarında hem keskinlik hem de berraklık 2 boyutlu yapabiliyorsunuz ki gerçekten incelediğimde çok etkilenmiştim. çok iyi bir alet. bunun üzerine ne gelecek çok merak ediyorum.

    quote:

    Orjinalden alıntı: dammak

    Arkadaşlar şöyle bir araya gireyim dedim. Galiba Sony ve Samsung'u sadece panel seviyesinde kıyaslıyorsunuz. Halbuki LCD'ler sadece panellerden oluşmaz. Bu kıyaslamanın içine LCD'lerde kullanılan işlemcilerinde dahil edilmesi gerekir. Ki bana göre bu konuda Sony ile boy ölçüşebilecek LCD üreticisi sayısı sınırlıdır.

    Sony'nin İspanya'da üretim yapması konusuna gelince. Doğrudur burada bütün Avrupa Birliği üyesi olan batı avrupa ülkeleri için üretim yapılır. Türkiye'ye de bu fabrikada üretilen Sony LCD'ler gelmektedir. Sony'nin bunun dışında doğu avrupa ülkeleri için üretim yapan Ukrayna fabrikasıda bulunmaktadır. Bir aralar bunlarında satıldığını gördük (sanıyorum bazı toptancılar buradan getirip ucuz fiyatla satıyorlar).







  • Merhaba arkadaşlar;
    Aybaşında sony 40d3550/d3500 veya 40v3000 den birini almayı düşünüyorum. Sizce fiyatlarda önümüzdeki günlerde büyük bir artış olma ihtimali var mı ne dersiniz? Demek istediğim tabiki dövizde bir artış olabilir o da şansımıza artık beni korkutan sony nin fiyatları tekrar yükseltme ihtimali Bir de aklıma takılan birşey var 40d3550/d3500 lerde pc sinyal algılamasının 1920x1080 olduğunu biliyorum acaba v3000 de durum nasıl bilgisayar bağladığım da 1920x1080 full hd görüntü alabilir miyim?
  • yaaaa arkadaşlar ne sony si :sizin x dediğiniz yani sammy40 f ile kıyas yaptığınız cihaz nekadar biliyomusunuz birde 40 f e bakın ALLAH AŞKINA YAAAAA ...hem kalite hem ürün hem fiyat değilmidir asıl olan eeeee???adamlar hepsini bir araya toplamışlar.daha ne olsunki!!!yanyana kıyas yapan varmı hiç.40 f ateş ediyo cihazda sabb bile var usb var estetik zaten var.birde fiyat koyun üzerine:fiyat deyince link veriyorum aşağıda adamlar fiyatlar muhteşemyapmışlar.http://www.teknomix.com.tr/
  • selam arkadaşım,
    f86 10 bit olsaydı eğer , Tv özellikleri içinde ilk 5 madde içinde mutlaka yazarlardı. çünkü 10 bit , panel teknolojisinde ciddi bir basamakdır, bakınız 1 yıldır Türkiye piyasasına başka bir marka giremedi 10 bit panel ile.
    şimdi olmayan markalar bunu küçültmeye çalışıyor. seneye göreceğiz nasıl bar bar bağıracaklar 10 bit paneller gelince. 1.3 v hdmi konusunda yeteri kadar yazdım bugün takip ettiniz mi bilmiyorum.
    bu işin sadece panel tarafı, bir de görüntü teknolojilerinde yılların getirdiği tecrübe vardır. bakınız 90 lı yıllardan beri sony görüntü geliştirme chipleri , yazılımları üzerinde çalışıyor. kendi patentleri altında onlarca teknoloji var. daha sonradan bu işlere adım atan Philps dir. Pikselplus ile. 2000 li yıllarda. aradaki farkı görebiliyor musunuz.
    Madem resmi kurumda çalışıyorsunuz o zaman milli servet gereği bir tüyo vereyim. Söyleminizin tam aksine Sammy global pazarda pahalı görünen, aslında ucuz malları, olması gerekenden pahalı satarak ciddi karlılık yakalayan bir markadır. Tabii ki hedefi Japon markalarıdır. Ama Japonya da %1 bile pazar payı yoktur. Geçen yıl içinde sammy Japonya pazarından çekileceğini ve sadece outletlerde tv satacağını duyurmuştu. Çünkü satamaz... Japon, Kore malına para vermez, kalite düsturunu çok iyi bilir. tabii bir de tarihden gelen geçimsizlikler de vardır. bizdeki Türk-Yunan durumu gibi. bu da bir sebeptir. ama cidden kaliteli rakipsiz bir malı hangi pazarda olursanız olun satarsınız. Hele hele Japon pazarında serbest ekonomi ve refah düzeyi yüksek olduğu için Samsung'un bunu yapabilemsi çok daha kolaydır. Kore de ise böyle bir refah ve yönetim şekli olmadığı için vatan haini gibi algılanabilirsiniz. zaten insanların çoğu milli markalarında düşük ücretlerle çalışmaktadır. Samsung, LG, Hyundai, gibi.
    Bilirsiniz, Futbolda tekniği üstün takımla karşılırsanız , onu oynatmamak için sert girer, faul yapar vs maçı beraberliğe götürmeye çalışırsınız. arada ittire kaktıra bir de gol atarsınız Brezilya yı bile yenebilirsiniz.
    işte bunlardaki mantık da budur. elektronikde de geçemeyeceğin rakibin varsa insanların aklını karıştırcaksın. kural budur. Kore firmaları da bunu yapıyor. rakamlar havada uçuyor. bu işin prof ları artık bunlara gülüyor, kontrastmış, tepki süresiymiş, renk doğruluğuymuş, bunlara izleyerek karar veriliyor, ben yazdım oldu değil. ama katalog karıştırarak karar veren sokak daki insanın bunları bilebilmesi mümkün değil tabii.
    anadolu artık 3 yıl veremiyor, nedenini onlar daha bilir. 1 sene fazladan garanti vermek yüzbinlerce tv için büyük bir maliyet doğurur , ama insanlar bunun maliyetlerini kolay hesap edemezler. bu arada samsung ları kötülediğim sanılmasın , özellikle yarı iletken pazarının büyk bölümü onlardadır. onun için telefon işinde bukadar iyiler. ama orada da iyi derken yukarıdaki mantık değişmez. üst düzey bir sonyericsson ile samsung telefonu karşılaştırın mesela, o klasmanda samsung satmaz. ama düşük segment ve orta segmentte iyi iş yapar , bundan dolayı Nokia yı yakalamıştır mesela. Ama sonyericsson da üst segmentte iddialıdır gibi. tv işine dönersek kalite olarak, en kalitelisi bile ortalamanın üzerine zor çıkar. bunu anlatmaya çalışıyorum sadece. asıl kaliteli ürünler Japon pazarındadır daima.

    quote:

    Orjinalden alıntı: TURGAY CAN

    SN 077 BEN F86 10 BİT OLARAK BİLİYORUM EĞER YANILIYORSAM BU KONUDA BİZİ BİLGİLENDİRİRSEN SEVİNİRİM 10 BİT M87+F86 HDMI 1,3 DİYE BİLİYORUM BU ARADA YAZILAN YAZILARI OKUDUM MÜTÜŞ BİR SONY SAMYY KIYASI VAR FAKAT KIYASLAR FARKLI X3500 VE F86 KIYAS YAPANLAR FİYAT FARKINDAN DOLAYI MUADİL TUTMUYORLAR KAÇIRILAN BİR ŞEY VAR SAMYY HERZAMAN DAHA UYGUN FİYATLA DAHA ÜSTÜN TEKNOLOJİ SATAN BİR FİRMA VE ÖNDE GİTMESİNİN SEBEBİ BUDUR BEN RESMİ BİR KURUMDA ÇALIŞIYORUM FAKAT SON BİR YLDA TR BÜYÜK KURUMLARIN HEPSİ BUNUN İÇİNDE TSK DA DAİL HEP SAMYY ALIMI YAPILIYOR DEMEK Kİ FİYAT OLARAK DAHA UYGUN KALDIKİ BİR ARKADAŞIM GARANTİ İLE YANLIŞ BİR ŞEY SÖYLEMİŞ OLMALI EVET ANADOLU 2 YIL SONY 2+3(AÇILIMINI BİLMİYORUM)fakat samyy daha önce 3 yıl veriyodu diye biliyorum.BİR ARKADAŞIM DEMİŞ Kİ 2000 YTL SONY İSMİ İÇİN VERMEM BENCE SONUNA KADAR HAKLI BUNLAR ESKİDENDİ ARTIK KÜÇÜK BİLİNEN ÇOĞU FİRMALAR CİDDİ ÜRETİCİLER VE İNSANLAR ESKİSİ KADAR SAF DEĞİLLER.VE BAKIN BU SİTENİN KURUCULARI İYİ BİR İŞ YAPMIŞ ŞURDA BİLE NASIL BİR BİLGİ ALIŞVERİŞİ VAR.HEPİNİZE İYİ ALIŞVERİŞLER




  • Ya Arkadasım formu ıncelıyorumda bugun ıkı farklı yazın ıle karsılastım.Bırınde samsung R81 dıgerınde de F86 aldıgını yazmıssın.Hatta mart ayı yazında da 40S 81 satınaldıgını ve cok memnun oldugunu belırtmıssın.Merak ettıgım sen gercekten tum bu modelede sahıpmısın yoksa her yazında ılla bakın dedıgın lınk dekı adrestemı calısıyorsun .Linkin inceledıgımde o fırmada samsung dısınta bır suru farklı markalarında oldugunu gordum.Gercektende fıyatları cok ıyı fakat sen zannedersem ınsanları buraya yonlendırmeye calısıyorsun.Anlayamadım arkadaş sen ne ayaksın???Site yonetıcılerı ve kullanıcı arkadasların bu gıbı arkadaslara ıtımat etmemelerını ve engellenmelerının gerektıgını dusunuyorum.




    quote:

    Orjinalden alıntı: h.cindorul

    yaaaa arkadaşlar ne sony si :sizin x dediğiniz yani sammy40 f ile kıyas yaptığınız cihaz nekadar biliyomusunuz birde 40 f e bakın ALLAH AŞKINA YAAAAA ...hem kalite hem ürün hem fiyat değilmidir asıl olan eeeee???adamlar hepsini bir araya toplamışlar.daha ne olsunki!!!yanyana kıyas yapan varmı hiç.40 f ateş ediyo cihazda sabb bile var usb var estetik zaten var.birde fiyat koyun üzerine:fiyat deyince link veriyorum aşağıda adamlar fiyatlar muhteşemyapmışlar.http://www.teknomix.com.tr/




  • bende farkettim turgay can 2 farklı tv den bahsediyor bu arkadaş haklısın söylediklerin de lütfen doğru bilgiler paylaşalım böyle yorumlara itimat etmeyelim dediğin gibi cıkarmaları lazım ama cıkarsalarda balka isimle girer bunlar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bigmaster077

    selam arkadaşım,
    f86 10 bit olsaydı eğer , Tv özellikleri içinde ilk 5 madde içinde mutlaka yazarlardı. çünkü 10 bit , panel teknolojisinde ciddi bir basamakdır, bakınız 1 yıldır Türkiye piyasasına başka bir marka giremedi 10 bit panel ile.
    şimdi olmayan markalar bunu küçültmeye çalışıyor. seneye göreceğiz nasıl bar bar bağıracaklar 10 bit paneller gelince. 1.3 v hdmi konusunda yeteri kadar yazdım bugün takip ettiniz mi bilmiyorum.
    bu işin sadece panel tarafı, bir de görüntü teknolojilerinde yılların getirdiği tecrübe vardır. bakınız 90 lı yıllardan beri sony görüntü geliştirme chipleri , yazılımları üzerinde çalışıyor. kendi patentleri altında onlarca teknoloji var. daha sonradan bu işlere adım atan Philps dir. Pikselplus ile. 2000 li yıllarda. aradaki farkı görebiliyor musunuz.
    Madem resmi kurumda çalışıyorsunuz o zaman milli servet gereği bir tüyo vereyim. Söyleminizin tam aksine Sammy global pazarda pahalı görünen, aslında ucuz malları, olması gerekenden pahalı satarak ciddi karlılık yakalayan bir markadır. Tabii ki hedefi Japon markalarıdır. Ama Japonya da %1 bile pazar payı yoktur. Geçen yıl içinde sammy Japonya pazarından çekileceğini ve sadece outletlerde tv satacağını duyurmuştu. Çünkü satamaz... Japon, Kore malına para vermez, kalite düsturunu çok iyi bilir. tabii bir de tarihden gelen geçimsizlikler de vardır. bizdeki Türk-Yunan durumu gibi. bu da bir sebeptir. ama cidden kaliteli rakipsiz bir malı hangi pazarda olursanız olun satarsınız. Hele hele Japon pazarında serbest ekonomi ve refah düzeyi yüksek olduğu için Samsung'un bunu yapabilemsi çok daha kolaydır. Kore de ise böyle bir refah ve yönetim şekli olmadığı için vatan haini gibi algılanabilirsiniz. zaten insanların çoğu milli markalarında düşük ücretlerle çalışmaktadır. Samsung, LG, Hyundai, gibi.
    Bilirsiniz, Futbolda tekniği üstün takımla karşılırsanız , onu oynatmamak için sert girer, faul yapar vs maçı beraberliğe götürmeye çalışırsınız. arada ittire kaktıra bir de gol atarsınız Brezilya yı bile yenebilirsiniz.
    işte bunlardaki mantık da budur. elektronikde de geçemeyeceğin rakibin varsa insanların aklını karıştırcaksın. kural budur. Kore firmaları da bunu yapıyor. rakamlar havada uçuyor. bu işin prof ları artık bunlara gülüyor, kontrastmış, tepki süresiymiş, renk doğruluğuymuş, bunlara izleyerek karar veriliyor, ben yazdım oldu değil. ama katalog karıştırarak karar veren sokak daki insanın bunları bilebilmesi mümkün değil tabii.
    anadolu artık 3 yıl veremiyor, nedenini onlar daha bilir. 1 sene fazladan garanti vermek yüzbinlerce tv için büyük bir maliyet doğurur , ama insanlar bunun maliyetlerini kolay hesap edemezler. bu arada samsung ları kötülediğim sanılmasın , özellikle yarı iletken pazarının büyk bölümü onlardadır. onun için telefon işinde bukadar iyiler. ama orada da iyi derken yukarıdaki mantık değişmez. üst düzey bir sonyericsson ile samsung telefonu karşılaştırın mesela, o klasmanda samsung satmaz. ama düşük segment ve orta segmentte iyi iş yapar , bundan dolayı Nokia yı yakalamıştır mesela. Ama sonyericsson da üst segmentte iddialıdır gibi. tv işine dönersek kalite olarak, en kalitelisi bile ortalamanın üzerine zor çıkar. bunu anlatmaya çalışıyorum sadece. asıl kaliteli ürünler Japon pazarındadır daima.

    quote:

    Orjinalden alıntı: TURGAY CAN

    SN 077 BEN F86 10 BİT OLARAK BİLİYORUM EĞER YANILIYORSAM BU KONUDA BİZİ BİLGİLENDİRİRSEN SEVİNİRİM 10 BİT M87+F86 HDMI 1,3 DİYE BİLİYORUM BU ARADA YAZILAN YAZILARI OKUDUM MÜTÜŞ BİR SONY SAMYY KIYASI VAR FAKAT KIYASLAR FARKLI X3500 VE F86 KIYAS YAPANLAR FİYAT FARKINDAN DOLAYI MUADİL TUTMUYORLAR KAÇIRILAN BİR ŞEY VAR SAMYY HERZAMAN DAHA UYGUN FİYATLA DAHA ÜSTÜN TEKNOLOJİ SATAN BİR FİRMA VE ÖNDE GİTMESİNİN SEBEBİ BUDUR BEN RESMİ BİR KURUMDA ÇALIŞIYORUM FAKAT SON BİR YLDA TR BÜYÜK KURUMLARIN HEPSİ BUNUN İÇİNDE TSK DA DAİL HEP SAMYY ALIMI YAPILIYOR DEMEK Kİ FİYAT OLARAK DAHA UYGUN KALDIKİ BİR ARKADAŞIM GARANTİ İLE YANLIŞ BİR ŞEY SÖYLEMİŞ OLMALI EVET ANADOLU 2 YIL SONY 2+3(AÇILIMINI BİLMİYORUM)fakat samyy daha önce 3 yıl veriyodu diye biliyorum.BİR ARKADAŞIM DEMİŞ Kİ 2000 YTL SONY İSMİ İÇİN VERMEM BENCE SONUNA KADAR HAKLI BUNLAR ESKİDENDİ ARTIK KÜÇÜK BİLİNEN ÇOĞU FİRMALAR CİDDİ ÜRETİCİLER VE İNSANLAR ESKİSİ KADAR SAF DEĞİLLER.VE BAKIN BU SİTENİN KURUCULARI İYİ BİR İŞ YAPMIŞ ŞURDA BİLE NASIL BİR BİLGİ ALIŞVERİŞİ VAR.HEPİNİZE İYİ ALIŞVERİŞLER




    Arkadaşım iyi güzel hoş yazmışsın ama ne yazık ki biraz ezbere yazmışsın. Rica edersem git hem F86 hemde X3500 ü yakından incele, ben uzun zamandır her türlü kaynak ile yanyana iki markayı, modelide inceledim ve Samsung bariz olarak üstün. Siyahlarda ve renklerde açık şekilde daha güzel. Hele HD DVD kaynaktan izlediğim filmlerde hayran oldum. Bunun yanısıra SD yayınlarda ikiside tatminkar ama yine Samsung daha canlı renkler ve üstün siyah performansı ile çok daha güzel. Bir git bak , otur seyret ondan sonra yazda insanları yanlış yönlendirme. Hele HD görüntüde önünden ayrılamayacaksın Samsung un.




  • ben 2 senedir bakacağım kadar baktım arkadaşım, samsung'u bilirim. üstelik sadece ben değil, tüm dünya bakıyor bunlara. siz , cihazlar hakkında yanlış birşey söylersem o zaman doğrusunu ekler , yanlış yönledirmeyin diye ikaz ederseniz böylesi daha iyi olur. ben de dahil hepimiz öğrenmiş oluruz. bu tip yazılarla bu işin sonu gelmez. 5 kişi samsung der, 5 kişi sony der. geçelim bunları.

    quote:

    Orjinalden alıntı: Jukiee



    Arkadaşım iyi güzel hoş yazmışsın ama ne yazık ki biraz ezbere yazmışsın. Rica edersem git hem F86 hemde X3500 ü yakından incele, ben uzun zamandır her türlü kaynak ile yanyana iki markayı, modelide inceledim ve Samsung bariz olarak üstün. Siyahlarda ve renklerde açık şekilde daha güzel. Hele HD DVD kaynaktan izlediğim filmlerde hayran oldum. Bunun yanısıra SD yayınlarda ikiside tatminkar ama yine Samsung daha canlı renkler ve üstün siyah performansı ile çok daha güzel. Bir git bak , otur seyret ondan sonra yazda insanları yanlış yönlendirme. Hele HD görüntüde önünden ayrılamaycaksın Samsung un.




  • Topic biraz amacından sapıp Sony'ciler Samsung'cular savaşına dönmüş sanki..

    Ben topic başlığına uygun olarak fikrimi belirteyim. Fiyat aralığı olarak V3000 ile Samsung M87 arasında kalmıştım. Gerek burada yapılan yorumlar gerekse mağazalarda kendi gözlerimle :) yaptığım incelemeler sonucu 3 hafta önce Sony 40V3000 aldım. Çokta memnunum. Beklentilerinizi çok yüksek tutmazsanız ve ekranda sürekli hata aramazsanız SD yayınlarda bile oldukça tatmin edici sonuçlar veriyor.
  • İşte bu...Ne kadar güzel özetlemiş arkadaş...Kutluyorum kendisini...


    quote:

    Orjinalden alıntı: ponderous

    Topic biraz amacından sapıp Sony'ciler Samsung'cular savaşına dönmüş sanki..

    Ben topic başlığına uygun olarak fikrimi belirteyim. Fiyat aralığı olarak V3000 ile Samsung M87 arasında kalmıştım. Gerek burada yapılan yorumlar gerekse mağazalarda kendi gözlerimle :) yaptığım incelemeler sonucu 3 hafta önce Sony 40V3000 aldım. Çokta memnunum. Beklentilerinizi çok yüksek tutmazsanız ve ekranda sürekli hata aramazsanız SD yayınlarda bile oldukça tatmin edici sonuçlar veriyor.

  • turgay can ve ersin yıldız arkadaşlar :dikkat etmediğiniz konular hakkında yazımla ilgili yorum yapmışsınız ama!!!iyi okumamışsınız anlaşılan yada aynı ekiptesiniz anlaşılan!!!ben dedimki 40 r 81 kullandım,40 s 81 alacakken vazgeçip r alım üs model olduğu için...40 f içinde bir arkadaş yorum istemiş iyi bildiğim ürün hakkında yorum yazdım yalnızca bu yalnızca sizi aydınlatmak içindi teşekkürler .kankalar:::genede 40 f en iyisi bilginize
  • arkadaslar bende d serısı dusunuyorum ama d3500 40'' oldugu kadar 46'' de de basarılımı merak edıyorum bılgısı olan arkadaslar yardımcı olursa sevınırım ıyı aksamlar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.