Şimdi Ara

Sony Mobile düşüşe devam ediyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sony Xperia Türkiye pazarından çekilerek büyük hata yaptı. 2007 yılından beri 5 sezondur sony kullanan biri olarak mağazalarda yeni nesil Xperia aradım bulamadım. Sony Xperia 1 muazzam bir telefon olmuş ama Türkiye'de neden yok?? Dolayısıyla bende Huawei ye geçtim..

  • Bu batarya ve bu fiyatlar ile düşmeye devam eder

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony kullananlar uzun bir süre telefonunu yenilemiyor, çünkü yeterli geliyor, tatmin de oluyor. zaten adamlar sağlam ve özgün tasarımlı telefonlar üretiyor, değiştirecek ya da yenileyecek bir sebep göremiyorsun.
    ben de yıllardır sony kullanıcısı olarak yaklaşık 17 yılda üçüncü telefonumu (XZ1) kullanıyorum. gayet de memnunum, çünkü bütçeme de uygun.

  • Hep geriden geldiler, bir şeyleri düzeltmeye çalışırkende iş işten geçti. İnsanların kafasında sony telefon alınmaz algısı oluştu, burdan geri dönmek zor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ussuz

    O dandik telefonlarla yine iyi satmış :d
    Z serisi yine kaliteli telefonlardi, X serisiyle sivadi resmen...

    Telefon 'kağıt üzerinde' güzel özelliklere sahip, gel gelelim çoğunda ciddi 'kronik sorunlar' var.

    Zaten pazar payının azalmasında, bu tarz sorunlu modellerin de etkisi oldu bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun peynir ekmek gibi satıldığı türkiyede yıllardır yetkili distribütör bulamamak nasıl bir acizlikdir...hemde o kadar mazin varken.

  • Evde yığınla sony ürünü var. Ama sony Türkiye pazarında çok başarısızdı. Bir telefonun bataryası nasıl satılmaz.. Veya bir mp3 çaların parçası...telefonlarına ois koymaması... vb. bir sürü neden.... Allahtan huawei gibi telefonlar çıktıda batarya kamera vb konularda sony markasını solladı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forum13 -- 1 Mayıs 2019; 0:49:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam 10 senedir Sony telefon kullanıyorum arada 2 sene Nokia oldu sadece. Bilgisayar, Hard Disk, Kamera, Powerbank, Walkman, Kulaklık hepsi Sony. Ama şunu söyleyeyim ki cihazlar iç olarak sağlam ama dış olarak kalitesiz. Plastik de iyi plastik değil. Bir laptopa bin dolar verdikten sonra çantanın yakın mesafeden düşmesi ile karış karış çatlakların çıkması ve anahtarın telefonu çizik çizik etmesi.



    Japonlar gelenekçi insanlar onlar için geleneği bozmak çok zordur. Dikkat edin 4 rakamı olan Sony cihazı yok. Bu kadar takıntılı insanlar. Böyle olunca da ortada sadece benim gibi sadık fanlar kalıyor. Çok üzücü VAIO'dan sonra Xperia'nın da çöküşünü izlemek. Umarım Bravia, PS ve Alpha'ya bir şey olmaz

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Tam 10 senedir Sony telefon kullanıyorum arada 2 sene Nokia oldu sadece. Bilgisayar, Hard Disk, Kamera, Powerbank, Walkman, Kulaklık hepsi Sony. Ama şunu söyleyeyim ki cihazlar iç olarak sağlam ama dış olarak kalitesiz. Plastik de iyi plastik değil. Bir laptopa bin dolar verdikten sonra çantanın yakın mesafeden düşmesi ile karış karış çatlakların çıkması ve anahtarın telefonu çizik çizik etmesi.



    Japonlar gelenekçi insanlar onlar için geleneği bozmak çok zordur. Dikkat edin 4 rakamı olan Sony cihazı yok. Bu kadar takıntılı insanlar. Böyle olunca da ortada sadece benim gibi sadık fanlar kalıyor. Çok üzücü VAIO'dan sonra Xperia'nın da çöküşünü izlemek. Umarım Bravia, PS ve Alpha'ya bir şey olmaz
    Sizin kadar olmasa da Sony'ye sadık olanlardan biri de benim. Eyleme çok dökemesem de gönül bağım vardır. Kardeşim Xperia Z5'i elimde gördü, beğendi, aldı benden. Vermiyor :) Yine de cihazı geri alacağım. Çok beğenerek kullanıyordum onu :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sony aşırı derecede iyi kamera sensörlerini üretecek kapasiteye sahip. Xiaomi mi 8 mesela. Sensörleri sony den çıkma. Herkes öff kamera müthiş der ama sony aynı sensörü kendi telefonuna koysa xiaomi kadar iş yapmaz. Sony kamera yazılımı konusunda berbat hiçbir zaman koyduğu sensörün hakkını veremedi bir türlü. Piyasada taklit olmayan ender firmalardan birisi. Apple ,htc, sony samsung... son olarak lg de diyebilirdim ama lg g7 ile çentikli ekran furyasına oda katıldı. Piyasada özgün ve taklit olmayan telefon üreticileri bir elin beş parmağını geçmez. Apple da iphone 8 e kadar kütük gibi telefon yaptı kimsenin gıkı çıkmadı herkes minimum 4000 tl para verip 8,7 plus 8 plus almadımı ? Tasarım aynı tasarım ? Sony de tasarım olarak sağlamlık olarak piyasadaki çoğu telefona demeyeceğim tasarım göreceli olabilir ama sağlamlık konusunda hepsine fark atar. Sony yi bitiren tasarım değil. Koyduğu donanımın hakkını veremeyen sony yi hep mudaillerinden bir tık geride bırakan yazılım ve insanların egosunu tatmin etmek için babuş bak iphone 8 aldım. Ooooo kardeşim x almışsın. Masaya s10 koyup ters çevirmeler. Aldığı kıytırık mi 8 i telefonla konuşurken parmak izini avuçlayarak kapatan sırf kamera diziliminden ötürü dışarda görenlerin iphone x sanması için çabalayan, bir telefonda kalite ve sağlamlık değil hava atma ve kendini kullandığı telefonla herkesten üstün görmeye çalışan, cebinde iphone ve parliament sigara olup çakmak almaya aciz insanlar bitirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.