Şimdi Ara

★★ SONY NW-WS413 & NW-WS623/625 BT&NFC [ANA KONU] ★★ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
9
Favori
26.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Anladım Hocam,teşekkürler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, uzun zamandır nw-ws serilerini takip ediyorum. Tam 413ü alacakken yazın sadece 2 ay yüzerken mi kullancam deyip vazgeçtim. Fakat 623 serisinin bt özelliği videonuzda dediğiniz gibi önemli bir eksikliği kapatmış ve tüm sene boyunca yanımda taşıyabileceğim bir kulaklık haline getirmiş.



    Size birkaç soru sormak istiyorum. En önemlisini başta sorayım.

    1.) Uzun zamandır kullanıyorsunuz su alma, çalışmama, seste bozulma gibi bir durumla karşılaştınız mı? Benim asıl kullanma amacım denizde yüzerken müzik dinlemek.



    2.) Büyük teknoloji marketlerinden almayıp internetten sony euroasia garantili almak mantıklı mıdır? Servis desteğini merak ediyorum.



    3.) Beyaz olanı hoşuma gidiyor. Kaplamada soyulma renk atma leke bırakma gibi durumlarla karşılaşır mıyım?



    Cevaplarınız için ve bilgilendirici videonuz için çok teşekkür ederim



    @@Expireme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cappulce -- 14 Mayıs 2018; 15:40:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • cappulce kullanıcısına yanıt
    1-) Herhangi bir su alma problemi yok. Sesle ilgilide sikinti yok. Sadece sol taraftaki kulakligin mikrofonu az calisiyor bende garantiye verince hallediyorlar



    2-)internet veya buyuk teknoloji marketi farketmez hepsi euroasia garantisi altinda alindiginda ayni urun ayni servistir.



    3-) leke birakabilir cizilebilir dis yapisi azda olsa yumusagimsi diyeyim ama kaplama soyulmasi hic yaşamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SONY NW-WS413 modelinden aldım fakat ses ayarı ile ilgili anlamadığım bir durum var "eksi yazan yere basınca ses tamamen kapanıyor, artı yazan yere basınca da sonuna kadar açılıyor" basılı tutunca da, bir kere basınca da aynı şey oluyor, yani istediğim ayarda ses düzeyini elde edemiyorum, var mı bunun bir çözümü acaba?
  • cozali C kullanıcısına yanıt
    Cihaz arizali olabilir hocam bizde kademe kademe azaltiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TeknoBus

    Cihaz arizali olabilir hocam bizde kademe kademe azaltiyor
    Sağol hocam önce dediğim gibi ses ayarı problemi oldu, bugün de açmaya çalıştım hiç açılmıyor, şarja taktım ışık falan yok 2 kere havuzda kullandım sonuç bu.
    Şimdi benim ne yapmam gerekiyor ürün 1 haftalık vatan bilgisayardan ısmarlamıştım, benim muhatabım orası mı yoksa sony servisi mi olacak? (tabi geri gönderip para iadesi alabilirsem daha iyi olur üründen soğudum ama bunun için ürünün hiç açılmamış olması gerekiyor sanırım)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozali -- 2 Eylül 2018; 18:53:29 >
  • cozali C kullanıcısına yanıt
    Cayma hakkiniz var bence aldiginiz yere götürün ilk olarak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan bilgisayarın internet sitesinden aldım, şimdi aradım, en yakın vatan bilgisayar şubesine veya kargoyla İstanbul servise gönderin diyorlar önce incelenmesi gerekiyormuş. Bir sürü iş şimdi
  • Herkese Selamlar, suyun altında yüzerken kullanabileceğim kulaklık aramaktayım. 2016 yılından itibaren girilen tüm yorumları tek tek okudum. Lakin kafamda hala bazı soru işaretleri mevcut.

    Ben kulaklığı sadece yüzerken kullanacağım. Suyun altında düzgün çalışması benim için en önemli kriter.

    1- MP3 işine hiç girmeden sadece telefonumdaki müzik programıni dinlemek istiyorum. bt olan modeli 613 ve 620 (623-625) serileri. 613, 623 ve 625 arasındaki farklar nelerdir?

    2- El kumandası su içerisinde kulaç atarken şarkı değiştirme tekrar çalma vs gibi işlemleri yapabiliyor mu yoksa suyun dışarısında olması şart mı? (Su içerisinden kastım max yarım metre su içerisinde tempolu yüzerken attığım kulaçlarda.)

    3- El kumandası sadece 16 gb olanlarda mı mevcut? Benim için kapasite önemli olmadağından en düşük hafızalı olan kulaklığı almayı planlıyorum. bunların yanında çıkmıyor mu? Modeller arasındaki fiyat farkını bilmeden yazıyorum sadece kumanda satılıyor mu? Ya da kumanda arızalandığı zaman ayrıca kumanda alabiliyor muyuz?

    4- Tempolu yüzme esnasında kulaklığı test etme şansı olan oldu mu?

    5- 2 senerdir Sony tarafından bu kulaklıklara alternatif model çıkartılmamış olması yeni bir model piyasaya çıkabilir anlamına gelir mi? (MP3 olmadan sadece bt özelliğie ile çalışıp daha uygun fiyatlı vs gibi.)

    Peşinen teşekkürler.




  • Herkese merhaba almış olduğum Sony nw-ws623 kulaklığımı(mavi) satıyorum ,hiçbir problemi yok havuzda dışarda denedim şu ana kadar hiç sıkıntı çıkarmadı bana fakat şu an satmak zorundayım. Faturası ve garantisi hala kutusunda duruyor. Mersin D&R'dan almıştım.İlgilenenlerhttps://tr.letgo.com/tr/i/sony-nw-ws623-walkman-4gb-bluetoothlu-su-gecirmez-kulaklik_05356ddd-bc77-4ac5-8b2d-a315cc0eb353
    dan bana ulaşsın lütfen.
     ★★ SONY NW-WS413 & NW-WS623/625 BT&NFC [ANA KONU]  ★★




  • mrsozen M kullanıcısına yanıt
    1-) hocam 623 ve 625 ayni model ancak 623 4gb ikrn 625 16gb ve yaninda el kumandasi var. 613 modeli ise ilk buletoothlu model ve 62x serileri kadar saglam ve denize dayanikli degil.



    2-) El kumandasi benim modelimde olmadigi icim yorum yapamayacagim



    3-)4GB modelde kumanda yok



    4-)Buyuk kulaklık pedlerini takip kafaniza ayar bandiyla sabitlediginizde baliklama atlama gibi yuksek basınç uygulayan olaylar haricinde kulaktan cikmiyor. Eger gozlugunuz varsa gozlukle sikistirirsaniz baliklama atlasaniz bile cikmaz



    5-)Genelde her 2 senede bir yeni modeli geliyor ancak yeni model nasil bir sey olur kestirmek guc

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TeknoBus kullanıcısına yanıt
    Hocam detaylı bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. iyi günler dilerim.
  • mrsozen M kullanıcısına yanıt
    Rica ederim:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ws413 modelinin sesi dB olarak az gelmişti bana bu ws623 ün sesi dB olarak daha fazla mıdır? Bu benim için çok önemli açıkçası. Cevaplarsanız sevinirim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MakineMaden kullanıcısına yanıt
    Açıkçası teknik verileri hatırlamıyorum ama icinde ikisininde ayni ses çipi var diye biliyorum. Ben son seste kullanamamiyodum 413ude 623ude. Bu cihazlar ses odakli degil spor ve pratiklik odakli bunuda goz onunde bulundurmak lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cozali

    Vatan bilgisayarın internet sitesinden aldım, şimdi aradım, en yakın vatan bilgisayar şubesine veya kargoyla İstanbul servise gönderin diyorlar önce incelenmesi gerekiyormuş. Bir sürü iş şimdi
    Cihaz teknik servisten geldi herhangi bir arıza tespit edilememiştir diyor. Açtım baktım çalışıyor, 2 gün boyunca denedim alet ne açılıyordu, ne de şarja takınca ışığı yanıyordu, şimdi ne oldu da çalışmaya başladı bir türlü anlamadım. Biraz kullanayım bakalım umarım yine aynı sorun olmaz.
  • Arkadaşlar 623 serisinde w.ce7 ile b.ce7 arasında ne fark var bilen var mı? Iki üründe indirimde biri 600 diğeri 450 tl olarak gözüküyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    Kapasite farki vardir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TeknoBus kullanıcısına yanıt
    İkiside 4 gb olarak gözüküyor. Baştaki harf renkle alakalı sanırım. W beyaz B ise siyah modeli. Sırf renk yüzünden böyle bir fiyat farkı da garip geldi açıkçası. Belki teknosa nın fiyatlar sapıtmış olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    Renk farkindan eskiden 50₺ fark oluyordu dovizin artmasiyla o makas dahada açılmış olabilir tabi. Ancak ayni modelse bu fiyat farki kesin olarak renktir. Renklerle ilgisi yoksa biri 16gb ve kumandali model olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.