Şimdi Ara

Sony Playstation 5 Pro'nun özellikleri sızdı: 28 TFLOPS ve daha fazlası (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
2
Favori
8.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sickbrain kullanıcısına yanıt

    Yoo, alacaksın oynayacaksın 7-9 yıl. PS5 çıkalı 3 sene oldu. PS5 Pro çıkana kadar 4-4,5 sene geçmiş olacak zaten.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kartal Göz

    GTA açar mı

    Geyik muhabbeti bir yana Xbox cephesinden de bir hamle bekliyorum. Yine donanımsal güç olarak PS'nin önüne geçecektir. Sony PS'nin kaderi bu.

    Bir de bu konsollarda ışın izleme vs olacak mı acaba yani sonradan yazılımsal olarak getirilebilir mi? Gerçi Unreal Engine 5 güzel şeyler sunuyor ama her oyun bu motoru kullanmıyor.
    Olsa ne olacak ki oyun yok. Yanlış anlaşılmasın her iki konsola da sahibim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ahmetoyunbros A kullanıcısına yanıt
    aynen kanka 30 fps 3070🤣

  • Oyun yok diyorsunuzda kaç yıllık PS4'e hala oyun çıkıyor. Grafik takıntısı olmayan birisiyim, fakat yükleme süreleri beni sinir ediyor. Alın dursun TV'nin altında. PS bu zarar ettirmez, seneye aldığınız fiyattan daha üst fiyata satarsınız. PS5 PRo çıksın, 6'yı bekle diyenler çıkacak. 6 çıksın, 6 pro'yu bekle diyenler çıkacak. Alın gitsin.


    Grafik fetişleri haricinde PS5 çok sağlam grafiklere sahip hala. Zaten pro çıkar çıkmaz, nvidia yeni ekran kartımız ps'den 3 kat üstün diye yeni kart tanıtacak. İsmini ilk defa duyduğumuz teknolojileri çıkartacak. Artık 90'lar veya 2000'lerde değiliz. Bir konsolla 7 sene zaman geçirme olayı bitti. Bundan sonraki süreçlerde ara konsol sürekli çıkacaktır.

  • Oyunları kalite modunda (4K 30 FPS) veya performans modunda açarken (çeşitli çözünürlük 60 FPS) '' vay arkadaş acayip farketti '' diyebileceğiniz kaç tane oyun var? Sırf bu sözde farkı görebilmek umuduyla her oyunda önce yüksek kalite sonra sözüm ona daha düşük kalitede açıyorum, daha bir tane gözle görülür farkın olduğu oyuna denk gelmedim. Tüh be, keşke şu oyunu şu grafiklerle 60 FPS oynayabilseydim dediğim oyun olmadı.


    PS5 pro hangi problemi çözecek? neyi düzeltecek? base PS4 ve PS4 pro öyle değildi mesela. Base model PS4'te RDR 2 oynarken çektiğim acıyı ben bilirim. Şehirlere, kasabalara girerken kasım kasım kasılırdı alet. Pro bu sorunu çözmüştü mesela.


    Ben Sony'nin şu son birkaç yıldaki icraatlarıyla ne yapmaya çalıştığını gerçekten anlamıyorum. PS Portal diye zeka özürlü bir alet çıkarttılar mesela hem de hiç kimsenin böyle bir talebi yokken. Bir jenerasyona birbirinden efsane 3 oyun sığdırmış, TLOU efsanesini başlatmış oyun stüdyosunu tarumar ettiler, herifler remasterlar olmasa oyun firması olduklarını unutacağız. Sony bünyesindeki diğer kallavi isimler de öyle. Yok live service, yok bilmem ne falan derken bir jenerasyonu yarıladık. Sony'nin oyun yağdırması gerekiyordu bu nesil. En büyük rakibinin Activison Blizzard satın alımını açıkladığı hafta PS plus ücretlerini yükselttiler ve aylık verilen oyunların kalitesi de düştü.


    Bunlar ne yiyor ne içiyorlar abi. Kim alıyor bu kararları? Jim Ryan denen yalancıyı postalıyorlar ama yerine kimin geçeceği belli değil daha komedi resmen.


    PS5 pro mu çıkaracaksın? eyvallah...ama o işler kuru kuru olmaz. From Software PS exclusive bir title üzerinde çalışıyor diye haberler vardı. Umarım BB 2'dir. Yani eğer Sony gerçekten de PS5 pro diye bir cihazı piyasaya sürecekse insanlara bu cihazı satın almaları için bir sebep vermek zorunda. Bakın şunu şunu yaptık, şu sorunu çözdük, bakın bu da kıyaslaması, artı olarak yeni konsolla birlikte şu oyunları da çıkartıyoruz diye çat çat oyun yağdırmak zorunda Sony. Bizde fazla eleştirilmiyor aslında ama batı'da oyuncular bu konu üzerinden çok daha ağır şekilde eleştiriyorlar.


    Yani şu haliyle çıkacaksa bence hiç gereği yok...ha yok Sony müthiş bir teknolojik yenilik getirecektir, daha önce görmediğimiz birşeydir, bir de üstüne hayvan gibi oyunlar çıkarır işte o zaman başka




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 12 Aralık 2023; 20:23:0 >




  • Ne oyun çıkartıyorsunuz ne duyuruyorsunuz da pro alayım. 2 ay sonra oyun çıkartacaklar grafiklere bakıyorum PS4 seviyesinde bile değil. Hayır içerikler kaliteli olsa amenna diyeceğim. Spider Man 2 çıkartıyorsun PS4'te de gayet oynanabilecek bir oyun ve içerisine arı vur geyming küçük robot topla geyming koyunca ben bir keyif almıyorum ki. Ragnarök'ün de çok bir farkı yoktu. Bu sözde 2 büyük exclusive oyun oynadıktan 2 gün sonra kendini unutturdu. Mesela Alan Wake 2 çıktı Spider Man'i unutmam 1 günümü bile almadı AW 2 görene kadar oyunsuzluktan SM2'yi oyun sanmışım. Valla şahsi kanaatim pro'yu alan boşa alır. Ha eldeki oyunları 60'ta değil 90 fps'te oynarım diyen varsa okey. Ben düz PS5 ile devam.

  • Vallahi ben oyunlarindan da ps5 konsoldan da çok memnunum,iyi bir upgrade e de kesinlikle hayır demem.Demons Souls,Ratchet,Returnal ,Horizon FW,GT7,Spiderman 2 hepsini 50 kere oynasam bıkmam.Ustune çıkmış tüm 3. Parti oyunları tertemiz çalıştırması da cabası.Ps4u de prosunu da kullandim bazen gürültüden süpürge yerine kullanma arsuzu uyandirmadi değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun çıkmamışmış, güldürmeyin beni ya.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Johnny Drama Chase kullanıcısına yanıt

    Ben de bunu anlamıyorum. 2007'den beri bu forumun PS bölümünde takılırım hep aynı muhabbet yapılır. PS3 ve PS4 döneminde de aynı şeyler söyleniyordu.

  • Johnny Drama Chase kullanıcısına yanıt

    Playstation sahibi olmayanların boş beleş sallaması işte, dikkate almayınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Ps5 sahibiyim. Çıkan oyunların hemen hepsini oynadım ve çok memnunum. Bu duruma göre sen boş sallamış oluyorsun.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Johnny Drama Chase kullanıcısına yanıt

    Sana katıldığını söylüyor sanırım ben öyle anladım.

  • Arkadiusz Milik kullanıcısına yanıt

    Hani nerede o muhteşem Unreal Engine 5 demo kalitesinde oyunlar ? Bir tek adet yok. Fifa 23 neydi ki 120 fps değildi mesela. BF 2042 yi 60fps oynadım. Performans moduna da razıydım. Şimdi Pro gelecekmiş miş. PC karşısında konsollar çok ezik kaldı.

    Eskiden bir çözünürlük düşük olurdu. Konsol da grafik ayarları geldi tam bir komedi. Kalite modu, 120fps modu, bir iki ayar daha. Bir kaç sene sonra bir makyaj daha pro satsınlar. Oyun mu var ? Yeni Uncharted bile olabilirdi o bile yok. Ben en çok ucuz iken Series S almadığıma pişmanım. Cross Platforma var. Single kayda değer oyun GTA 6 mı ? Konsolun rahatlığı, sorunsuzluğu PC ile kıyas etmem PC süründürür ama koskoca Sony de oyun yok.Olanlar da diğer platformlarda zaten var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retro61 -- 13 Aralık 2023; 0:37:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt

    PS3'de oyuna doymadık, PS4 döneminde azaldı, PS5'te ise oyunsuzluktan kırılıyoruz. Sırf "PS5'de de oyun oynayayım, aldığıma değsin" diye PC'de daha iyi olmasına rağmen bazı multiplatform'ları PS5'e alıyorum.


    Geçmiş dönemin exclusive sayısının yanından bile geçemiyoruz artık. PS5 aldığıma değen oyunlar:


    Demon's Souls "Remake",

    God of War: Ragnarök

    Ratchet & Clank: Rift Apart (ki o da PC'ye çıktı)

    Horizon: Forbidden West


    diğer oynadığım oyunların tamamı PC'de de var zaten. Buraya eklenecek ekstra oynamadığım olsa olsa Spider-Man 2 olur. Yani bir elin parmakları kadar. Eee ne anladım ben bu işten?

    PS4 Pro çıkınca koşa koşa almıştım, az çok hakkını verdi. Ama PS5 Pro ne yazık ki bu oyunsuzlukta zerre kadar heyecanlandırmıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 13 Aralık 2023; 0:52:3 >
  • musAKka kullanıcısına yanıt

    PS3 oyunları iyiydi de o zaman da konsol kötüydü. 720P 20FPS falan çalışıyordu oyunlar, optimizasyonu süper olması gereken Exclusiveler bile 22-27FPS arası git gel yapıyordu 30FPS sabit bir oyun pek göremedim o nesilde.


    PS5 deki oyun kıtlığı fazla cidden, sebebi de çip krizi aslında. Yeni oyun dediğin Ragnarok ve Forbidden West de PS4 Proda çok iyi performansla oynanabilen oyunlar mesela çünkü millet PS5 alamadı ve oyunlar eski nesile de geldi. Spiderman 2 ile beraber PS5 özel başka Exclusiveler gelmeye başlar. O zaman konsolun gücünü görürüz umarım oyunlar da iyi olur 😀


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Johnny Drama Chase kullanıcısına yanıt

    Sen beni yanlış anlamışsın. Ben sana katılıyordum o mesajımda. :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • retro61 R kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam. Buradaki arkadaşlara göre de bizde konsol yokmuş. Isteyene PS1 PS2 PS3 PS4 ps5 üst üste koyup atayım :) Hiçbir zaman Ps4'te oyun yok demedim. Sadece 2018'de konsola çıkan AAA exclusive sayısı en aşağı 4 falandı. Bu da konsolun 5. yılına tekabül eder. 2025 yılında çıksın bakalım o kadar exclusive görelim. Ve çıkan bu oyunlar yeni nesilligini fark ettiriyordu, içerik olarak da yeni hissettiriyordu. Beğenen adama niye begeniyorsun demiyorum. Ama ortada bazı gercekler var. Ragnarok'un fast paced hikayesini nasıl es geceyim. Aklımda son saniyesi haric kalan bir şey yok. SM 2 arı vur robot böcek topla, grafikleri desen oynatsa PS4 de oynatır. Naughty Dog 3. sene dolmuş oyun duyurmamis. Bu adamlar geçen nesil 3. sene Uncharted 4 bir sene sonra Lost Legacy son sene de Tlou 2 çıkartmış. Ee hani nerede bu oyunlar, ben niye pro alayım. Zaten konsolu alma sebebim biraz rahatlık yüzde 90 exclusive GoW,Last of Us,Uncharted falan.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • ErkanSYK kullanıcısına yanıt
    Evet gerekmiyor. PS4 Pro’ya çıkan tüm oyunlar FAT kasa PS4’e de geldi mesela. Çatır çatır oynadım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ps4 pro ile 4 arasında devasa fark vardı. Biri 2.5 teraflops biri 4.20. Ps5 te 60 hertz menülerde oyun oynatan bir konsol. 4pro da 60. Mağaza 4 oyunlarıyla dolu. 5 oyunu yok denecek kadar az. 5 in gücü yetmedi resmen rezil oldular 60 hertz te takılı kaldılar. Series X her oyunda 120 hertz tazeleme hızı sunuyor en azında fps 60 120 arası. Ps5 ün neden 60 hz çalıştığını kimse sorgulamıyor mu. Mfs unbound oynuyorsun tv 120 hz ps5 60 hz veriyor. Fps veremiyorsun bari hertz ver. Birde 5 pro çıkarsa 5 sahipleri aval aval bakar. Ortada gt gibi kalmış bir konsol. Kasası da kamyon kasası gibi iğrenç ti slimle toparlamaya çalıştılar. Pro şart. Bir süre kullandım evde ps5paraetmezi

  • viper17 kullanıcısına yanıt
    400- 500 dolar bandında ve günümüz tüm oyunlarını iyi kötü oynatan bir cihazdan daha ne bekliyordun ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.