Şimdi Ara

PlayStation Portal [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
28
Favori
9.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TeknoSeyiryoutube
    Sony'nin en son piyasaya sürdüğü PlayStation donanımı, evinizdeki PS5 konsolunuza her yerden erişip, oyun oynamanızı sağlayan PlayStation Portal. Ülkemizde de yeni satılmaya başlayan PlayStation Portal'ı deniyor ve izlenimlerimizi aktarıyoruz. Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UCFIHrIGT0MBMRHzQtmzOWlQ/join Teknolojiye dair son haberleri kaçırmamak için ABONE olun ► https://goo.gl/z4MuvY Web Sitemiz: http://teknoseyir.com/ TeknoSeyir Ailesi Kanalları: Otomobil Kanalımız: Otoseyir ► https://goo.gl/ZXgxLT Sosyal Medya Hesaplarımız: Twitter ► https://twitter.com/teknoseyir Facebook ► https://www.facebook.com/TeknoSeyir Instagram ► https://www.instagram.com/teknoseyir/ iTunes ► Haftalık Gündem Değerlendirmesi http://teknoseyir.com/podcast_hgd iTunes ► Teknoloji ve Bilim notları https://teknoseyir.com/podcast_tbn TeknoSeyir kanalı, Türkiye’nin yeni nesil teknoloji platformu TeknoSeyir.com’un YouTube hesabıdır. En güncel ürün incelemelerine ve teknolojiyle ilgili son gelişmelere bu kanaldan ulaşabilirsiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=_07QKmqnpZQ
  • Mobilden bağlanmak istediğimde sürekli bir yanlışlık oldu hatası alıyorum. 20 defa denesem sadece bir kez bağlanıyor . Çözümü bilen var mı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Falcao1905 -- 16 Mart 2024; 4:19:35 >
  • Falcao1905 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende mobilden bağlanarak kullanıyorum hiç problem yaşamadım ama kotayı sömürüyor türk telekom kullanıyorum 50gb 4-5 saat arası kullandım 42gb düştü ek taşınabilir internet alabilirim araştırıyorum ne alabilirim diye
  • Merhabalar, Playstation Portal isimli cihazı kullananlara sormak istediğim; Bu cihaz ile PS5'in bulunduğu aynı ev ve ağ içerisinde (PS5'i ethernet ile bağlayıp, Portalın ise Wifi bağlantısı ile aynı modeme bağlanması sureti ile) Call Of Duty Modern Warfare 3 Multiplayer oyunu sorunsuz ve gecikme olmadan oynatabilir mi ? İnternet bağlantı hızı 50 Mbps.

  • imphetus kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 50mbps kullanıyorum gecikme yaşıyorsun multi oyunlarda ben daha çok hikayeli oyunlar oynadığım için tercih ettim diğer el konsolları almanı tavsiye ederim download veya upload ne kadar iyi olsada malesef gecikme yaşıyorsun hatta bazen anlık 4-5 saniye takılmalar görüntüde bulanıklıklarda hatta kopmalarda yaşıyorsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutillo -- 18 Mart 2024; 12:42:55 >
  • Almayı düşünüyorum fakat lag süreleri beni korkutuyor. Her iki evde de 1000mbit olsa da Samsun-İstanbul gecikme yaşanıyor mu ve rahatsız ediyor mu bunu almadan önce bilmem lazım. Birde kimsenin dikkat çekmediği bir konu var kardeşlikle oyun alan birisi bunda sıkıntı yaşayabilir. Emin değilim ama uzaktan oyun açabilmek için ana hesap yapmanız gerekiyor. Kardeşlikte sizin hesabınızı diğer kişinin ana hesap yaptığını hatırlıyorum. Eğer durum buysa arkadaşınız ya da siz aynı anda oyun oynayamayacaksınız anlamına geliyor.

  • NOWITZKI kullanıcısına yanıt

    Gecikme için benim de pek tecrübem yok ancak youtube'da portal ile ilgili çok video izledim. Söylediğiniz tarz oyunlar için gecikme vs can sıkıcı şeyler olabiliyor. Daha çok hikaye tabanlı oyunlar için daha uygun bir cihaz. Kardeşlik konusunda teorik olarak şöyle çıkmazlar var.


    Oyun aldım ama sec hakkı bende diyelim. Bu durumda oyunun kendi id'si ile giriş yapıp sadece o hesapla oynayabiliyorsunuz. İlk giriş için sizden, eğer oyun primary sahibi ikili doğrulama yaptıysa, doğrulama kodu vs isteyecektir. Bunu ps5 üzerinde yaptınız diyelim. Ps portal için ps5 sec bu hesaba bağlanabilmeniz için bu hesabın sizde de primary olarak tanımlı olması gerekiyor diye biliyorum, şayet bu sec hesaba remote olarak bağlanmak istiyorsanız. Eğer yanlış bilmiyorsam bu durumda sec olarak aldığımız hesaplar ps portal ile oynanamayacak olsa gerek.Yalnız şimdi hızlıca reddit içinde şöyle bi göz attım. Kimisi kolayca log out yapıp yeni bir hesapla log in yapılabileceğini ve oynanabileceğini yazmış. Pek aklıma yatmadı ama deneyip burayıda güncellemeye çalışırıım.


    Oyun aldım ama pri hakkın bende diyelim. Bunu konuşmaya gerek yok. Oynayabilirsiniz :)



    sıcağı sıcağına ilave not;

    şimdi elimdeki sec hesap ile deneme yaptım. Hiç pratik değil. Mevcut ps portal daki kendi hesabınızdan log out yapıyorsunuz. Cihazdan yalnız, ps portal üzerinden size stream edilen arayüzden değil. İstesenizde zaten izin vermiyor bu arada. Remote cihaz ile hesap çıkışı ya da değişimine izin yok. Cihazın kendi arayüzünden hesabını log out edince cihaz soruyor psn bilgilerini girde hadi bağlanalım diye. Girmek istediğiniz hesap eğer iki adım korumalı ise primary sahibine doğrulama kodu gidiyor. Elimdeli hesabın primary sahibine mesaj attım kodu gönder diye. Kodu girince ps portaldan o sec hesaba ulaşıp oynayabiliyorsunuz. Dolayısıyla elinizde ps portaldan ulaşılabilir tek bir oyun oluyor. Kendi psn hesabınızla tekrar ps portal a giriş yapmak isterseniz yukarıda yazdıklarımı tekrar yapıyorsunuz.


    Sonuç olarak ps portal ile kardeşlik oyunlarını oynamak isteyen arkadaşlar PRIMARY hesap satın alıp kendi orjinal psn hesapları üzerinden bu oyunları görüntüleyerek rahatça oynayabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi err_ryn -- 18 Mart 2024; 20:5:34 >




  • err_ryn E kullanıcısına yanıt

    Öncelikle detaylı ve ilgili cevabınız için teşekkür ederim. Bende şöyle bir bilgi edindim. App üzerinden giriş yapılabiliyormuş kare kod okutarak illa cihazı manuel tanıtmanıza gerek yok.


    Benim kaygım şu idi. Pri hak dediğiniz ana hesabım benim oyunları zaten her zaman ben alıyorum. Fakat arkadaşımın kendi hesabında oynaması için benim hesabımı ana hesap olarak kaydetmesi gerekmiyor muydu burası biraz karışık geldi. Zaten single player oynayacağım ama dediğim gibi nasıl bir lag olduğunu bilemediğim için deneyimleyebilsek aslında müthiş olurdu.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: NOWITZKI

    Öncelikle detaylı ve ilgili cevabınız için teşekkür ederim. Bende şöyle bir bilgi edindim. App üzerinden giriş yapılabiliyormuş kare kod okutarak illa cihazı manuel tanıtmanıza gerek yok.


    Benim kaygım şu idi. Pri hak dediğiniz ana hesabım benim oyunları zaten her zaman ben alıyorum. Fakat arkadaşımın kendi hesabında oynaması için benim hesabımı ana hesap olarak kaydetmesi gerekmiyor muydu burası biraz karışık geldi. Zaten single player oynayacağım ama dediğim gibi nasıl bir lag olduğunu bilemediğim için deneyimleyebilsek aslında müthiş olurdu.

    Rica ederim :)

    Lag konusunda dediğim gibi tecrübem yok birşey diyemiyorum ancak youtube da sanırım sözettiğiniz oyunlarla ilgili lag testleri var. PS diyorki 12-15 hız aralığında oyunları sorunsuz oynarsınız. Tabi tam olarak öyle olmuyor. Milisaniyenin önemli olabileceği hızlı tempolu oyunlar için ps portal çok çok üzmez ancak ps5 ile aynı performansı veremeyeceği açık. Tabi bu benim fikrim. Adı üzerinde stream ediyor oyunu.


    Benim bildiğim süreç şöyle işliyor, şayet yanlış bilmiyorsam.

    Ortada bir tane psn hesabı var. Sadece bir kişi bu psn hesabını sadece bir tane ps5 sisteminde ana hesap olarak tanımlatabiliyor. Bu işlemi yapan kişi hesabın PRIMARY sahibi oluyor. Bu kişi oyunun içinde olduğu psn hesabına girmek zorunda değil. Diğer kardeşi patlatmamak için zaten girmemeli! PRIMARY hesaba sahip olan bu kişi kendi kişisel PSN hesabından bu oyuna ulaşabilir ve oynayabilir. Dediğim gibi kardeşlik mantığı gereği öyle yapmalı.

    Geriye kalan diğer kişi istesede bu oyunu ana hesap olarak tanımlatma şansını sahip değil zira hesap başka bir ps5 sisteminde etkinleştirilmiş. Dolayısıyla ikinci kişi oyunun SECONDARY kullanıcısı olmuş oluyor. Bu kişi bu oyunu oynamak isterse oyunun içinde olduğu psn hesabıyla giriş yapmak zorunda. Kendi kişisel psn hesabından bu oyuna ulaşamaz. Bu yüzden secondary hesap daha ucuz. Primary olunca tropy vs bişeyler ana hesaba ekleniyormuş vs ıvır zıvır da oluyormuş ama benim anladığım ve ilgilendiğim şeyler değil, bilmiyorum.


    App sorunuza gelicek olursak sürecin sizin için tek avantajı elle bişey yazmak yerine kare kod okutturmak olacaktır. Bana kalırsa diğer aşamalar yeterince bunaltıcı olduğu için kare kod mevcut işleyişin angaryasını pek hafifletemiyor. Eğer çift doğrulama varsa hesapta daha kötü. Her log in log out için primary sahibine doğrulama mesajı gidiyor. :) 





  • Sonunda aldım bende dayanamadım:)

  • console-master kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun reis sende aldın zehri 😂
    Şaka bir yana tv karşısında oynamaktan daha keyifli geldi bana
  • Bilkom dan hala ses yok. Kaç kere mail attım, yok diyemiyorlar bir şey :)
  • kutillo kullanıcısına yanıt

    Saol kardeşim aynen çok iyide bende evde sorun yok hemen giriyorumda ofiste ilk gün ne güzel giriyordum son 2 gündür bir yanlışlık oldu hatası alıyorum hep giremiyorum hiç.sende oldu mu hiç




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi console-master -- 21 Mart 2024; 12:24:15 >
  • console-master kullanıcısına yanıt
    Yok dostum bende hiç olmadı sorunu yabancı kaynaklardan bulabilirsin tr de şuan zor
  • kutillo kullanıcısına yanıt

    sen ev dışında bağlanmada sorun yaşamadın değil mi?

  • console-master kullanıcısına yanıt
    Yok reis sadece arada takılmalar oda internet bağlantısı ile alakalı sorunlar yaşadım
  • Arkadaşlar bu aletin çalışması için cihazın açık mı olması gerekir. Yoksa uyku durumunda da çalışır mı? Bir de tavsiye eder misiniz? Evde uzanırken oynamak için.
  • aylmz07 kullanıcısına yanıt

    konsolun dinlenme modunda olması yeterli 👍🏻

  • console-master kullanıcısına yanıt

    modem kaynaklı olabilir hocam başka bir yerde bağlanmayı denedinizmi

  • Cihaz alalı 1 hafta oldu 1 haftadır kullanıyorum online oyun hiç oynamadım hep hikaya modu ile oynadım konsol cihazım kablo ile bağlı evdeki interner 100 mb portalı iş yerinde wifi ile bağlıyım iş yerindeki internette 200 mb cihazda oyun oynarken görüntü kaliteisini hiç beğenmedim 480 piksel vido izlioyr gibiyim hatta bazen 360 bile düşüyor desem yalan olmaz. anlamıyorum bıryerde hata mı yapıyorum diğer kullanan kullanıcılarda böylemi oluyor kalite. eğer böyle giderse satmayı planlıyorum çünkü oyunlardan bir zevk alamıyorumç kullananlar varsa ekran görüntü kalitesini söylerlerse sevinirim

  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.