Şimdi Ara

PlayStation Portal [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
232
Cevap
29
Favori
9.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • S.Gorduk S kullanıcısına yanıt

    Ben iş yerimde Turkcell mobil veri ile denedim, sorunsuz gayet güzel çalışıyor.

  • byvolcan kullanıcısına yanıt

    İnternetten mi aldınız, link alabilir miyim? Memnun kaldınız mı? Ekran koruyucu uyguladınız mı?

  • err_ryn E kullanıcısına yanıt

    memnun kaldım hocam güzel 👍🏻 ekran koruyucu almadım

    amazon
    PlayStation Portal ile Uyumlu Saklama Kılıfı, Oyun Konsolu için Seyahat Taşıma Çantası Taşınabilir Kabuk Kılıfı Kutu Koruyucu Kapak Sırt Çantası Kol Kılıfı (Yalnızca Kılıf) (Siyah)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKHD9CHB?starsLeft=1&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_GNNXGPXQP62DSSDT892P

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bu cihazı alan niye aldığını iyi tahlil ederek almalı,cihazı eleştiren kitle bence bu cihaza olduğundan fazla anlamlar yüklediği için eleştiriyor. Ben bu cihazı ebay almanya üzerinden az kullanılmış olarak 5.100 TL karşılığı satın aldım. Kullanım amacım çocuklarım TV yi bırakmadıklarından dolayı evde bir köşede oyun oynayabilmek, bunun altyapısı olarak evde ciddi bir üçlü mesh sistemde mevcut. Yani evin her yerinden internet muazzam çekiyor. Benim aldığım amaç doğrultusunda ve aldığım fiyat ekseninde bu cihaz bana göre muazzam bir cihaz ama kalkar bu cihazı dışarda bir yerde eve bağlanıp oynamak için alıyorsanız bence baştan ölü yatırım olacaktır. Bu cihaz bir el konsolu değil her ne kadar çok havalı gözükse de esasen basit bir ps5 aksesuarı: )Son olarak amacınız uygun olsa bile vereceğiniz rakam yüksekse bence yine cihaz anlamını yitiriyor. Mesela Türkiye satış fiyatı 12.000 olarak açıklandı ki bana göre bu amaca bu fiyat asla değecek bir rakam değil ama yine de parası olan alır bir şey diyemem.





  • Redditte konsolun adı Dadstation oldu çocuğuna tvyi kaptıran tüm babalar ps5 oynayaniliyor portal sayesinde diyorlar. 😃

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Banda ulaştı cihaz el konsol.olayi bana göre degil

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sakgoz79 kullanıcısına yanıt

    Benzer ilaveler bende yapayım. Cihazı ev içerisinde ortak network üzerinden oynayacaksanız bağlantı sorununuz olmayacaktır. Dışarı içinde TurkCell ile denedim ve harika çalışıyor. Bu cihazı almadan önce ihtiyacınızı belirlerseniz daha sağlıklı değerlendirme yapabilirsiniz kanaatindeyim. Herkesin beklenti ve amacı birbirne yakın olsada farklı olabilir. Örneğin ben evde ps5 i açmaya üşendiğimi farkettim ve bunu kendime bir çözüm olarak buldum. PS5 dinlenme modunda bekliyorken kendi odamdan bağlanıp oynayabiliyorum. Böylece oynamadığım sürelerde ps5 ne oldu ya da tv'yi kapattım mı açtım mı gibi takip etmem gereken şeyler kalmamış oldu. Uzun yolculuk ya da misafirlikler içinde yanımda bulunması güzel. Görece diğer el konsollarına göre daha hafif, içinde fan işlemci ram vs olmadığı için ısınmıyor ses çıkarmıyor. Belki de başta yazmalıydım ama değinmeden geçemeyeceğim. Bu alet aslında orjinal dual sense controller. Telefonu araya sıkıştırdığınız backbone vs gibi benim deyimimle tel maşa birşey değil. Benim için önemli başkası için belki olmayabilir. Gelelim fiyatına, yurtiçi resmi fiyatı tek kelime ile saçma. Sarı siteden spot aldım yurtdışı fiyatına yakın 8000 TL civarına geldi. Bu tür aletler genelde tasarım harikası olurlar ve kolay kolay bozulmazlar. Ürünü almayı düşünenler sarı sitede gezmeyi (en azından bu ürün için) düşünmeliler. Teşekkürker.





  • Yurtdışında hiç kullanılmamış alınacaksa Tax Free ile 6.500, Tax Free olmadan 7.500'e geliyor. Türkiye de Bilkom ile 12.000.


    Açıkcası Mobil-Veri ile kullananların yorumları hiç fena değil ancak saatte 7 GB biraz fazla. Evde oynarken de dediğiniz gibi iyi bir Wi-Fi sisteminin olması gerekiyor. Ya Dualsense Edge ya da Portal alacağım hala kararsızım.


    @err_ryn Kolay bozulmaz demişsiniz hocam ancak PS Portal, Dualsense analoglarını kullanıyor. Şahsen 2021 Şubattan beri 7 Dualsense'i değişime göndermiş biri olarak ben oldukça şüpheli bakıyorum. Yurtdışından yarı fiyatına almak oldukça mantıklı ancak Türkiyede Sahibinden'de 10.000 - 12.000 arasına İthalatçı garantili almak pek mantıklı gelmiyor bana.

  • Arkadaşlar birşey sorucam bu cihazda önemli olan download hızımı upload hızımı? çünkü yabancı kaynaklarda sorunsuz kullanım için upload hızına da değinilmiş yani 100mb hız olmasına rağmen asimetrik aboneliklerde upload hızı düşükse sorun olacağı söylenmiş, malum ülkemizde uplaod hızı yerlerde olduğundan almadan sormak istedim.

  • S.Gorduk S kullanıcısına yanıt

    Evet imkanı ya da tanıdığı olan yurtdışından ürünü almalı, Türkiye fiyatı adil ve uygun değil. Haketmiyor bu parayı. Ben yurtdışından getirtecektim sarı siteden spot buldum beklemek istemediğim için 8300 e aldım. Mobil veri tüketimi biraz fazla gibi görünüyor ama aralıksız 1080p 60pfs görüntü aktardığını göz önünde bulundurunca normal mi bilemedim :) Dual sense edge tecrübe etmedim bilemeyeceğim ancak bu aleti 2. kol olarak rahatça kullanabilirsiniz. Dövüş oyunu için arkadaşımla denedim ve sorunsuz 2. kol görevini yerine getiriyor. Analogları biraz küçültülmüş ancak sorun edilecek kadar orjinal ile arasında boyut farkı yok. Bence edge yerine düşünebilirsiniz. PS4 ve PS5 ekipman/parça vs benim hiç bozulmadı, şanslıyım sanırım :)

    Not: psvr2 sahibiyim, bir tek onu kullanırken korkuyorum elimde kalacakmış gibi hissettiriyor  





  • Di Renovatio kullanıcısına yanıt

    Upload için endişe edilecek birşey yok çünkü bastığınız tuşların sinyalleri sadece iletiliyor kendi ps5 makinenize. Bu sinyaller download edilen veri yanında hiçbirşey. Çok berbat bi upload ve ping olmadıkça bunun bir sorun olacağını sanmıyorum.

  • ne zaman çıkacak bilgi varmı mart ayında?

  • console-master kullanıcısına yanıt
    Bende bunu merak edip bilkomu aradım net tarih veremediler mart ayı dediler

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kutillo kullanıcısına yanıt

    gelsede alsak dostum

  • console-master kullanıcısına yanıt
    Aynen de ulan sony şunu direk el konsolu olarak çıkarsaydı 10 numara cihaz olurdu

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kutillo kullanıcısına yanıt

    Bi söylenti var ama bakalım ne zaman haberi gelecek. Benim tahminim PS6 ile çıkış takvimi şekillenecek :)


    game rant
    Rumor: New PlayStation Handheld in Development
    https://gamerant.com/new-sony-playstation-handheld-psp-vita-leak-rumor
  • err_ryn E kullanıcısına yanıt

    Eğer ps6yla beraber çıkarsa alınacak konsol sayısı 2 olacak ama Sony ye güven olmaz çünkü ps5 e adam akıllı oyun çıkarmayan Sony el konsolu çıkarsa bile yine yarı yolda bırakır gibi,bekleyip göreceğiz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmet51 kullanıcısına yanıt

    Söz konusu Sony olunca evet terste bırakmakta üzerlerine yok. Ps Portal için şimdilik herhangi bir kısıtlama olmayacağını açıkladılar. Yani sözümona Ps Portal gelecek olan PS6 içinde stream desteği sağlayan bir aksesuar olacakmış. Biliyoruzki verilen sözler tutulmaz ve gelişen teknoloji, rakip hamleleri sonucu Ps Portal 2 ya da kendi başına olası bir el konsolu gelecekttir diye düşünüyorum. Ama steam deck/asus/legion vs kızışan el konsolu pazarında şanslarını deneyeceklerini düşünüyorum. PSP ve PS Vita ile noktayı koyup, karlı olan ve şimdilik(bence gelecekte de devam edecek) popüler el konsolu pazarında yer almamayı seçemeyeceklerini düşünüyorum. Tabi bunlar tahmin ve temenni :)


    Bakacaz...Duba yok bişey yok...Kim marketi hareketlendirecek bakacaz... :)

  • Ben de cihazı satın alarak aranıza dahil oldum. Dışarıda kullanırken hangi operatörün mobil interneti daha avanatajlı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • err_ryn E kullanıcısına yanıt

    Üstadım Turkcell mobilden ne kadar hız alıyorsunuz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.