Şimdi Ara

sony vs aptina

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kaliteli ip kamera kuracağım, çesitli fiyatlar aldım fakat en son gittiğim yer kurulum dahil fiyatı verdi ve demo görünütüler iyiydi fakat aptina sensör kullanmış bilmediğim bi marka sizce sony çip setli bi cihaz alıp kendim mi kurayım yoksa aynı paraya aptina çip setli kurulum dahil fiyatı mı seçeyim, aptina bana ilerde problem çıkarır mı?



  • Bu konuda bencehttp://www.nssguvenlik.com/Urunler/Kamera-Sistemleri#4 buradaki, hikvision ürünlerini inceleyiniz hikvision dünyanın en büyük güvenlik üreticisi.
    hikvision iki tane türkiye distribütör firması bulunmakta o firmalardan ürün almanız mümkün değil nss güvenlik gibi ana bayilerinden alabilirsiniz. Türkiyede bir firma hikvision isim hakkını almış olduğu için türkiye'ye getiren iki distribütörde farklı isim altında ürünleri getiriyorlar.
    1. Dunlop By Hikvision
    2 Haikon By Hikvision

    size vermiş olduğumhttp://www.nssguvenlik.com/Urunler/Kamera-Sistemleri#4 linkteki dunlop olan yani dp kodu ile başlayan ürünler dunloptur bunları tercih edebilirsiniz projenize özel olarak bence firmayı inceleyiniz. Mobesede fln da bu ürünler kullanılıyor.
    http://www.nssguvenlik.com




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.