Şimdi Ara

SONY Xperia™ Z5 *Ana Konu - Bilgiler - Aksesuarlar - Yardım- SSS* (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
7
Favori
17.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DenizYgt D kullanıcısına yanıt
    xperiafrim adlı yazılımla frimware indirebilirsiniz. aynı şekilde flashtool ile flashlayacaksınız onuda. ama eğer sıkıntınız devam ederse bir turkcell iletişim merkezi ile görüşmelisiniz bence. sonuçta neredeyse yüzde 25 lik bir performans kaybı var cihazınızın. az buz bir miktar değil.




    Konuya Aksesuar Fiyatları Eklenmiştir.




    Özellikle hanımefendileri ilgilendirecek bir habere gelelim şimdi, Pembe Z5 resmi olarak duyuruldu. Türkiye'de satışa çıkması Şubat-Mart aylarında beklenebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 15 Ocak 2016; 1:10:40 >




  • Herkese Merhaba
    Çevresinde polis arkadaşı falan olan varsa bu telefonu 20.01.2015 saat 10:00'a kadar Polis Sandığının internet sitesinden Türkiye Sony Eurasia garantili olarak 1899 TL'ye alabilirler.
    Benden Söylemesi

    Düzeltme: Kampanyanın süresi geçmiştir. Tekrar satışa çıkar ve haberim olursa buradan bildiririm. iyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çağrım -- 20 Ocak 2016; 14:41:43 >
  • konuya tavsiye edilen aksesuarlar eklenmektedir.
    tekrar bu konu altında rom, root ve bootloader kilidi açma yöntemleri anlatılacaktır.
  • Ben samsung s5 kullanıyordum çalındı yeni telefon bakıyorum. Z5 özellik olarak hoşuma gitti. S5 imden çok memnundum kasma ısınma hata verme gibi sorunlar olmuyordu batarya ömrü iyiydi. Z5 hakkında bilgi verebilirmisiniz kullanım deneyimlariniz nasıl batarya ömrü nasıl ısınma kasma varmı hızlı mı ?
  • toya T kullanıcısına yanıt
    Batarya ömrü maksimum 2 gün. Kullanım şartlarınıza göre kısalıyor tabi ki. Benim cihazım sürekli sitenin ftp serverına bağlı ve uyanık kaldığı için. Sürekli data aktarımı olıyor ve 16 saat alıyorum. Performansta bir sıkıntısı yok. 79 80 bini görüyor boştaki performansı. Isınma konusuna gelirsek. Laptoplardaki soğutma sisteminin fansız hali var cihazda. Bakır hat ile işlemci sıcaklığını arka kapağa dağıtıyor. Yükü fazla ve 8 çekirdeği birden çalıştıran uygulamalarda haliyle ısınıyor cihaz. Bu nedenle ısınma ve uyanık kalacaksa cihaz pil konusunda biraz mutsuz olabilirsiniz ama kesinlikle performansında aşırı ısınmadığı sürece düşüş olmuyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar valide ye z5 premium almayı düşünüyorum da cihazda kasma ısınma ve şarjın da herhangi bir sorun var mı(valide günlük kullanım için kullanacak oyun Vs oynamayacak)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu gün biraz araştırdım gerçekten üst düzey bir cihazmış sizin deneyiminizde gayet iyi direk alınır bu cihaz

    htc one m8 bir üst mesaj da sorularının cevabı var. Bende araştırdığım kadarıyla günlük kullanım için çok st düzey bir telefon
  • toya T kullanıcısına yanıt
    Aklınıza takılan başka bir soru olursa bu mesaj altından iletebilirsiniz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba ben Teogdan sonra z5 almayı düşünüyorum önerir misiniz?
    Yoksa başka hangi modelleri tavsiye edersiniz?
    Son olarak sizce alır almaz rootlamalı mıyım yoksa uzun süreli kullanacağım için güncelleme desteğinin kesilmesini mi beklemeliyim_

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Deadplayer M kullanıcısına yanıt
    2016 3. Çeyrek sonuna doğru xperia x serisi, 2016 4. Çeyrekte ise z6 serisinin tanıtılmasını bekliyorum. Cihazı şuan aktif olarak kullanıyorum cihaz güzel ama tabi sizin kararınız. Bu arada x serisi amiral gemisi değil orta-üst segment olarak çıkıyor.

    Root konusuna gelecek olursak, clean root için exploit bulamadık. Dirty root ile DRM keylerini kaybedersiniz. DRM key taklidi için modlar var ama bu keyleri kaybetmeye değmez root atmak. Büyük ihtimalle exploit bulunamayacak ama biraz daha beklemekte fayda var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bende 3 aydır z5 kullanıyorum çok memnunum ancak 2 haftadır şöyle bir sorun oluştu,

    Telefonun tuş kilidi girmiyor ekran kararmadan loş kalıyor öylece duruyor,

    Telefonu kapatıp açınca düzeliyor ama 1 gün sonra yine aynı sorun başlıyor.

    Sizde böyle bir sorun oldumu yada çözümü ayarlarla ilgilimi.

    Bu sorun son güncellemeden sonra oluştu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SK8KEMAL kullanıcısına yanıt
    Cihazı uyanık tutan birşeyler var sanırım. Geliştirici seçeneklerinde "Uyanık Kal" açık mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uyanık kal seçeneği kapalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SK8KEMAL kullanıcısına yanıt
    güncelleştirmeden sonra xperia companion üzerinden onarım yaptınız mı peki? verilen android m de 1500 üzerinde hata keşfedildi. bazıları küçük updateler ile kapatıldı ama bazıları bu ay içerisinde yayınlanacak olan MR1 güncelleştirmesine bırakıldı.
  • Tamam kardeş bide onu deniyim belki düzelir.Teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silinsin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi designinlife -- 24 Ağustos 2017; 21:45:2 >
  • 1.Radyo var ama kayıt yapılmıyor (hiçbir telefonun radyosu kayıda izin vermiyor,zaten öyle bir fonksiyon hiçbir telefonda yok)

    2.Evkur dan senetle alabilirsin ama garantisi Sony eurasia garantili almanı öneririm.

    3.Yoğun kullanımda z5 diğer telefonlar gibi ısınıyor ama diğerlerinden çabuk soğuyor.(4dk.da soğuyor)

    4.Kamerasına gelince bütün modlarını test ettiğimde gece çekimlerinde diğer markalara göre kötü ama ışıkta memnun edici sonuçlar veriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • designinlife kullanıcısına yanıt
    1- fm radyosu olmayan cihazlar ülkelerin uyguladığı vergilendirmeden kaçmak isteyen firmalar veya paralel ithalat cihazlar. Sony Mobile ın tüm telefonlarında radyo bulunur, ama paralel ithalatta "aha bak radyo yok ben bu ücreti ödemem" demek için ara sıra radyo uygulamasını siliyorlar. kayıt olayına gelirsek resmi olarak yayınlanan yazılımlarında bu yetenek yok. ama bir zamanlar track id uygulamasının radyo üzerinden kayıt alıp şarkı tanımlayabilmesi bunun 3. parti yazılımlarla yapılabileceğinin kanıtıdır. (denemedim sadece tahmin)

    2 - evkur konusuna önceki sayfalarda değinmiştim. o kısıma bir göz atın lütfen daha fazla bilgilenmek isterseniz. kısaca ben olsam evkurdan almak yerine biriktirir teknoloji marketlerinden alırım, para üstü cebimde kalır. veya hattınız üzerinden de alabilirsiniz.

    3 - yoğun internet kullanımından kastınızı bilmiyorum ama uzun YT video oynatmalarında ısınma söz konusu. fakat yaklaşık 3 dakikalık cool down süresi var ve telefonunuz yüksek sıcaklıklara çıktığında kapanmıyor sadece çekirdek kullanımını ve frekansı düşürüyor.

    4 - S6 Edge ile karşılaştırma yaptığımda uzak mesafe netleme, ışık ve renk bakımından Z5 daha kararlı. ( karşılaştırmalar tripod ile çekilen manzara fotoğrafında yapıldı ve sharp ekran panelinde bakıldı) low light a gelecek olursak... ince ayarlar sadece 8MP üzerinde yapılmasına izin veriliyor. bu nedenle low light fonksiyonu 8MP üzerinde çalışıyor sadece. ki zaten çekene kadar birşey anlamıyorsunuz. 8MP ile şimdi çektiğim (0 ışık) bir fotoğrafı ek olarak ekliyorum.
     SONY Xperia™ Z5 *Ana Konu - Bilgiler - Aksesuarlar - Yardım- SSS*




  • SK8KEMAL kullanıcısına yanıt
    silinsin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi designinlife -- 24 Ağustos 2017; 21:43:26 >
  • Arkadaşlar herkese merhaba z3 plus almaktan vazgeçip z5 almaya karar verdim.Ben oyun oynamam sadece facebook whatsapp ve internet yeterli.Isinmasi çok problem değil şuan s4 kullaniyorum google da bile çok ısınıyor.Benim için kamerasi önemli kamera yorumlariniz nasil ve önemli sorum hepsi buradadan distribütör garantili alinir mi?Fiyat 1830 ile 1890 arasi değişiyor ve neden fiyatlari ucuz radyo olayi içinse sıkıntı değil radyo dinlemiyorum.Cevaplariniz için şimdiden teşekkür ederim saygilar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.