Şimdi Ara

SSL hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Youtube'a birkaç gündür giremiyorum ssl hatası veriyor. Bir çözümü var mı?



  • Bilgisayarın tarihini kontrol edin.
  • Turkforce T kullanıcısına yanıt
    Kontrol ettim fakat normal
  • http://www.superantispyware.com

    Free sürümünü indirip tarama yaptırın, muhtemelen sisteminizde trojan vb.. birşeyler var.
  • Turkforce T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. İndirip tarattım; altmış tane buldu.
  • Bu sorun sadece youtube'da olmuyor. Google Chrome'da arama yaptığımda da aynı sorun var. Bazen google servislerine hiç girilmiyor. Bu sorunun nedenini ve nasıl çözüleceğini bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  • yandex, bing servislerini kullanın. Google sorunlu
  • 1 ayı aşkın zamandır sorun var ve sadece google ana sayfası ile ilgili.
  • Arkadaşlar bendede dunden berı aynı sorun vardı hiç bir türlü girilmıyodu google ya bugun araştırdım ve sorunu çözdüm.

    ilk olarak bende esed nod32 vardı onu guncelleştirdim ve tarama yaptım 35 tane virüs buldu onları sildim daha sonra chrome da CSE adında uzantı vardı bu virüsmüş kalkmıyodu sonra onu kaldırmayı arştırıp buldum onun yöntemı de burada (bundan sonrası alıntıdır yazan arkadaş kusura bakmasın )


    Merhaba,

    Arkadaşlar aşağıda paylaştığım öneriyi deneyip sorunun devam edip etmeyeceğini kontrol edip bizi de bilgilendirir misiniz?


    1. Öncelikle bu tür yazılımların tarayıcılarınıza veya sistem dosyalarınıza yerleşme nedeni sisteminiz de virüs bulunuyor olmasına işarettir. AdwCleaner 3.2.1.2 ve Malwarebytes programını bilgisayarınıza indirin ve kurun, ardından programı çalıştırın tarama işlemini başlatın, akabinde bulunan öğelerin tümünü seçerek silin -- malwarebytes'da silme seçeneği yerine karantina altına alma seçeneği bulunabilir burada bunu kullanın. (Adwcleaner taramasından sonra program bilgisayarınızın yeniden başlatacaktır, bu nedenle önce malwarebytes'ı çalıştırın, daha sonra adw'yi çalıştırın ki 2 sefer ayrı ayrı tarama yapmak zorunda kalmayın)

    2. C:\Windows\System32 bu bölüme girerek GroupPolicy dosyasını silin

    3. Bilgisayarımı açın ve dizin yolunun yazdığı yere C:\Users\kullanıcıadınız\AppData\Roaming yazıp enterlayın, macwebtoise adında bir klasörü bulup silin. (görebilmeniz için gizli dosyaları göster seçeneğini işaretlemiş olmanız gerekir)

    4. Denetim masası program kaldır bölümünden Chrome'u kaldırın ve ardından C:\Users\kullanıcıadınız\AppData\Local\Google\ içerisinde ki Chrome klasörünü silin (görebilmeniz için gizli dosyaları göster seçeneğini işaretlemiş olmanız gerekir). Daha sonra Chrome Tarayıcı sayfasına girin ve Chrome'u indirip kurun.




    ama bunları yaptıktan sonra bilgisayarda sistemde hata oldu yenıden baslattıktan sonra 30 dk kadar falan bilgisayar kendını onardı ama sonuca ulastım artık ssl hatası almıyorum . yani kısacası virüsten olusmus ssl hatası suan o hatayı almıyorum .

    yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana iyi günler




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.