Şimdi Ara

Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU] (112. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.247
Cevap
44
Favori
94.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • "Çıkmayacak" diye de değiştirilebilir bence  Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU] 


    Konuyu önceden heyecanla takip ediyordum, şimdi gülmeye giriyorum desem yeridir. Ama ağzımla değil genelde...


    @sniper23

    PC'ye gelecek mi sanki  Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU] 


    Asıl oyundan ses yok, sonra yapılan SQ42 tanıtıyor adamlar.



    Boşa beklemeyin bence, şahsen beklemiyorum, çıksa da iyi olacağına inanmıyorum da artık, inancım beklentim sıfır açıkçası.


    FPS-RPG istiyorsanız Starfield, uzay ticareti, gemi savaşları, yolculuk, mining vs bilmemne arıyorsanız Elite Dangerous alıp geçeceksiniz. Onda da gezegene inme vesaire bir takım DLC'leri vardı, daha çok zevk alırsınız. Veya bol bol survival muhabbeti isterseniz No Mans Sky alacaksınız.


    Bulabilirseniz Darkstar One mı ne diye bi oyun vardı, o, Tachyon: Fringe falan oynayacaksınız.


    Has uzay savaşı ve güzel senaryo arıyorsanız da GOG'dan açın Freespace 1-2 alın.





  • ücretsiz denemeye açıldığında buradan paylaşabilirseniz iyi olur..


    dönem dönem açıyorlar ama haberimiz olmuyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 26 Ekim 2023; 11:8:29 >
  • Ormanci kullanıcısına yanıt

    Asıl oyunun sq42 olduğunu bilmeden yazmışsın. Onca gösteriden sonra bari bunu yazmaya çekinir insan da işte yazmak olsun.


    sen oynamazsın olur biter.

  • Mylevi M kullanıcısına yanıt

    ASIL OYUN MU! oyunu ilk alanlardanım, oyunun ilk tanıtımında vs ilk yılda kesinlikle sq42 yoktu,ilk yıldan oyun çok ilgi görünce sonradan eklendi.sonra da aslında bu oyunun aslında vardı falan dendi.

    ---


    11 sene olmuş ! o zamanlara bakın bakalım sq42 falandan bahsedilmiş mi https://forum.donanimhaber.com/star-citizen-cikmadi-ana-konu--66795013-7




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonsahiden -- 11 Kasım 2023; 22:13:25 >
  • İlk duyurulan single player bir oyun yani sq42.. Daha sonra topluluk ve destek verenlerin isteği üzerine multiplayer bir oyun da yapılmaya başlandı..

  • Ben de 2012 de alanlardanım. O zaman squadron 42 yoktu ama oyunun single ve multiplayer olacağı söylenmişti. Zaten ben o zaman da single için almıştım. Squadron 42 ismi sonradan koyuldu.


    Videodan anladığım kadarı ile ya sq42 yi önden basıp sınırlı sistemlerde kapalı bir oyun yapacaklar yada 4-5 yıl sonra sistemler tamamlanınca iki oyunu birden çıkaracaklar.

  • Yazdıklarım siliniyor. Siz bildiğiniz yoldan devam edin unga bunga iyidir güzeldir.

  • Galiba dolandırıldık, bende oyunu ilk alanlardanım squadron 42 diye birşey yoktu. Oyun efsane freelancer'ın günümüze uyarlanmış çok oyunculu versiyonu olacaktı, yıllar geçti hala elle tutulur bir şey yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt

    hocam kasım 17 si ve 30 u arası free bilgin olsun  Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU]  Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU]  Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer 1989 -- 11 Kasım 2023; 11:24:27 >
  • arkadaşlar 40 yılda bir bi yorum attım ondada faydalı bir yorum atmak istedim aman ha tartışmayalım hiç gerek yok bir oyun için hem de daha tam anlamıyla çıkmamış bir oyun için Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU]  Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU] 

    @SLaYeR KiNG rica ederim ne demek bende mail den kontrol edince gördüm  Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU]  Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU] 

  • yüz yılın scamı 1 lira kaptıran varsa buna acıyorum.

  • Şu oyunda uzaydan gezegene iniş sırasında tamamen manual ve real time giriş yaptığım an yaşadığım heyecan o 40 doların karşılığını verdi.


    Community ile konuşarak oynamak. İdris'e girişmek. Uzayda koca bir savaş kaosu. Bir yandan kargo taşıyanlar, diğer yandan combata girişenler. Ortalığın karışması. Herkesin bir işin elinden tutması.


    Ya bir gemi hakkında fikir sordum almaya değer mi diye. Adam gel bende var bir tur vereyim sür gel dedi. Sürdüm star portta tur attım teslim ettim adamla arkadaş olduk. Saatlerce araba muhabbeti gibi gemi muhabbeti yaptık hardpointleri velocity'leri. daha ötesi var mı? Scammiş. Bunları yaşamayanlar, oyunun içine girmeyenler, oyunun ne güzel olduğunun farkında değil. Aynen scam.


    40 dolara şunları verdikten sonra geri kalan her şey bonustur. Ben o 40 doların karşılığını alıp hala daha oynamaya devam ederek yapımcıya haksızlık ediyorum yani. Öyle bir oyun. Hadi şimdi gidin başka oyun konusuna. Oynayan ve seven zaten ne için sevip oynadığını biliyor.


    Şu oyun şu saatten sonra gelişmesin, ilerlemesin, bir şey eklemesin, yine ben 500 dolarlık falan keyif aldım zaten kafadan. 300-400 saat gömdüm.


    Oyun çöpmüş scammiş. Aynen kanks. oğkey. Siliyorum birazdan oyunu. 10*15 saatlik 60 dolarlık re4 remake, ps5deki dandik spaydiy 2'yi filan almaya gidicem şimdi.


    Yok sq 42 gelecekmiş gelmeyecekmiş yalan söylemişler. Ya kardeşim gelmesin zaten. 40 dolara vereceğinin 10 katını verdi oyun bana. Banane sq 42'den. Gelirse de bir 60 dolar daha istemek hakları. Ha geldiğinde basıp parayı alacağım zaten. Kaçırır mıyım.


    AC Mirage gibi, Cod 3 MW gibi çöplüklere para verenler Star citizene laf ediyor. Ahaha ben buna gülüyorum ya. Millet patır patır kokpit diziyor bu oyun için. Standlar diziyor odalarına. Aynen scam satın lan hepsini scam dendi. Kapatın reddit sub'ını da. Scammiş oyun.


    Buradaki dedicated oyuncuların karşısına geçip scam micam diyorsunuz karşıdan nasıl komik görünüyorsunuz farketseniz keşke.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 11 Kasım 2023; 19:5:23 >




  • Dante kullanıcısına yanıt

    Bunlardan zevk alıyorsanız almanız gayet mantıklı.....Ki ben de saatlerce konuştum dediğiniz muhabbeteri yaptım ama yıllar geçti işte bunları yaparak :)

    Fakat bunlar oyunun çıkarken vadettiklerini yarısı bile değil,Bu konunun ilk mesajlarına bakarsanız 2000 lerde çıkan freelancer ın devamı gibi olacağıydı.Yani bu kadar sürede oyunun halen beta bile olmaması benim eleştirdiğim.Hiç te gerekli olmayan FPS bölümünü eklediler 2 kat gecikmeye neden oldu.

    Yazınıda bahsettiğiniz '' community ile konuşarak oynamak. İdris'e girişmek. Uzayda koca bir savaş kaosu. Bir yandan kargo taşıyanlar, diğer yandan combata girişenler. Ortalığın karışması. Herkesin bir işin elinden tutması'' işte bu oyunun asıl odaklanması gelişmesi gereken yer ama yok,yani giydiğimiz kask zırh ayakkabı vs hazırlamakla o kadar uğraşıyoruz ki gemiyi upgrade etmeye vakit kalmıyor adeta... Kısacası bu dedikleriniz en azından bu bir kaç yılda koca bir evrende olmalıydı . Benim yaşım yetmez herhalde artık inşallah siz görürsünüz bizim on sene önce hayal ettiklerimizi





  • ilonsahiden kullanıcısına yanıt

    Olmaliydi evet ama oluyor zaten zamani geldikce. Yani "olmaliydi" dedigimizde hangi oyuna gore kiyasla olmaliydi? Yok ki. Yani bunun kalibresinde bir oyun yok zaten. Varsa seve seve denerim. Elite dangerous? Gecelim. Guzeldi ama. Nms? Zaten casual.


    Yani RSI vaadettigi seyleri yapmaya calisiyor ama neden gec kaldi diye kizmak bana anlamsiz geliyor. Hangi oyun bunlari yapabilmis ki RSI gec kaldi diyebiliriz. Ben su an star citizen oynarken hicbir oyunda olmayan seyleri goruyorsam RSI'a kizmak icimden gelmiyor acikcasi.


    Yani benim dusuncem, "oyun alphada boyleyse kimbilir fullde nasil olur" filan degil. Ben alpha beta sigma bakmiyorum. Beklentim neydi, ne elde ettim buna bakiyorum. Oyun su haliyle 40 dolar karsiliginda bana 400 dolarlik keyif verdi. Ne geldi ne gelecek ne gidecek inanin hic onemli degil benim icin bu saatten sonra. Bundan sonra ne gelirse bonus, ve ek paket (sq 42) vs. Hepsini de alacagim geldikce. Destiny 2 gibi bir uckagida surekli para vermis biriyim. Star citizen onun yaninda elmas gibi.


    Elite dangerous bizim uzay tutkumuzu kullanarak 500 saat (en azindan benim icin) bizi bombos gezegenlerde dolastirdi yahu. Atmosferik atmosferik diye gaz verdiler, elimizdekine bakin goruyorsunuz.


    Star citizene kizarken elimizi vicdanimiza koyalim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 11 Kasım 2023; 21:26:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dante kullanıcısına yanıt

    20 sene önce çıkan freelancer ( gezegene manuel iniş çıkış dışında ) da bu dedikleriniz vardı :)

    ki freelancer ın devamını ve daha iyisini yapmak hayaliyle yola çıkmıştı Chris Roberts .


    https://en.wikipedia.org/wiki/Freelancer_(video_game)


    yani şahsen bana ve burdaki birçok freelancer oynadığı için 10 sene önce bu oyunu alanlar için

    bu görüntülerle freelancer versin yeterliydi ve bu kadarda gecikmezdi

  • Geçenlerde yine yükledim denemek için performansta iyileşme olmuş. Fakat bu quantum travel muhabbeti bu şekilde kalırsa, bu oyunu kimse oynamaz. 15-20 dk pc başında boş boş beklemek nedir neden hızlandırmazlar bu işi çözemedim. F2 ile açtığımız harita(adını unuttum) hala hatalı zoom yapınca kayboluyor ve çok kullanışsız. Zor ya gerçekten çok zor...

  • ilonsahiden kullanıcısına yanıt

    Hala daha arada girip oynarım. Star citizen 'dan daha çok zevk veriyor. Oyunda çok kaliteli müzikler ve temalar kullanılmış. Daha sonra da böyle bir oyun gelmedi zaten.

  • ilkerk88 kullanıcısına yanıt

    ben de tekrar kurmayı düşünüyorum mültiplayer modlarda birini

    aşağıda redditte freelancer la ilgili başlık açılmış geçen aylarda, içinde mod dsicord vs linkleri ve star citizenle ilgili güzel yorumlarda var


     Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU]
     Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU]reddit
    From the starcitizen community on Reddit: Freelancer (Chris Roberts' previous space sim) is 20 years old today!
    https://www.reddit.com/r/starcitizen/comments/11hz96a/freelancer_chris_roberts_previous_space_sim_is_20
  • dünyaya küsmüş kaç kişiden tokat yemiş daha da toparlanamaz adamlar bilmedikleri konu hakkında ahlam kesiyor, sizi yiyorlar diyor.


    adamlar geçen haftalarda şov yaptılar, masaya çıkarıp ellerindekini koydular yani hem de bu kadar şeyin beklenmediği anda.


    server meshing te tamamlanmış, onu da sunsunlar bakalım sizin scam demediğiniz oyun yapımcıları kapıda köle olsunlar chrise.


    artık dalga konusu oldunuz yani komedi bile değil şu yazdıklarınız.


    anlamadığınız şey şu, oyunun genel kitlesinin yaşı diğer oyunlara nazaran oldukça yüksek ve neyin beklenti neyin scam olup olmadığını çocuklara nazaran gayet iyi bilecek deneyime sahipler. Hopium da değil bu.


    ben virpillerimi dizdim monstertechlerimin gelmesini bekliyorum. Siz scam demeye devam edin.

  • Mylevi M kullanıcısına yanıt

    2014 de aldim oyunu. Sanirim 45 dolar vermistim hem squadron42 hem de mmo kismina. Su zamana kadar verdigim paranin cok otesinde eglence verdi oyun bana. Sistemin iyi olsa daha cok oynamak istiyorum o derece.


    Nelere para veriyoruz, degmiyor. En azindan kendi acima konusmak gerekirse 45 dolara cok fazla degdi bu oyun icin. Ek olarak fazla ilgimi cekmeyen teknik tarafi bile cok hosuma gitti. Hele son citizencon da gosterilen server meshing olayi cok hostu.

  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.