Şimdi Ara

Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU] (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.247
Cevap
44
Favori
94.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • serkanay54 kullanıcısına yanıt
    Beraber çalışmaları yokta iki oyunu çok farklı buluyorum ben. UI'da dahil. Neden benzettin bilemedim?

    @ F-Rock

    SS çekmeyi ihmal etme.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 4 Haziran 2014; 17:32:44 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: archVillain

    Beraber çalışmaları yokta iki oyunu çok farklı buluyorum ben. UI'da dahil. Neden benzettin bilemedim?

    @ F-Rock

    SS çekmeyi ihmal etme.

    Benim oynayacagim ilk uzay oyunu bu olacak.
    Bakalim nedense bende download cok yavas.
    Grafik ayarlari varmi, ayarlayabiliyormuyuz?
  • alike03 kullanıcısına yanıt
    Şuan için low-medium-high şeklinde var grafik ayarları. Kontrollerde ayarlanmıyor. İlerdeki updateler ile gelir.

    Bol bol SS çektim.

     Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU] Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU] Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU]
     Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU] Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU] Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU]
     Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU] Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU] Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU]
     Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU] Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU] Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU]
     Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 4 Haziran 2014; 21:34:07 >




  • Evet öncelikle belirtmek istediğim uzaydaymış hissini kesinlikle yaşatıyor (tabi bir uzay deneyimim olmadığı için kısaca ''- oyunu tecrübe ederken demek istediğimi anlarsınız'' deyip kapatıyorum) grafikler den bahsetmeme gerek yok herhalde özellikle belirtmek istediğim tek kelimeyle oyunda FİZİK var ve arcade oyun oynamaya alışmış birinde direk duvara toslamış hissi uyandırabilir. Mesela geminiz darbe alırsa ve o darbe aldığı yer örn geminize yön vermenizi sağlayan küçük motorcuklardan biriyse kolay gelsin önceden burada konusu geçtiği için üzerine basarak belirtmekte yarar görüyorum oyunun benim acımdan Arcade ile uzaktan yakından ilişkisi yok savaş da iken isterseniz geminizi dış kamera açısı ile kontrol edebilme şansı tanınmış belki ama inanın 2 dk bile sürmeden kokpit acısına dönmek isteyeceksiniz zira ne nişangah nede başka bir uyarı vs yok. Oyunda şuan 2 tane önceki videolarda gördüğümüz harita mevcut bunun dışında serbest uçuş ve it dalaşı (Uzay savaşı) yapabildiğimiz 2 adet mod dışında bir seçenek yok. Oyun malum Alpha ve onunda başında olduğu için fazla eleştirmek istemiyorum ama benim oyunda olduğum süre içerisinde 2 sefer server lost hatası verdi hangar modülüne göre grafiklerle arasında baya fark var lakin kaplamalar baya geç geliyor 2 dk sonra gelen kaplamalar var karakter hareketlerinde yapaylık sürüyor bu arada benim oyundaki gemim origin 325a lakin onu kullanamıyorum onun yerine origin 300i eklenmiş hangara onunla arena commander (it dalaşı modülüne) ayak basabildim.
    Ekran kartımın bir ara ağlayacak gibi olduğunu belirtmek isterim zira bu oyun cep yaktıracak belli benim şahsi görüşüm bu oyun eğer olursa çok güzel olur bakalım yaşayıp göreceğiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F-Rock -- 4 Haziran 2014; 19:46:21 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: F-Rock

    Evet öncelikle belirtmek istediğim uzaydaymış hissini kesinlikle yaşatıyor (tabi bir uzay deneyimim olmadığı için kısaca ''- oyunu tecrübe ederken demek istediğimi anlarsınız'' deyip kapatıyorum) grafikler den bahsetmeme gerek yok herhalde özellikle belirtmek istediğim tek kelimeyle oyunda FİZİK var ve arcade oyun oynamaya alışmış birinde direk duvara toslamış hissi uyandırabilir. Mesela geminiz darbe alırsa ve o darbe aldığı yer örn geminize yön vermenizi sağlayan küçük motorcuklardan biriyse kolay gelsin önceden burada konusu geçtiği için üzerine basarak belirtmekte yarar görüyorum oyunun benim acımdan Arcade ile uzaktan yakından ilişkisi yok savaş da iken isterseniz geminizi dış kamera açısı ile kontrol edebilme şansı tanınmış belki ama inanın 2 dk bile sürmeden kokpit acısına dönmek isteyeceksiniz zira ne nişangah nede başka bir uyarı vs yok. Oyunda şuan 2 tane önceki videolarda gördüğümüz harita mevcut bunun dışında serbest uçuş ve it dalaşı (Uzay savaşı) yapabildiğimiz 2 adet mod dışında bir seçenek yok. Oyun malum Alpha ve onunda başında olduğu için fazla eleştirmek istemiyorum ama benim oyunda olduğum süre içerisinde 2 sefer server lost hatası verdi hangar modülüne göre grafiklerle arasında baya fark var lakin kaplamalar baya geç geliyor 2 dk sonra gelen kaplamalar var karakter hareketlerinde yapaylık sürüyor bu arada benim oyundaki gemim origin 325a lakin onu kullanamıyorum onun yerine origin 300i eklenmiş hangara onunla arena commander (it dalaşı modülüne) ayak basabildim.
    Ekran kartımın bir ara ağlayacak gibi olduğunu belirtmek isterim zira bu oyun cep yaktıracak belli benim şahsi görüşüm bu oyun eğer olursa çok güzel olur bakalım yaşayıp göreceğiz.

    ekran kartınızın modeli neydi acaba...ben yeni gtx 860 lı makina aldım sırf bu oyun için.Herhalde bunu zorlamaz.




  • ilonsahiden kullanıcısına yanıt
    AMD Radeon HD 6800 kullanıyorum şuan bu yaz Nvidia dan güzel bir ekran kartı alıncaya kadar idare eder
  • F-Rock kullanıcısına yanıt
    bende de 6850 var. iki saat kaldı indirmenin bitmesine. yangın tüpüm hazır, bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: F-Rock

    AMD Radeon HD 6800 kullanıyorum şuan bu yaz Nvidia dan güzel bir ekran kartı alıncaya kadar idare eder

    evet epeyce kötüymüş kart :)
    Bu arada ben launcher ı indirdim fakat loading ekranından sonra connection error hatası verip kalıyor
    nasıl giriyoruz oyuna?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonsahiden -- 4 Haziran 2014; 23:10:37 >
  • Dün indirdirdikten sonra bende Please Wait yazisi cikti ve hic gitmedi. Arastirdim launcheri kapatip yeniden acinca düzeliyormus. Öylede oldu. Ben ilk defa böyle bir oyun oynuyorum. Kontroller Fare & Klavye ikilisiyle hakikaten cok zor. Dün 1 saat'e yakin oynadim. Birakin düsman gemisi patlatmak hedefi tutturmakta bile zorlandim. Emulatörleri bile denesem'de oyun benim Gamepad'i tanimadi. Ilk defa calismamazlik yapiyor. Umarim bunu en yakin zamanda düzeltirler. Cünkü ben bu oyunu baska türlü oynayamam. Normalde ben ucaklari sirf Klavye ile kontrol ediyorum Battlefield'de. Yön tuslarini kullanarak ucuyorum, fakat Star Citizen'de yön tuslarini kullanamiyoruz. Diger uzay oyunlarinda da böylemi bilmiyorum fakat cok sinir bozucu bir durum bu.

    Aurora Legionnaire'de roket atar yokmu yahu?
    Yoksa bari bu moda koysalardi denemis olurduk.
    Varsa silahlar nerden degistiriliyor?




  • ilonsahiden kullanıcısına yanıt
    Baska bir hatada bende oldu repair yap dedi yaptim ekran oyle kaldi :) Sonra oyunu silip bastan basladim downloada.
    Oyunun daha yuklerken bu kadar hatali olmasi ilginc.Adamlar oyunu hicmi download etmeyi denemediler.
    Cogu hatada hemen gozukuyor yani ilginc olan bu kadar ortada net gorulen hatalarin duzeltilmemis olmasi , oyunu test etmeden baskilardan dolayi aceleylen piyasaya surdukleri kesin.
    Umarim bu baglanti hatalarini MP kismi acilinca yasamayiz.
    Yine enteresan olan oyunu yaklasik 500bin kisi satin almis ama adamlar sanki rakami bilmiyorlarmis gibi tamamen yetersiz bir server kurmuslar.En azindan net 500bin kisilik bir server yapsalar bu sorunlar olmazdi.
    Daha oyunu yuklemedim ama biri yukariya 8dakikalik bir video koymus oyun cok zor gozukuyor millete arcade izlettirip resmen simi basmislar gibi geldi bana.




  • Oyunu oynamak icin hangi packten almak gerekiyo

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Repair yapayım dedim 5-6 saat bitmedi kapatmak zorunda kaldım bir daha da denemedim yeniden indirmeyi düşünmüyorum :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilonsahiden kullanıcısına yanıt
    aynen, oyunu indirdim please wait dedi. baya bekledim baktım tık yok kapatıp açtım. oyun açıldı ama zibilyon tane bug vardı. uçuşa geçemedim zaten. hangarın içinde sıkışıp kaldım. sonra repair dedim ben yattım sabah kalktığımda hala repairing diyordu. mecbur kapattım. akşam bakıcam, olmazsa ben de yeniden indircem :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilonsahiden

    Repair yapayım dedim 5-6 saat bitmedi kapatmak zorunda kaldım bir daha da denemedim yeniden indirmeyi düşünmüyorum :(

    Repair geldiyse kotu.Basstan indirmen gerekebilir , ben oyle yaptim cunku.Acikcasi simdik bende DL bitmis olsada oyunu denemeye korkar oldum.
  • bu oyun 2014 sonunda çıkmaz o zaman
    benim tahminim 2015 yazına doğru çıkar yani tam 1 sene sonra
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeLorean DMC-12

    bu oyun 2014 sonunda çıkmaz o zaman
    benim tahminim 2015 yazına doğru çıkar yani tam 1 sene sonra

    Beta 2015 ilk ceyrek , full surum ise 2015 son ceyrek de cikacak gibi gozukuyor.
  • Oyun dün Alpha olarak it dalaşı ile resmi olarak başladı diyebiliriz hemen eleştiri yapmamak gerektiğini yineliyorum henüz alpha da olan bir oyunun bug ve hatalar içinde yüzmesi normal alpha ya girenler stabil tam bir oyun beklemek yerine kendilerini bir tester olarak görse iyi olacak gibi geliyor bana gördüğümüz denk geldiğimiz bug ve hataları yapımcılara iletmemiz gerekir bence yapımcılarda bir kaç kez söyleme döktüler bunu oyunun forumlarında bu mantıkla konular açılmaya ve geri dönüşler sağlanmaya başlamışken bizim oyun stabil oluncaya kadar bekleselerdi vs dememiz bana göre abesle iştigal.

    Oynanabilirlik e gelecek olursak özellikle klavye maus ikilisi kullanırken ilk deneyimimizde ve Alpha sürümünde sıkıntı yaşamamız doğal hemen karamsarlık a vurmayın evet bence de Joystick şart ama özelikle kontrolleri öğrendikten sonra kendi adıma eskisi kadar sıkıntı yaşamıyorum diyebilirim bu konuda yapımcılar 5dk lık bir video yayınladılar tavsiye ederim.
    https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/13925-Arena-Commander-V08-Thank-You

    kısaca arkadaşlar Oyun Alpha ve buda dün bir bugün iki biraz relax diyorum




  • 2016'da çıkar tam hali. En azından 2014 sonunda Elite çıkacak.
  • Dünki download ve repair işleminden sonra bugün girebildim hatta havalandım ama yere inemedim :)
    Gemiyi kontrol etmek çok zor ve hiç gemideymiş hissi vermiyor.....Low ayarlarda olduğu halde ekran kartı zorlandı.Yapacak çok iş var daha.
  • klavye mouse muhabbetinden sonra akıllı telefonları gamepad'e çeviren monect adında bir uygulama indirdim. telefonun sensörlerini ve ekranını kullanarak gamepad emulasyonu yapan bir program. bakalım nasıl olcak.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.