Şimdi Ara

STAR WARS Jedi: Survivor [PC ANA KONU] (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
671
Cevap
16
Favori
28.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, yeşil lazerli kapıları kastediyorsanız xbox gamepad düzeninde havadayken B tuşu ile içinden geçiyordu ancak senaryoda bir süre ilerledikten sonra o özellik kendi geliyor.

  • Oyunu 58 saat sonunda her şeyi %100 yaparak bitirdim. Her ana görev sonrası her yeri tekrar araştırdığım ve her karşılaştığım legendary boss'u ilk karşılaştırmada öldürmeye çalıştığım için oyun süresi fazla olabilir. Stable'ın oradaki nasıl toplanacağı hakkında hiç bilgi vermeyen treasure dışında hiç yardım almanıza gerek yok. Her şeyi toplamak isteyen arkadaşlar benim gibi uzun uzun oyunda her yeri aramasına da gerek yok. Oyunda keşfetmeyi seviyorsanız droid upgrade sayesinde toplanacak her şeyi haritada gösterecek geliştirmeleri alıyorsunuz.


    Normalde bu aralar çoğu oyunu alıp bitirmeme durumu başladı fakat Jedi Survivor'ı aldığım gibi başından kalkamadım sadece iş, güç dışında sadece bu oyunu oynadım. Sırf hikaye görevlerini yaparsanız kısa gelebilir fakat Star Wars seviyorsanız yapmanızı tavsiye ederim. Ana görevlerde göremediğiniz önemli karakterleri yan görevlerde görebiliyorsunuz.

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Tüm Bounty Hunter görevlerini yaparsanız sizi Boba Fett karşılıyor ve dostça bir konuşma yaşıyorsunuz.


    Oyunda sonradan açılan ufak tefek gezegenleri ve üstleri saymazsak ana 3 gezegen var. Oyun çıkmadan bunu duysaydım 3 gezegen neymiş çok az diye yorumlar yapardım fakat bu gezegenler özellikle Koboh gittikçe genişliyor. Aynı haritanın içindeki farklı mekanlarda oldukça geniş. Gerek yer altındaki tesisler olsun ilerledikçe haritanın bir ucunda keşfettiğiniz Empire base olsun tıpkı matruşka gibi harita açıldıkça açılıyor, çeşitleniyor.


    Oyunun hikayesini, karakterleri oldukça beğendim. Kendi mekanınızda olan diyalogları sırf yan görevler açtığı için değil keyif aldığım için sıkılmadan çevredeki kişiler ile konuştum. Cal Kestis’in güç ile ilişkisi ve düştüğü ikilemler oldukça iyi işlenmiş. Sonuçta kitapları çoğu kişi olmasa da filmleri herkes biliyordur yani Cal’ın bu yaptıklarının aslında pek bir işe yaramadığını herkes biliyor. Bu süreç içinde uğraşıyoruz, uğraşıyoruz ama Empire’a hiçbir şey olmuyor. Ana karakterlerde bunun farkında ve bunu oyun başarılı bir şekilde işliyor. Oyunda olan her karakterin anlatacak farklı, ilginç hikayeleri bulunuyor. Kaç kere base’e geri dönüp konuşmuş olmama rağmen hala anlattıkları bitmedi. Oyunun kötü karakterlerini de oldukça başarılı buldum. Hepsinin kötü karakter olmasının sebepleri var ve direk ‘ben kötüyüm hahaha’ tarzında karakterler değil hatta bir tanesi keşke bizim yanımıza geçseydi diye düşünmedim değil.


    Ana hikayedeki beğenmediğim yerlere gelirsek

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Darth Vader ile dövüşü hiç beğenmedim. Sanırım en çok öldüğüm yer oldu ama karşısında bile duramıyor olmamız gerekiyordu. Star Wars kitaplarını okuyanlar bilecektir Vader'in en güçlü olduğu zamanlar. Komple orduları öldürmüşlüğü var. Bir de diğer oyunda hiç beklemiyordum ama artık ikinci oyunda da çıkması pek etkilemedi. Star Wars evrenine göre Cal'ın eğitim almamış olması diğer karaktere duyduğu sevgisi onu dark side'a itmesi gerekiyor. Oyunun sonlarına doğru zaten oyunda bunu belli ediyor fakat ben Cal tamamen dark side'a geçecek sanarken, geçmemeyi başardı. Bir sonraki oyunda dark side'a geçmiş bir Cal güzel olurdu. Uzun zamandar Sith konu alan oyun da oynamadık.


    Oyunun beğenmediğim yanlarına gelirsek benim oynayış şeklimden de olabilir. Agresif ve hızlı bir şekilde çift kılıç oynuyorum. En zorda oynamış olmama rağmen pek force güçlerine ihtiyacım olmadı. En zor modda force kullanmak için harcadığım vakit yerine düşmana direk dalmak daha avantaj sağlıyor. Birebir dövüşlerde force’un pek yararını görmedim. Tabi ki toplu dövüşlerde ya da güçlü hayvanların olduğu bir alanda işe yarıyorlar ama yani oyunda çoğu dövüşte force’a pek ihtiyacım olmadı bile.


    Force Tear adı altında geçen challenge odaları var. Star Wars evreninin genişliği düşününce bunlar da oldukça keyifli Arkham serisi gibi challenge’lar olabilirdi ama pek ilginç görevlere denk gelmedim. Çok zorlayanlar oldu ama ya hızlı bir şekilde geçtiklerim ya da sürekli tek atan düşmanların olduğu challenge’lar ile karşılaştım.


    Performans konusunda ilk günden beri pek sıkıntı yaşamadım ama RT açtığım zaman hala oyun çöküyor güçlü bir PC’ye sahip olmama rağmen. Onun dışında yine Arkham serisinde örnek vereceğim. Oyunda bir sürü saç, sakal, kıyafet seçenekleri var fakat kıyafet açısından yetersiz oldum. Elinde Star Wars gibi bir marka varken çok daha güzel, çeşitli kıyafetler olabilirdi. Genelde berduş gibi kıyafetler var. Evet bulduğunuz zaman Anakin ya da Luke cosplay’i yapmak mümkün fakat yine de daha çok olmasını isterdim Arkham serisinde olduğu gibi.


    Son olarak büyük ihtimalle performans sorunları olmasaydı övülerek konuşulan bir oyun olacaktı. Açıkçası son zamanlarda oynadığım en iyi oyunlardan. Tüm itemleri toplatacak kadar kendisine bağladı beni ki achievement hiç kovalamayan biri olarak genelde okunacak, dünya hakkında bilgi vermeyen itemleri toplamakla uğraşmam bile.





  • Yeni patch çıkmış.



    steamdb
    Star Wars Jedi: Survivor™ - Patch 5 Details · STAR WARS Jedi: Survivor™ update for 17 May 2023
    https://steamdb.info/patchnotes/11216488
  • 1.42 GB'lık bir patch geldi şimdi.

  • Vay arkadaş, 1.42 GB'lık patch'i kurması ve yüklemesi amma uzun sürdü, uğraştığımıza değse bari...

  • Oyunu açınca menüyü görene kadar 15gb ram dolduruyor rt kapalı olduğu halde böyle değildi eskiden demek takılmaları bu şekilde çözdüler. Oyunu kapatıncada ram kullanımı sıfırlanana kadar exe 20sn civarı açık kalıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 serisi


    gofile.io
    JediSurvivorUpscaler-FGBuild-Alpha06-Hotfix3.zip
    https://gofile.io/d/vGcKiv

    2/3 serisi



    gofile.io
    JediSurvivorUpscaler-FGBuild-Alpha07-Hotfix1.zip
    https://gofile.io/d/om6g3S

    Updated for new patch, works with 20/30/40 series cards. It's recommended to use Alpha06-Hotfix3 if you've got a 40 series cards.

  • speedycihan kullanıcısına yanıt

    Hocam indiremiyorum paralı üyelik istiyor dosyaları başka bir yere yükleyebilirmisin.2000 serisi kartlar için olan dosyaları




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merto98 -- 18 Mayıs 2023; 12:39:24 >
  • merto98 M kullanıcısına yanıt
    pixeldrain
    JediSurvivorUpscaler-FGBuild-Alpha07-Hotfix1.zip
    https://pixeldrain.com/u/GZaSTmaB
  • speedycihan kullanıcısına yanıt

    teşekkürler

  • Son gelen patch'den sonra windowsa geri dön seçeneği çalışmıyor, alt f4 ile çıkış yapabiliyorum, yaşayan var mı?

  • marju kullanıcısına yanıt

    Bende de aynı. Şaka gibi ya. Parayla rezillik yaşıyoruz

  • marju kullanıcısına yanıt

    evet oyunu kapatamadım :) görev yöneticisinden kapattım.

  • marju kullanıcısına yanıt

    bende sorun yok

  • marju kullanıcısına yanıt
    Var hocam bende ayni oyundan atti direk 27 gb ram kullaniyirdu yetersiz ram hatasi Verdi crash yedim 32 gb ram var sistemde

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende sonunda %90 gibi bir ortalama ile bitirdim. Sonlara doğru çok baymaya başladı, platform kısmını çok abartmışlar. Aksiyondan çok daha fazlası platform ve puzzle ile geçiyor. Aksiyon kısmı da bence vasattan 1 tık fazla, haz alıp sonunda oh be nasıl kestiğim dediğim tek kısım, oggdo'lar oldu. Sözde boss diye koyduklarının %90'ı leş. Oyundaki süpriz en baba karakterin boss fightı bile meh, 2. denemede geçtim. Son boss fightı da yanda video açıkken 2. denemede aldım yine. Boss phaseleri dark soul'a benzetmeye çalışmışlar da olmamış, son seviyeye getirdiğimiz skiller bosslarda hiçbir işe yaramıyor, illa standart ve heavy attack kullanacağız bu çok saçma olmuş. Lightsaber atağını sadece perklerle ufak bir miktar arttırabiliyoruz, 1 lvl ile son level arasındaki lightsaber dmg'inin nerdeyse farkı yok. Zorluk default ayarındaydı, arttırmakla da uğraşmadım

  • Dark_Soul kullanıcısına yanıt

    Default ayarındaki zorluk her zaman normal zorluktur. Ben tüm oyunlara hardda başlarım, hatta duruma göre en zorda bile oynayabilirim. Bu oyun da hardda gayet makul bir zorluk sunuyor...

  • Changelog

    Alpha 08

    1.Compatibility with 20/30/40 cards.

    2.Fixed image freezing when jumping in certain area.

    3.Fixed the bloom issue.

    4.Fixed some small jittering in high contrast area.

    5.Fixed DLAA (DLSS Native) flickering.


    Readded the cutscene letterboxing removal.


    Added exposure scale configuration to the .ini file so it will persist.

    DLSS2 is still not compatible with 1080P, use DSR and set the desktop resolution to 2K.



    https://pixeldrain.com/u/9dH7yqhg



    Şunu deneyelim, bugün son yama ile modsuz girdim baya iyi olmuş fps artışı var daha akıcı ve stutter azalmış koboh gene kasıyor ama eskisi gibi değil.

  • Her oyunu medium da oynarım. İlk oyunun dark souls mekanikleri olmasından dolayı easy de oynadım. Şahsen tek eksi yönü boss mücadeleleri idi. En doğru Jedi oynanışı bence easy mod koskoca Jedi sın. İki tane kıçı kırık adam kesemiyorsun.Al easy ye force u gör 😂 2. Oyunu aldım ama biraz daha yamalarla otursun diye bekliyorum. Dead island 2 bitene kadar beklerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.