Şimdi Ara

STAR WARS: The Old Republic [ANA KONU] #Steam'e geldi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.650
Cevap
9
Favori
198.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BelieveMe


    quote:

    Orijinalden alıntı: GangstaCity


    quote:

    Orijinalden alıntı: YouR@ck

    WoW daki gibi düşman taraflar olucakmı ? Jedilar ve Sith ler birbine orc ve human gibi düşmanmılar oyunda ? 2 tarafında kendine özel yerleri olucakmı yoksa herkez istediği yerde dolaşıcakmı ?

    Star wars izlemedinmi genç hiç ?

    İzlememiş ki soruyor. Bir de, ayıp mı?

    Star warsı ızlememış starwars old republic konusuna giriyor oyun hakkında soru soruyor.mantıklı




  • up
  • Bu oyunu yabancı sitelerde alpha, beta artık her ne ise aşamasından yola çıkıp, çeşitli makalelerle başarız gibi göstermeye çalışanların WoW çalışanları yada fanboyları olduğunu düşünüyorum. Bioware, Blizzard'la yenişebilecek tek firma benim gözümde. Bkz: KOTOR, Mass Effect 1-2, Dragon Age, Neverwinter Nights.. WoW, SWTOR un çıkışıyla çok oyuncu kaybedecek. Oyun daha tamamlanmadan altını oyuyor bu kadar basit. Şahsen ben WoW'u, SWTOR için bırakıcak 30 un üstünde insan tanıyorum çevremden. Star Wars için bu oyun oynanır en azından.
  • eski wow serverımdaki bazı iyi guildler bu oyun çıkacağı kesinleşince o zamandan sitelerine eklentiler yapmışlardı ki çoğu direk guild aktarımı yapacaklardı.çıktığında wow büyük darbe yiyecek kesindir..
  • sanırım oyunun bıtmesıne sebep olucak kişi biz oyunu oynamayı kafaya koyanlar olucak.. classlara şöyle bir göz attımda arkadaşlar kesinlikle ve kesinlikle insanlar ya jedi knight olucak yada sith warrior olucak.. kimsenin kalkıpda bir bounty hunter oynamak isteyeceğini dusunmuyorum. ha tabi ki oynayanlar olur ama jedi varken kımse oralarda tutunmaz.. oyun sadece bu 2 class etrafında donecegınden dolayı oyun kendı kendını bıtırecek..
  • İşte Bioware'de bu olay olmasın diye çalıştıklarını söyledi.Oyun etrafında biraz farklı bir lore kuruyorlar.Zaten sadece filmine bağlı kalmayıp Clone Wars animasyon serisini izleyen biri illa sith yada jedi arasında seçim yapmaz.Sadece bu çıkardıkları 2 trailerdan birinde bile diğer classlarıda üstün tutmak için uğraşmışlar.Ben şahsen Bounty Hunter açabilirim.Baya baya düşünüyorum açıkçası.Bende korkuyorum biraz dediğin olaydan ama.En kötü ihtimalle SWG gibi olur.Oyun çıktığında herkez sith ve jedi arasında bir seçim yapar.Bir süre sonra oyun oturunca insanlar sıkılıp yeni karakterler denerler vedenge sağlanır.Zaten youtubeda diğer classların tanıtım videolarına baktığımızda diğer classlardanda açıkcak kişi sayısının gayet fazla olucağı görülüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: illidaniron

    sanırım oyunun bıtmesıne sebep olucak kişi biz oyunu oynamayı kafaya koyanlar olucak.. classlara şöyle bir göz attımda arkadaşlar kesinlikle ve kesinlikle insanlar ya jedi knight olucak yada sith warrior olucak.. kimsenin kalkıpda bir bounty hunter oynamak isteyeceğini dusunmuyorum. ha tabi ki oynayanlar olur ama jedi varken kımse oralarda tutunmaz.. oyun sadece bu 2 class etrafında donecegınden dolayı oyun kendı kendını bıtırecek..

    Ben sırf Arthas'a olan hayranlığımdan Paladin açmıştım WoW'da. Çevremde SW fanı ve Boba Fett hayranı birçok insan var. Bu insanlar da hayranlıklarından dolayı Bounty Hunter açacaklarını söylüyorlar. Hiç sanmıyorum class dengesizliği yaşanacağını.
  • class dengesizliği olacağını sanmıyorum çünkü bounty hunter ve trooper tank sınıfları olacak ve sith agent ve smuggler dps sınıfları olacak sith war ve jedi knight hem off tank hem dps olacak sith inqu ve jedi diğer class healer olacak galiba ha illaki onları sayısı fazla olacak ama healer tank classlarını oynayan her zaman daha çok aranacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

    class dengesizliği olacağını sanmıyorum çünkü bounty hunter ve trooper tank sınıfları olacak ve sith agent ve smuggler dps sınıfları olacak sith war ve jedi knight hem off tank hem dps olacak sith inqu ve jedi diğer class healer olacak galiba ha illaki onları sayısı fazla olacak ama healer tank classlarını oynayan her zaman daha çok aranacaktır.

    yani bir de bu faktör var tabi. illa ki biri healer veya tank sınıfı açacak. Class dengesizliği falan hikaye geçin bunları başka yerden vurun oyuna.
  • Jedi ve Sithleri diğer classlardan güçsüz yada oynanabilirliğini zor yapabileceklerini düşünüyorum. İnsanlar diğer classlara yönelsinler diye. Tabi benim varsayımım.
    En son oynadığımda SWG'de trooper, jediları eziyordu. Ben jedi'dan trooper'a dönmüştüm, kendimden biliyorum.
    Ama işin içinde lore olayıda var. Fazla bir dengesizlik olacağını düşünmüyorum.
  • wow gibi 10 sene dayanacak bir oyun yaptıklarını söylüyorlar ama grafikler hiçte 10 sene dayanacak gibi görünmüyor. Bu grafikler 1 sene sonra insanların midesini bulandırır. yıl 2011 hala bu kadar eskimiş grafik kullanmasına şaşıyorum bioware in. tera online, guild wars 2, blade and soul un grafiklerini gördükten sonra harbiden knight online dan hiç bir farkı yok gözümde bu oyunun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SurlarÖnünde

    wow gibi 10 sene dayanacak bir oyun yaptıklarını söylüyorlar ama grafikler hiçte 10 sene dayanacak gibi görünmüyor. Bu grafikler 1 sene sonra insanların midesini bulandırır. yıl 2011 hala bu kadar eskimiş grafik kullanmasına şaşıyorum bioware in.

    Katılıyorum, en azından ek paketlerle grafikleri güncellemeleri şart,oynanış ne kadar iyi olursa olsun grafikler sesler ve müzikler gibi unsurlarda önemli..
  • Talonunda dediği gibi bir oyunun grafikleri çıkarılan patch ve paketlerle yenilenebilir durumdadır.Bu 10 yıl içinde biz oyunu hiçbir şekilde değiştirmiyeceğiz vs gibi bir şey söylemişmi yapımcılar?Tabikide hayır.Sen sanıyormusun ki WoW ilk çıktığında grafikleri böyleydi?Tabikide değildi.Gelen her paketle WoW'un grafikleri biraz daha iyileştirildi ki o halde bile şuan insanın gözüne batıyor.Dur bakalım bi oyun çıksın geçsin aradan biraz süre öyle konuşuruz oyun bu kadar zaman zarfında dayanırmı yoksa batarmı.Ki şu haliyle grafikler günümüz seviyesine bakılınca gayette güzel duruyor.

    Bugünden bi 10 yıl sonrasında ne olucağını bilemeyiz.Adamlar tabikide bu süre zarfında oyuna yenilikler getiriceklerdir.Sonuçta bu insanlar BioWare gibi kaliteli bir şirketin ismi altında çalışan bilinçli insanlar.Alalade bir şirket değil.Sonuçta biz biliyoruzda onlar bilmiyor.Atıp tutuyorlar demek bana göre yanlış bir tutum.




  • Trailerları izledikçe her geçen zamanda grafiklerin iyileştirildiğini gördüm. Bioware kötü grafikli oyun mu yapacak? Star Wars evrenine bence gayet güzel uymuş.



    Zaten Bioware'in lore kısmında bir sorun yaşatacağını sanmıyorum. Oynanabilirlikte sıkıcı olmazsa, SWTOR çıktığında ortamı sallar.




  • Tarih Dersi İsteyen?










    Vee buda 11 ;
    http://www.gamertube.com/video-1840508-Star%20Wars:%20The%20Old%20Republic:%20Holorecord:%20The%20Great%20Hyperspace%20War%20



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 13 Şubat 2011; 10:48:21 >




  • 5 yaşından beri "Kara cedi ,ak cedi" fanı biri olarak umutlarımı baya bir düşük seviyede tutuyorum bu oyun hakkında.
    Biowareden babam çıksa yerim diyeceğim ama bu lore ve pve'de ki hikaye anlatımı kısmı sadece.Pvp kısmından kaygılıyım.
    Hali hazırdaki oyunlarda pvp dengesi yerlerde olduğunu ,senelerdir dengelenemediğini düşünürsek işin içine Işın kılıcı ve lazer silahları,siper alma gibi olaylar girince
    insan istemeden düşünüyor.

    Tabi direkt Pre-order yapıp çılgınlar gibi oynayacağım bounty hunterımla hatta bilgisayarı bile upgrade ettirecek bana büyük olasılıkla.
    Ama Warhammer online ve SWG den sonra yoğurdu üfleyerek yemekte fayda var.
  • Oyun çıksında tek eksiği grafik olsun benim için fark etmez.


  • Sonunda güzel grafikler görmeye başladık
  • Grafikler giderek göze daha güzel gözükmeye başlıyor.Bence cartoon ve gerçekçi grafik arasında mükemmel bir denge kurmuşlar.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.