Şimdi Ara

STAR WARS: The Old Republic [ANA KONU] #Steam'e geldi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.652
Cevap
9
Favori
198.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Grafikler falan göze batmaz. Benzer grafik motoru WoW'da da var. Ama içine girip Dalaran semalarında bir tur atın zevkten dört köşe olursunuz. Tutturmuşsunuz grafikte grafik, MMORPG'den anlayan adam ilk başta grafiğe değil oyunun bize sunduğu özgürlüğe bakar(hikaye de dahil olmak üzere). WoW'un da öyle ahım şahım, Crysis'vari grafikleri yok, o zaman 12 milyon insan niye oynuyor bunu kardeşim? Çünkü o kadar özgür, kişiselleştirilebilecek bir evren vaad ediyor ki insanlar hayran kalıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dopamine

    Oyun ücretsizmi olacak ?

    MassivelyMultiplayer sen misin? Aynı tip hareketleri gösteriyorsunuz ikiniz de. Bölümün baş trollerinden.
  • Ben mmorpg oynarken/incelerken aşağıdakilerin hepsine bakarım.Katılan yada katılmayan olabilir,bir laf söyledim fazlasıyla uzadı..
    Sesler
    Grafikler
    Atmosfer
    Hikaye
    Oynanış
    Kişiselleştirme
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Talonmaster

    Ben mmorpg oynarken/incelerken aşağıdakilerin hepsine bakarım.Katılan yada katılmayan olabilir,bir laf söyledim fazlasıyla uzadı..
    Sesler
    Grafikler
    Atmosfer
    Hikaye
    Oynanış
    Kişiselleştirme

    sorun grafiğe bakmak fılan deıgl ıstersen karakter modellemelerıne gore oyna benı ılgılendırmez.sorun 2-3 gameplaydan oyunun butun noksanlıklarını buldun.
    Kimse ama elle tutulur birşey gösteremiyor,oynanış zaten bilindik 1 e bas 2 ye bas videolardan görüldüğü üzere,endgame'in yetersiz olduğundan bahsediliyor forumlarda reroll tabanlı olacağı söyleniyor,grafikler şu an için çokta kötü olmayabilir ama bu oyun en az 4-5 yıl oynanacak ve yıldan yıla dahada göze batar hale gelecek.

    1 bekle oyun çıksın burda bioware ve starwarsdan bahsedıyoruz daha betada bıle olmuyan gameplaylarden bukadar agır laf sölemek saçma onu demeye calısıyoruz




  • Zaten anlatamadığım oyun hakkında konuşmuyorum ben, açıklanan özelliklerinin beni tatmin etmediğini yazdım(ekran görüntülerinden grafikleri yorumladım,multiplayer demosundan oynanışı,forumlardanda ise reroll tabanlı olacağını),çokda olağan dışı birşey değil.Dediğim gibi oyunu bende uzun süredir bekliyorum belkide beklentilerimi fazla yükselttim.Tartışma başlatan cümle bu;''Grafiklerin vasatlığından kimse bahsetmemiş,çok kötü değil ama şu ana kadar Tera,Rift yada GW2 kalitesinde bir grafik göremedim''
    Grafikler çok iyi değil-Mmorpglerde grafiğe bakılmaz
    Oynanış klasik-Ya nasıl olcaktı
    Forumlarda reroll tabanlı olacağı söyleniyor-Tek kötüleyen sensin,kendin ol
    Tartışma çıkarmak amacıyla yazmadım hiçbirini ama bu kadar savunmanın fanboyluğa girdiğini düşünüyorum..
    Halada savunuyorum dediğimi 4 oyununda sitelerine girip ekran görüntülerine bakın,STOR şu ana kadar diğerlerine göre bence daha yavan kalıyor.Bundada kötü birşey yok.




  • Mmositeda beta olduğu söylenen evrenin(daha çok alpha gibi duruyor) SSleri sızdırılmış,merak eden vardır diye bende koyuyorum.
    STAR WARS: The Old Republic [ANA KONU] #Steam'e geldi
    STAR WARS: The Old Republic [ANA KONU] #Steam'e geldi
    STAR WARS: The Old Republic [ANA KONU] #Steam'e geldi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-47CB66FB8 -- 18 Ekim 2010; 20:44:25 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Talonmaster

    Mmositeda beta olduğu söylenen evrenin(daha çok alpha gibi duruyor) SSleri sızdırılmış,merak eden vardır diye bende koyuyorum.
    STAR WARS: The Old Republic [ANA KONU] #Steam'e geldi
    STAR WARS: The Old Republic [ANA KONU] #Steam'e geldi
    STAR WARS: The Old Republic [ANA KONU] #Steam'e geldi


    büyük bir ihtimal alphadır yoksa böyle olacak değildir bence...olmamalı!!!!




  • bana gelen maile bakılırsa oyun süper. aylar önce betaya üye olmuştum. bana gönderdikleri ilk mailleri, gerçi reklam amaçlı. grafik görüntüleri kötü diyenler fena yanılacak yada karşılaştırma işleminde bir yanlışlık var. benim en çok ilgilendiğim uzay savaşları. süper görünümlü uzay gemileri bizi bekliyor. üç boyutlu hareket bir çok playerin kafasını basmayacağı bir olay. nerden biliyorsun derseniz wow da uçan dragon üstünde boss savaşının yapıldığı dungeona kimse gitmek istemezdi. gerçekten zor ama bir o kadarda zewk verir aşağı yukarı sağa sola ileri geri her yöne özgürce uçmak bu arada aynı durumda yerdeğiştiren bir bossla savaşmak... hayali bile güzel düşünün sonsuz uzayda pvp, rakip uzay gemileri kapışma süper süper. birde karakter görüntülerini niçin beğenmiyorsunuz hayret yani, wow a hatta yeni çıkan birçok oyuna göre çok daha parlak, pürüzsüz, göz alıcı görünümdeler.




  • grafikler bencede çok yetersiz. ayrıca 1 e 2 bas sistemi çok eskidi ve hiçbir yenilik heyecan getirmiyor. Keşke "dövüş sistemin de" blade and soul veya GW2 ve Tera Online dan kopya çekselerdi.
  • Grafikten falan bahsediyorsunuzda Türkiyeden oynadıgınızı ve Latency sorununu biliyorsunuz herhalde. zaten latency sorunu var sırf Türkiyede olduğumuz için birde yüksek grafik girerse oyundaki başarı 0 olur. bende 10mb internet var ama türkiye de olmam nedeni ile sürekli bir ekstra lag var. Bence online oyunlarda oynanabirlik önemli. Warcrafta da rakip olacak diye beklemeyin warcraft 1 senede en çok oynanan oyun olmadı. şu an 12 milyon oyuncusu ile en iyi oyun olduğunu kanıtlamış bir oyun. Age of Conan da büyük idda ile girdi ama sonuç hüsran. WoW un en çok oynanan oyun olmasının nedeni Grafik olmadığı kesin. belkide en kötü grafik wowda :) fakat oynanabilirliği mükemmel.

    Birde şöyle birşey var yeni çıkacak bir oyunu başka bir oyuna göre değerlendirirsek elbetteki yeni oyunu kötü görürüz. her oyunun kendine has özellikleri var.
  • daha iyi olabilir miydi olabilirdi. Clone Wars Animasyon dizisi ve filmi de bize gösterdi ki Lucas artık Star Warsı yeni nesle sevdirmek istiyor. Bu çalışmaların sonucu oyuna yansımış. Ancak Star Wars adı oyunu milyonlarla buluşturuyor. F2P olacağını düşünmüyorum; Sith Lord olma yolunda çekilen çile kutsaldır bedeli neyse veririz
  • May The Force Be With You...

    Champions Online-WoW-AoC-SWTOR karşılaştırması





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 29 Kasım 2010; 18:28:30 >




  • SWTOR la diğer mmo ları karşılaştırmak saçma çünkü türleri farklı swtor sci-fi fantasy,aoc deki fatality türü şeyler yapmayı seven adam gidip swtor oynamaz veya swtor daki gibi eline ışın kılıcı alıp milleti onla öldürmeyi seven adam gidip aoc oynamaz bu yüzden böyle karşılaştırmalar saçma.
    Oyuna gelirsek güzelmi güzel, boss fightlar nasıl olucak çok merak ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kerow

    SWTOR la diğer mmo ları karşılaştırmak saçma çünkü türleri farklı swtor sci-fi fantasy,aoc deki fatality türü şeyler yapmayı seven adam gidip swtor oynamaz veya swtor daki gibi eline ışın kılıcı alıp milleti onla öldürmeyi seven adam gidip aoc oynamaz bu yüzden böyle karşılaştırmalar saçma.
    Oyuna gelirsek güzelmi güzel, boss fightlar nasıl olucak çok merak ediyorum.

    Oynar oynar.Şahsen ben iki tür oyunuda oynuyorum.Konusu farklı diye bu oyunu oynamaz demek bence çok saçma.Aynı türmü aynı tür.İkisindede pvp varmı var.Rpg mi rpg.Dungeon varmı var.Karaktermi geliştiriosun evet geliştiriosun.Orda zaten dikkat edersen oyunların o özelliklerini karşılaştırmamış.Quest sisteminin ne kadar güzel olduğunu ve combat sisteminin farklılığını göstermiş ki buda bariz bi şekilde ortada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 29 Kasım 2010; 16:38:33 >




  • quest sistemi gerçtekten hoş bizim karakterimizinde konuşması vs. bence gayet hoş bir mmo oyunu olacak beğenmeyen oynamaz ha beğenmeyenlerin sonra konu başlığı altında "yaw şu quest bu item" diye sorular sorduğunu görmeyelim
  • Bencede öyle olucak.Eskiden sslere bakıp oyunun görüntüleri berbat diyenleride görüyoruz şimdi.Videolardanda bariz bir şekilde görünüyor.Oyunun grafikleri gayet iyi.Valla Bioware yine mükkemmel bir iş çıkarıcak.Resmen kotor online gibi oldu oyun ya.Sabırsızlıkla bekliyorum.
    May the force be with you...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 29 Kasım 2010; 18:28:09 >
  • Gece eklediğim için altına yazı koymamıştım videonun,eklediğim video en popüler sınıflardan Sith Inquisitor sınıfının 'sızdırılmış' videosudur.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Yazuach

    Bencede öyle olucak.Eskiden sslere bakıp oyunun görüntüleri berbat diyenleride görüyoruz şimdi.Videolardanda bariz bir şekilde görünüyor.Oyunun grafikleri gayet iyi.Valla Bioware yine mükkemmel bir iş çıkarıcak.Resmen kotor online gibi oldu oyun ya.Sabırsızlıkla bekliyorum.
    Made a force be with you...

    Kimmiş o arkadaşlar merak ettim bu arada?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Talonmaster

    Gece eklediğim için altına yazı koymamıştım videonun,eklediğim video en popüler sınıflardan Sith Inquisitor sınıfının 'sızdırılmış' videosudur.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Yazuach

    Bencede öyle olucak.Eskiden sslere bakıp oyunun görüntüleri berbat diyenleride görüyoruz şimdi.Videolardanda bariz bir şekilde görünüyor.Oyunun grafikleri gayet iyi.Valla Bioware yine mükkemmel bir iş çıkarıcak.Resmen kotor online gibi oldu oyun ya.Sabırsızlıkla bekliyorum.
    May the force be with you...

    Kimmiş o arkadaşlar merak ettim bu arada?

    Önceki sayfalarda filan var.Diğer forumlardada.Sslerden pek bişey anlaşılamz.Görüntüleri videolarda gayette güzel duruyor.Bioware kötü iş yaparmı yaa...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 29 Kasım 2010; 19:48:42 >




  • WoW daki gibi düşman taraflar olucakmı ? Jedilar ve Sith ler birbine orc ve human gibi düşmanmılar oyunda ? 2 tarafında kendine özel yerleri olucakmı yoksa herkez istediği yerde dolaşıcakmı ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.