Şimdi Ara

Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
10
Favori
4.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dünya çapındaki açıklamanın ardından desteğiniz ve pozitifliğiniz çok büyüktü ve ekibimiz #SDCC2023 öncesinde hepinize teşekkür etmek için biraz zaman ayırmak istiyor.


    Ekibin mektubunun tamamını ;


    Star Wars Outlaws'ı ortaya çıkarmamızın üzerinden bir aydan fazla zaman geçti ve dünya prömiyerinin ardından muhteşem hayran çizimleri, titiz döküm videoları ve daha fazlası şeklinde gelen inanılmaz destek için en derin minnettarlığımızı ifade etmek istiyoruz.  


    Ekip olarak bu proje üzerinde yıllarca çalıştık ve geçtiğimiz ay nihayet sevgi ve heyecanla ortaya koyduğumuz çalışmayı tanıtma şansına sahip olduk. Duyuruya kadar olan bekleyiş hem sinir bozucu hem de heyecan vericiydi. Sonunda oyunu açıkladığımızda hepinize sormak istediğimiz tek şey "Peki, ne düşündünüz?" oldu.  


    Oyuna ve Star Wars galaksisine yeni eklediğimiz karakterlere - ister Toshara gibi yeni mekanlar olsun, ister Kay, Nix ve ND-5 - gösterilen sevgi seli çok iç açıcıydı.


    Lucasfilm Games ile yakın işbirliği içinde tutkuyla beslenen bir yolculuk


    Bu muhteşem galakside geçen bir açık dünya oyunu yaratmak, Star Wars'a olan sarsılmaz tutkumuzdan kaynaklanan olağanüstü bir yolculuktur 


    Projenin başlangıcından itibaren hedefimiz, bu sevilen serinin özünü yakalayan bir deneyim sunmak ve nihai alçak macerayı yaratmaktı. Bunun için Star Wars'u bu kadar özel kılan şeyin hakkını verdiğimizden emin olmak amacıyla kendimizi Star Wars medyasının ve arşivlerinin derinliklerine daldırmamız gerekti. 


    Zengin ve yaşayan açık dünyalar yaratma konusundaki uzmanlığımızdan ve Lucasfilm Games ile olan güçlü işbirliğimizden yararlanarak, heyecan verici yeni mekanlar, karakterler ve deneyimler ortaya çıkarmaya çalışırken, karada speeder bike'ınızla ve uzayda geminiz Trailblazer ile keşfedeceğiniz sevilen ve iyi bilinen simge yapıları otantik bir şekilde yeniden yaratmaya çalışıyoruz.  


    Vizyonumuzun çoğunuzda bu kadar güçlü bir yankı uyandırması bizi heyecanlandırıyor. Heyecanınız, sizi Kay Vess ve Nix ile birlikte galaksinin dört bir yanına taşıyacak bir oyun sunma kararlılığımızı körüklüyor ve bu yolculuğu sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz. 


    Star Wars Outlaws'ın arkasındaki yaratıcı sürece bir göz atacağınız ve oyunumuzdaki çeşitli yerler hakkında daha fazla bilgi edineceğiniz San Diego Comic Con'da sizlerle buluşmayı umuyoruz. Bizi izlemeye devam edin!  


    San Diego Comic Con'da neler yapacağımızı görmek için buraya tıklayın, sizi orada görmeyi umuyoruz.

     

    Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONU




  • Star Wars Outlaws: Behind The Scenes - Crafting a Galaxy of Opportunity



    Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONUUbisoftyoutube
    The team at Massive Entertainment is thrilled to offer a peek into the creation of #StarWarsOutlaws in collaboration with Lucasfilm Games. Discover exclusive behind-the-scenes footage to see how we've built iconic and new locations in this open-world experience. About Star Wars Outlaws: Experience the first-ever open world Star Wars™ game, set between the events ofThe Empire Strikes Back and Return of the Jedi. Explore distinct planets across the galaxy, both iconic and new. Risk it all as Kay Vess, an emerging scoundrel seeking freedom and the means to start a new life, along with her companion Nix. Fight, steal, and outwit your way through the galaxy’s crime syndicates as you join the galaxy’s most wanted. Learn more at: https://starwarsoutlaws.com/ INSTAGRAM: https://www.instagram.com/starwarsoutlaws/ TWITTER: https://twitter.com/starwarsoutlaws DISCORD: https://discord.gg/starwarsoutlaws About Ubisoft: Ubisoft is a creator of worlds, committed to enriching players’ lives with original and memorable entertainment experiences. Ubisoft’s global teams create and develop a deep and diverse portfolio of games, featuring brands such as Assassin’s Creed®, Brawlhalla®, For Honor®, Far Cry®, Tom Clancy’s Ghost Recon®, Just Dance®, Rabbids®, Tom Clancy’s Rainbow Six®, The Crew®, Tom Clancy’s The Division®, and Watch Dogs®. Through Ubisoft Connect, players can enjoy an ecosystem of services to enhance their gaming experience, get rewards and connect with friends across platforms. With Ubisoft+, the subscription service, they can access a growing catalog of more than 100 Ubisoft games and DLC. For the 2021–22 fiscal year, Ubisoft generated net bookings of €2,129 million. To learn more, please visit: www.ubisoftgroup.com. © 2023 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Ubisoft and the Ubisoft logo are registered trademarks in the US and/or other countries.
    https://www.youtube.com/watch?v=kP-qOFPg314
  • Birkaç Yeni Bilgi Paylaşıldı :


    - Mos Eisley de cantina gibi oyunda olacak. Ve oradan nem çiftliklerine veya Jabba'nın sarayına doğru yola çıkabilirsiniz.


    - Mevcut sendikaların yanı sıra bazı yeni organizasyonlar da göreceğiz: Hutt Cartel, Pyke Syndicate ve Ashiga Clan (yeni) olarak adlandırıldı.


    - Sendikalara yardım etmeyi veya ihanet etmeyi seçebilirsiniz. Bu kararların sonuçları olacaktır. Yeni konumların kilidini açabilirsiniz. Ya da Jabba'ya veya birine ihanet ederseniz, peşinizden ödül avcıları gönderecekler.


    - En azından Toshara'da hava olayları olacak.


    - Kay'in motorunun otomatik pilotu var, böylece çağırırsanız size gelebilir.


    - Hız motoru özelleştirilebilir.


    - Oyunda bir yemek pişirme veya yemek unsuru var gibi görünüyor.


    - MC tipik bir hırsızdır, bir jedi/sith olmayacaktır.





  • Yaratıcı yönetmen Julian Gerighty, Star Wars Outlaws'ın şişirilmiş bir deneyim olmayacağını söylüyor.


    "Yani kesinlikle 200 veya 300 saatlik epik, bitirilemez bir RPG değil. Bu, insanları bir gezintiye çıkaracak ve çok yönetilebilir olan çok odaklanmış bir aksiyon-macera RPG'si."


    Elbette, "çok yönetilebilir" özneldir, ancak geliştirici Massive Entertainment önceki şişirilmiş Ubisoft oyunlarından ders almış gibi görünüyor.


    Açık dünya tasarımıyla ilgili olarak Gerighty şunları söyledi: "Açık dünya deneyimi, çimenler, dikkat dağıtıcı unsurlar, karakterler ve kantinler içeren çekirdek miktarda oynanabilir yüzeye ihtiyacınız olduğu anlamına geliyor. Bu yüzden yarattığımız çekirdek alanların dışında tek seferlik egzotik görevler olmayacak."


    Röportajda Kay'in karakterinin alçak yönlerine de değinildi - hiç ışın kılıcı alacak mı?


    "Buna gerçekten ihtiyacı yok," diyor Gerighty. "İsteyip istemeyeceğini bile bilmiyorum."


    Kaynak : https://www.eurogamer.net/star-wars-outlaws-wont-be-a-300-hour-epic-unfinishable-rpg





  • Jedi - Işın Kılıcı - Skywalker darboğazından çıkmayı başarabilen Star Wars yapımları hep başarılı oluyor (bknz: Andor) bu oyunda sanki bir önceki SW oyunlarına göre farklı bir tecrübe yaşayacağız gibi duruyor. Umarım iyi çıkar ya

  • 4 Yeni Konsept Tasarım.



    Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONU


    Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONU


    Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONU


    Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONU




  • A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt
    Efsne duruyor ya çıkınca sırf bu oyun için yeni konsol alıcam bir an önce çıksa da oynasak keşke

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkes Jedi survivor cok sevmişti ama nedense ben oynamadım, bulmacalari hoplamali ziplamali alanlari pek beni sarmamıştı.Sehirden çorak araziye geçince oyunu silmiştim. Ama bu oyun baya hype yaptı bende.Gezip dolaşacağım bir oyun olursa tadından yenmez.Bakalim umarım Jedi tarzı bir oyun olmaz çünkü bana pek hitap etmiyor .

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • asus1981 kullanıcısına yanıt
    Jedi survivor'ı bende oynamadım ama fallen order'i oynamıştım fena oyun değil ama sosyal medyada övüldüğü kadar da güzel bi oyun değildi force unleashed harita büyüklüğü dışında geri kalan her alanda cok daha iyi bi oyundu ben hep openworld star wars oyunu istemiştim ve bu oyunu ubisoft yaptığı icin vede sadece yeni nesile cıkarıcağı icin baya umutluyum ac serisindeki haritalar bile efsaneydi massive entertaintment'ın yaptığı the division 2'nin de haritası cok güzel iç mekanlar detaylıydı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lucker274 kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum Ubisoft kendini geliştiriyor , Açık dünya konusunda genelde sıkıcı görevler ekleselerde yaptıkları dünyalar çok iyi, Gezegenlere iyi bir hikaye yerlestirirlerse ki bence olacak gibi izlediğim kadarıyla mükemmel olacak. En çok beğendiğim nokta da başka oyunlardan iyi özellikleri almaktan çekinmemiş, mesela Rdr 'den zamanı yavaşlatma (dead eye), Gta 'dan aranma(wanted) gibi özellikleri gördüm.Gayette güzel olmuş.Eger izlediğim ve umduğum gibi çıkarsa Starfield ve Jediler bunun yanında çekirdek kalacaktır.


    👍

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • asus1981 kullanıcısına yanıt
    Benim için hikayeden ziyade oynanış ve görev yapısı daha önemli umarım umarım ubisoft cok güzel bi iş yapar sabırsızlıkla bekliyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lucker274 kullanıcısına yanıt
    Umarım 2025 e felan sarkmaz tek korkum o

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asus1981

    Umarım 2025 e felan sarkmaz tek korkum o
    Korkarım ki öyle bi ihtimal var bilginiz vardır disney star wars oyun lisansını sadece ea e vermişti (daha kötü tercih olmazdı) ea dışında hic bir studyo star wars hakkına sahip olamıyordu ve lisansı yeni herkese açtı sanırım geçen sene yada 2021 de oldu bu tam bilgim yok eğer ubisoft başka bi projeyi star wars'a çevirmediyse sarkabilir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lucker274 kullanıcısına yanıt
    Doğrudur, ama halen yabancı forumlarda felan da 2024 en gec mart Nisan çıkar diyorlar kimse 2025 den bahsetmiyor, biz de söylememiş olalım 😃

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • asus1981 kullanıcısına yanıt
    Şimdiden series s için para ayırip oyunu almak için ortak birini bulsam iyi olucak :D siz hangi platformda oynıycaksınız ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lucker274 kullanıcısına yanıt
    Series S var bende de:))

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • asus1981 kullanıcısına yanıt
    Ortak bulundu 😂

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lucker274 kullanıcısına yanıt
    Hele bi fiyatı görelim hocam ihaleye öyle girelim😃😃

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunu bu sekilde beklemekteyim Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONU

    Tek korkum hogwarts legacy gibi bişey çıkması ama ubisoft yaptığı icin ister istemez heycanlanıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucker274 -- 10 Ekim 2023; 2:50:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu Avatar oyunu bir çıksın da artık sıra Outlaws'a gelsin. İlk kez bir Ubisoft oyunu için sabırsızlanıyorum umarım güzel çıkar. Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONU 

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.