Şimdi Ara

Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
10
Favori
4.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mirage ile hayal kırıklığı yaşasam da Ubisoft son yıllar da güzel işler yapmaya devam ediyor hem avatar hem bu oyundan umutluyum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Avatar'da ki grafik görsel şöleni gördükten sonra Star Wars Outlaws'ı düşenemiyorum buram buram next-gen kokuyor. Umarım hikaye tarafı da olumlu olur da, keyifle oynarız.


    Acaba Ubisoft bunu 2024'ün sonunda mı çıkarır? yoksa Nisan-Mayıs gibi mi salar? bir yandan da AC Codename Red'in de 2024'te çıkacağı söylentileri var.

  • Asahi Breweries kullanıcısına yanıt
    Avatar ile grafik motorları aynı mı acaba?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Source kullanıcısına yanıt

    Evet hocam. Snowdrop engine kullanıyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asahi Breweries kullanıcısına yanıt
    İşte bu harika 😎

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • işin içinde ubisoft varsa her zaman temkinli yaklaşmak lazım, ben Odyssey vari bir zırh ve silah geliştirme sistemi ile skill ağacı verirlerse öpüp başıma koyarım Vallaha tarzı çıkarsa yanına yaklaşmam, Vallaha da skiller fecaat derecede kötüydü ng+ çıkarmadılar season pass satıp ondan sonra ekstra paralı rezalet bir DLC çıkardılar..

  • Sevgili konu sahibi ana sayfaya da taşır iseniz sevinirim.


    Arkadaşlar şu adresten star wars outlaws oyunun Türkçeleştirme si için yazarsanız sevinirim. Belki sesimiz duyulursa en az Türkçe altyazılı olarak oyunu oynariz. Ps hesabınızdan giriş yaparak yazabilirsiniz.


    https://www.ubisoft.com/en-us/help/contact


    Oyunu sectikten sonra kafasının üstünde boloncuk olan adamı seçip genel bilgi kısmından yazabilirsiniz. Yada kendiniz bir kategoride secebilirsiniz.


    Sonra burdan talebiniz alındı bilgisi geliyor.



    Ubisoft Support <no-reply@cs.ubisoft.com>


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ana sayfaya ekledim hocam. Umarım bu girişimler sayesinde Altyazı desteği eklenir oyuna diyelim.


    @oyungazi

  • Çık ulan çık artık hayatımda bi prototype 2 nin çıkışını bu kadar heyecanla beklemiştim 12 senedir hiç bir oyun için bu kadar hype yapmadım ama ubisoft +massive internment + star wars olunca deliriyorum

    Geçmişte hogwarts legacy ve cyberpunk ile iyice gaza gelip ps4 almıştım ve oyunlar patlak çıkmıştı neyseki ps4 ü sadece bu iki oyun için almamıştım da sonuç hüsran olmadı böyle bi tecrübeden dolayı şimdiden series s almak yerine paramı dolara atıyorum ama güzel çıkış yaparsa koşa koşa series s alırım bu oyun için

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben yıllardır open world star wars oyunu hayalini kuruyorum bu hayalim hiç bir zaman gerçek olmadı ve sonunda ubisoft yapıyor şükür be jedi fallen order (ps4 te oynadığım ilk oyun) harita olarak ne kadar yer yer güzel olsa da salakca dark souls sistemlerini barındırıp onu taklit ettiği için olmamış bi oyun bana göre ve beni hayal kırıklığına uğramıştı kombatıda bok gibiydi ama ubisoft bu tarz salakça hard core gamer islerine girmiyor assasins creed tarzı büyük bi harita olur umarım su oyunda hatta keşke orgins valhalla ve odyssey in birleşimimden bile büyük bi harita olsa ama far cry tarzı bi oyun olmasını istemem far cry ac ye kıyasla keşif konusunda kıt kalıyor bana göre the division 2 ic mekan konusunda harika ne bekliyceğimi bilemedim keşke ac yi yapan ekiple the divison 2 yi yapan ekip birleşse soundtrack konusunda ise kesinlikle mükemmel olucak orijinal müzikleri kullansalar bile yeter hala ara sıra jedi fallen orderin müziklerini açıyorum ki oda zaten orijinal filmlerin müziklerinin uzatılmış hali

    Umarım oyun looter shooter ve mmo tarzı sürekli içerik eklenen bi oyun olur şahsen oyunun zaman içinde genişleyip büyümesini çok isterim ki ac valhalla ve the divison bu konuda oldukça başarılı yapımlar hikayeye kasmasınlar oynanışa kassınlar gidip fan hikayesi bile çaksalar benim için okey zaten kotor harici güzel hikayesi olan star wars oyunu ben hatırlamıyorum keza fallen order in hikayesi de uncharted kadar cringe olmasada ona yakın bi kafadaydı

    Umarım oyun klasik ubisoft level desing world building kafasıyla yapılır şahsen artık 10 yaş için hazırlanmış gta/rdr2/gow tarzı şeylere katlanamaz hale geldim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucker274 -- 20 Aralık 2023; 2:36:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • 'Star Wars: Outlaws' Anlatı Yönetmeni Navid Khavari Oyunun Keşif, Suç Örgütleri ve Daha Fazlası Hakkında Daha Fazla Ayrıntı Veriyor'Star Wars: Outlaws' Anlatı Yönetmeni Navid Khavari Oyunun Keşif, Suç Örgütleri ve Daha Fazlası Hakkında Daha Fazla Ayrıntı Veriyor.



    Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONU



    Kotaku'da yayınlanan yeni bir yazıda, Star Wars: Outlaws'ın anlatı yönetmeni Navid Khavari, oyunun açık dünya keşfi, çeşitli suç örgütleri ve oyunun hikayesi hakkında konuştu. Star Wars: Outlaws, Ubisoft'un The Division serisinden ve yakın zamanda çıkan Avatar: Frontiers of Pandora'dan sorumlu geliştirici Massive Entertainment'tan geliyor.



    Massive Entertainment bu yılki San Diego Comic-Con'dan bu yana pek yeni bir şey göstermemiş olsa da, o zamandan beri geliştiricilerden başka ek ayrıntılar da ortaya çıktı. Comic-Con'da Jabba the Hutt'ın Star Wars: Outlaws'ta yer alacağı ve ana karakter Kay Vess'in onun için görevler üstlenebileceği ve hatta ona ihanet edebileceği ortaya çıktı. Oyun büyük, açık dünya bir oyun olsa da, yaratıcı yönetmen Julian Gerighty bunun "yönetilebilir" bir oyun olacağını ve "200 veya 300 saatlik epik, bitirilemez bir RPG" olmayacağını söyledi.


    Navid Khavari ile yapılan son röportajda, kendisine Star Wars: Outlaws'ın temel oynanış döngüsünün tam olarak ne olduğu soruldu. Khavari, oyuncuların yaşayacağı ve hepsi de keşifle ilgili olan üç farklı deneyim türünü açıklayarak yanıt verdi:


    "Bunlardan ilki, faaliyetlerle dolu yoğun şehirler ve suç örgütleri ile yozlaşmış İmparatorluk mensuplarını bir arada bulabileceğiniz canlı kantinler. İkincisi, ister yürüyerek ister Kay'in speeder'ıyla olsun, geniş, gizemli ve çarpıcı açık ortamlarımız. Ve son olarak, oyuncuların Kay'in gemisiyle keşfedebilecekleri uzay."


    Khavari ayrıca oyunun amacının araçtan araca kesintisiz bir deneyim sağlamak olduğunu söyledi. Tüm bunların hayranların "galaksiler arası turist" rolünü oynamalarına ve ikonik gezegenleri dolaşmalarına izin vermenin bir parçası olduğunu söylüyor:


    "Haydut fantezisinin temel parçalarından biri kendi geminizin olması ve bunun aslında eviniz olması. Haydutlar sürekli seyahat ederler ve her zaman hareket halinde olmaları gerekir - Kay için de durum farklı değil. Yayan, hızlı, geminize gidebilecek ve gezegenler arasında kolayca atlayabileceksiniz ...


    Uzay, herhangi bir kanun kaçağı için süper kazançlı ancak çok riskli bir deneyimi temsil ediyor... Alışılmışın dışına çıkarsanız, keşfetme isteğiniz de sürprizler getirecektir. Yani bir İmparatorluk sevkiyatını çalmak için bir kontrat üstlenebilir, ancak daha sonra speeder'ınızda dikkatiniz dağılabilir ve bir eser aramak için Toshara savanasına gidebilirsiniz ve oyun merakınızı ödüllendirecektir."



    Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONU

    Yol boyunca ana karakter Kay Vess, hayatı zorlaştıracak başka grup ve karakterlerle de karşılaşacak. Khavari, bu gruplar ve organizasyonlar ve oyuncuların seçimlerine bağlı olarak onlarla nasıl değişkenlik gösteren kişisel ilişkilere sahip olacakları hakkında daha ayrıntılı bilgi verdi:


    "Oyuncular, Kay'in itibarını yönetmek için sendikaların her biriyle görevleri kullanabilirler; bu da sundukları işleri ve hikaye boyunca sahip olacakları etkiyi etkileyecektir. Her oyuncu, yolculuğu boyunca sendikalarla nasıl etkileşim kurduğuna bağlı olarak her bir sendikada farklı bir profile sahip olacak."


    Son olarak Khavari, oyunun geçtiği ortam ve Massive'in anlatmaya çalıştığı hikayeyi nasıl etkilediği hakkında daha fazla bilgi paylaştı. Oyun The Empire Strikes Back ile Return of the Jedi arasındaki bir yılda geçiyor:


    "İsyancılar geri plandayken ve herkes devam eden sivil kargaşaya kapılmış ve dikkati dağılmışken, yeraltı dünyasının yükselmesi ve İmparatorluk yönetiminin gözünden uzakta güç kazanması için mükemmel bir fırsat yaratan bir boşluk var."



    Kaynak : https://www.starwarsnewsnet.com/2023/12/star-wars-outlaws-narrative-director-navid-khavari-provides-more-details-on-games-exploration-crime-syndicates-and-more.html




  • Star Wars Outlaws için Yeni Çıkış Aralığı Ortaya Çıktı



    Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONU

    Ubisoft tarafından geliştirilen açık dünya aksiyon Star Wars Outlaws için yeni detaylar ortaya çıktı. Disney tarafından paylaşılan yeni bir gönderiye göre oyun "2024'ün sonlarında piyasaya sürülecek." Oyunun daha önce 2024 yılı içerisinde yayınlanacağı belirtilmişti.

     

    Star Wars Outlaws için Disney yeni bir gönderi yayınladı 



    Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONU

    IGN tarafından tespit edilen detaylara göre aksiyon macera oyunu Star Wars Outlaws için artık yeni bir çıkış aralığı mevcut durumda. Bu kapsamda Disney tarafından yayınlanan gönderide şu ifadeler yer alıyor: “Star Wars Outlaws bu yılın sonlarında piyasaya sürülecek. Oyun içerisinde hem ikonik alanlar hem de ikonik karakterler karşınıza çıkacak. Burada gezegenleri keşfedebilecek ve yeni bir maceraya hayat vereceksiniz.”

     

    Oyun ilk olarak Mayıs ayında resmi olarak duyuruldu. Yayınlanan fragman da bir hayli dikkatleri üzerine çekti ve Star Wars hayranları bu oyunu beklemeye koyuldu. Oyun için yakın zamanda yeni detayların paylaşılması bekleniyor.





  • Bu oyunu çok bekliyorum bu yüzden 2024 sonlarında çıkacak olması beni üzdü.


    Far Cry 4'ten sonra oynayacağım ilk belki de son Ubisoft oyunu olacaktı. Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONU 

  • Rpg olmıycak olması üzdü ubisoft oyunlarının hiçbiri bitmek bilmez değil ki ? Taş catlasın 50 saat sürüyorlar oyun mmo da olmıycak anlaşılan ne bekliyceğimi bilemedim sanırım ac mirage veya eski ubi oyunları (odysseyden öncekiler) gibi aşırı kısa bişey olucak üzdü açıkçası

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katze kullanıcısına yanıt

    Ben sırf bu oyun için xbox series s almayı düşünüyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ubisoft'un geliştirdiği Star Wars: Outlaws, 2024'ün ilk yarısında çıkacak. (insider-gaming - Tom Henderson) Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONU 

  • Asahi Breweries kullanıcısına yanıt

    Yukarıda ki haberde daha doğrusu Disney'in raporlarında 2024'ün sonlarına doğru geleceğini söylemişlerdi. Acaba geliştirme hız mı kazandı. :)

  • Mayıs - Temmuz arası çıkacağı söyleniyor. Büyük ihtimalle AC Codename Red yüzünden erkene alınmış olabilir. İkisi Sonbahar da çakışmasını istemiyor olabilir Ubisoft.

  • Asahi Breweries kullanıcısına yanıt

    İkiside Ubisoft oyunu aslında Öncelik Star Wars olursa güzel olur çünkü Mirage daha tazeyken tekrar bir AC oyunu görmek istemeyebilirler. araya bir Star Wars oyununun sürülmesi sonrasında AC gelse kimse sorun etmez herhalde. :)

  • Tom Henderson'un dediğine göre böyle olucak hocam. Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONU 


    Umarım ertelemeler olmaz, cidden oyun açlığı çekiyorum bu aralar. Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONU 

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.