Şimdi Ara

Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
10
Favori
4.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

    Sızıntı değil aslında Story Trailer'ın sonunda tarih verilecekmiş ama bu Ubisoft Japonya youtube açıklamalar kısmında belirtilmiş 30 Ağustos'da çıkış yapılacağına dair. :) 2 buçuk saat sonra resmi olarak da onaylanacağını düşünüyorum.



    Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONU
  • A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam 🙂 Ağustos bence iyi oldu. Kendimi Kasım gibi hazırlamıştım. 😀

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

    İşin birde diğer tarafı var Erteleme yiyip yemeyeceği. :) Hayat sürprizlerle dolu maalesef.

  • Resmi Sitesinde 30 Ağustos Olarak görüldü.



    Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONU


    Oyunun Fiyatı :



    Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 9 Nisan 2024; 18:54:39 >




  • Star Wars Outlaws: Resmi Hikaye Fragmanı



    Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONUUbisoftyoutube
    Stay tuned for the World Premiere of the Star Wars Outlaws Story Trailer. Join us on Tuesday, April 9th, at 9AM PST / 6PM CET. About Star Wars Outlaws: Experience the first-ever open world Star Wars™ game, set between the events ofThe Empire Strikes Back and Return of the Jedi. Explore distinct planets across the galaxy, both iconic and new. Risk it all as Kay Vess, an emerging scoundrel seeking freedom and the means to start a new life, along with her companion Nix. Fight, steal, and outwit your way through the galaxy’s crime syndicates as you join the galaxy’s most wanted. Learn more at: https://starwarsoutlaws.com/ INSTAGRAM: https://www.instagram.com/starwarsoutlaws/ TWITTER: https://twitter.com/starwarsoutlaws DISCORD: https://discord.gg/starwarsoutlaws About Ubisoft: Ubisoft is a creator of worlds, committed to enriching players’ lives with original and memorable entertainment experiences. Ubisoft’s global teams create and develop a deep and diverse portfolio of games, featuring brands such as Assassin’s Creed®, Brawlhalla®, For Honor®, Far Cry®, Tom Clancy’s Ghost Recon®, Just Dance®, Rabbids®, Tom Clancy’s Rainbow Six®, The Crew®, Tom Clancy’s The Division®, and Watch Dogs®. Through Ubisoft Connect, players can enjoy an ecosystem of services to enhance their gaming experience, get rewards and connect with friends across platforms. With Ubisoft+, the subscription service, they can access a growing catalog of more than 100 Ubisoft games and DLC. For the 2021–22 fiscal year, Ubisoft generated net bookings of €2,129 million. To learn more, please visit: www.ubisoftgroup.com. STAR WARS™ & © 2024 Lucasfilm Ltd. All Rights Reserved. Developed by Ubisoft. Ubisoft TM & © 2024 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved.
    https://www.youtube.com/watch?v=tcdKEy-aJ6o
  • Anam fiyata bak, almam ben daha beş ay var zaten

    Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Star Wars Outlaws: Story Trailer Developer Breakdown



    Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONUUbisoftyoutube
    In a new story trailer for Star Wars Outlaws, more details were revealed about cunning scoundrel Kay Vess and her loyal companion Nix’s search for the opportunity of a lifetime. The new trailer also revealed new characters and confirmed the game’s criminal syndicates, including the Pyke Syndicate, the Hutt Cartel, the Ashiga Clan, and Crimson Dawn. Learn more about Star Wars Outlaws in our official story trailer developer breakdown with Narrative Director Navid Khavari. About Star Wars Outlaws: Experience the first-ever open world Star Wars™ game, set between the events of The Empire Strikes Back and Return of the Jedi. Explore distinct planets across the galaxy, both iconic and new. Risk it all as Kay Vess, an emerging scoundrel seeking freedom and the means to start a new life, along with her companion Nix. Fight, steal, and outwit your way through the galaxy’s crime syndicates as you join the galaxy’s most wanted. #Ubisoft #StarWarsOutlaws About Ubisoft: Ubisoft is a creator of worlds, committed to enriching players’ lives with original and memorable entertainment experiences. Ubisoft’s global teams create and develop a deep and diverse portfolio of games, featuring brands such as Assassin’s Creed®, Brawlhalla®, For Honor®, Far Cry®, Tom Clancy’s Ghost Recon®, Just Dance®, Rabbids®, Tom Clancy’s Rainbow Six®, The Crew®, Tom Clancy’s The Division®, and Watch Dogs®. Through Ubisoft Connect, players can enjoy an ecosystem of services to enhance their gaming experience, get rewards and connect with friends across platforms. With Ubisoft+, the subscription service, they can access a growing catalog of more than 100 Ubisoft games and DLC. For the 2021–22 fiscal year, Ubisoft generated net bookings of €2,129 million. To learn more, please visit: www.ubisoftgroup.com. © 2024 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Ubisoft and the Ubisoft logo are registered trademarks in the US and/or other countries.
    https://www.youtube.com/watch?v=TT6lHVDts5s
  • Türkçe yaması çıkasıya yıl sonu olur. Neyse acelesi yok bakalım.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Yok hocam eskisi gibi değil artık. Makine çeviri ile çok kısa sürede hazır hale gelir. Maksimum 15 günde full sürüme ulaşıyor makine çeviriler 😀

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • adamlar pre-order'a sinematik trailer ile çıkıyor.


    oyunlarına ne kadar güveniyorlar siz anlayın. gerçi adamlar AAAA oyun yapan ilk firma bu oyunda eminim AAAAA kalitesindedir. Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONU 


    ortada elle tutulur gameplay yok. şuana kadar tanıtılanlarla bu oyuna pre-order basanlara elimde çok güzel ikince el bir köprü var.

  • Gaara34 kullanıcısına yanıt

    10 Dakikalık Gameplay var hocam izleyebilirsiniz.



    Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONUUbisoftyoutube
    Watch the official gameplay walkthrough of Star Wars Outlaws. Experience the first ever open world Star Wars game and risk it all as Kay Vess, a scoundrel seeking freedom and the means to start a new life. Coming 2024. About Star Wars Outlaws: Experience the first-ever open world Star Wars™ game, set between the events ofThe Empire Strikes Back and Return of the Jedi. Explore distinct planets across the galaxy, both iconic and new. Risk it all as Kay Vess, an emerging scoundrel seeking freedom and the means to start a new life, along with her companion Nix. Fight, steal, and outwit your way through the galaxy’s crime syndicates as you join the galaxy’s most wanted. Learn more at: https://starwarsoutlaws.com/ INSTAGRAM: https://www.instagram.com/starwarsoutlaws/ FACEBOOK: https://www.facebook.com/starwarsoutlaws TWITTER: https://twitter.com/starwarsoutlaws DISCORD: https://discord.gg/starwarsoutlaws #Ubisoft #StarWarsOutlaws About Ubisoft: Ubisoft is a creator of worlds, committed to enriching players’ lives with original and memorable entertainment experiences. Ubisoft’s global teams create and develop a deep and diverse portfolio of games, featuring brands such as Assassin’s Creed®, Brawlhalla®, For Honor®, Far Cry®, Tom Clancy’s Ghost Recon®, Just Dance®, Rabbids®, Tom Clancy’s Rainbow Six®, The Crew®, Tom Clancy’s The Division®, and Watch Dogs®. Through Ubisoft Connect, players can enjoy an ecosystem of services to enhance their gaming experience, get rewards and connect with friends across platforms. With Ubisoft+, the subscription service, they can access a growing catalog of more than 100 Ubisoft games and DLC. For the 2021–22 fiscal year, Ubisoft generated net bookings of €2,129 million. To learn more, please visit: www.ubisoftgroup.com. © 2023 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Ubisoft and the Ubisoft logo are registered trademarks in the US and/or other countries.
    https://www.youtube.com/watch?v=c7K2TA0bBpY
  • A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

    zaten amacım bu videoda dışında başka gameplay videosu gelmedi demekti.


    ortada tek bir gameplay videosu var başka bir şey yok. yapımcı ubisoft olunca tek bir gameplay videosu ile pre-order verilmez. sizce bu dislike'lar neye tepki olarak veriliyor?




    Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONU





    yaklaşık 10 ayda kim bilir ilk tanıtımdaki gameplay ile arasında neler değişmiştir. o grafikleri mevcut konsolların kaldırması mümkün değil. zaten snowdrop engine'i %100 kullanan bir oyun gelse 4090 bile bayılır. bu oyunda snowdrop engine ile geliştiriliyor. güncel konsollarda ilk tanıtılan video ile arasında dağlar kadar fark olacak yani downgrade yiyecek.


    özetle demek istediğim, adamlar yaptıkları işe azıcık güvense bu gün en azından 10 dakika bir gameplay ile nihaiye yakın sürümün oynanışını verip pre-order açabilirlerdi. ama bunu tercih etmediler çünkü amaç "star wars" markasını basıp para kazanmak.


    her oyun çıkmadan önce şunu diyorum gene diyeceğim. keşke güzel bir oyun çıksa, ben yanılsam da zevkle oynasak.





  • Gaara34 kullanıcısına yanıt

    Aslında bu tepkilerin sebebi oyunun Downgrade yemesi gibi duruyor. Bunu Watch Dogs oyunun da yaptılar diğer oyunlarında da bu yola baş vuruyorlar. Kısacası Ubisoft'un her oyunu bu zamana kadar downgrade yemiştir. Ama Gameplay hemen hemen bunun gibi olacaktır diğer türlü başı çok ağrır oyuncuları kandırmaya gittiği için. :)


    Oyunların gameplay'leri artık Ön-İncelemeler de geliyor. Oyunun çıkışına 1-2 ay kala oluyor buda. Oyuncuların kafasında ki hem soru işareti ortadan kalkıyor hemde bu süre zarfında Pre-Order yapanlar veya yapacaklar ona göre alımı geri çekme veya alım yapma gibi seçenekler sunuluyor. Bizim Ülkemizde artık Pre-Order yapan var mı bu şartlar bilmiyorum ama alan alıyordur yine.


    Umarım Ortalama bir oyun olur klasik ubisoft oyunlarından hallice. İyi çıkarsa da ön-siparişler havada uçuşacaktır. :)


    Kısacası bekleyip görmek lazım. Belli başlı güvendiğimiz inceleme sitelerine bakıp ona göre değerlendirmek iyisi olacak gibi görünüyor.





  • Türkiyede yaşadığımızı unutmamamız lazım inceleme puan vs. beklerken bir bakmışız oyunun fiyatı 2500-3000 bantına gelmiş :) 80€ luk oyun için 2000 lira çok iyi rakam 👍🏻 fiyata şaşıran arkadaşlar var bende onlara şaşırdım son çıkan AAA oyunlar bu fiyata çıkıyor zaten Stellar Blade gibi Rise of the Ronin gibi sanırım yeni oyun almadıklarından fiyatı yadırgadılar..

    alıp kenara atmak lazım nasılsa iade edilebiliyor oyun sorunlu çıkarsa iade ederiz 👌🏻

    Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    Harbiden ne yaparlarsa yapsın kurtarmıyor ne oldu bu memlekete ya en ucuz bizde oyun neredeyse kur olarak.



    Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONU

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt

    evet maalesef bu fiyatlar bize çok gibi gelsede en uygun psn bizimkisi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ubisoft piyasadaki en güzel grafikli oyunları çıkarmıştır bana göre. Downgrade olayını kabul ediyorum ancak ona rağmen kendi döneminde çıkan oyunlar arasında rahat ilk 3 e girer. Oynanış hikaye senaryo vs olarak tekdüze olsa da grafik olarak yiğidi öldür hakkını yeme 🙂 2017 de çıkan origins i full grafik ayarlarında açın oynayın 2024 te çıkan birçok oyundan güzel görünüyodur 😉

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fragmanları yine Türkçe altyazılı ama oyunda olmayacak muhtemelen neden böyle yapıyor ki bu firma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Star Wars Outlaws: Kreatif Direktör Julian Gerighty Yeni Hikaye Fragmanını Açıkladı!



    Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONU


    Macera mı? Heyecan mı? Bir Jedi bunları arzulamaz. Ama bir alçak kesinlikle ister.


    Xbox Series X|S, PlayStation 5 ve PC için 30 Ağustos'ta çıkacak olan ve merakla beklenen açık dünya oyunu Star Wars Outlaws, hayranlarına galaksinin yeraltı dünyasında yükselen bir isim olan Kay Vess olarak en iyi serseri hayatlarını yaşatmayı vaat ediyor. Büyük kötü adamların, potansiyel müttefiklerin ve daha fazlasının ortaya çıktığı yeni bir hikaye fragmanının gelmesiyle, türünün ilk Star Wars oyunu için heyecan artmaya devam ediyor. StarWars.com biraz daha fazla bilgi edinmek için Ubisoft Massive Entertainment'ın yaratıcı yönetmeni Julian Gerighty ile Star Wars Outlaws'ın tehditkâr yeni suç örgütü, bir ödül avcısı yaratmanın "rüya fırsatı" ve "kapana kısılmış hisseden" herkesin Kay ile nasıl özdeşleşebileceği üzerine sanal bir görüşme yaptı.


    Yeni fragman Sliro liderliğindeki suç örgütleri arasındaki bir toplantıyla başlıyor. O ve Zerek Besh oyun için yaratıldı. Onlar ve Star Wars galaksisi için kendi başına ayakta durabilen bir suç örgütü yaratmak hakkında bize neler söyleyebilirsiniz?


    Julian Gerighty: Bence bu harika bir gözlem çünkü Star Wars Outlaws 'daki işimiz gerçekten Star Wars'un yeraltı dünyasına odaklanmaktı. Lucasfilm Games ile Ashiga Klanı üzerinde çalıştık ama sadece oyuncu Kay ile sendikalar arasında değil, aynı zamanda sendikaların kendi aralarındaki dinamikleri de gerçekten ilginç kılmak için başka bir suç örgütüne ihtiyacımız vardı. İşte fragmanda bir anlığına gördüğünüz toplantı da bu.


    Sliro gerçekten ilginç çünkü etrafında bir suç örgütü kurmuş olağanüstü zengin bir kişi ve Zerek Besh'in diğer örgütlerden çok farklı olduğunu görebiliyorsunuz. Dolayısıyla, siluet veya davranış açısından oyuncu için de son derece farklı hareket edecek bir şey.


    Zerek Besh dalgalar yaratıyor ve şimdiden galaksideki en güçlü suç örgütleri arasında yerini alıyor. Kay ile yollarının kesiştiği nokta ise bir işin ters gitmesi ve Kay'in kendini galaksideki en büyük ödüllerden birinden kaçarken bulması. İşte bu dinamiği burada keşfediyoruz.



    Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONU

    Zerek Besh'in görünüşünü sormak istiyorum, çünkü kaskları bir kaynakçı kaskından ilham almış gibi görünüyor ve zırhlılar. Gördüğümüz diğer bazı sendika fedailerinden daha militaristler. Bu tasarımı nasıl buldunuz ve kim olduklarıyla nasıl bir bağlantısı olabilir?


    Julian Gerighty: Sanırım mesele de bu. Olağanüstü iyi finanse edilen bir şeye sahip olduğunuzda, normal bir zırhtan biraz daha fazlasına dayanabilecek bir zırh yaratmak için çok fazla zaman, çaba ve maliyet harcayabilirsiniz. Sliro'nun Zerek Besh için bu askeri icat etmesinin ardındaki fikir de buydu.

    Bu tür bir militarist davranışı kağıda döktükten sonra, ikonografi ve şekil diline geçtik - miğferlerin Star Wars için ne kadar önemli olduğunu bilirsiniz. Kendi başına da çok ayırt edici bir şey olsun istedik. Bu yüzden gerçekten de bu konuya eğilmeye karar verdik - çok militarist bir profil, artı çok çok benzersiz ve tüm bu ikonik, farklı kasklar arasında göze çarpan bir şey.


    Sliro ve Zerek Besh ilginç isimler. Nereden geldikleri hakkında konuşabilir misiniz?


    Julian Gerighty: Biliyor musunuz, keşke anlatabilseydim. Ama tek isteğim kulağa dünyevi gelmemeleriydi. Sanırım bu isimler Massive'de yardımcı anlatı yönetmeni olan John Björling tarafından bulundu. Pek çok isim verdi ve bazılarına kimse yanıt vermedi ama bu ikisi gerçekten Star Wars'un yeraltı dünyasında yaşadığını düşündüğümüz isimlerdi. Aradığımız şey de buydu.


    Ayrıca Sliro'dan hırsızlık yapması için Kay'i işe alan Jaylen ile de tanışıyoruz.


    Julian Gerighty: Jaylen biraz sonra geliyor ve Kay'in peşine düşüyor. Onda bir şeyler görüyor ve neredeyse bir akıl hocası gibi. Ona yeteneklerini kullanabileceği bir bağlam, bir çerçeve sunmaya çalışıyor. Ve Jaylen'ın daha iyi günler gördüğünü görebilirsiniz. Biraz şansı yaver gitmiyor ama Kay'le olan ilişkisinden sadece öğretmek için değil, kazanç elde etmek için de bir fırsat görüyor.


    Vail, Sliro tarafından Kay'i öldürmesi için tutulmuş bir ödül avcısı. Sanırım bu da yaptığı işte iyi olduğu anlamına geliyor çünkü Sliro'nun muhtemelen herhangi birine gücü yetebilir. Lucasfilm ile Vail'i geliştirme sürecinden bahsedebilir misiniz?


    Julian Gerighty: Bu olağanüstü fırsatlardan biriydi, "Tamam, yepyeni bir ödül avcısı bulsak nasıl olur?" dediğimiz bir çocukluk hayali fırsatıydı. Ve elbette belirsiz ahlaki değerleri olan ama son derece kendi kendine yeten, son derece profesyonel, yaklaşımlarında son derece tek fikirli ama aynı zamanda olaylara biraz daha geniş bir açıdan bakabilen birini istedik. Dolayısıyla, durumla, Sliro'nun motivasyonlarıyla ve tüm bu şeylerle ilgili kendine soracağı sorular var ve bu da karaktere normal ödül avcısı karakter tiplemesinde genellikle görmediğimiz bir boyut kazandırıyor.



    Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONU

    Vail'in tasarımına gelince, tipik ödül avcısı zırhı ya da teçhizatından hiçbiri yok. Bunun ilginç bir seçim olduğunu düşündüm çünkü size orada bir insan olduğunu gösteriyor.


    Julian Gerighty: Yinelemelerle geldi ve karakterle anlatmak istediklerimizle de geldi. Bu konuda çok fazla ayrıntıya giremem ama ödül avcısının arkasındaki kişinin çok ön planda ve merkezde olmasını istedik ve son halini verdiğimiz tasarıma kadar daha tuhaf tasarımlarla birçok farklı yinelemeden geçtik. Ve sanırım bunu fragmanda görüyorsunuz ama bazı robotik unsurları var. Parmakları mekanik. Onunla ilgili çok zarif ve çok iyi entegre edilmiş, yine de onu bir insan ve oyun sırasında keşfedilecek bir karakter yapan şeyler var.


    Dikkatimi çeken bir başka şey de oyunun, en azından kısmen, bir alçak olmanın iplerini öğrenmekle ilgili olduğu. Bu Solo: Bir Star Wars Hikayesi 'nin sevdiğim bir unsuruydu. Bu film Star Wars Outlaws'ın geliştirilmesinde bir mihenk noktası mıydı?


    Julian Gerighty: Yüzde yüz. Bence tüm Star Wars filmleri, özellikle de orijinal üçleme, Solo ve Rogue One, kurucu metinlerdi. Ama Lucasfilm'le çalışmaya başladığımızda hep şu soruya geri dönüyorduk: "Alçak nedir? Star Wars galaksisindeki bu arketip nedir? Ama bundan daha da geniş anlamda, bakılması çok ilginç olan pek çok alçak var. Belki Karayip Korsanları ya da Indiana Jones'tur ama temelde küçük bir hırsız olan birinin büyüyüp gerçek bir kanun kaçağı olmasıyla ilgili sahip olabileceğimiz bir hikaye var mı? Solo bu konuda harika bir referans.



    Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONU

    Alçaklar ahlaki açıdan doğru olanın yanlış tarafında yer alabilecek şeyler yaptıklarına göre, bunu başarmak zor bir denge mi? Oyuncuyu eylemleri konusunda huzursuz hissettirecek bir kahraman yaratmak istediğinizi sanmıyorum.


    Julian Gerighty: Biz her zaman yaratıcı bir çerçeveyle işe başladık: Bu bir matine aksiyonu olmalı. Yani cesur bir ton değildi, o tür bir fantezi de değildi. Eğlenceli, neşeli, oyuncunun ikilemler yaşamasını istediğimiz ama asla yumruk atmadığımız bir oyundu. Her zaman yukarıya vuruyordu. Ve bu yaratıcı çerçeveyle, oyuncunun bir sendikaya gidip diğeriyle çalışmak ya da kârı kendilerinden uzak tutmak için her ikisini de arkadan bıçaklamak konusunda her zaman iyi hissedeceği bir şeye sahipsiniz. Deneyimin bu alçakça rol yapma doğasında bir keyif var.


    Bu bağlamda, yeraltı dünyası Yeni Bir Umut'tan bu yana Star Wars 'un çok büyük bir parçası oldu. Ancak oyunlarda bu gerçekten az hizmet edilen bir konu oldu. Bu deneyimi tanımlamanın en ödüllendirici yönü ne oldu?


    Julian Gerighty: Benim için sendikaları biraz daha iyi tanımak, Star Wars 'u suç örgütlerinin merceğinden tanımak ve bunun arketip için açtığı olasılıklar - üzerinde karar kıldığımız oyuncu fantezi arketipi, yani alçak, kanun kaçağı. Bu tür bir oyuncu deneyimi için mükemmel bir kurulum. Yani itibarınızı farklı sendikalar arasında dengelemek için yapacağınız tüm itibar seçimleri. Benim için en heyecan verici olan olasılık alanı bu.


    Peki en zorlayıcı olan neydi?


    Julian Gerighty: Tam olarak aynı şey. [Bence bu aynı madalyonun iki yüzü. Sizden [vermenizi] istediğimiz itibar kararlarının bir etkiye sahip olmasını, eğlenceli olmasını ve oyuncuyu, onlara sunduğumuz farklı durumlarda verdikleri kararların merceğinden bakarak diğer herkesin hikayesinden kişisel olarak çok farklı bir hikayeyle baş başa bırakmasını sağlamak.


    Star Wars'un bir yaratıcısı olarak, Star Wars hakkında neler öğrendiniz ya da neleri takdir ettiniz?


    Julian Gerighty: Bu harika bir soru. En çok öğrendiğim şey, hikaye ve görsel tasarım açısından düşündüğümden çok daha derin ve çok daha rafine bir dünya olduğu. Star Wars üzerinde çalışmaya başlamadan önce onu çok takdir ediyordum. Her bir kareye ve her bir nesnenin, droidin, tabağın, kantina grubunun, kokteylin tasarımına giren sanata bakmak bile aklımı başımdan alıyor. Kay, Nix, Trailblazer, speeder, Kay'in kullandığı blaster ile buna katılabilmek, sadece bir rüyanın gerçekleşmesi.



    Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONU

    Fragman pek çok farklı gezegeni gösteriyor. Oyunda, umarım hakkında konuşabileceğiniz favori bir yeriniz var mı?


    Julian Gerighty: Şu anda çok fazla oyun testi yapıyorum, bu yüzden aklıma birkaç tane geliyor. Ama sanırım favorim Ubisoft Forward'daki oynanış gösteriminde gösterdiğimiz Toshara. Farklı, kötü karakterlerle dolu devasa bir şehir olan Mirogana'nın yanı sıra İmparatorluğun varlığının da bir kombinasyonu. Çok yoğun ve farklı hikâyelerle dolu. Şehrin dış mahalleleri, çok güzel kehribar kayalıkları olan vahşi araziler, rüzgârlı doğa, orada yarattığımız yerleşimler - yaratılışından ve Lucasfilm Games ile yaptığımız işbirliğinden inanılmaz derecede gurur duyuyorum. Bunu Star Wars'a taşımak bence harika bir şey. Bana ikinci bir yer sorarsanız, daha önce sadece Aftermath kitap setinde yer alan Akiva'da oynuyordum. Orada bulunan Alkazar adlı kantindeki atmosfer olağanüstü. Kantinin ortasında kocaman bir ağaç var. Çok güzel bir yer. Orada tanıyacağınız ve iyi tanıyacağınız müşteriler var. Gerçekten özel bir yer.


    Bu mekanları ve içlerindeki kantin gibi bir şeyi geliştirirken, "Tamam, bu Star Wars gibi hissettiriyor" dediğiniz noktaya nasıl ulaşıyorsunuz?


    Julian Gerighty: Evet, bence her şey niyetle başlıyor. Ve yine Lucasfilm Games ile işbirliğinin bu konuda ne kadar önemli olduğunu anlatamam.


    Her şey bir niyetle ve her kantinin bir kimliğe sahip olması gerektiği fikriyle başlıyor. Eğer sadece bir bar yaratıyorsak, bu o kadar da ilginç olmayacaktır, ancak belki de bir uzay istasyonunda Film Noir caz barı gibi bir başlangıç ilhamı kendi başına bir hayat kazanacaktır. Kijimi'de ızgaraları ısıtmak için termal menfezler kullanan bir Kore barbekü mekanı, bu gerçekten ilginç hale geliyor. Daha önce Star Wars 'ta gördüğünüz her şeyden çok farklı bir kimlikle dünyaya inanılmaz derecede iyi entegre olmasını sağlayan farklı şeylerle çalışmak, ancak tanıdık ama yine de garip hissettiren bir şeyin merceğinden. Yani uzay bilimkurgusu ve Star Wars 'un yapmamıza izin verdiği şeylere gerçekten eğiliyoruz. Akiva'daki bu barın ortasında kocaman bir ağacın olması, gerçekten farklı hissettiriyor ve aynı zamanda çok Star Wars hissettiriyor.



    Star Wars Outlaws | PS5 | ANA KONU

    Gemi tasarımı Star Wars'ta çok önemli ve genellikle bu karakterler için ev gibi oluyorlar. Kay ve gemisi Trailblazer için de durumun böyle olup olmadığını merak ediyorum.


    Julian Gerighty: Gerçekten de kendi başına bir karakter. Öyle. Kay onu kalıcı olarak "ödünç alıyor" ve evinden uzaktaki evi haline geliyor. Ve tabii ki onu yükseltebiliyor, görsel olarak özelleştirebiliyorsunuz ve "Burası onun ait olduğu yer" hissini veriyor. Oyunda Trailblazer dışında gerçekten bir evi yok. Bu yüzden deneyimin son derece önemli bir parçası.


    Kaç tasarım yinelemesinden geçtiğini biliyor musunuz?


    Julian Gerighty: Sanırım genel şekline ve genel ruhuna ulaştık, ister inanın ister inanmayın, bir kaplumbağa ile bir kamyonet arası bir şeydi. Ve bu unsurları alıp bir araya getiriyorsunuz, bu ne anlama geliyor? Çok şey taşıyabilir. Sağlam, dayanıklı, sağlam bir makine parçası. Bu yüzden ilk yineleme gerçekten hafızamda oldukça hızlı yer etti, ancak rafine edilmesi uzun, çok uzun zaman aldı. Motorların yerleşimi, gemi hızlandığında nasıl açıldıkları. Gemi yere indiğinde ne tür kutular veya jetler açılıyor, iniş pisti yere indiğinde nasıl dışarı doğru yayılıyor, nasıl geri katlanıyor. Bu küçük şeylerin hepsi çok sayıda yineleme gerektirdi ve sonuçta elde ettiğimiz şeyin kesinlikle yüzlerce olduğunu söyleyebilirim.


    Trailblazer 'ın gerçekten hoşuma giden yanı, ne kadar basit bir şekle sahip olduğu. Millennium Falcon'a benzemiyor, Hayalet'e benzemiyor. Kay'in gemisi olarak benzersiz duruyor ve bence bu yüzden başarılı.


    Julian Gerighty: Yine, bu projenin Star Wars konusunda bana öğrettiği bir şey varsa o da çok basit şekillerin gücü ve kuvvetidir. X-wing, A-wing, AT-ST - bunların hepsi inanılmaz derecede akılda kalıcıdır ve sadece bir siluet çizerseniz, bunun ne olduğunu anlayabilirsiniz. Hedeflediğiniz şey budur ve buna ulaşmak son derece zordur, ayrıca nasıl davrandığının ve animasyonlu bir sekansta nasıl tasvir edildiğinin rafine edilmesi de gerekir. Oyunun karmaşıklığı daha sonra geliyor.


    Fragman Kay için daha büyük bir görevin ipuçlarını veriyor. "Özgür yaşamak istiyorum" diyor. Oyunun sonunda hayranların onun yolculuğundan ne çıkarmasını umuyorsunuz?


    Julian Gerighty: Bu da başka bir harika soru. Bence hepimiz bir zamanlar kendimizi kapana kısılmış hissetmişizdir ve bu da tamamen açılabilmenin ve dünyayı ya da galaksiyi istiridyeniz olarak görebilmenin ruhu. Tamamen özgür olmak. Ne yapacağınıza, nerede yapacağınıza ve kiminle yapacağınıza karar vermekte özgürsünüz. Başlangıç noktası budur, bu arzu. Ve son nokta da bu açılma ve bunun getirdiği olanaklardır. Aradığımız asıl konu ve tema her zaman buydu. Bunun dışında, sizi götürdüğümüz farklı yerler boyunca yaşadığınız rollercoaster yolculuğu.


    Bir soru daha ve bu son zamanlarda düşündüğüm bir şey. Benim 9 yaşında bir oğlum ve 15 yaşında bir yeğenim var. Video oyunları onları Star Wars hayranı haline getiren en önemli şeylerden biri oldu. Bence oyunların kültür için önemi hiç olmadığı kadar yüksek. Star Wars Outlaws üzerinde çalışırken bunu düşünüp düşünmediğinizi ve bunun yeni hayranlar kazanma ve onları Star Wars ile tanıştırma konusunda yaratabileceği etkiyi merak ediyorum.


    Julian Gerighty: Bu çok ilginç. Umarım öyle olur. Bence video oyunlarının diğer medyalara kıyasla izin verdiği tek şey eylemlilik, karar verme, karar verme özgürlüğü ve bu kararları verirken gerçekten eğlenmek. İşte bu yüzden geçen sefer de bahsettiğimiz açık dünya deneyimini yaratmak istedik. Temalar, oyuncu fantezisi, kanun kaçağı olmak ve aynı zamanda bir araç olarak video oyunlarının potansiyeli ile çok bağlantılı.



    Kaynak : https://www.starwars.com/news/star-wars-outlaws-story-trailer-interview





  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.