Şimdi Ara

Starfield [Ana Konu] (173. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.625
Cevap
116
Favori
164.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çoğu kişi yükleme ekranından bahsediyor ama tek sorun yükleme ekranı olsa ben okeyim. 3-4 saniyelik beklemeye razıyım yani keşke tek sorun o olsaydı oyundaki. Ha gene oynuyor muyum oynuyorum özellikle bu son güncellemeden sonra rx6600 ile fhd medium ayarlarda oynatıyor fsrsiz. Ama hala karışık gezegenlerde çakılıyor kare sayısı. Önceden normal bir yerde de medium oynatmıyordu.

  • yeni başladım oyuna. son yamayı bekliyordum. daha önce dlss modlu denedim atıyordu oyundan. çok ilerlemeden bırakmıştım. yapılan yorumları görünce de biraz hevesim kaçmıştı açıkçası. ama şu aralar başka oyun yok bir şans vermek istedim.


    oyunu bitirenler için bir sorum olacak, yan görevleri ana görevleri bitirdikten sonra yapabiliyor muyuz? yoksa önce yan görevlerden, aktivitelerden devam edip ana görevleri en sonra mı bırakmak daha mantıklı ve keyifli olur?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takami59 -- 25 Kasım 2023; 13:4:24 >
  • takami59 kullanıcısına yanıt
    İstediğiniz gibi yapabiliyorsunuz isterseniz görevleri hiç yapmayabilirsiniz bile. Ben önce yan görevleri yaptım sonra ana görevleri yaptım. Ana görevler bitince new game+ seçerseniz yan görevlerin hepsi sıfırlanıyor tekrardan yapabiliyorsunuz, ana görevleri tekrar yapıp yapmamak seçeneği de sunuluyor ona göre kendiniz karar verirsiniz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • valkyn skoria kullanıcısına yanıt

    başka yerlerde de bazı ana görevleri yapın güçleniyorsunuz sonra yan görevlere dönebilirsiniz filan demişler. şimdilik bu tarzda ilerliyorum. new game+ olayı iyiymiş teşekkür ederim bilgilendirme için. belki o tarz devam ederim. şimdilik yavaş yavaş ilerliyorum :)

  • arkadaşlar oyunu ne zamandır oynamıyordum gamepass den yüklü şimdi oynayım dedim güncelleme yap dedi yapıyorum ama güncelleme boyutu 119 gb görünüyor bu nasıl iş anlamadım

  • Uncle Trevor kullanıcısına yanıt

    FTS   

  • evohan kullanıcısına yanıt

    Oyunu sizin için yeniden yapmışlar. Oyun zaten 119 gb degilmiydi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadafa1 kullanıcısına yanıt

    Yani bende anlamadım halen indiriyor kurulu şeyin üstüne baştan yüklesem aynı şeydi 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt
    AMD bir gün FSR 3 ün tam anlamıyla çıkarabilirse o zaman.
    Anti-Lag+ in CS de niye ban attığını çözmeye çalışıyorlar herhalde

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  •  


    Nur ✨ (@celestiavangogh) on Xtwitter
    Steam'de Starfield'a gelen negatif bir yoruma geliştiricilerden gelen cevap: "Astronotlar aya gittiklerine orada hiçbir şey yoktu. Kesinlikle sıkılmadılar."
    https://twitter.com/celestiavangogh/status/1729513383903240424
  • Dlls ile oyun baya bir düzelmiş kaymak gibi akıyor 3060 ti ile orta ayarlar 2k dengeliye aldım

    Grafikler gerçekten muazzam ama o baştaki uzay mekiği savaşı nedir abi eski atari oyunları gibi sıkıcı maalesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •   


    Ayrılan bethesda geliştiricilerinin todd howard hakkında söylediklerini okuduktan sonra tes6 konusunda bir beklentiye girmemek gerektiğini düşünüyorum belki fallout 5 e kadar ölür kendiside kurtuluruz.  

  • evohan kullanıcısına yanıt

    Savaş mevzusu yokmuş gibi oynayın hatta trainer açıp one hit kill hilesiyle uğraşmadan atlamanızı öneririm.

  • Eyvallah hocam valla böyle bir oyuna hiç yakışmamış sanırım ilerdeki aksiyon oynanışıda kötü en azından mass effect kadar yapsalarmış


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yapımcıların iq düzeyinin çocuk seviyesinde olduğuna daha ne kadar örnek olması lazım.Şu verilen cevaba bak.tes6 dan cidden iyi şeyler bekleyen varsa satılık az kullanılmış köprüm var.Microsoft cidden şu firmaya verdiği parayı şöminede yaksa daha az üzülürdü.

  • kullanıcı adı giriş K kullanıcısına yanıt
    Ağzınızdan yel alsın reddit’te elder scrolls 6 oynamak için alkolü sigarayı bırakan insanlar var hasta olur da tes6’yı oynayamadan ölürüm diye düşünen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valkyn skoria -- 29 Kasım 2023; 7:8:31 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Biraz fazla duygusal bakiyorsunuz gibi. Fallout ve elder s. dan hicbirini oynamadim. Bu oyunu 100 saat oynadim. Ara verdim. Kalani da oynayacagim. Teknik problemler haricinde oyun baya guzel bence. Şu tarzda zevkli kac tane oyun varki.
    Ben birazcık konuyu değiştireyim. Spoiler içerik bir mesaj yazayım. En sevdiğiniz görevi soruyorum oynayanlara. Benimkini spoiler işareti içinde yazıyorum. Bu görevi yapmamış olan varsa spoiler icindeki kismin bir kismini okuduktan sonra devamini okumasın. Ayrıntı veriyorum.

    Uzak diyarlarda bir gizem olan görev vardı. İçeride bir deney yapıyorlar. Uzun zaman suren bir deney. 3 tane tarihten kişilik vardı. Eski Abd başkanı (ismini unuttum), bir mısır kraliçesi (mısırda ne diye tanımlanıyor aklıma gelmiyor) ve cengiz han. Bu görev çok iyiydi. Ve uzun bir görevdi. Sonunda cengiz hanın hakli olduğuna onun sadece bir kopya olduğuna ve orgurluk hakki olduğunu da karar verdim. Ve onu serbest bıraktım.
    Sonra bir yere isinlanirken karşıma çıktı. Polislere saldiriyordu. 3 tane gemiyi yok etmişti. Dedim ki burada onu salmamak lazımmış. Tutup oldurmeye veya yakalamaya karar verdim . Hemen isinlanip kaçtığı için yapamadım. Bu görev benim için boylece bitmiş oldu.
    Bu görevi arkadaşımla da konuştum. Ne yapmam gerektiginide düşündüm. Eğlenceli ve düşündürücü idi bu kısımlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • valkyn skoria kullanıcısına yanıt

    zaten ben oynayamazlar demedim.çıkarsa yeni bir çöp oyunla karşılaşacaklar.Fanboyları sağolsun yine tek cümle ile olayı bitirirler.Bethesda oyunu işteee : )


    Bu firma niye çabalasın ne kadar çöp çıkarsada kitlesi razı.sene 2030 yine loading ekranlarla iq su sıfır npc lerle takılırlar  

  • sadafa1 kullanıcısına yanıt

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    bende cengizi saldım  ama karşılaşmadık daha
  • Son update ile oyun yağ gibi olduğundan dolayı 2 kez tekrar başladım. Bethesda nın keşif hissinin eşi benzeri yok, şahane.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.