Şimdi Ara

Starfield [Ana Konu] (174. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.625
Cevap
116
Favori
164.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sadafa1 kullanıcısına yanıt

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Bende Cengiz'i salmıştım. Daha epey karışalacaksınız hocam ben çok karşılaştım her karşılaştığınızda da gelişiyor. Gelişip tüm ''yıldız sistemine'' dünyada yaptığı gibi kaos getirse, başka görevleri açılsa falan muazzam olurda o kadar da sanmıyorum tabii Starfield [Ana Konu] 
  • Ben delgado ve mathis LOCK a gidişimiz ve sürekli mathis ile atışmamız delgadonun azarlamaları çok iyiydi mathisi oyuna getirip sonunda kurtarmam ve bana borçlanması.
    Hala merak ediyorum aslında mathis in bize olan büyük iyilik borcunu nasıl ödeyeceğini yada öyle kaldımı o laf havada. Kesin biryerde bir şekilde çıkıyordur karşımıza ama denk gelmedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kısmını okudum. Bu görevi yapmamış olabilirim. Bakacağım.

    Spoiler olarak işaretlerseniz daha güzel olur. Birisi yapmamışsa bu görevi sürprizi kaçmasın




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadafa1 -- 30 Kasım 2023; 8:49:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadafa1 kullanıcısına yanıt

    Yapmışsınızdır crimson fleete girince yapılan ilk görev mathise fazla sataşmamışsınızdır.

  • Fıstık gibi oyun ama biraz ne beklediğini bilmek gerekiyor. 6700xt ile fsr ihtiyacı olmuyor hiçbir oyunda ama geçen indiğim gezegende fps düşünce fsr açtım. Gayet güzel çalışıyor fsr son sürüm 2.2 heralde bu çok beğendim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 1 Aralık 2023; 16:11:42 >
  • Can sıkıntısı, birkaç foto bırakayım buraya.

    İlk foto hariç hepsi oyunun foto modu kullanılarak çekildi.

    Grafik ayarları FHD LOW


    Starfield [Ana Konu]


    Starfield [Ana Konu]


    Starfield [Ana Konu]


    Starfield [Ana Konu]


    Starfield [Ana Konu]


    Starfield [Ana Konu]


    Starfield [Ana Konu]


    Starfield [Ana Konu]




  • Bunlarda benden. Bazı yerlerde ışık ve renk paleti çok güzel.

    Starfield [Ana Konu]


    Starfield [Ana Konu]


    Starfield [Ana Konu]


    Starfield [Ana Konu]




  • Oyunu bir haftadır oynuyorum. Benim için akıyor şimdilik. Çok fazla uzay temalı oyunları pek sevmem daha çok gelecek temalı kafasında oynuyorum zaten oyunu. Ki uzayla da pek işim olmadı açıkçası şimdiye kadar. Kısacası beklentilerim çok azdı ve onları karşılıyor şu sıralar.


    Tek şikayetim şu havalandırma delikleri nedir arkadaş? Starfield [Ana Konu]  Koridor gibi. Yani şunları bari ufak yapaydınız biraz daha gerçekçi olsaydı keşke.


    Starfield [Ana Konu]


    Burada duvardaki resmi de yan koymuşlar bilerek yaptılar herhalde Starfield [Ana Konu] 


    Starfield [Ana Konu]


    Starfield [Ana Konu]




  • Yeni oyuna baslayip alternatif paralel evrenlerden birine gecen oldu mu aranizda? Lodge`u degistiren 10 alternatif versiyon varmis. Birinde tum ekip çocuk oluyor, birinde tamami öldürülmüş.

  • Oyuna iki kere başlayıp devam edememiştim özellikle performans sorunları çok can sıkıcıydı birde uzay aracına alışamamıştım
    Şimdi üçüncü kez başladım optimize grafik ayarlarını yaptım oyun akıyor ana görev değilde full yan görev gidiyorum
    Skyrimdeki gibi guildlerin olması beni çok mutlu etti
    Neon şehrindeki çekik gözlülerin endustrisinde takılıyorum sanırım verdikleri görevler bitmeyecek :))

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FSR'ı update sonrası ben de çok beğendim. Daha önce CAS oynuyordum. CAS ile performans farkı kalmamış FSR'ın bu sefer, 4K 100'lerde takılıyor şehir içi ikisi de. Ama CAS'tan bir tık daha güzel göründü FSR gözüme. FSR'ı en iyi kullanan oyun olmuş Starfield.


    Ayrıca Win 11'e geçişten sonra Starfield'ı HDR desteğiyle de oynamaya başladım. Malum Starfield HDR update getirdi ama aslında Auto HDR'a bel dayıyor yani Win 11 yoksa HDR açamıyorsunuz.


    Auto HDR çok güzel olmuş Starfield'da.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 7 Aralık 2023; 13:21:21 >
  • Starfield [Ana Konu]
    Starfield [Ana Konu]www.bolumsonucanavari.com
    Starfield için Yeni Güncelleme Yayınlandı
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Starfield_icin_Yeni_Guncelleme_Yayinlandi-119635.htm
  • Reddit’te Bethesda resmi hesabı açıklama yapmış. Chatgpt üzerinden çevirisini yaptım, orijinal metni de bırakıyorum aşağıya.

    Şehir haritası, yeni ulaşım yöntemi(sanırım yüzey aracı), resmi mod desteği gelecekmiş. 6 hafta demişler, şubat ortasını bulur bence.



    Hey everyone, first, we read all the feedback here and greatly appreciate it and all the time and thought you put into the game. This small update was to mostly address the “pet-asteroid" so many asked about following our last larger update, and we wanted to get that out before the holiday.

    We’ve been hard at work on many of the issues you’ve posted, and expect an update early next year that will include a large number of “in-progress” quest fixes as well as FSR3 and XeSS. Though we fixed several quest issues from occurring, in-progress quest fixes are much harder to fix and we’ve built a new system to correct those without you having to roll back your save.

    We’re also hard at work on many of new features you asked for, from city maps, to mod support, to all new ways of traveling (stay tuned!). These will be rolling out with a regular cadence of fixes and updates we expect to have roughly every six weeks. If something can be done in a smaller hotfix in between (like the asteroid), and we feel it’s safe, we’ll get one of those out as well. Safe is the key here. We do take a lot of time to test even the smallest change in a game this large and dynamic.

    Hope this information helps. If there are items you want more info on, or issues to make us aware of, keep posting here or our official Discord. Thanks again for all your support of us and the game.


    Herkese merhaba, öncelikle buradaki tüm geri bildirimleri okuduk ve oyunumuza harcadığınız zaman ve düşünceyi çok takdir ediyoruz. Bu küçük güncelleme, önceki büyük güncellememizin ardından birçoğunuzun sorduğu "evcil asteroit" konusunu çözmek içindi ve tatil öncesinde bunu sunmak istedik.

    Sizlerin paylaştığı birçok sorun üzerinde yoğun bir şekilde çalışıyoruz ve önümüzdeki yılın başında FSR3 ve XeSS ile birlikte "devam eden" birçok görev düzeltilerini içerecek bir güncelleme bekliyoruz. Birkaç görev sorununu çözdük, ancak devam eden görev düzeltmeleri çok daha zor ve bunları sizin kaydınızı geri almanıza gerek kalmadan düzeltebilmek için yeni bir sistem oluşturduk.

    Ayrıca, şehir haritalarından mod desteğine ve seyahat etmenin tüm yeni yollarına kadar istediğiniz birçok yeni özelliğin üzerinde de yoğun bir şekilde çalışıyoruz (takipte kalın!). Bunlar, yaklaşık altı haftada bir beklediğimiz düzenli düzeltmeler ve güncellemelerle birlikte sunulacak. Eğer bir şey daha küçük bir hızlı düzeltme ile yapılabilirse (örneğin asteroit gibi) ve güvenli olduğunu düşünüyorsak, bunları da sunacağız. Burada güvenlik çok önemli. Bu kadar büyük ve dinamik bir oyunda bile en küçük değişikliği bile test etmek için çok zaman harcıyoruz.

    Bu bilginin yardımcı olduğunu umuyoruz. Daha fazla bilgi istediğiniz veya bizi haberdar etmek istediğiniz konular varsa, buraya veya resmi Discord kanalımıza yazmaya devam edin. Bizi ve oyunumuzu desteklediğiniz için tekrar teşekkür
    ederiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 13 Aralık 2023; 12:45:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Resmi mod desteği xbox a gelsede TR oynasak şu oyunu

  • RobinvanPersie kullanıcısına yanıt

    E bunlar resmen oyunu oynamayı bırakın güncellemeleri bekleyin diyor, ben bu açıklamadan bunu anlıyor gibiyim.

    70 küsür saat olmuş benim oyun sürem. Bunun yarısı bir gittiğim yeri bir daha bulamadığımdan sürekli boş boş dolaşmak ve yüzeyde oradan oraya zıplamayla geçmiştir.

    Bununla alakalı güncelleme gelecekse devam etmenin bir anlamı kalmadı şu andan itibaren.

  • Gene bir Bethesda rezilliği,benim için Skyrim le bitmişti zaten,artık zamanının çok gerisinde kalıyor ve sıradan yapımcılarla rekabet edebilecek standart bile yok.

  • 200 saat gömdüm, hakkaten çok da eğlendim oynarken (bir kaç questte bug karşılaşmam sonucu tamamlayamam ve sinirlenmem haricinde). Oyunu bitirdim üzerine de bir kez daha ng+ bitirdim. Patch'leri bekleyeyim dedim ancak şu anda elim oyuna gitmiyor.


    Açıp oynayasım gelmiyor. İlk başta DLSS desteği bekliyordum, ng+ 10 yapmak için açar devam ederim diyordum. O da geldi ama açasım gelmiyor.


    Herhalde gezegenlerde dolaşmak için araç vb. bir şeyin eklenmesini bekleyeceğim. Çünkü bir süre sonra yürümek hakkaten sıkıcı oluyor.


    Bu arada pet asteorid konusu nedir ?

  • Gregar kullanıcısına yanıt
    Yan görev etkinlikler ana senaryo bittikten sonra yapılabiliyor mu ? Kaçırma durumu olur mu ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gregar kullanıcısına yanıt

    Konsolda oynadım aynı hisleri taşıyorum. İlk başta sevdim ama çabuk sıktı çünkü boş bir oyun. Faaliyet sayısı sınırlı, gir herkesi öldür çıktan başka birşey yok. Uzay aracı yapıyoruz ama seyahati fast travel yaptıktan sonra o dekorasyonun önemi kalmıyor. Çok yenilik gelmesi lazım çok..


    Pet astroide bende baktım, oluşan bir bug sonucu astroid peşimizden geliyormuş galaksi galaksi her yere.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    Yapılabiliyor hocam, ng+'da new atlantis'e girdiğim gibi üzerime aynı görevleri atmaya başladı npc'ler.

  • 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.